Vai että Tokmanni Haapajärvelle.Tässäpä infoa yrityksestä.

Ei Tokman

http://www.savonsanomat.fi/uutiset/talous/tokmanni-myytiin/1198378

Ja lukekaapa nuo kommentitkin.

http://portti.iltalehti.fi/keskustelu/showthread.php?t=774478

Ei saa Haapajärvi eikä Suomen valtio euroakaan veroja tuolta firmalta. Kyllä Haapajärvi verotuloja kaipaa näin huonossa taloudellisessa tilanteessa.

http://keskustelu.kauppalehti.fi/5/i/keskustelu/message.jspa?messageID=5221224

http://www.kaleva.fi/juttutupa/kotimaa/tokmanni-myy-arvotonta-rihkamaa-kalliilla-hinnalla/2553679

http://sakutimonen.com/tag/veroparatiisi/

Onko nyt niin että Haapajärvisille ja varsinkaan Haapajärven päättäjille ei verotulot kelpaa. Ennemmin ottakaa yritys joka maksaa tunnollisesti verot meidän pitäjään ja Suomeen. Järki käteen !

17

631

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Häh

      Jaa, työntekijätkö ei maksa veroja ?? Itse ostan sieltä missä halpaa on.

    • Lisäys

      Arabia, Bahco, Fiskars, Acesa, Knipex, Abu, Sandwik..... Rihkamaa ?

      Suomalaisia yritetään kusettaa ostamaan kalliilla, vaikka esim, Tokmanilta saa halvemmalla laatua.

    • Ei Tokman

      Kun yritys ei maksa yhteisöveroa joka maksetaan valtiolle,kunnille ja seurakunnille on verotulojen menetys Haapajärvelle ja Suomelle merkittävä. Näillä verotuloilla pyöritetään Haapajärveä ja Suomea. Tällaiset veroparatiisiyhtiöt ehdottomasti pois kuvioista. Loppupeleissä me tunnolliset veronmaksajat sitten maksamme nuo verot. Eli EI TOKMANNIA Haapajärvelle ! Mieluummin joku muu yritys.

      • Attendo tulee

        Sama kiima kuten Kärsämäen keskustalla veroparatiisiyhtiöön, sama on sairaus.


    • halvalla hyvää

      Tervetuloa Tokmanni. Miksi maksaisin enempää tuotteista ? Valtion verotuloilla muka perustellaan huijjaavasti. Totuushan on jotta valtio saa liikaakin verotuloja, mutta hassaa sen maailmalle lahjoittamalla ja mamuiluun, tukee terroristijärjestöjä jne.....

    • Ei Tokman

      Sinä et sitten ymmärrä mistä puhutaan. Tiedätkö miksi saat halvemmalla sieltä Tokmannilta?Kun se ei maksa sitä yhteisöveroa Suomeen ja Haapajärvelle.Mitä tästä seuraa kun valtio ei saa verotuloja riittävästi?Seuraa veronkorotuksia ja kuka on maksaja.No sinä ystäväiseni.Ei se Tokmannilta ostettu halvempi tuote ollutkaan niin halpa kuin luulet.Veroparatiisiyhtiöitä Haapajärvi ei kaipaa jos meinataan talous saada jonkunlaiseen kuntoon.

      • Näin on

        Jaa, että lisää herroille virkoja ja palkkaa. Lisää rahaa lahjoitettavaksi maailmalle. Osta sinä mistä haluat ja maksa vaikka tuplana ostokses, se on oma asias jos haluat herroille lisää liksaa. Me tyhmemmät ostetaan laatua halvalla.


      • Ei Tokman
        Näin on kirjoitti:

        Jaa, että lisää herroille virkoja ja palkkaa. Lisää rahaa lahjoitettavaksi maailmalle. Osta sinä mistä haluat ja maksa vaikka tuplana ostokses, se on oma asias jos haluat herroille lisää liksaa. Me tyhmemmät ostetaan laatua halvalla.

        Niin että maksa sinä niille herroille vaan lisää palkkaa.Siellä Jerseyn saarilla ne miljonäärit nauraa sulle kun ostat halpaa heidän liikkeistään ja lihotat heidän rahapussia :D.Ja sinä maksat ne verotkin heidän puolestaan.

        http://www.iltalehti.fi/uutiset/200812228821855_uu.shtml


    • Tokmanni tulkoon

      Miksi tosiaankaan elättään herrroja ? Nehän vaan tuhlaa rahat turhuuksiin ja tekee vielä velkaakin turhan ostoihin. Parempi ostaa halvalla ja pitää säästyneet rahat ite.

    • Elsa-Pekka

      Oulun pohjoisosassa sijaitsevasta Tokmannista (entinen Säästökuoppa) voi sanoa, että hieman on halvempaa kuin muissa kaupoissa.

      • Pimeätyö

        On mahdollista olla kun ei veroja makseta,samoin kuin pimeä työkin.


    • jormamies

      on se jännä ku haapajärvellä kaikkea vastustetaan. Jos on yrittäjä joka yrittää pientä puljua täällä pyörittää ja sillä itsensä elättää niin asiakkaat karttaa ku on liian kallista. Tai jos tulee menestystä niin sitten ei käydä ku menee liian hyvin. Sitte ku tulee Tokmanni, niin liian halpa tuotekaan ei kelpaa.

      Ihmisissä on täällä liikaa katkeruutta, ahneutta ja itsekkyyttä. En ota kantaa valitukseen, onko se aiheellinen. Sehän nähdään kun valitus käsitellään. Itse olisin tosin toivonut, että uutta olisi rakennettu ja kaupunkikuva olisi piristynyt. Olisi tulossa sitten tokmanni tai stokmanni.

      Haapajärven päättäjien tulisi tietää, että ei kannata hötkyillä. Jos vähänkin aukaisee silmiä niin näkee, että lähes kaikista julkisista hankkeista valitetaan Suomessa. Tähänkin projektiin olisi tullut kirjata aikatavoitteisiin, että mahdollinen valituskierros, mihin olisi tullut varata aikaa vuoden verran.
      Tavallisilla ihmisillä tulee ollakin valittamisen mahdollisuus, näin estetään se, ettei julkinen valta tee vääryyksiä. Puolueeton hallinto-oikeus käy sitten asian läpi. Vika ei ole valittajissa, mikäli tämä projekti menee puihin. Vika on järjestelmässä. Valitusten käsittelyajat ovat niin pitkiä, että perusteettomalla valituksella voi tahallisesti pitkittää hankkeita. Jos valitukset käsiteltäisiin muutamassa viikossa, niin saataisiinpa tähänkin asiaan nyt puolueeton arvio siitä, onko lakia rikottu sopimuksia tehdessä.
      Hymyillään kun nähdään ja toivotaan että Haapajärven keskusta saisi uuden kauppakeskuksen jonakin päivänä!

    • Jerseyn saari
      • kirj. virhe

    • Jerseyn saari
    • kirj. virhe

      Okei.... :D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2675
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      103
      2252
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2010
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1729
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1691
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1656
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1646
    8. 91
      1583
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      128
      1447
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1284
    Aihe