Huono omatunto valtavista maataloustukiaisista

Raskeen orhi

Jatkuva keljuilu tukiaisrahoista alkaa käydä hermojen päälle. Ettekö te nyt vittu ymmärrä, että meidän pitää päästä aika ajoin etelän lomille tuulettumaan oluttuopposen äärelle, vaihtaa uudempaan autoon kerran vuodessa ja olla käyttörahaa vaimon ja lasten hemmotteluun hieman enemmän kuin normaaleilla kansalaisilla. Nämä edut on meille suotu siksi, koska painamme kovempaa duunia kuin te muut! Kovasta työstä pitää saada kova palkinto! Ei se oo mitään helppoa hommaa istua perse tantturissa rattorin ratissa montakin tuntia putkeen, etenkin jos on vielä tullut edellisiltana otettua ohrapirtelöä. Kovien ukkojen hommaa ja heikot sortuu elon tiellä. Siinä luonnetta kysytään ja kyvyt punnitaan. Jäisi teiltäkin yhteiskunnan syöpäläisiltä, työtävieroksuvilta juopoilta mielenterveysongelmaisilta kylänloppulaisilta, joka-aamuinen veteen keitetty laiha kaurapuuro syömättä ilman viljelijöiden panosta yhteiskuntamme puolesta. Alkoholituotteista puhumattakaan..... joten turvat tukkoon!!!!

Pähkinänkuoressa asia ilmaistuna: Jos minä en polkaise aamulla rattoria käyntiin, niin koko Suomi seisahtuu!


Ps. Enkä todellakaan jaksa enää kuulla kuittailua isosta vehkeestäni. Hyväksykää jo tosiasiat. Iso on iso, pieni on pieni!!

13

1725

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • seiksvaan

      TERVETULOA!

      Näille sivuille on koottu kattavasti tietoa Matin ja Tepon uran vaiheista ja musiikillisesta tuotannosta. Sivuilla pääset tutustumaan veljesparin uran huippuhetkiin ja mittavaan musiikkituotantoon sekä kurkistamaan myös kulissien taakse veljesten mietteisiin ja mieltymyksiin.

      Sivustolla voit myös kuunnella näytteet uuden levyn kappaleista sekä ostaa levyjä sekä jatkossa myös muita Matti & Teppo -tuotteita verkkokaupasta.

      Tervetuloa tutustumaan Suomen suosituimman veljesparin musiikilliseen maailmaan.

    • Suklaapuoti69

      Siis mitä helvettiä, onko Teppo yhtylästä ja John Waynen nimimerkin takana kirjoittava Matti todellakin veljeksiä? ;o

    • kultapöly

      Eteen päin me menään eteenpäin en oo menos töihin omiin homiin vaan. Taas hommat etenee moottori pärisee, on mullaa massi taskut pullolaan

    • Oikeusoppinut homo

      Rikokseen yllyttäminen facebookissa yms sosiaalisessa mediassa.


      Luin tuossa iltapäivällä hyvin huolestuttavia kirjoituksia erään kiuruvetisen "vaikuttajan" facebookista. Siellä tarjotaan ihan puhdasta ja huomattavaa rahallista korvausta palstalla mietteitään rohkeasti, päämäärätietoisesti ja yleensä asiallisesti kirjoittavan, Tepon, päänahasta ja yllytetään väkivallantekoon häntä kohtaan??! Aiemmin on jo uhkailtu mm. "sakinhivutuksella autuailla metsästysmailla" ja Venäjän mafialla. Jokainen ymmärtää, ettei tämmönen kuulu sivistyneiden ja normaaleiden ihmisten käytökseen. Korvien välissä on jokin vinksallaan tai sieltä puuttuu tärkeitä komponentteja. Olen tehnyt pitkän harkinnan jälkeen facebookille ilmoituksen tuon henkilön venäjävastaisista ja vähemmistöryhmiä vainoavasta kirjoitustyylistä. Lisäksi ilmoitusta vielä "ylemmälle taholle" olisi syytä harkita vakavasti. Luultavasti virkavalta saisi nämä kuumakallet ja pullistelijat pistettyä kuriin. Jotkut luulevat olevansa maailman napoja ja olevansa suojassa lain karvaiselta kouralta. Kyseinen henkilö on suoltanut propagandaansa jo vuosien ajan, mikä ei tietenkään ole rikollista, vaikka onkin moraalisesti tuomittavaa. Jos Tepon fyysistä koskemattomuutta ja yksityishenkilön anonymiteettiä loukataan, niin näillä näkymin Suomen oikeuslaitokselle tulee tutkittavaa roppakaupalla Kiuruvedeltä. No Suomen kansa varmaan kustantaisi näiden kultapoikien ja pahantekijöiden oikeudenkäyntikulut.

      Ensimmäisenä tulee mieleen rikokseen yllyttäminen, kunnianloukkaus, laiton uhkaus, kiihottaminen kansanryhmää vastaan, vahingonteko, herjaus, pahoinpitely etc. Kova olisi savotta. Jokainen vähänkin uutisjuttuja lukenut henkilö tietää, että vähemmistöihin kohdistuvat viharikokset otetaan vakavasti Suomessa.

      Olisi tärkeä muistaa eräs asia online-maailmassa operoidessa....v*ttuilu kun ei ole rikos. Mitättömistä asioista riehuminen kertoo ainoastaan henkilön itsensä henkisestä pienuudesta, epävarmuudesta ja akkamaisuudesta....

      Joten lopettakaa vähemmistöjen vainoaminen hyvän sään aikana! Homous on täysin luonnollista, kuten on myös syntyminen naapurimaan kansalaiseksikin. Vai tämmöisenkö esimerkin haluatte antaa nuoremmille sukupolville?? Emme kai halua Kiuruveden niittävän mainetta vihamielisenä paikkana vähemmistöjä kohtaan?



      Tässä vain erään huolestuneen Kiurukkaan näkemys asiaan...

      • ONLY IN KISIS

        SAKIN HIVUTUKSILLA AUTUAAMMILLA METÄSTYSMAILLA? OLETKO TOLLO? SAKINHIVUTUSTA TUONELASSAKO?


      • Jalmari P.
        ONLY IN KISIS kirjoitti:

        SAKIN HIVUTUKSILLA AUTUAAMMILLA METÄSTYSMAILLA? OLETKO TOLLO? SAKINHIVUTUSTA TUONELASSAKO?

        Sinun täytyy kysyä tarkempaa tietoa tuosta autuaiden metsästysmaiden sakinhivutuksesta John Waynen organisoimalta palkkasoturijoukkiolta. Sieltähän noita loistavia ideoita tulee liukuhihnalta.....


    • touko

      menkää kotia tupruttelemaan

    • karhunpainia.

      vaikka olenkii pääosin erimieltä tuon tepposen kanssa niin tässä asiassa oon sammoo mieltä. vituttaa nyt ylimitoitetut maataloustuet ja kun eihän ne siihen tilanpitoon mää kun hurvitteluun ja sitten katellaan nokkavarttaan pitkin kööhempiä kylänimmeisiä jotka ee oo euroopan unionin palkkalistoilla. velaks eletään ja hirvee milijoonien velkataakka hartehilla ja porskutellaan vuan.

      • "maksumies"

        Tilat ja tuotannon tehokkuus on aivan toista kuin ennen.Taitaa olla tukiaiset todellakin osalle jo pelkkä veronmaksajan maksama "törsyyrahasto".Piiat ja rengitkin kustantaa osittain valtio,tosin niinhän se kustantaa muillekkin yrittäjille jos vaan älyää käyttää suotuja mahdollisuuksia hyväksi.
        Pohjalainen kasvinviljelijä isäntä totesi Närbild ohjelmassa että jos häneltä tukiaiset loppuisi,tuotteiden hinta nousisi 7-9 centtiä kilolta!Että silleen....


    • levyseppäkeittäjä

      Vituttaa ylimitotetut kelakorvaukset ja sossuntuet, kun perseaukisillakin on varaa surffailla netissä.

    • Hyvä!

      Tuo on hyvä juttu. Parasta pitkiin aikoihin.

    • kauhianhämmästyny

      Kuulostat naisimmeiseltä.. kuinka iso se vehkeesi on ja törkeää jos siitä kokoajan kuittaillaan! Käy näyttämässä lääkärille kun niitä osataan nykyään kursia kokoon.

    • MaitoTiliKonna

      Olen samaa mieltä asian tiimoilta.
      Vuonna 1995 maataloustuet oli n. 1,4miljardia euroa ja sitten saman verran meille jusseille annettua piilotukea. Nykyään saamme vain n. 2,2miljardia € vuosittain tietty ne piilotuet n. 1,8miljardia €. Tämä tulokehitys ei mitenkään vastaa odottamaamme tulokehitystä. Vaadinkin että joka jussille annetaan katastrofiapuna 0,7miljoonaa jonka avulla hän sitten voisi kirjoittaa tuntojaan maitotilikirjan takasivuille. Tämä siis tavallaa ns. tulevaisuus tutkielmana (Hämmästyttävää muuten ettei kukaan poliitikko ole keksinyt tällaista ajatusten virran ehtymätöntä lähdettä). Lähden tästä nyt hakeen Benidormin asuntoesitteitä jotta voin hankkia paikan jossa sitten suunnitella tulevaisuutta. Täytyykin nyt lopettaa kun TE-keskuksen sponsoroima taksikyyti tuli pihaan.
      Osuuspankilla tavataan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. 185
      2078
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1972
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      156
      1602
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1598
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1334
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1227
    7. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      11
      1194
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      11
      1147
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1138
    Aihe