Paskat vuokralaiset valtaavat taloyhtiön

erkki.

Tässäkin taloyhtiössä tehdään niin tyhmiä päätöksiä vuokralaisten suhteen että huhhuh. Vuokralla olevat asunnot täyttyvät jatkuvasti huumeporukoista, tupakoitsijoista ja bilettäjistä. Aivan törkeää. Nämä vuokralaiset tuovat hullua porukkaa taloon ja eivät usko kun sanotaan, yhtään mitään. Eivät kunnioita sääntöjä. Ja kukaan ei uskalla laittaa noita pihalle. Tuollaiset tyypit tulisi karkottaa siperiaan...

27

721

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jjirogjeriooei

      Jos olet itsekin vuokralla niin ainut keino muuttaa asiantila on muuttaa itse pois. Tai sitten sinun pitää heittäytyä vielä hullummaksi kuin se hullu porukka ja pieksää se huumepaskasakki niin että pysyvät poissa jos ei kerran sana kuulu. Tosin kannattaa sitten pieksää ne niin huolella että niistä ei ole lavertelijoiksi että kuka teki...

    • 4+12

      Mitäs asut Petosella.

      "Vähemmistövaltuutettu Eva Biaudet'n mukaan tapaus on muistutus siitä, että syrjinnän kielto koskee myös yksityisiä asuntomarkkinoita. "
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014081418572931_uu.shtml

      Eli vuokranantaja ei voi valita vuokralaista muuten syrjintää.

    • erkki.

      En asu petosella, vaan keskustassa, ja olen osakkeen omistaja. Haluaisin nukkua öisin mutta sontasakki laukkaa aina jonkun luona, summerit soivat ja huutoa kuuluu. Eihän tuollaiselle porukalle uskalla mennä metelöimään kun ei tiedä mitä aseita kantavat.

      Mutta sehän nyt on ihan normaalia jos vuokraa asunnon niin laittaa ilmoitukseen ettei vuokralainen saa tupakoida, juopotella tai rettelöidä. Kuitenkin joillekin tyhmille kelpaa kuka tahansa.

      • 5+17

      • Totta joka sana.
        5+17 kirjoitti:

        "Vuokraturvan toimitusjohtaja Timo Metsola toteaa, että joissakin taloyhtiöissä saattaa olla vanhoja, jo aikansa eläneitä sääntöjä, jotka rajaavat vuokralaisia."

        http://www.iltasanomat.fi/asuminen/art-1288725381250.html

        Vuokranantaja voi hyvinkin valita asiakkaansa.

        Vuokralaista etsittäessä on hyvinkin perusteltua tarkistaa luottotiedot sekä muu historia, ja mikäli näissä on ongelmia, ei tarvitse ottaa asumaan. Laki on tässä ehdottomasti vuokranantajan puolella, kuten myös ns. terve järki.

        Vuokranantaja voi häätää vuokrasopimuksen sääntöjä rikkovan asukkaan sopimuksen puitteissa. Toki saattaa vähän menettää tuloja, mutta se on pieni tappio sen rinnalla että voi taas hallita asuntoaan ja valita siihen tulevan asukkaan vähän viisaammin.

        Vuokranantaja voi milloin tahansa päättää vuokrasuhteen perustellen sen siten että asuntoa tarvitaan omaan käyttöön. Asiahan on täysin yksiselitteinen, ja vuokralaisen on silloin lähdettävä.


      • 5+7
        Totta joka sana. kirjoitti:

        Vuokranantaja voi hyvinkin valita asiakkaansa.

        Vuokralaista etsittäessä on hyvinkin perusteltua tarkistaa luottotiedot sekä muu historia, ja mikäli näissä on ongelmia, ei tarvitse ottaa asumaan. Laki on tässä ehdottomasti vuokranantajan puolella, kuten myös ns. terve järki.

        Vuokranantaja voi häätää vuokrasopimuksen sääntöjä rikkovan asukkaan sopimuksen puitteissa. Toki saattaa vähän menettää tuloja, mutta se on pieni tappio sen rinnalla että voi taas hallita asuntoaan ja valita siihen tulevan asukkaan vähän viisaammin.

        Vuokranantaja voi milloin tahansa päättää vuokrasuhteen perustellen sen siten että asuntoa tarvitaan omaan käyttöön. Asiahan on täysin yksiselitteinen, ja vuokralaisen on silloin lähdettävä.

        "Vuokranantaja voi milloin tahansa päättää vuokrasuhteen perustellen sen siten että asuntoa tarvitaan omaan käyttöön."

        Toki, mutta vuokralaisella taitaa olla se kuuden kuukauden oikeus vielä asua siinä, että ei se kovin nopsaan tapahdu, jos vuokralainen onkin päättänyt vielä asua viimeisen asti mitä laki sallii.


      • Keijo-The MÄN!

        "ettei vuokralainen saa tupakoida, juopotella tai rettelöidä."

        Tämä taitaa olla jo laissa purkamisperusteissa.


        Laki asuinhuoneiston vuokrauksesta
        8 Luku
        61 §
        Vuokranantajan oikeus purkaa vuokrasopimus

        Vuokranantajalla on oikeus purkaa vuokrasopimus:
        4) jos vuokralainen viettää tai sallii vietettävän huoneistossa häiritsevää elämää;



        Toki se mikä on normaalia juopottelua tai rettelöintiä on vähän eri. Vanhemmalle sukupolvelle on ihan tavallista aloittaa naapurivaltion kanssa sotia ja nuoremmat taas hakevat terapiaa jos fillarista kuuluu kitinää.


    • m-mörkö

      Erkin kannattaa kokeilla ottaa henkilökohtaisesti kontaktia näihin ihmisiin, eikä vinkua muille asiasta. Ongelma korjaantuu korjaamalla ongelman, eikä voivottelemalla asiaan kuulumattomille.
      Monet ihmiset ovat aivan erillaisia kuin kuvan antavat itsestään. Et voi vain päältä päin päätellä kuka on huumehörhö tai juoppo yms.

    • hinku ja vinku

      Ei vaan erkin pitäis ottaa yhteyttä niiden vuokrakämppien omistajiin ja ottaa häiriöasia esille taloyhtiön kokouksessa ei täällä vinkua !!

    • isännöitsija VP

      Siellä on joku läiskytellyt käsiään yhteen ja joku on kuullut läiskytyksen. Humalaisten osakkeenomistajien höpinöitä kaikki tyynni.

    • öljyä saranoihin!!

      Eräät vuokralaiset pitävät outona huvinaan avata ja sulkea yhä uudestaan ja uudestaan jotain ovea tai tuuletusikkunaa jonka saranat lienevät ruosteessa kun pitää niin h3lvetin ärsyttävää ääntä. Ei puhettakaan että edes voitelisivat ne saranat hiljaisiksi kun silloinhan se sairas huvi loppuisi... voi v1ttu että pitääkin olla kaikenlaisia raivostuttavia paskapäitä olemassa!!

      • m-mörkö

        No käy sanomassa! Turha täällä ja omissa nurkissa itsestään purnata.
        Ihmisiä nekin on, ei mitään sen kummempia.
        Ja eikös yhteys oteta ensin vuokralaiseen, sitten vasta osakkeen omistajaan?


      • evp merkonomi

        Miksi kuuntelet sitä saranoiden narinaa? Eikö aikuinen ihminen osaa keskittää mieltään muihin asioihin?


    • Joka toiselle...

      Jos asut itse samassa talossa vuokralla,olet samaa kastia itsekin.Turha haukkua jos itsekin on vuokrapummi!!

      • Myös vuokralainen

        Kyllähän se niin on että osa vuokralla asujista ei välitä mistään säännöistä,yleensä ne tyhjän pantit jotka ei opiskele eikä ole töissä on niitä jotka koluaa yöt ja ovat kusi sukassa sinne ilta yhdeksään asti ja rupeavat sitten elämään.Mutta valitappas siitä näissä kaupungin vuokra asunnoissa niin kyllä katsoo pitkään muut asukkaat ja vuokran antajakin.Kyllä niissä vuokra asunnoissakin asuu tavallistakin porukkaa joka ei pysty muuttamaan näillä asunnon hinnoilla omaan asuntoon,eikä ole niitä perintöjäkään tiedossa. P S, tuli säästettyä pilkuissa ja pisteissä,että huomattu on ennenkuin joku fiksumpi kerkiää huomauttamaan.


    • Kaapo2121

      Onkohan kysseessä Juontotie 9 ?

      • hullu naapurina

        Kohta jossain talossa saatte tosi ”ihanat” vuokralaiset, me päästään niistä ihan kohta eroon. Vajaa kolme kuukautta on kärsitty kun asunnon vuokrasi yksi mielenterveysongelmainen. Heti ensimmäisenä iltana herra huusi täyttä kurkkua rappukäytävässä että nyt ryypätään timpan kaa koko viikonloppu. Humalaisen ölinän ja kolinan lisäksi stereot pauhasi täysillä että meteli kuului läpi yön paitsi samassa rapussa 1-5 kerrokseen niin myös viereisiin rappuihin. Asiasta valitettiin useamman asukkaan toimesta isännöitsijälle joka soitti vuokraisännälle joka valitti vuokralaiselle. Joka sen jälkeen huusi täyttä kurkkua rappukäytävässä että hänellä on mielenterveysongelmia ja hän saa tehdä mitä haluaa.

        Asunnossa pitäisi siis asua yksi mutta koko ajan siellä on vähintään herran poikaystävä plus muuta väkeä ramppaa yö ja päiväkaudet. Yksikään ei osaa soittaa ovikelloa vaan hakkaavat oveen. Rappukäytävässä huudetaan ja kolistellaan läpi yön. Yhtenä viikonloppuna hermostunut naapuri soitti poliisit kun musiikin lisäksi sieltä kuului naisen kirkuminen ja huuto että älä tapa. Oli kuulemma pientä riitaa. Pari päivää oli hiljaisempaa kunnes musiikki alkoi taas kuulua täysillä, niin kovalla että kuului naapuritaloon asti. Sellainen tumps-tumps-tumps bassomusiikki kuuluu todella kauas kun stereor on täysillä. Ja musiikkia tietysti täydentää täyttä kurkkua kiljuttu vittu saatana ja ööööö, mööö.

        Pahimmillaan siellä on ollut parikymmentä henkeä ryyppäämässä ja metelöimässä, ja ilmeisesti vielä huumeita käyttämässä. Osa niistä huutaa kännykkään niin kovaa että naapuriin asti on kuultu mm. että ”ei kun puhtaita neuloja käytettiin”, ja hintavertailuja että miten 9 euron, 15 euron ja 20 euron aineet eroavat. Eipä uskota että siellä ompeluseuraa vietetään. Välillä siellä tapellaan ja kuulostaa todella hirveältä kun tönitään toisia esim. lämpöpattereita vasten. Tai heitellään kaljatölkkejä seiniin ja lattioihin. Lähikaupastakin varastivat kaljaa, sen jälkeen on pitänyt muualta hakea kaljat joita kannetaan päivittäin säkkitolkulla.

        Ja jos herra on yksin kotona niin jos se ei muuta häiriötä keksi niin se huutaa vittu saatanaa täyttä kurkkua. Herra ystävineen ei ole ihan fiksuinta sorttia, pyykkihuoneeseenkin murtautuivat vaikka avain olisi roikkunut yläpuolella, eikä meidän pesukoneet edes toimi kolikoilla.

        Parkille ajaa usein auto josta ojennetaan pieni nyssäkkä joka taskuun tungetaan, ja seteli ojennetaan. Herrat ei tajua että kaikkihan sen on nähneet ja asiasta on raportoitu poliisillekin. Eivät edes huomaa kun kohta jäävät kiinni koko porukka, huumekaupoiltahan tuo vaikuttaa.

        Että onnea vaan te jotka heidät seuraavaksi vastuksiksenne saatte. Kun pihalle ilmestyy mustatukkainen lihava n. 30-vuotias mies ja pitkät mustat hiukset omaava laihempi poikaystävä, niin kyllä saatte kärsiä metelistä ja häiriöstä. Ja kaikki tämä vielä soskun rahoilla. En tajua miksi sosku maksaa vuokrat tälläisille häiriköille ja sijoittaa ne tavallisiin taloihin. Heille pitäisi olla oma talo missä voisivat kaltaistensa kanssa riehua ja metelöidä ja häiriköidä ettei muiden tarvitsisi asiasta kärsiä. Unet ja oma rauha on jääneet tältä kesältä haaveeksi koko talossa. Onneksi loppu lähestyy jo…

        Ihmettelen myös miksi vuokranantaja valitsee tuollaisen asukkaan. Onhan sosku tietysti varma vuokran maksaja mutta veikkaan että tuhot asunnossa on aikamoiset.


      • vttu mikä maa
        hullu naapurina kirjoitti:

        Kohta jossain talossa saatte tosi ”ihanat” vuokralaiset, me päästään niistä ihan kohta eroon. Vajaa kolme kuukautta on kärsitty kun asunnon vuokrasi yksi mielenterveysongelmainen. Heti ensimmäisenä iltana herra huusi täyttä kurkkua rappukäytävässä että nyt ryypätään timpan kaa koko viikonloppu. Humalaisen ölinän ja kolinan lisäksi stereot pauhasi täysillä että meteli kuului läpi yön paitsi samassa rapussa 1-5 kerrokseen niin myös viereisiin rappuihin. Asiasta valitettiin useamman asukkaan toimesta isännöitsijälle joka soitti vuokraisännälle joka valitti vuokralaiselle. Joka sen jälkeen huusi täyttä kurkkua rappukäytävässä että hänellä on mielenterveysongelmia ja hän saa tehdä mitä haluaa.

        Asunnossa pitäisi siis asua yksi mutta koko ajan siellä on vähintään herran poikaystävä plus muuta väkeä ramppaa yö ja päiväkaudet. Yksikään ei osaa soittaa ovikelloa vaan hakkaavat oveen. Rappukäytävässä huudetaan ja kolistellaan läpi yön. Yhtenä viikonloppuna hermostunut naapuri soitti poliisit kun musiikin lisäksi sieltä kuului naisen kirkuminen ja huuto että älä tapa. Oli kuulemma pientä riitaa. Pari päivää oli hiljaisempaa kunnes musiikki alkoi taas kuulua täysillä, niin kovalla että kuului naapuritaloon asti. Sellainen tumps-tumps-tumps bassomusiikki kuuluu todella kauas kun stereor on täysillä. Ja musiikkia tietysti täydentää täyttä kurkkua kiljuttu vittu saatana ja ööööö, mööö.

        Pahimmillaan siellä on ollut parikymmentä henkeä ryyppäämässä ja metelöimässä, ja ilmeisesti vielä huumeita käyttämässä. Osa niistä huutaa kännykkään niin kovaa että naapuriin asti on kuultu mm. että ”ei kun puhtaita neuloja käytettiin”, ja hintavertailuja että miten 9 euron, 15 euron ja 20 euron aineet eroavat. Eipä uskota että siellä ompeluseuraa vietetään. Välillä siellä tapellaan ja kuulostaa todella hirveältä kun tönitään toisia esim. lämpöpattereita vasten. Tai heitellään kaljatölkkejä seiniin ja lattioihin. Lähikaupastakin varastivat kaljaa, sen jälkeen on pitänyt muualta hakea kaljat joita kannetaan päivittäin säkkitolkulla.

        Ja jos herra on yksin kotona niin jos se ei muuta häiriötä keksi niin se huutaa vittu saatanaa täyttä kurkkua. Herra ystävineen ei ole ihan fiksuinta sorttia, pyykkihuoneeseenkin murtautuivat vaikka avain olisi roikkunut yläpuolella, eikä meidän pesukoneet edes toimi kolikoilla.

        Parkille ajaa usein auto josta ojennetaan pieni nyssäkkä joka taskuun tungetaan, ja seteli ojennetaan. Herrat ei tajua että kaikkihan sen on nähneet ja asiasta on raportoitu poliisillekin. Eivät edes huomaa kun kohta jäävät kiinni koko porukka, huumekaupoiltahan tuo vaikuttaa.

        Että onnea vaan te jotka heidät seuraavaksi vastuksiksenne saatte. Kun pihalle ilmestyy mustatukkainen lihava n. 30-vuotias mies ja pitkät mustat hiukset omaava laihempi poikaystävä, niin kyllä saatte kärsiä metelistä ja häiriöstä. Ja kaikki tämä vielä soskun rahoilla. En tajua miksi sosku maksaa vuokrat tälläisille häiriköille ja sijoittaa ne tavallisiin taloihin. Heille pitäisi olla oma talo missä voisivat kaltaistensa kanssa riehua ja metelöidä ja häiriköidä ettei muiden tarvitsisi asiasta kärsiä. Unet ja oma rauha on jääneet tältä kesältä haaveeksi koko talossa. Onneksi loppu lähestyy jo…

        Ihmettelen myös miksi vuokranantaja valitsee tuollaisen asukkaan. Onhan sosku tietysti varma vuokran maksaja mutta veikkaan että tuhot asunnossa on aikamoiset.

        Kiitä mielenterveyspolitiikkaa joka on säästösyistä ulkoistanut tuollaiset potilaat "avohoitoon" eli tavallisten kansalaisten riesaksi.
        Tuollainen porukka kuuluisi ilman muuta normaalissa maassa mielisairaalaan lukkojen taakse!!


      • Ja seurueet
        vttu mikä maa kirjoitti:

        Kiitä mielenterveyspolitiikkaa joka on säästösyistä ulkoistanut tuollaiset potilaat "avohoitoon" eli tavallisten kansalaisten riesaksi.
        Tuollainen porukka kuuluisi ilman muuta normaalissa maassa mielisairaalaan lukkojen taakse!!

        On siinä naurussa pitelemistä.


      • voi juma
        hullu naapurina kirjoitti:

        Kohta jossain talossa saatte tosi ”ihanat” vuokralaiset, me päästään niistä ihan kohta eroon. Vajaa kolme kuukautta on kärsitty kun asunnon vuokrasi yksi mielenterveysongelmainen. Heti ensimmäisenä iltana herra huusi täyttä kurkkua rappukäytävässä että nyt ryypätään timpan kaa koko viikonloppu. Humalaisen ölinän ja kolinan lisäksi stereot pauhasi täysillä että meteli kuului läpi yön paitsi samassa rapussa 1-5 kerrokseen niin myös viereisiin rappuihin. Asiasta valitettiin useamman asukkaan toimesta isännöitsijälle joka soitti vuokraisännälle joka valitti vuokralaiselle. Joka sen jälkeen huusi täyttä kurkkua rappukäytävässä että hänellä on mielenterveysongelmia ja hän saa tehdä mitä haluaa.

        Asunnossa pitäisi siis asua yksi mutta koko ajan siellä on vähintään herran poikaystävä plus muuta väkeä ramppaa yö ja päiväkaudet. Yksikään ei osaa soittaa ovikelloa vaan hakkaavat oveen. Rappukäytävässä huudetaan ja kolistellaan läpi yön. Yhtenä viikonloppuna hermostunut naapuri soitti poliisit kun musiikin lisäksi sieltä kuului naisen kirkuminen ja huuto että älä tapa. Oli kuulemma pientä riitaa. Pari päivää oli hiljaisempaa kunnes musiikki alkoi taas kuulua täysillä, niin kovalla että kuului naapuritaloon asti. Sellainen tumps-tumps-tumps bassomusiikki kuuluu todella kauas kun stereor on täysillä. Ja musiikkia tietysti täydentää täyttä kurkkua kiljuttu vittu saatana ja ööööö, mööö.

        Pahimmillaan siellä on ollut parikymmentä henkeä ryyppäämässä ja metelöimässä, ja ilmeisesti vielä huumeita käyttämässä. Osa niistä huutaa kännykkään niin kovaa että naapuriin asti on kuultu mm. että ”ei kun puhtaita neuloja käytettiin”, ja hintavertailuja että miten 9 euron, 15 euron ja 20 euron aineet eroavat. Eipä uskota että siellä ompeluseuraa vietetään. Välillä siellä tapellaan ja kuulostaa todella hirveältä kun tönitään toisia esim. lämpöpattereita vasten. Tai heitellään kaljatölkkejä seiniin ja lattioihin. Lähikaupastakin varastivat kaljaa, sen jälkeen on pitänyt muualta hakea kaljat joita kannetaan päivittäin säkkitolkulla.

        Ja jos herra on yksin kotona niin jos se ei muuta häiriötä keksi niin se huutaa vittu saatanaa täyttä kurkkua. Herra ystävineen ei ole ihan fiksuinta sorttia, pyykkihuoneeseenkin murtautuivat vaikka avain olisi roikkunut yläpuolella, eikä meidän pesukoneet edes toimi kolikoilla.

        Parkille ajaa usein auto josta ojennetaan pieni nyssäkkä joka taskuun tungetaan, ja seteli ojennetaan. Herrat ei tajua että kaikkihan sen on nähneet ja asiasta on raportoitu poliisillekin. Eivät edes huomaa kun kohta jäävät kiinni koko porukka, huumekaupoiltahan tuo vaikuttaa.

        Että onnea vaan te jotka heidät seuraavaksi vastuksiksenne saatte. Kun pihalle ilmestyy mustatukkainen lihava n. 30-vuotias mies ja pitkät mustat hiukset omaava laihempi poikaystävä, niin kyllä saatte kärsiä metelistä ja häiriöstä. Ja kaikki tämä vielä soskun rahoilla. En tajua miksi sosku maksaa vuokrat tälläisille häiriköille ja sijoittaa ne tavallisiin taloihin. Heille pitäisi olla oma talo missä voisivat kaltaistensa kanssa riehua ja metelöidä ja häiriköidä ettei muiden tarvitsisi asiasta kärsiä. Unet ja oma rauha on jääneet tältä kesältä haaveeksi koko talossa. Onneksi loppu lähestyy jo…

        Ihmettelen myös miksi vuokranantaja valitsee tuollaisen asukkaan. Onhan sosku tietysti varma vuokran maksaja mutta veikkaan että tuhot asunnossa on aikamoiset.

        Älä nuolaise vielä, voi tulla pahempi tapaus tilalle. Näitähän riittää tässä kaupungissa. Kukahan raukka nuokin kaverit naapurikseen saa!!


      • hullu naapurina
        voi juma kirjoitti:

        Älä nuolaise vielä, voi tulla pahempi tapaus tilalle. Näitähän riittää tässä kaupungissa. Kukahan raukka nuokin kaverit naapurikseen saa!!

        No ei niiden tilalle voi enää hirveämpiä tulla! Tälläkin viikolla on tarvittu poliisia, maanantaita vasten yöllä poliisi taas vei herran poikaystävän käsiraudoissa. Huuto vaan kuului että hän syyttää poliiseja pahoinpitelystä kun kädetkin vääntävät. Olisivat saaneet tehdä muutakin sille, jos minulta kysytään. En edes tiedä mitä kaikkea siellä tapahtui, mutta seuraavana aamuna takapihalla lojui kasa herrojen tyhjiä lääkepusseja ja kalsarit. Meteli oli niin hirveä että jäi taas yöunet vähiin. Viime yönäkin jäi nukkumatta kun musiikki pauhasi täysillä ja herrat vielä laulaa hoilotti siihen päälle. Talon asukkaat on hermoromahduksen partaalla kun ei saa yölläkään nukkua, eilen tuo metakka alkoi jo iltapäivällä.

        Sen lisäksi herra on uhkaillut tappavansa rapun asukkaita kun syyttää heitä poliisien kutsumisesta. Herra on vaan niin tyhmä ettei tajua syyttävänsä väärää henkilöä. Huuti taas kuin palosireeni tappouhkauksiaan maanantai-iltana yhdelle asukkaalle, jolla ei ole asian kanssa mitään tekemistä. Koko rappuhan sen kuuli. Sinne rappukäytävään tarvittaisiin poliisi 24/7.

        Ilmeisesti soskun työntekijät yritti sinne jo perjantaina mutta ovea ei avattu. Tällä viikolla ne ei soittaneet ovikelloa vaan koputtivat jolloin ovi avattiin. Herra yritti välttää tapaamisen sanomalla että juuri nyt on niin sotkuisaa ettei voi tulla sisään, mutta työntekijät sanoivat tottuneen sa sotkuun ja menivät sisälle. Reilun tunninhan nuo viipyivät, mutta eivät nähtävästi saaneet järkeä herran käytökseen.

        Nyt se on keksinyt uuden kiusanteon: repii hissistä puhelinumeron johon soitetaan jos hissi jää kerrosten väliin. Jopa neljä kertaa päivässä herra jaksaa käydä tuhoamassa sen. Ja sen on nähnyt jo useampikin asukas. Ei uskoisis tuon ikäistä noin lapselliseksi. Sopiva rangaistus olisi juuttua vaikka yön yli siihen hissiin njiin ehkä sitten oppisi jotain.

        Ja ajatelkaa, herra käy noukkimassa muiden polttamien tupakoiden tumpit eri parvekkeilta! Siis kuinka moni viitsisi tehdä tuollaista?! Muutama on jo sen takia laittanut vettä tupakkapurkkeihin että loppuu tuo ravaaminen eri rapuissa ja kerroksissa.

        Tätä hulluutta pitäisi kestää vielä 9 päivää. Sen jälkeen pääsevät muut "nauttimaan" kyseisen pariskunnan ja heidän ystäviensä elämänmenosta. me olemme saaneet heistä ihan tarpeeksi, ja toivomme hartaasti että uusi asunto on jossain muualla kuin naapuritalossa.


      • ..........
        hullu naapurina kirjoitti:

        No ei niiden tilalle voi enää hirveämpiä tulla! Tälläkin viikolla on tarvittu poliisia, maanantaita vasten yöllä poliisi taas vei herran poikaystävän käsiraudoissa. Huuto vaan kuului että hän syyttää poliiseja pahoinpitelystä kun kädetkin vääntävät. Olisivat saaneet tehdä muutakin sille, jos minulta kysytään. En edes tiedä mitä kaikkea siellä tapahtui, mutta seuraavana aamuna takapihalla lojui kasa herrojen tyhjiä lääkepusseja ja kalsarit. Meteli oli niin hirveä että jäi taas yöunet vähiin. Viime yönäkin jäi nukkumatta kun musiikki pauhasi täysillä ja herrat vielä laulaa hoilotti siihen päälle. Talon asukkaat on hermoromahduksen partaalla kun ei saa yölläkään nukkua, eilen tuo metakka alkoi jo iltapäivällä.

        Sen lisäksi herra on uhkaillut tappavansa rapun asukkaita kun syyttää heitä poliisien kutsumisesta. Herra on vaan niin tyhmä ettei tajua syyttävänsä väärää henkilöä. Huuti taas kuin palosireeni tappouhkauksiaan maanantai-iltana yhdelle asukkaalle, jolla ei ole asian kanssa mitään tekemistä. Koko rappuhan sen kuuli. Sinne rappukäytävään tarvittaisiin poliisi 24/7.

        Ilmeisesti soskun työntekijät yritti sinne jo perjantaina mutta ovea ei avattu. Tällä viikolla ne ei soittaneet ovikelloa vaan koputtivat jolloin ovi avattiin. Herra yritti välttää tapaamisen sanomalla että juuri nyt on niin sotkuisaa ettei voi tulla sisään, mutta työntekijät sanoivat tottuneen sa sotkuun ja menivät sisälle. Reilun tunninhan nuo viipyivät, mutta eivät nähtävästi saaneet järkeä herran käytökseen.

        Nyt se on keksinyt uuden kiusanteon: repii hissistä puhelinumeron johon soitetaan jos hissi jää kerrosten väliin. Jopa neljä kertaa päivässä herra jaksaa käydä tuhoamassa sen. Ja sen on nähnyt jo useampikin asukas. Ei uskoisis tuon ikäistä noin lapselliseksi. Sopiva rangaistus olisi juuttua vaikka yön yli siihen hissiin njiin ehkä sitten oppisi jotain.

        Ja ajatelkaa, herra käy noukkimassa muiden polttamien tupakoiden tumpit eri parvekkeilta! Siis kuinka moni viitsisi tehdä tuollaista?! Muutama on jo sen takia laittanut vettä tupakkapurkkeihin että loppuu tuo ravaaminen eri rapuissa ja kerroksissa.

        Tätä hulluutta pitäisi kestää vielä 9 päivää. Sen jälkeen pääsevät muut "nauttimaan" kyseisen pariskunnan ja heidän ystäviensä elämänmenosta. me olemme saaneet heistä ihan tarpeeksi, ja toivomme hartaasti että uusi asunto on jossain muualla kuin naapuritalossa.

        Kuulostaa kivalta. Juontotieparodiaako?


      • hullu naapurina
        .......... kirjoitti:

        Kuulostaa kivalta. Juontotieparodiaako?

        No ei ole Juontotieltä, ei. Ihan Inkilänmäeltä. Tosin herran poikaystävän pitäisi ilmeisesti asua Neulamäessä, mutta jatkuvaan se täällä roikkuu, ihan joka päivä. Olisiko omassa asunnossa huumeviljelmä tms. jottei siellä voi asua? Vai liekö häätöprosessi menossa sielläkin?!

        Ja tämä ei ole parodiaa vaan ihan totista totta. Valitettavasti.


    • Yötyöntekijä

      Kun kitistään, niin sitten kitistään.
      En kiellä yhtään ettei kellään olisi paskoja naapureita hulluja/juoppoja jnejne. Mutta tuo ainainen vinkuminen ja kyttääminen se se vasta sairasta onkin. Levitellään perättömiä paskapuheita ympäri taloa ja asuinpihaa niin että jokainen uus tuttava tai naapuri jolle huikkaat huomenet tai toivotat hyvät pyhät, karttaa katseellaan. Kohta ei voi tuoda edes naisystäviä kotiin kun ne on automaattisesti jotain "narkkarihuoria". Ette te lue kirjojakaan kansien perusteella... Liekö on kuopiolainen ongelma, vai onko muissakin kaupungeissa elämänsä sisältöön kyllästyneitä tynkäpilejä ja kukkahattutätejä näin paljon? V***n säälittävää toimintaa aikuisilta ihmisiltä.

    • 5ttuuntunutNaapurusto

      Täällä NiKun "vuokrakommuunissa" ei juopoista ole ikinä ollut harmia, grillikatoksella kaikki tulevat toimeen, talotoimikunta on aktiivinen ja järjestää kahvejä yms. - on vain yksi asunto/perhe, yksi noin 60:stä joiden nikopetterit pilaavat koko korttelin. Kakarat juoksevat aamusta yöhän, huutavat, kiroilevat pahemmin kuin merimiehet, rikkovat paikkoja ja roskakorin idea, joita koko piha-alue on täynnä, on täysin vieras käsite. Seinien läpi toki kuulee että ei perhekään terve millään mittarilla ole, mutta samaa vuokraa maksavalla pistää vihaksi että muuten OK:n seudun pystyy yksi ainoa roskaväki pilaamaan. "Muuttakaa maalle jos ette kestä" - niin juuri, muuttakaa ---tuun jos ette osaa ihmisten keskellä asua ja sääntöjä noudattaa! Toistakymmentä eri asukasta päivittäin juttelee ja kärsii tästä roskasakista, mutta minkäs voit tehdä, kun itse eivät edes tajua miksi kaikki muut osoittavat sormella.

      • lokeroida

        Ei ne maallakaan voi asua, kun kepulaiset isännät ovatmyös ilkeitä muita ihmsiä kohtaan.

        Nikun vaan pitäis laittaa asumaan erilleen pentuperheet/aineidenkäyttäjät/normaalit/tupakoimattomat normaalit ja mitä niitä vielä onkaan.


      • oma-ok-o-paras

        Kahessa Nikun talossa oon asunu. 80-90-luvulla Inkiläntie 2, eipä muuta häiriöö ollu, ku alakerran poika , joka asseihin kanssa örvelti, ammuskel naapuri taloja ja motarilla taxiakin.
        Linnanpellon puutalossa asuin -97-2012, rauhallinen talo, vaikka useissa pihoissa sitä juomakööriä kokoontukin. Nyt on oma, velaton talo vähän etempänä, voin ottaa kuppia pihalla, eikä kukkaa oo valittamassa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      67
      1706
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      163
      1411
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1232
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1204
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1106
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      70
      869
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      835
    8. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      190
      758
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      95
      751
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      654
    Aihe