Volyymiripset vrt tavalliset ripsienpidennykset?

Katsy

Onko eroa hinnassa, käytössä vai mikä juttu on nämä uudet volyymiripset? Tekis mieli ottaa ripset, mutta haluaisin niiden olevan luonnollisen näköiset. En pysty käyttämään ripsaria allergian takia, niin saisikohan just volyymiripsillä silmät lasien takaa paremmin esiin?

11

4704

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kirva78

      En tiedä vastausta kysymykseesi, mutta jos olet ripsarille allerginen, kannattaa ehdottomasti ennen ripsien tekoa kokeilla ettei tuu ripsiliimasta allergia oireita! Nimittäin monelle ihmisille se myrkky on aiheuttanut silmätulehduksiakin.

    • beatyqueen

      Mä yritän kans saada omat ripset kasvaan. Kerran oli pidennykset ja ne oli aika ikävän tuntuset aina välillä. Silmiä kutisi ja aamulla ne oli ikäänkuin hieman liimantuneet kiinni. Sai jonkun aikaa aukoa silmiä....
      Yritän nyt Queenlash-seerumilla, se tuntuu et saattas toimiaki
      http://www.hyvaolo.com/2013/08/maylash.html

    • Katsy

      En tiennytkään että on tällaisia seerumeita ripsillekin.. Kiitos tiedosta :)

    • caramba

      Kyllä, eiks käy Cliniquen ripsarikaan?Mä olen laitattanut 5krt minkkiripsiä ja olen ollut tyytyväinen, eilen kävi sellanen juttu että varokaa paikkaa Coco Beauty,(Salon Ideal) samassa tilassa Hki, Vuorimiehenkatu, olin ostanut jo kesäkuussa facediilin 25e sis huolto, no joo, menin eilen klo 10, ei tekijää ollut missään, ei vastannut puhelimeensa, soitin heti Facediilin nroon ja kerroin että huijari kuten Putinkin samasta maasta, no, saan rahani takaisin ja pyysin asian selvittämistä, no oli eri paikkaan just tuo volyymitarjous ja otin sen se on Valentines Nails Porvoonkatu Hki, onko joku käynyt tuossa?Viestitä, kiitos?!!

    • IhanatVolyymit

      Heip. Kouluttauduin holyymitekijäksi ja voin hieman avata sinulle asiaa. Volyymiripsi on kaikinpuolin perempi vaihtoehto. Se on omalle ripselle kevyempi, huomattavasti mukavampi käytössä, on kuin omat ripset. Sillä saa sekä luonnollisen näköistä että sitten todella näyttävää, se on ohuempaa joten tuuheanakin on luonnollisemman näköinen kuin paksut klassiset kuidut jotka eivät juuri jousta vaan tuntuvat tönköiltä. Esim kyljellään ja päinmakuulla nukkuminen volyymien kanssa onnistuu, klassisten kanssa joutuu kikkailemaan etteivät töki tyynyyn. Uskon että klassiset kuidut jäävät ennätysvauhtia historiaan volyymitekijöiden joukon kasvaessa.

      Hinnasta. Volyymiripsi on ripsienpidennyksessä erikoisosaamista. Työ vaatii tekniikan opettelun ja lisäksi kuituja kuluu per asiakas jopa 7Kertaisesti enemmän kuin klassisessa pidennyksessä. Aikaa menee myös enemmän kuin klassiseen ripsilaittoon ja huoltoihin.

      Liima itsessään ei aiheuta tulehduksia, väärin asennetut kuidut sen sijaan voivat sen tehdä. Jos ripsiä on liimailtu sumppuihin eivät ne pääse puhdistumaan kunnolla ja ennen pitkää silmä saattaa tulehtua. Myös se että silmiä ei päivittäin pestä vaikka on pidennykset. Vesipesu aamuin illoin ehdoton juttu! Olen kuullut kaikenmoista että jopa kielletty kastamasta. Kyllä varmaan pöpöjä kertyy jos vain pumpulipuikolla pyyhkii kerran viikossa. Lika on pahasta silmässä, pidennyksillä tai ilman.

      . Mikäli liima askarruttaa niin pyydä liimatesti. Eli kuituja asennetaan silmään muutamia, liimaa ei kuivateta testissä kuten normaalisti heti laiton päätteeksi vaan tämä allergisoiva aika jolloin liima kuivuu maksimoidaan ja nähdään tuleeko ihoreaktiota. Jollei tule, voidaan ripset asentaa. Etsi tekijä jolla liima nimeltä no panik. On erittäin hellävarainen, lähes höyrystämätöön ja paremmin siedetty koska siitä puuttuu yleisimmät allergian aiheuttajat kokonaan. Ammattimaisia volyymiripsien laittajia listattuna paikkakunnittain osoitteessa lashlovers.fi kohdassa volyymiripsiammattilaiset.

    • saver

      Käytä minkkiripsiä ja tue eläinrääkkäystä...:(

    • Pölijät..

      Minkkiripset ovat synteettistä teollisesti valmistettua ja on vain mainoskika kutsua niitä minkiksi, sori vaan aktivisti mutta perehdy ennen kuin vauhkoat.

    • ripsientekijä

      Volyymiripset ovat ohuempaa ja kevyempää, mutta jos niitä laitetaan tosi monta yhteen ripseen niin ei ne loppuviimein kevyemmät ole. Tavallisiakin pidennyksiä voi tehdä ohuemmalla kevyemmällä kuidulla.

      Liima voi aiheuttaa allergiaa vaikka ripset olisi tehty oikein!!
      Allergisoihan liimat myös tekijöitä joihin liima ei osu. Meillä yksi tekijä joutui lopettamaan koska sai allergia ja jopa ihan astmaoireita kolmen vuoden tekemisen päätteeksi, todettiin johtuvan nimenomaan liimahöyryistä.

      Eli tekijänä suosittelen juuri että testataan mahdollinen allergia jos on kovin herkkä asiakas kyseessä.
      Allergioita ei kuitenkaan kannata jäädä pelkäämään, koska markkinoilta löytyy todella kehittyneitä liimoja joissa allergiaa aiheuttavat aineet on saatu minimiin.
      Minä olen käyttänyt ihan tavallista liimaa myös herkkäsilmäisille, eikä ole allergisoinut.
      Liimoissa on eroja.

      • Ripset nyt ja heti

        Voisiko joku ammattilainen nyt listata niitä parhaita liimoja jotka allergisoisivat vähiten? Kokemuksia 3 paikasta Hki ja pettynyt kaikkiin... Ripset olivat liian lähellä rajaa tai sojottivat miten sattui... Tai sitten epähygieeninen, ei putsannut pinsettejä ennen seuraavaa asiakasta. Onko paikka suosituksia jossa hinta uusille n. 100 ja huolto olisi siinä 50€? Volyymi kiinnostaa eniten tällähetkellä.


      • Laili Va
        Ripset nyt ja heti kirjoitti:

        Voisiko joku ammattilainen nyt listata niitä parhaita liimoja jotka allergisoisivat vähiten? Kokemuksia 3 paikasta Hki ja pettynyt kaikkiin... Ripset olivat liian lähellä rajaa tai sojottivat miten sattui... Tai sitten epähygieeninen, ei putsannut pinsettejä ennen seuraavaa asiakasta. Onko paikka suosituksia jossa hinta uusille n. 100 ja huolto olisi siinä 50€? Volyymi kiinnostaa eniten tällähetkellä.

        Hei! Olen tehnyt ripsiä jo 7 vuoden ajan sekä olen kouluttautunut kouluttajaksi. Teen työni kunnolla ja tunnollisesti joten asiakkaat aina ovat tyytyväisiä laitettuani ripset. Käytän työssäni ei liian voimakasta liimaa mutta pysyvää. Se sopii myös hyvin herkille silmille. Kun varaa ajan volyymiripsien laittoon on hinta 75eur (norm 105eur) ja huolto 65eur. Työskentelen Helsingissä Deluxe Beauty kauneushoitolassa, Hietalahdenkatu 2. Lisää kuvia tehdyistä töistä voi katsoa Lalls Beauty and Lashes facebook sivulta tai Deluxe Beauty facebook sivulta, Mun puh nro 0403576292 :)


    • anu91

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      270
      2973
    2. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      201
      2856
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      69
      2436
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      214
      1916
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      13
      1368
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1317
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1298
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1267
    10. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      159
      1192
    Aihe