Onko 'kanavoinneista' kirjoittaminen kielletty?

Tykkään tästä!

Jos haluaa tietää jotakin tulevaisuuden tieteistä ja siitä, missä ihmiskunta tällä hetkellä on harhaisin, kannattaa tutustua kiellettyyn materiaaliin. Tässä eräs:

http://www.adonai.fi/4006

Otteita: "Haluaisin yrittää esitellä teille näinä muutamina hetkinä mahdolliset fysiikan löytönne seuraavien 300-500 vuoden aikana. Nämä asiat tapahtuvat hitaasti teillä ja tällä hetkellä pidätte sitä pitkänä aikana, rakkaat ystävät. Kuitenkin ihmisen keskimääräinen elinkaari ns. terveiden maiden ensimmäisessä maailmassa hiipii 80 vuotta kohti. Jos otetaan 80-vuotinen elämä, miten monta niitä olisi elettävä, jotta saadaan noin 300? Vastaus on vähemmän, minkä laskisitte yhden käden sormin. Onko se näin ollen oikeastaan pitkä aika? Neljä elämäänne. Minäpä siis kerron teille, mitä voi tapahtua tuossa aikajaksossa tai mitä voisitte nähdä palatessanne vain kolme kertaa."

"Älykäs suunnitelma – uusi lähtökohta

Kumppani mainitsi [luennossaan] fyysikon ja astronomin, joka on tarkastellut yleistä elämän kehitystä ja universumin evoluutiota, ja hän oivalsi, ettei se voinut tapahtua sillä tavalla, kuin teille on kerrottu [sattuma]. Matematiikka todistaa musertavasti tämän uuden löydön ja tilastot sen tapahtumisesta sattumalta ovat poikkeuksellisia. Tiedemiehet alkavat käsittää tämän enemmän ja enemmän. Universuminne, galaksinne, kaikkien planeettojen ja kaiken elämän evoluution joka vaiheessa tulee se oivallus, että pelkästään hämmästyttävien tilastojen perusteella oli oltava suunnitelma tai ennakkoasenne. Siksi käytetty termi "älykäs suunnitelma" edustaa tulevaa löytöä. Puhumme siitä myöhemmin.

Ne jotka vierailevat luonanne toisista tähtijärjestelmistä, hymyilevät, sillä he tietävät, mitä olen kertomassa teille. "Kätketty fysiikka" on perusta heidän kyvyssään matkustaa ja olla täällä. Se on perusta myös heidän kyvyssään valaistua. Nimittäin se on moniulotteista fysiikkaa ja se on heidän todellisuutensa ja henkisyytensä ydin. He tietävät myös, että te ette ymmärrä suurinta osaa siitä, koska tämä on sen ulkopuolella, minkä sallitte itsenne tällä hetkellä hahmottaa totuudeksi."

"Kvanttilinssi", no sitä ei vielä kukaan ymmärrä.

"Vapaa energia: Toinen asia on sen tunnustaminen, että nämä kaksi uutta fysiikanlakia tuo lopultakin teille sen, mitä olette aina halunneet – vapaan energian. Olette tienneet sen intuitiivisesti – eikö vain – että energia mitä teette planeetalla, saadaan aikaan antiikkisella tavalla. Maan kaivaminen asioiden polttamiseksi, jotta saadaan lämpöä, on antiikkista. Kaikessa on kyse lämmöstä, eikö vain? Kaikessa on kyse liikkeen luomisesta lämmöllä, eikö vain? Nämä asiat ymmärrätte lämmön tekemiseksi. Aion tehdä julkilausuman. Kaikki mitä tiedätte nyt energiasta, näyttää jonain päivänä ajalta, jolloin keksitte pyörän tai tulen. Se on niin antiikkista! Sitten kun avaatte moniulotteisen fysiikan tuon osan, pystytte tekemään rajattomasti energiaa hyvin jalostuneesti, ilman räjähdyksiä tai lämpöä.

On niitä, jotka sanoisivat, että tietyt planeetan keksinnöt ovat jo tehneet sen. Eivät lähimainkaan! Uskokaa minua, eivät lähimainkaan. Ette ymmärrä sitä taidokkuutta, miten hyödynnetään moniulotteisia voimia. Teillä ei ole instrumentteja ettekä näe vielä, mitä teette. Ette yksinkertaisesti ole vielä siinä. "Mutta Kryon, osaamme avata atomin energian. Meillä on ydinvoima." [Kryon nauraa] Niinkö? Tiedättekö, mitä ydinvoima on? Se on kontrolloitu räjähdys, jotta voitte tehdä lämpöä! Se ei ole eleganttia, se on vaarallista teille ja on sivutuotteita, jotka voivat vahingoittaa ihmisiä. Onko tämä ajatuksenne hyvästä asiasta? Ajatelkaa: se on hyvin vaarallisen räjähdyksen kontrolloimista höyryn tekemiseksi – maailman kallein höyrykone! Ydinvoima. Teillä ei ole aavistustakaan.

Minäpä annan teille esimerkin tästä. Sanotaan, että joku toisella planeetalla löysi pianon (leikkikää kanssani). Hän havaitsi, että se voi saada aikaan hyvin mielenkiintoisen äänen. Sanotaan, että tämä ääni oli uusi tälle avaruusolennolle, joka oli löytänyt sen, ja hän havaitsi, että hän voisi saada tämän hassun äänen kuulumaan, jos hän työntäisi pianon alas rakennuksen toisesta kerroksesta! Murskautumisääni ja kaikkien kielten särkyminen teki musiikkia. Tätä on ydinvoima. Teillä ei ole tyyliä tietääksenne, miten atomin kieliä soitetaan. Ette tiedä, miten löydetään moniulotteisia värähtelyjä, jotka toimivat yhdessä, ja tämä vapauttaa hitaasti ja elegantisti niin paljon energiaa, kuin koskaan tarvitsette – koordinoitu energiakonsertto. Kuunnelkaa nyt, koska tässä on vihje fyysikolle, joka lukee tämän viestin tulevaisuudessa. Ette vapauta energiaa lämmön tekemiseksi. Sen sijaan teette energiaa, mikä työntää esineitä ympäri. Kontrolloitte massaa! Kuvitelkaa sitä."

Tämä tieto 'arkistoidaan' ja katsotaan, onko se totta noin neljännessä elämässäni tämän elämän jälkeen. Meidän perheessä on sekä epäillen että odottaen näihin asioihin suhtautujia, mutta keskustelua riittää.

36

225

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kuviotutkija

      Ei palstalla kukaan tunnu suuremmin pahastuvan kanavointikirjoittelusta.
      Asia on toinen, jos täällä epäilet alienien pellontallausviestintää tai Roswellin
      ufoturman ihmeellisyyksiä.

    • 2Long4it

      On... vaikka jotkiin kappaleet oli lian pitkiä nettiluettavax.

    • kirjoita vaan

      Kanavointi on hömppää ja huuhaata, kuuluu siis hyvin tänne palstalle.

      • Hömpän pömppää!

        Kanavointi todellakin on hömppää ja huuhaata ja siis tällekin palstalle sopivaa.

        Toisaalta sitä oli vuosien varrella,ei noin kahdeksan vuoden ajan,aika runsaasti eräällä toisella ufofoorumilla.

        Ja nyt samaa hömppää yritetään tyrkyttää eräälle toiselle,ns."kilpailevalle" foorumille.


    • Hömpän pömppää tarkoittanee meikäläistä tuossa edellä. Kanavointien määrä kyllä väheni siellä tarkoittamallasi palstalla viimevuosina, koska siitäkin tuli sanomista siellä, vaikka sinne oli kyllä perustettu palsta, johon kanavointeja sai laittaa. Yleisin väite joka esitettiin, oli se että kanavoinnit veisivät uskottavuuden ufotutkimukselta. Nuo asiat liittyvät kuitenkin toisiinsa kuten piiloluonnolliset ( paranormaalit ilmiöt) ufotutkimukseen. Kanavointeja eniten kritisoivat yleensä he ketkä aiheesta eivät mitään ymmärrä ja koska oman mukavuusalueen ulkopuolelle on vaikeaa ellei peräti mahdotonta mennä. Usein omia henkilökohtaisia kokemuksia paranormaaleista asioista ei ole, joten kaikki sellaisia asioita kokeneet ovat vähintäänkin omituista väkeä. Pilaa tekevät harvemmin kykenevät asialliseen keskusteluun. Niinpä monessa ketjussa onkin keskustelu käännetty tarkoituksella sivuraiteelle itse aiheesta. Näin toimien saadaan kaikki asialliseen keskusteluun pystyvät kirjoittajat hiljaisiksi ja kaikkoamaan kokonaan pois palstalta.

      • ghcngbvbngcvbvcvcbcv

        Avaruusolioiden kanavointi on tunnetusti huuhaata ja kaikki niin sanotut kanavoijat jotka ovat suostuneet testeihin ovat paljastuneet huijareiksi.
        Aina saarnataan rauhasta ja harmoniasta ja sun muusta..mutta kun kysytään vaikeita kysymyksiä tieteestä, eivät nuo kanavoidut olennot osaa vastata mitään.


      • korret kekoon
        ghcngbvbngcvbvcvcbcv kirjoitti:

        Avaruusolioiden kanavointi on tunnetusti huuhaata ja kaikki niin sanotut kanavoijat jotka ovat suostuneet testeihin ovat paljastuneet huijareiksi.
        Aina saarnataan rauhasta ja harmoniasta ja sun muusta..mutta kun kysytään vaikeita kysymyksiä tieteestä, eivät nuo kanavoidut olennot osaa vastata mitään.

        "...Aina saarnataan rauhasta ja harmoniasta ja sun muusta..mutta kun kysytään vaikeita kysymyksiä tieteestä, eivät nuo kanavoidut olennot osaa vastata mitään."

        Voivat ne osatakin , mutta tallaavat tiedot viljapeltoihin , emmekä me taas osaa kuvioita tulkita.


      • ...korret kekoon
        korret kekoon kirjoitti:

        "...Aina saarnataan rauhasta ja harmoniasta ja sun muusta..mutta kun kysytään vaikeita kysymyksiä tieteestä, eivät nuo kanavoidut olennot osaa vastata mitään."

        Voivat ne osatakin , mutta tallaavat tiedot viljapeltoihin , emmekä me taas osaa kuvioita tulkita.

        jatk...: Tai sitten tätä teknistä tietoa USAlla on, jopa sellaista, jolla Telluksen energia- ym. ongelmat voitaisiin helposti ja nopeasti ratkaista, mutta hallitus, NASA, CIA, FBI ja armeijan pamput pitävät tiedon visusti salassa.
        Roswellin kärkitransistorista kertoivat sen verran, että puolijohdeteollisuus lähti käyntiin.


      • galakt. lakimies
        ...korret kekoon kirjoitti:

        jatk...: Tai sitten tätä teknistä tietoa USAlla on, jopa sellaista, jolla Telluksen energia- ym. ongelmat voitaisiin helposti ja nopeasti ratkaista, mutta hallitus, NASA, CIA, FBI ja armeijan pamput pitävät tiedon visusti salassa.
        Roswellin kärkitransistorista kertoivat sen verran, että puolijohdeteollisuus lähti käyntiin.

        Salailu johtuu siitä, että Tellus ei ole maksanut Galaktiselle Liitolle teknisen tietouden lisenssimaksuja, lukuunottamatta Roswellin kärkitransistorista saatua.
        Saarnoilla ei näitä maksuja ole, joten kontaktihenkilöt voivat saarnata halunsa mukaan.


    • "Avaruusolioiden kanavointi on tunnetusti huuhaata ja kaikki niin sanotut kanavoijat jotka ovat suostuneet testeihin ovat paljastuneet huijareiksi.
      Aina saarnataan rauhasta ja harmoniasta ja sun muusta..mutta kun kysytään vaikeita kysymyksiä tieteestä, eivät nuo kanavoidut olennot osaa vastata mitään"

      Juurihan tuossa on ketjun alussa Kryonin viesti jossa tiedettä käsiteltiin. Siinä tuli myös linkki eräälle foorumille. Eihän meille vajakeille= ihmiskunta, voi antaa kovin paljoa tuota tietoa, koska on enemmän kuin mahdollista että sitä käytettäisiin vääriin tarkoituksiin. Kyllä tiede tulee tekemään läpimurtoja tulevina vuosina. Vielä kun saataisiin lainsäädäntökin ajantasalle noissa energia-asioissa, ettei esim. Aurinkopaneeleilla omaan talouteen tuotetusta sähköstä tarvisi maksaa veroa.

      • Seliseliseliseli....

        Niitä normaaleja selityksiä ja tällä kertaa energiataloudella höystettynä...


      • ufotutkija Tumelius

        Ufotutkimuksessa tulisi mielestäni entistä enemmän kiinnittää huomiota peltokuviokoodeihin.
        On saatu huippusalaisia viitteitä siitä , että niihin on kryptattu paljon maapallolle hyödyllistä, tekniikkaan ja talouteen liittyvää galaktista tietoutta.
        Rauhan ja harmonian saarnoista tiedämme jo kylliksi , siitä kiitos kontaktihenkilöille !
        Roswellin ufoturman kautta löydetty kärkitransistori osoitti, miten ulkoavaruudellinen tieto synnytti kokonaisen uuden teollisuuden alan puolijohdesovelluksineen !
        Niinpä nyt on korkea aika panostaa peltokuviotutkinnan kautta ulkoavaruuden tarjoamaan kaikkinaiseen tekniseen ja taloudelliseen osaamiseen !


      • kysyn vaan
        ufotutkija Tumelius kirjoitti:

        Ufotutkimuksessa tulisi mielestäni entistä enemmän kiinnittää huomiota peltokuviokoodeihin.
        On saatu huippusalaisia viitteitä siitä , että niihin on kryptattu paljon maapallolle hyödyllistä, tekniikkaan ja talouteen liittyvää galaktista tietoutta.
        Rauhan ja harmonian saarnoista tiedämme jo kylliksi , siitä kiitos kontaktihenkilöille !
        Roswellin ufoturman kautta löydetty kärkitransistori osoitti, miten ulkoavaruudellinen tieto synnytti kokonaisen uuden teollisuuden alan puolijohdesovelluksineen !
        Niinpä nyt on korkea aika panostaa peltokuviotutkinnan kautta ulkoavaruuden tarjoamaan kaikkinaiseen tekniseen ja taloudelliseen osaamiseen !

        Onko Tumeliukselle Roswellista syntynyt jonkin asteinen pakkomielle, kun aina siitä pitää jauhaa ?
        Vai onko Tumeliuksella kenties omistusosuuksia paikkakunnan ufokahviloihin tai -museoihin ?


      • ufotutkija Tumelius
        kysyn vaan kirjoitti:

        Onko Tumeliukselle Roswellista syntynyt jonkin asteinen pakkomielle, kun aina siitä pitää jauhaa ?
        Vai onko Tumeliuksella kenties omistusosuuksia paikkakunnan ufokahviloihin tai -museoihin ?

        Kun kyseessä on merkittävä ja dramaattinen , kiistattomasti toteennäytetty ufotapahtuma
        alienivainajineen, katson kiinnostukseni asiaan jo yksinomaan kunnioituksesta kyseisiä vainajia kohtaan olevan perusteltua.
        Puhumattakaan siitä arvokkaasta perinnetiedosta, minkä tapaus on tieteelliselle ufotutkimukselle tuonut.
        Yhdentekevää minulle on se, kutsutko suhtautumistani "pakkomielteeksi".


      • likhhjghjghjh

        Kyllä se kaikki todistaa että kanavointi on pelkkää huijausta ja mielenterveysongelmaisten keksintöä..Yksikään kanavoija ei osaa vastata muihin kysymyksiin, kuin mihin itse kanavoija osaisi. Todistettu on..


    • Tykkään tästäkin

      Jos joku on kiinnostunut illuminaatista, niin kannattaa lukea tämä:

      http://www.adonai.fi/3995

      Olisiko mahdollista, että tämä on totuus?

      "Meiltä on kysytty siitä spekuloinnista, että USA:n hallituksella oli sormensa pelissä malesialaiskoneen pudottamisessa Ukrainaan, ja niistä syytöksistä joita Venäjän hallitus teki. Kollegamme Nirvanassa sanovat, ettei kumpikaan ole vastuussa. Se oli CIA:n Illuminatin kontrolloiman siiven peiteoperaatiotoimintaa – samojen voimien jotka yllyttävät venäläismielistä separatistiliikettä Ukrainassa".

      • asiamies x

        Oikeassa olet !
        Aivan samalla kaavalla ohjattiin koneet aikanaan WTC-torneihin !


    • ulkogalaktinen-taho

      Maapallolla ei tapahdy yhtään mitään, minkä syytä eivät ufot olisi !

    • Tarkoitit varmaankin ettei tapahdu mitään, missä laminaateilla ei olisi sormensa pelissä. Muutama pankki omistaa kaiken.

      • Halluminaatti.

        Joo ja taas luiskahdettiin salaliittoihin.Mutta sehän on ihan normaalia kanavakeijojen parissa.Tästä voimme niinkin,että kanavakeijot ovat kimpassa alienpoppoiden kanssa ja yhdessä he sitten kehittelevät omia salkkariteorioitaan.


      • Aapeli Kivivalli
        Halluminaatti. kirjoitti:

        Joo ja taas luiskahdettiin salaliittoihin.Mutta sehän on ihan normaalia kanavakeijojen parissa.Tästä voimme niinkin,että kanavakeijot ovat kimpassa alienpoppoiden kanssa ja yhdessä he sitten kehittelevät omia salkkariteorioitaan.

        Ufotarina ilman salaliitoa on kuin talo ilman aitan polulla astelevata emäntää. Se on niinkuin pilvinen päivä, ja sen perheenpöyään päässä asuu ikävyys kuin riutuva syksy-ilta.


      • Timo Teeus
        Aapeli Kivivalli kirjoitti:

        Ufotarina ilman salaliitoa on kuin talo ilman aitan polulla astelevata emäntää. Se on niinkuin pilvinen päivä, ja sen perheenpöyään päässä asuu ikävyys kuin riutuva syksy-ilta.

        Siis jo kansalliskirjailijamme oli ufoista tietoinen !


      • Timo Teeus kirjoitti:

        Siis jo kansalliskirjailijamme oli ufoista tietoinen !

        Simeoni matkustaa avaruuden halki Saapasnahkatorniin joka on kai Kuussa.

        NASA on tietysti sensuroinut Saapasnahkatornin kuvistaan.


      • kekek-kekek kirjoitti:

        Simeoni matkustaa avaruuden halki Saapasnahkatorniin joka on kai Kuussa.

        NASA on tietysti sensuroinut Saapasnahkatornin kuvistaan.

        7 veljeksessä siis tietysti se torni.


      • Taula-Matti
        kekek-kekek kirjoitti:

        7 veljeksessä siis tietysti se torni.

        Tämä, metsämies Taula-Matin kertomus ko .romaanissa saattaa viitata myös ufoihin:

        "...Niin; ja sitten me ryypättiin. - Sitten pu'imme nutut päällemme taas, kruutikuivana, ja pantiinpas koreasti ma'ata tuohon heiluvan tulen hauteeseen. Mutta vähänpä siinä unta uneksuttiin, koska noidannuolia kuin tulisia kärmeitä lenteli lakkaamatta ristiin, rastiin ilmassa huimaavan päämme yli. Useinpa kyllä putkahteli Heiskanen ylös, huutain korkealla äänellä: "sammu, noidan-nuoli, sammu, noidan-nuoli!" ja kohahtaen raukeni heistä moni mikä metsään, mikä harmaaseen suohon, mutta useampi vielä mennä pyhkäsi pitkin sileätä tietänsä, huolimatta hänen huudostansa..."


    • Salkkarit = Salatut elämät TV-sarja jota en ole seurannut. Käyttäkää oikeita termejä, niin ei tule sekaannuksia. Locheed Martin rakentelee lentäviä laitteita. Tuo selviää esim. Steven Greerin kertomuksista.

      • Hui Lai Lee.

        Eivätkö ketkään muut kuin Locheed Martin rakentele lentäviä laitteita? Eivätkö edes venäläiset rakentele niitä?Tai kiinalaiset?Ja niin edelleen...


    • galakt. kontaktit

      Palstalla on esiintynyt tietoja, joiden mukaan avaruusolennot olisivat ottaneet yhteyttä Yhdysvaltojen presidentteihin (mm. Eisenhoweriin).
      Onko tietoa, olisiko Suomen presidenteillä ollut vastaavankaltaisia yhteyksiä ?

    • pyhhh

      En menisi kyllä helpolla uskomaan. Minulla on sellainen olo, että nuo avaruudesta tulevat vierailijat tykkää lähinnä hämätä meitä. Puhuvat helppouskoisille suut ja silmät täyteen kauniita juttuja, vaikka tiedämme, että ei niitä kiinnosta paskan vertaa mitä ihminen tuntee tai kokee mm sieppauksen yhteydessä.

      Voi toki olla, että meistä toiset vain joutuvat negatiivisten kontaktien uhreiksi, ja toiset niiden silkan "valon" ja autuuden olentojen kohteiksi.

    • "Voi toki olla, että meistä toiset vain joutuvat negatiivisten kontaktien uhreiksi, ja toiset niiden silkan "valon" ja autuuden olentojen kohteiksi"

      Juuri noin kuten edellä kirjoitit.

      • Nora Parmaali.

        Kanavoinneista kirjoittaminen ei ole kiellettyä ja syy siihen on siinä,että kaikki kanavoinnit ovat Lähteestä peräisin.

        Ja koska kaikki kanavoinnit ovat Lähteestä peräisin,niin silloin huomiomme liikkuu energiamme suuntaan ja näin ollen vain kanavoinneissa on koko totuus eikä mitään muuta kuin totuus.

        Minulle tämän asian vahvisti urkkienkeli Ariel toissapäivänä klo 01.32.30 lähettämässään yksityisessä kanavoinnissa.


      • kiri the kanava
        Nora Parmaali. kirjoitti:

        Kanavoinneista kirjoittaminen ei ole kiellettyä ja syy siihen on siinä,että kaikki kanavoinnit ovat Lähteestä peräisin.

        Ja koska kaikki kanavoinnit ovat Lähteestä peräisin,niin silloin huomiomme liikkuu energiamme suuntaan ja näin ollen vain kanavoinneissa on koko totuus eikä mitään muuta kuin totuus.

        Minulle tämän asian vahvisti urkkienkeli Ariel toissapäivänä klo 01.32.30 lähettämässään yksityisessä kanavoinnissa.

        "urkkienkeli Ariel"

        *reps*, kiitos päivän nauruista.


    • Tykkään totuudesta

      Koska kanavointisivustolla sanotaan, että 'viestiä saa vapaasti levittää edelleen', niin annan vihjeen: http://www.adonai.fi/4026

      Tämä kertoo Illuminatista, jonka eräs johtohenkilö on Henry Kissinger. Ebola-virus on laboratoriotuote, tarkoitettu ihmisten tuhoamiseen. Illuminati-tiedemiehet kehittivät se laboratoriossa melkein 40 vuotta sitten. AIDS kehitettiin laboratorioissa noin viisi vuotta Ebola-viruksen jälkeen. Tarkoitus näissä on aiheuttaa pandemia ja iskostaa ihmisiin se pelko, mikä liittyy hyvin tarttuvaan sairauteen.

      "Ehkä muistatte, että vain muutama vuosi sitten oli SARS, lintuinfluenssa, sikainfluenssa ja sen "uusintapainos" N1H1, kera maailmanlaajuisen julkisuuden pelättävästä pandemiasta, silloin kun kukin sairaus oli diagnosoitu ja – aina niin kätevästi – rokotuksia oli valmiina. Voimakas julkisuus ja rokotusten puolesta metelöinti kestivät vain lyhyen aikaa, sillä tuli selväksi, että koska oli vain muutamia kuolemantapauksia, maailmaanne ei ollut tullut mitään pandemiaa.

      Valotyöntekijäjoukkojen tiedemiehet tekivät tehottomaksi viruksia rokotuksissa, jotka oli suunniteltu levittämään, eivät estämään noita sairauksia, ja kaikki nämä ovat tähän mennessä totaalisesti epäonnistuneet tarkoituksessaan: eliminoida miljardeja ihmisiä, joihin Henry Kissinger – Illuminatin johtoa – viittasi "hyödyttöminä syöjinä"."

      Siis rokotteissa oli viruksia, jotka oli tarkoitettu levittämään sairauksia!?!

      Turha mainitakaan, että sama porukka omistaa lääketehtaat.

      • Kanava 666.

        Kyllä jämpti on niin,että kanavoineissa tuodaan aina esille kaikki kulissien takaiset totuudet ja tosiasiat.Tosin melko usein jälkikäteen mutta hyvä niinkin.

        Onkohan muuten tuosta Itä-Ukrainan kriisistä,Venäjän suorittamasta laittomasta Krimin haltuunotosta ja NATO:n mahdollisesta laajenemisesta jo tullut kanavointeja vai ovatko ne vasta tulossa?

        Ihan tässä jänskättää odotella.....


      • kuviotutkijaKumelius
        Kanava 666. kirjoitti:

        Kyllä jämpti on niin,että kanavoineissa tuodaan aina esille kaikki kulissien takaiset totuudet ja tosiasiat.Tosin melko usein jälkikäteen mutta hyvä niinkin.

        Onkohan muuten tuosta Itä-Ukrainan kriisistä,Venäjän suorittamasta laittomasta Krimin haltuunotosta ja NATO:n mahdollisesta laajenemisesta jo tullut kanavointeja vai ovatko ne vasta tulossa?

        Ihan tässä jänskättää odotella.....

        Niistä ilmoitetaan syksyllä Ukrainan viljapeltoihin tallatuilla viljapeltokuvioilla.


    • Risto Räppääjä

      Kyllä on, Poroshenko upotetaan suklaakastikkeeseen jos lietsoo natsimielisiä joukkojaan jatkamaan sotaa. Putin puolestaan puetaan kurjen pukuun ja lennätetään viljapellolle odottamaan kurkien syysmuuttoa lämpöisiin maihin. Kun molemmat ovat hetken aikaa sivussa, aletaan pakotteitakin jo vähitellen purkaa ja maailma pelastuu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe