Heka-Kumpula, Oulunkylä Veräjälaakso

Asiallinen asukas

Aika hurjaa touhua siellä. Uutisissa on todellakin ollut tappo, kirvesriehujia ym. Ulkomaalaisia näyttää olevan melkein kaikki. Löysin You tubesta haulla NAAPURI.

6

392

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • niin joo...

      Ai, mä en viitsi edes kokeilla youtuben videojakoja. Minun mielestäni ne ovat täysin törkeitä. Olkoon että naapuri olis mikä on, mutta tuollaiset valokuvien ja videoiden jako henkilöistä, jotka todennäköisesti eivät koskaan tule tietämään näistä mitään, on törkeää. Ja se, että saatetaan levittää aivan siis sellaista paskaa, jolla tuhotaan sen ihmisen yksityisyys.
      Minusta ilmeisesti on sellaista levitetty, en ole rikollinen, en ole sen kummempi naapurihäirikkö kuin kukaan muukaan, en ole riehunut kirveitten enkä muittenkaan asettein kanssa, en ole riehunut kännissä tms., mutta joku teinivitsailija niitä kuvia on levittänyt vitsiensä kera, että siinä meni yksityisyys. Ja ketkä niitä videoita yms. katselevat? Sopii miettiä! Itselleni on ainakin solvauksia huudellut juuri sellaiset vähän heikkolahjaisen oloiset tyypit ja toisaalta sitten teinit! Että onko kivaa. Ehkä olet sinä kun tuon naapuri-videon olet lataillut.

      Ja siis joo, minulle tästä kuvaamisesta ja kuvien levittämisestä yksi sellainen "savolainen fiksu" vihjaili osoittelemalla omalla kamerallaan minuun päin parvekkeeltaan. No, sen voisin uskoa, että hänen kuvansa olisivat olleet aika vajaita, sillä hänen parvekkeensa oli pari kerrosta ylempänä, mutta...

      Että joo! On se hienoo kun kansa käyttää tätä somee! Ja lukee ja katsoo - ja monellakaan ei ole järkeä!

      Fb:ssä oli myös tässä joku aika sitten joku kuva levityksessä jutun kera, se oli sellaisista syrjäytyneistä tyypeistä se kuva ja heidän tekemisistään, noooo, tätäkin kuvaa sitten leviteltiin toisella puolella Suomea, että siellä varmaan tiedetään ketä ne sen ison kaupungin syrjäytyneet ovat! Siksi toisekseen, jos sitä kuvaa näyttää poliisille, niin kyllä mä luulen, että poliisi pystyy selvittämään keitä he ovat, saattaa jopa tietää jo entuudestaan, jos kerran nämä kuvan ihmiset ovat jatkuvasti jossain syrjäytyneitten puuhissa! Itsekin siitä kuvasta tunnistin tyypiksi jonka olen nähnyt, joo, no nimeä en tiedä!

      Että oiva keino pilata ihmisen elämä!

    • juttujaasdasdasd

      Jaa, löysit. Minä taas luin (kun ryhmään kuulun) jälleen yhden tällaisen fb:ssä jaetun ja jaetuksi pyydetyn wanted-ilmoituksen. Nyt haettiin silminnäköijöitä tilanteeseen, jossa jonkun muksulle on tämän muksun kertoman mukaan huudeltu.
      Kysynpä nyt vain, että miksei aikuinen, jolle lapsi kertoo asiasta (ja tässä tapauksessa vanhempi) ota puhelinta käteen ja soita poliisille sen sijaan että laittaa fb:hen jonkunlaisen viestin jossa pyydetään silminnäkijöitä? Miksi? Tällaisilla viesteillä, joiden tapahtumien todenperäisyydestä ei ole mitään takeita, vain lietsotaan kansalaisten negatiivisia reaktioita!
      Siksi toisekseen huutelijoita on ollut maailman sivu, niin kuin on ollut itsensäpaljastelijoitakin. Mitenkäs niistä on ennen fb:tä ja nettiä selvitty!
      Kun itse olin jotain oli koulumatkan varrella oikopolun puitten takana pari kertaa joku äijä vehkeensä kanssa. No, yhden kerran kun sen ohi tietämättä menin, niin seuraavalla kerralla näin jo kauempaa että se on taas siellä, niin käännyin pois ja lähdin kiertotietä menemään, ja siellä oli toinen koululainen, jolle sanoin asiasta, tämäkin oli nähnyt tyypin jne.
      Vai onko niin, että poliisi nimenomaan kehottaa tekemään näitä ilmoituksia, laittamaan jopa valokuvia ja kirjoittelemaan tapahtumista nettiin. Onko näin? Että kansalaisten pitää se poliisin työ tehdä!
      Jos niin kuin tuossa tapauksessa lapsi joutuu kuuntelemaan (huutelikohan se nimenomaan tälle lapselle vai mölisi ihan vaan yleisesti ja kaikille ja jokaiselle) julkisessa liikennevälineessä, voisiko se lapsi siirtyä jonkun aikuisen viereen istumaan, vaihtaa paikkaa, kertoa sille aikuiselle, tai sitten mennä jonkun aikuisen viereen istumaan ja ottaa puhelimen ja soittaa vaikka vanhemmilleen siinä tilanteessa, kertoa mitä tapahtuu, jos se tyyppi vielä huutelee niin sehän kuuluu sinne toiseenkin päähän, ja vanhempi vaikka sitten ottaa hätäkeskukseen yhteyttä.

      Vituttaa tuollaiset wanted-ilmoitukset! Onhan sitä monta kertaa ollut niinkin, että on joku stoori (yleensä juuri jonkun alaikäisen kertoma) joka osoittautuu tarkemmissa tutkimuksissa taruksi ja mielikuvitustuotteeksi! Ja on se nyt niin tärkeää, että yhden lapsi, jolle joku huutelee, niin se saa sitten hyvitystä. Minulle muuten huudellaan joka päivä miltei, en ole mikään lapsi, totta. Viimeksi eilen kun tulin aamulenkiltä, kotikerrostalon kotipihalla rapun ovelle mennessä viereisen rapun kolmannen kerroksen ikkunasta joku (oliko teini vai teinin äiti) päästeli omia omituisia huuteluitaan, liitti vaan niihin juttuihinsa minun nimeni! Kirjoitanko minä vaikkapa johonkin fb-ryhmään tästä ja kaltaisistaan, laitan ehkä nimen ja kuvansa myös ja kerron mitä tekee! Mitä? Olisko sallittua! Vai pitäskö vaan suhtautua siten, että on se niin vaikeaa tota naapuria miellyttää ja elää sillai että se olis tyytyväinen, ja antaa mennä ohi korvien tollasten, en tiedä mikä sitä vaivaa, mutta joku vaiva sillä, vaivaisten vaan huudella! Mitä? Poliisille on turha tehdä ilmoitusta noista. Saati soittaa hälytyskeskukseen, että sen asian saisi heti selvitettyä siinä tilanteessa! Ei, ei tosiaankaan, noi vaan jatkaa!

      • asd<sdffghfghj

        Niin, soita poliisille, eikö niillä edelleen ole poliisipäivystys, josta vois olettaa saavan ohjeita. Jos nimittäin tilanne toistuisi, niin vois sitten tehdä jotain muuta kuin ruveta jälkikäteen kuuluttelemaan fb:ssä silminnäkijöitä!


      • Sivu maailmaa.

        Tässä nimenomaan on niin, että jos on töissä naapuri ei ole tyytyväinen, jos ei ole töissä naapuri ei ole tyytyväinen silloinkaan! Mitäs mun pitäs tehdä, jotta mä tyydyttäisin naapuria joka suhteessa? En ole muuten vielä käynyt katsomassa, mikä nimi sen huoneiston oveen on kirjoitettu... Tosin sekin nimi voi olla jonkun aikaisemman asukkaan... eikä ollenkaan tuon huutelijan! Kyl näit huutelijoit riittää! Riittää maailman sivu!


      • lisämerkintä.

        Kun jäi vaivaamaan, miksi siinä muksujutun wanted-ilmoituksessa ei ollut tekstin kirjoittajan henkilöllisyyttä näytetty, niin nyt vasta tuli mieleen, että onkohan kyseessä joku maahanmuuttaja? Joo, ei sitä saa niillekään huudella, niin kuin ei suomalaisillekaan. Mutta edelleenkin: Miksi laittaa wanted-ilmoitus sen sijaan että ottaisi siihen poliisihenkilöön yhteyttä ja kertoisi tarinan sinne ja saisi ohjeita vastaisen varalle. Eiks se niin o, että känniläisten huuteluista ei pidä välittää! Mitä? Eikä huutelija tarinan mukaan edes lähtenyt seuraamaan... Ja kenelle sitten oikeasti huuteli?
        En viitsi mennä siihen ryhmään kommentoimaan... kirjoitan tähän...
        Niin joo, ja huom. jos teidän lapsillenne nyt jotain tuollaista sattuu, niin parempi kun jo etukäteen sanotte, että menkää jonkun luotettavan näköisen toisen aikuisen viereen ja jos huutelu jatkuu, niin soittakaa kotiin, ja vanhempihan voi sitten keskustella sen kanssa jonka vieressä lapsi istuu, ikään kuin todistaja jo siinä ja pyytää kenties tätä jäämään odottamaan lapsen kanssa viranomaisen paikalle tuloa.
        Läpä läpä lää, mitäs mää mitään kirjottelen, mää oon niin tyhmä!


    • Asunut siellä, onnek

      Veräjälaakso oli taas uutisissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe