Joka iltainen kaljottelu,onko normaalia että

Vihdoin järjissäni

kun työstä rantautuu niin ei mene minuuttiakaan kun kuuluu tsup,ja tölkki aukeaa.Siinä se aika sitten meneekin.Omassa kotona jää pienetkin työt tekemättä mutta kun tulee nousu känni,niin jo suunnitellaan kaikkea maan ja taivaan välillä.Yksin kertaisimpiakaan ei tee.No onneksi en sitä pitkään enää kattele.Mitta tullut täyteen,on sitä elämää muuallakin.

48

776

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Onnea

      Kyllähän tuo alkoholiongelmalta kuulostaa, mutta ei niin pahalta etteikö siitä pystyisi vielä havahtuakin. Kannattaa yrittää puhua useaan kertaan, jos ei tehoa niin sitten johtopäätökset.

    • ...

      Joka päivä juo ja klo 16 - nukkumaanmeno? Ei tuolla menolla tarvitse kauan katsella. Joko maksa tai pumppu saattaa sanoa yllättävänkin äkkiä että poks, ja se on ristiä kummulle. No mut onhan se pakko juoda?

    • jooplöö

      Niin, mielummin katselet tuota kuin olet yksin. älä valita. Onhan se mukavampi olla humalaisen seurassa kuin yksin. :)

    • elämä on

      Joplöö, kyllä ehdottomasti mielummin omassa hyvässä seurassa. Sen verran olen näitä juoppoja nähnyt että ihan paras ratkaisu on karistaa heidät pois omasta elämästä. Juoppo on energiasyöppö joka imee toisen ihmisen voimat. Ei kenenkään ole pakko sitä katsoa. Parisuhde juopon kanssa ei ole muuta kuin hoitosuhde. Juoppo on itse valinnut osansa. Turha sääli ei tässä suhteessa kannata sillä juoppo ei tunne sääliä kuin itseään kohtaan. Kun juoppo valitsee tärkeysjärjestyksen niin alkoholi tulee aina ykkössijalle. Aina! Vasta kaukana sen jälkeen tulevat puoliso, lapset, perhe. Kaikki on juopolle kallista, turhia rahanreikiä, paitsi kalja. Juopot kuutamolle!

      • juo

        "Omassa hyvässä seurassa..." Hehhehhee...olet jäänyt kakkoseksi. Kirjoituksesi perusteella tulet aina jäämäänkin kakkoseksi. Ei niillä ole ollut muuta vaihtoehtoa sinun kanssasi, kuin ruveta juomaan.
        Onneksesi olet hyvää seuraa itsellesi. Kuka vittu näitä typeryksiä oikein siittää..älä vaan lisäänny.


      • sopii sulle
        juo kirjoitti:

        "Omassa hyvässä seurassa..." Hehhehhee...olet jäänyt kakkoseksi. Kirjoituksesi perusteella tulet aina jäämäänkin kakkoseksi. Ei niillä ole ollut muuta vaihtoehtoa sinun kanssasi, kuin ruveta juomaan.
        Onneksesi olet hyvää seuraa itsellesi. Kuka vittu näitä typeryksiä oikein siittää..älä vaan lisäänny.

        Moukan ajatuksia kun ei muuten päde;)Sitten vielä nauraa itsekseen,Heheeee


    • tsup

      Ei pidä yleistää tässäkään asiassa. Keskustelu ja ongelmista puhuminen on tärkeää. Kumpikin osapuoli voi asettaa reunaehtonsa ja jos sopimusta ei synny niin eriteille. Helppoa vai mitä.

    • NäinköOn...

      Jos teillä korkataan joka ilta olut, se on silloin normaalia. Itse määrittelette mikä teillä on normaalia. Joissain perheissä on normaalia juoda aamusta alkaen, aloittaa vaikka tiukalla viinalla. Jos kukaan ei kärsi, vaan nauttii, niin sekin on ok. Tehkää rajat elämäänne ja eläkää onnellisina. Olette ansainneet sen.

    • KybäKorhonen

      Alkkohooli on kiellettevä niinkuin tupakki!!! Ite en polta mutta ryyyyppään jonkin verran. Voitas vetää alkohooolin sijastavaikka hasista tai jotain muuta terveellistä.

    • NautiskelenElämästä

      Mun teki mieli olutta joskus töiden jälkeen. En juonut itseäni humalaan, sain vain pienen mukavan olon kiireen ja arjen keskelle. Vaimo ei tykännyt siitä tavasta ja kun lapsetkin olivat jo aikuisia, käskin eukon kierrätykseen.

      Nyt otan olueni ja joskus terävää viikonloppuna, kenenkää siitä stressaamatta. Muutenkin on vapaa ja hyvä meininki. Kukaan ei kyttää ja arvostele. Ihan kuin olisi heittänyt kahleet nurkkaan. Kukaan ei nyt puhu omille ja minun ystävilleni pahaa minusta ja saan vihdoin olla vapaa ja nauttia elämästä. Ai että tuntuu hyvältä. Saan myös mennä ja tulla miten haluan ilman kotrollia. Ensin käytin sitä vapautta kahteen irtosuhteeseen, mutta huomasin että sinkkuna on parasta.

      Aikansa sitä nalkutusta kestin ja sitä aikaa arvostan. Koska ilman niitä piinavuosia, en en osaisi arvostaa nykytilannettani ja täydellistä vapautta. Ihanaa.

      • Ei pahalla

        Hieno mies! Pystyn samaistumaan tekstiisi, enkä itsekään enää kaipaa mitään parisuhdetta, koska seksi on ainoa asia mitä naiselta haluan. En minä mikään naistenvihaaja ole, mutta olen sen nyt n. 20 vuoden aikuiselämäni aikana huomannut, ettei naisen kanssa pysty elämään. Liian vaikeaa, enkä kaipaa sitä draamaa joka ainoasta asiasta. Osaan myös tehdä ruokani itse, siivota ja pestä pyykit, joten miksi menettäisin vapauteni naisen vuoksi? Ei, ei enää koskaan.


    • Äijä-.-

      Minäkin ääsin natkuttavasta akasta eroon. Aluksi hirvitti, mutta en kyllä takaisin ottaisi.

    • Asiaaaaaa.

      Näin on. ASIAAAAAAA. Loppupelissä mainion parisuhteen pilaa akka nalkutuksellaan ja huomautuksillaan jos nyt pikkasen ISÄNTÄ joka päivä ottaa hapanta. Aivan normaalia ja syy siihen on huonossa akassa joka pitää välittömästi pistää kierrätykseen niinkuin joku viisas jo aikaisemmin tokaisi. Näin tein itse ja täytyy sanoa että TOIMII.

      • Anonyymi

        no, onkos nyt siivottu roskat viety,pyykit pesty, ruoka laitettu,hampaat hoidettu , lenkillä käyty
        ystäviä tavattu. vaatteet ostettu, vai meneekö päivät tenutessa


    • AnttolanMies

      Turha roikkua tavan vuoksi naisessaan, jos on vapaus vaihtoehtona. Tulin tähän tulokseen kun tarkastelin elämääni. Ei lapsia enää kotona, vain velvollisuuksia ja arvostelua. Tilanne kärjistyi eroon ja onneksi. Nyt olen tyytyväisempi kuin koskaan elämäni aikana. Viime viikolla tulin thaimaasta ja sielläkin sain olla ilman naputtavaa akkaa. Oli muuten paras matkani koskaan.

      Sain rentoutua kunnolla ja toteuttaa sellaisen loman jonka halusin, ilman aikatauluja ja komentelua.

      ps. en käynyt eden naimassa paikallisia. Sain suomalaista.

      • Nainen Anttolasta

        On sinulla outo käsitys parisuhteesta.???Sehän pitää sisällään velvollisuuksi puolin ja toisin.Ja jos ei arvostelua kestä niin silloin kyllä kannattaa miettiä omaa itseään olisiko minussa jotain vikaa koska tilanne on päässyt tuohon pisteeseen.Olitko onnellinen kun menit naimisiin?Sitten tuo kehuminen jostakin Thaimaan halpis matkasta,että ihan sait,ei tainnut tämä partnerisi aivan sinua sitten tuntea,vai etkö näyttänyt oikeaa luonnettasi.Luulenpa että joskus mietit miksi olet tuohon tilanteeseen joutunut.Et ole tainnut antaa puolisollesi aihetta kiittääja kunnioittaa sinua.Mutta sitähän saa mitä tilaa.


      • Herätkää pahvit
        Nainen Anttolasta kirjoitti:

        On sinulla outo käsitys parisuhteesta.???Sehän pitää sisällään velvollisuuksi puolin ja toisin.Ja jos ei arvostelua kestä niin silloin kyllä kannattaa miettiä omaa itseään olisiko minussa jotain vikaa koska tilanne on päässyt tuohon pisteeseen.Olitko onnellinen kun menit naimisiin?Sitten tuo kehuminen jostakin Thaimaan halpis matkasta,että ihan sait,ei tainnut tämä partnerisi aivan sinua sitten tuntea,vai etkö näyttänyt oikeaa luonnettasi.Luulenpa että joskus mietit miksi olet tuohon tilanteeseen joutunut.Et ole tainnut antaa puolisollesi aihetta kiittääja kunnioittaa sinua.Mutta sitähän saa mitä tilaa.

        Kamalaa jos ois jotain velvollisuuksia toista aikuista kohtaan:o
        Seksi on vain asia jota toiselta sukupuolelta tarvitsen.Sisältää myös halit ja pusut.
        Muu on turhaa ja sen takia ei saman katon alla kannata asua!!!


    • ...

      Se että ottaa muutaman illalla on normaalia ns. Eurooppalaista alkoholinkäyttöä, ranskassa maistellaan paljon viinejä, saksassa ja englannissa ei ole mitenkään epänormaalia nauttia 2-3 tuoppia olutta päivittäin. Se että alkaa ottaa olutta klo 16 ja jatkaa nukkumaanmenoon asti on alkoholismia, eikä tuolla tavalla olla koskaan selvänä lähdössä töihin aamulla, alkoholi ei ehdi palaa pois.

    • Tulevaisuus 2

      Niin se päivittäinen kaljoittelu, pullollisesta saa pienen mukavan olon, kuten yllä kirjoittaja kirjoittaa. Saattaa saada, en tiedä kun en ole moiseen ryhtynyt.

      Niin teki myös eräs tuttavani, hänkin vain pullolisen päivässä otti, hänen maksansa ei kestänyt ja niinpä elämä loppui sairaalavuoteessa varsin nuorena. Vaimo pienten lasten kanssa jäi kovaan paikkaan, mies oli osaava ja tekevä, mutta kalja vei miehen.

      Toinen vaara on, että tuo pieni mukava olo ei tulekaan enää yhdestä pullollisesta ja määrät suurenee ja silloin alkaa rapistumaan ja sekin käy nopeasti, sitten sitä vihanneksena makaa sängyssä hoitolaitoksessa.
      Jos ette usko käykääpä katsomassa erilaisia hoitopaikkoja, siellä se totuus iskee silmiin.
      Toki on paikkoja joissa vielä kävellään, mutta pää on sekaisin, että yhteiskunnassa ei enää pärjää.
      En olisi itsekään tiennyt ellen olisi eräässä hoitolaitoksessa omakohtaisesti käynyt muuta sairautta sairastavaa katsomassa ja samalla sitten tuli siellä oli useita alkoholin kautta järkensä menettäneitä.
      Tätä ihanuutta me kansalaiset maksamme palkastamme otettavalla verolla, viinon kiroja jos muitakin

      • ...

        Voi hyvänen aika sentään kun se olut on vaarallista, ja silti sitä saa ruokakaupoista. Kaikki eivät vaan pidä pitsin nypläyksestä ja jokaisen elämä on OMA. Mitäs jos annat ihmisten elää OMAA elämäänsä ja sinä jatkat sitä OMAASI. En edes juo olutta tai viinaa, mutta minua vituttaa suunnatomasti nämä "kukkahattutädit", jotka tulevat auliisti kertomaan miten kenenkin pitää elämänsä elää, että menee oikein ja miellyttää niin kovasti.
        On siinä otsaa. Kuka teidät on kohottanut asemaan mistä voi käskyttää toisia tekemään yhtään mitään?
        Voivotellaan täällä tuttujen kohtaloilla, ja silloin kun olisi ollut aika auttaa, niin ette kuitenkaan tehneet asialle yhtään mitään, käänsitte selkänne "tutulle". Näinhän ne ystävät tekevät? Hävetkää.

        Alkoholistiksi tuleminen vaatii Vuosien harjoittelun, siinä ei ole sattumasta kysymys. Jos siihen pisteeseen itsensä päästää, niin kohtalonsa on ansainnut.
        Niin makaa kuin petaa.


    • Paholaisen omako

      Kukapa toisen juomiselle mitään mahtaa, kyllä se siellä juopon päässä pitää tapahtua muutos, että katsoo elämää toisenlaisin silmin.
      Kerroin vain, että kalja vähänkin nautittuna on vaarallista elimistölle.

      Toinen seikka asiassa on että tällaisen pullo/päivä juoponkin perhe kärsii valtavasti jo tieto että toisen pää on sekaisin kaljasta satuttaa. Entä lapsenne, he varmasti kaikkein eniten kärsivät, eivät juurikaan voi kavereita kotiin tuoda eli elää normaalia lapsen elämää, he joutuvat valahtelemaan alituisesti, hävetessään juovaa vanhempaansa.

      Vai että "kukkahattutädit" ei lainkaan, oma on tuhosi, kun et muita tuhoaisi mukana ja tarkoitan perhettäsi, heihin sattuu joka ikinen päivä itsekkyytesi.

      • ...

        Onko tuo lukutaito päässyt unohtumaan vai onko ymmärryksessä vikaa. Lueppa tuo edellinen viesti TARKEMMIN ja vastaa sitten. En kommentoi tuota oletko paholaisen oma, älä nyt ihan hirveästi läträä sen viinan kanssa, saatat selvitä vielä muutaman vuoden vaikka pää onkin jo mennyttä.


    • gfjhfgh

      Olut on elintarvike.

    • älä tuomitse

      Normaalia tai ei, mutta tärkeää elossa/järjissään pysymisen kannalta minulle. Tämän avulla olen pysynyt elossa viimeiset 20-vuotta, enkä oo vetänyt turpaan jokaista vastaan tulijaa. 13-vuotiaana viimeistään tiesin et tää on mun juttu, tapa saavuttaa sisäinenrauha edes hetkeksi..

    • dirli

      Voi raukkaa!! Säälin sua todella kun mielessäsi on tuollainen kaaos :(
      Oletko tietoinen että juominen aiheuttaa masennusta? Veljeni tappoi itsensä 28 vuotiaana. Hän alkoholisoitui jo alaikäisenä. Mukava kaveri mutta viina vei. Lopulta ei enää kestänyt itseään ja riisti henkensä neljän promillen humalassa. Häneltä jäi koko elämä elämättä.

    • Anonyymi

      huvittaisko ketää lähtee kaljalle?

      otin tässä jo muutaman krapulan korjailuun.

    • Anonyymi

      Toiset ne aloittaa jo aamukymmeneltä, ja heti lähdetään olutta ostamaan kun kauppa auki. Siinä on vuokrat rästissä kun kaikki rahat menny kaljaan ja tupakkaan.

      • Anonyymi

        Olisiko siun aika sitten hommata apua, jos elämäsi olet jo tähän pisteeseen saanut?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olisiko siun aika sitten hommata apua, jos elämäsi olet jo tähän pisteeseen saanut?

        6 kaljaa voipi juoda joka päivä ilman omantunnon tuskaa. Kun on eläkkeellä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        6 kaljaa voipi juoda joka päivä ilman omantunnon tuskaa. Kun on eläkkeellä.

        Ai se auttaa kun vuokrat oot jättäny rästiin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ai se auttaa kun vuokrat oot jättäny rästiin?

        Asu omistus asunnossa maalla ja on hyvä eläke. Keitä sinä vaan kiljua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Asu omistus asunnossa maalla ja on hyvä eläke. Keitä sinä vaan kiljua.

        Kyl tos vaihees pitäs tajuta lopettaa juominen jos omistusasunnon on jo juonu alta pois ja ny uhkaa häätökii vuokrien takii.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyl tos vaihees pitäs tajuta lopettaa juominen jos omistusasunnon on jo juonu alta pois ja ny uhkaa häätökii vuokrien takii.

        Ei minua häätö uhkaa mene sinä töihin että saat hyvän eläkkeen nii kuin minäkin. Ei tartte kiljuu keitä! 🥃🍻👍


    • Anonyymi

      Minä en kaljoittele minä juon viiniä harvasen päivä koska olen jo elämäni ehtoopuolella

      • Anonyymi

        sama onkelma samalla aineella


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        sama onkelma samalla aineella

        Eiköhän minä ole jo kaikkeni antanut yhteisen hyvän puolesta jo 80-luvulta asti. Ei ole minun syyni että nuoret pilasivat liiton ja puolueen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eiköhän minä ole jo kaikkeni antanut yhteisen hyvän puolesta jo 80-luvulta asti. Ei ole minun syyni että nuoret pilasivat liiton ja puolueen

        Alkkis on alkkis, mitään muuta se ei ole.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Alkkis on alkkis, mitään muuta se ei ole.

        Ja kouluttamaton, pahoinpitelystä tuomittu poliitikko on surkea poliitikko. Mitään muuta se ei ole. Hehheh.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja kouluttamaton, pahoinpitelystä tuomittu poliitikko on surkea poliitikko. Mitään muuta se ei ole. Hehheh.

        Ja taasko se alkaa...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja taasko se alkaa...

        Sinähän et minun sananvapauttani rajoita!! Lopetan vasta kun jättää eropyynnön JHL ja SDP. Teidän junnujengi on minua hiljennä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinähän et minun sananvapauttani rajoita!! Lopetan vasta kun jättää eropyynnön JHL ja SDP. Teidän junnujengi on minua hiljennä!

        Joka iltainen kaljottelu,onko normaalia että..

        toi oli täs aloitus. kukaan ei sananvapautta ole tässä rajottamass.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joka iltainen kaljottelu,onko normaalia että..

        toi oli täs aloitus. kukaan ei sananvapautta ole tässä rajottamass.

        Heti kun amista kritisoidaan niin heti alkaa kiukku. Hehheh


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Heti kun amista kritisoidaan niin heti alkaa kiukku. Hehheh

        Amikset pitää yhteiskunnan pyörimässä ja paikat siisteinä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Amikset pitää yhteiskunnan pyörimässä ja paikat siisteinä.

        Puhuinkin siitä että he eivät sopi luottamustehtäviin. Eikä myöskään pahoinpitelystä tuomitut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Puhuinkin siitä että he eivät sopi luottamustehtäviin. Eikä myöskään pahoinpitelystä tuomitut.

        Koulutuksella ei väliä. Jos on tuomittu vankeutta mistä tahansa rikoksesta, niin ei sovi luottamustehtäviin. Sakkotuomiolla ei mitään väliä, ei siitä tule edes rikosrekisteriä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koulutuksella ei väliä. Jos on tuomittu vankeutta mistä tahansa rikoksesta, niin ei sovi luottamustehtäviin. Sakkotuomiolla ei mitään väliä, ei siitä tule edes rikosrekisteriä.

        Kyllä on väliä. Ei amis kykene selviytymään budjeteista eikä muustakaan yhteiskunnallisista asioista. Ja väkivaltarikoksesta tuomittu ei sovellu politiikkaan eikä liittotoimintaan. Jos ei kykene edes noin alkeelliseen hermojenhallintaan niin politiikka ei ole oikea paikka.

        Tauski tai Tuksu olisi yhtä päteviä politiikkaan kun tämä mikkelin politiikan kultapoika


    • Anonyymi

      voivoi

    • Anonyymi

      Joka iltainen runkkailu on pahinta!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      74
      3690
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      2992
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      25
      2910
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2768
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      24
      2704
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2465
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      254
      2203
    8. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      209
      1918
    9. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1917
    10. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      44
      1867
    Aihe