Tyytyväisenä lomalta

Tyytyväinen kapi-vaa

Mielihyvääni lisäsi, kun sain lomani aikana tulleista lehdistä ja netistäkin lukea kokoomuksen kasvattaneen etumatkaa kepuun, joka ilmeisesti on jo alkanut vajota alaspäin samoin kuin tapahtui edellistenkin eduskuntavaalien edellä.

On melkoinen tunnustus kansalta johtavalle hallituspuolueelle, kun se näin vaikeassa tilanteessa on pystynyt nostamaan kannatustaan. Ja melkoinen epäluottamuksen osoitus pääoppositiopuolueeksi katsottavalle kepulle, kun sen kannatus putoaa. Kansa ymmärtää Tiilikaisen, Pekkarisen ja eräiden muiden kepupoliitikkojen räksytyksen vain tyhjien tynnyreiden kolinaksi.

Ben Zyskowicz näkyy todenneen kokoomuksen uuden puheenjohtaja Alexander Stubbin olevan Suomen suosituin poliitikko. Niin varmaan on, mutta ei kokoomuksen kannatuksen kasvu ole yksin Stubbin ansiota, vaan ansio kuuluu jo Kataisen johdolla alkaneelle ja jatkuneelle puolueen määrätietoiselle politiikalle, joka herättää luottamusta kansassa ja saa siltä tunnustusta.

Eihän valtiovelka ole kuin 100 miljardia.
Ja tämä hyvät" hallitus sitä lisännyt vain reilussa kolmessavuodessa vain 30 miljardia.
Vain 20 000 € kansalaista kohti velka.

Katainen ei ole ministeri aikanaan kuin vain 47 miljardia tehnyt velkaa.
Urpilainen sai vain vajaat 30 miljardia 3-vuodessa.

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Osmium 76 :D))

      Tolliskojen Totuudentorven vakuutteluja. Tolliskomaan syöttiläät, siis "talonpojat" olivat pahimpia viljanpiilottajia ja mustanpörssinkauppiaita.

      Tolliskomaan tappiot olivat hämästyttävän pieniä kun vertaamme niitä Suomen keskiarvoon ja aivan erikymmenluvulla kun vertaamme niitä vaikkapa pohjoishämäläisiin tai karjalaisiin kyliin, pitäjiin tai kaupunkeihin.

      Typerät, saamattomat tyhjän uhoojat, siinä Tolliskomaan kepulaisten ominaisuudet... niin ja tietysti mitä suurin epärehellisyys...

      Ongelmanani ovat todella paksut ja tummat häpykarvat,,,,, joista todellakin tahdon eroon..... Karvat alkavat kasvaa todella helposti sisäänpäin, muodostavat finnimäisiä näppyjä, joista jää rumia jälkiä.,,,,, Sheivaaminen ei tule kyseeseen...:D(((( Nyppiminen pinseteillä on osoittautunut tehokkaimmaksi, joskin melkoisen pitkäveteiseksi. ( AIKAAHAN MULLA SOSSU PUMMILLA ON,,) Onko muita tehokkaampia tapoja?

      JOHTUUKO TÄMÄ KATEURESTANI VILJELIJÄÄ KOHTAAN, VAI TYÖN VIEROKSUNNAST....JA OMASTA TYHMYYRESTÄNI....:D(((

      • Ope Oulusta

        Kysyppä kapilta, sillä ei ole munakarvoja. Kapi pesii kepupalstalla.


      • kysyn tätäkin
        Ope Oulusta kirjoitti:

        Kysyppä kapilta, sillä ei ole munakarvoja. Kapi pesii kepupalstalla.

        Ompas Oulun opettajalla sivistynyt lähestymistapa? Eipäs tarvitse ihmetellä sitä, että Oulun koululaitoksista ei oikei saa hyvää ainesta korkeampaa koulutusta silmällä pitäen? Liekköhän Oulun opettaja kurkistellut oppilaidensa housujen sisälle, kun näyttää siltä, että olisi parempikin karvantuntija? Eikös ne siellä Oulussa päin siilaa näitä lasten kanssa tekemisiin joutuvia?


    • painekattila

      SDP on ollut pakkorakosessa tässä hallituksessa, koska Suomen asiat ajettiin tosi pahalle tolalle Matti Vanhasen II-hallituksessa, jossa myös Jyrki Katainen huseerasi rahapolitiikkansa kanssa. Kaikki talousviisaamme ovat sitä mieltä, että lama Suomessa on kestänyt kahdeksan vuotta ja alkoi Matti Vanhasen ja kepulaisten piittamattomuuden takia. Kepulaisilta meivät kaikki resurssit vaalirahasotkujen selvittelyyn ja pelkoihin, että linnaan joutuu. Laman hoito tottakait tulee kalliiksi lainaa ottamalla. Muuta tietä meillä ei ole, koska stopit olisi pitänyt painaa edellisessä hallituksessa, mutta näkökulmia tulevaisuudesta ei silloin ollut.

      Eihän sen laman pitänyt koskettaa edes Suomea pääministeri Matti Vanhasen ja valtiovarainministeri Jyrki Kataisen mukaan? Lama yllätti molemmat valtiohoitajamme ns. housut kintuissa.. Elinkeinorahojamme myös konkurssiyrittäille haaskanneelle Mauri Pekkarisellekin se tuli puskista. Velkaa otettiin tämän puskista tulleen laman hoitamiseksi ja tuhlattiin tuota rahaa miten sattuu. Eli siis konkurssiyrittäjille etupäässä ilman minkäänlaisia visioita, että tulostakin eli niitä kaivattuja työpaikkoja noille rahoille pitäisi saada. OECD:n asiantuntijat olivat silloin sitä mieltä, että 80% tuosta Suomen velkarahaelvyttämisestä meni harakoille ja osuivat ennustuksellaan nappiin.

      Mitenkähän se Mari Kiviniemi sitten pärjää siellä OECD:n talousviisaiden keskuudessa, kun hänellä täällä Suomessa ei oiken mennyt nappiin tuo laman arvioiminen, hoito ja sen kesto? Minkähänlainen talousviisas se tämä kepulainen on, ainakaan Olli Rehn ei pystynyt pelastamaan Eurooppaa talouskomissaarina laman kourista taisi käydä pänvastoin?

      Onhan toki kokoomus nyt nosteen huipulla, mutta kauheita lööppejä lehdet vaan saavat aikaiseksi heidän politiikkojen suusta pulppuavista paineista. Ei oikein tahdo pysyä nuo paineet kokoomyuspolitiikkojen sisällä tätä vajaata vuottakaan, että pääsisivät purkamaan noita paineitaan puhtaassa porvarihallituksessa. Kepulaiset nyt myyvät vaikka paskaisen pelipaitansa hirmu hintaan, jos porvarihallitus vain saadaan pystyyn. Eli köyhälle kansalle on luvassa sitä itteään, jos eivät viisastu äänestyskopissa.

    • kapille vaan

      Olisi nyt luullut, että täällä SDP:n keskustelupalstalla voitaisiin käydä sivistynyttä keskustelua aloitteesta. Onhan se tullut selväksi, että eihän näillä kirjoituksilla saada maailmaa ja meitä paremmiksi, sitä yrittävät tehdä aivan muut eli meidän valitsemamme porukka. Aina se vain on ollut näin, SDP ja keskusta samassa hallituskokoonpanossa ja hyvinvointipalveluja ei ajeta romukoppaan. Keskusta/kokoomuskokoonpanolla hyvinvointipalveluja ajetaan taas ryminällä alas. Eikös ne vain liukkaasti muutu nuo politiikojemme mielipiteet riipuen siitä missä hallituksessa päätöksiä ollaan tekemässä ja siihen kuuluisaan kompromissihenkeen? Siis sulle vähän ja mulle vähän ja siinä se kompromissi on. Hirveätä revittämistä näin ulkopuolisen silmin ja eihän tuossa ole tolkkua pätkääkään.

    • Outo Timo

      kapi oli sdp ehdokkaanakin. Nyt kehuu kokoomusta.
      Pesiytynyt käkenä keskustan palstalle, kuin hällä olisi osaamista ja annettavaa.
      Haukkuu vain työmiehiä.

    • minä pettynyt

      Hallituksen sortopuolueet, muka ääniä, miksi? Eläkkeet leikataan ja tuhansia työttömiä. Venäjäpakotteet ajaa Suomen kurjuuteen.. miksi näitä pöljiä kannatetaan?

      Eikö nää pöljät herää, ennen kuin tuhkakin viety pesästä?

    • Paavo sua kaipaan

      Mitenkäs sinä pettynyt olisit järjestellyt asioita? Putinille ei kukaan mahda mitään, hän ottaa sen minkä haluaa. Pakotteet näyttävät toimivan Venäjällä ja eihän tässä mihinkään kurjuuteen olla menossa. Jos Putini päättää ottaa Suomen, niin silloin voi tuota kurjuutta tulla sotimisen muodossa.

      Tämä hallitus on joutunut tosi koville ja se näkyy suoraan SDP:n kannatusluvuissa. Rikkaita on keskuudessamme aivan riittämiin ja tämän takia kokoomus juhlii galluppiykkösenä. Eli hyvin vähän tuota kurjuutta vielä on näkynyt, eli ollaan porvareita ja änestetään porvareita. Eikös sitä pitäisi osallistua yhteisiin talkoisiin, että saataisiin Suomi ostorahaporvarihallituksen välinpitämättömän politiikan seurauksien takia oikeille raiteille? Työtä ja tuskaa se on ollut tämän hallituksen puurtaminen ja ei noita oikeita raiteita ole näköpiirissä. Päinvastoin uhkakuvia ja isompia uhkakuvia pulpahtelee päivittäin ja Putini se vasta pelottaa.

      Mistähän sitä löydettäisiin Paavo Lipposen tapainen viisas valtiomies, jolla olisi taitoja nostaa Suomi siihen jamaan, kuin se Paavo Lipposen hallitusten politiikan jälkeen oli? Eipäs löydy hänen vertaistaan tänä päivänä, vaikka niitä EU-salkkuja jaetaan ja keksitään Jyrki Kataiselle. Jyrkiboy on jyrkiboy ja tällä tyypillä taloudellinen osaaminen on yhtä tyhjän kanssa. Jyrkiboyn jäljiltä Jutta Urpilainen sai alijäämäisen valtion talouden ja suuret velat siihen päälle. Jyrkiboy sai Eero Heinäluomalta hyvin hoidetun valtiontalouden ja valtion talous oli ylijäämäinen. Eli Eero Heinäluoman ollessa valtiovarainministeri oli eletty suu säkkiä myöten ja viivan päälle oli jäänyt saldoa ja siitä tuo ylijäämäsiyys.

      • ihan toisin

        Krimi ei meille kuulu. luu Obaman kurkkuun. Ei lähetä pakotteisiin. Ei leikata eläkkeitä. Säästyy tuhansia työpaikkoja. Onko ne innovaatiotuet konkka telakoille toki tärkeitä, kuten Stubbi väittää?
        Nyt päätökset perseestä!


      • Liponen leikkakas

        Köyhät kurjuuteen. Ei nostanut tukia, vaikka valtion kassa pullisteli, vaan alensi rikkaiden veroja. Vaikutat kyläpöljälle!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe