Kytät kylillä Venetsialaisina!

Taivas*Varjele

Voiku kiva, ku poliisi osallistuu huvilakauden päättäjäisiin ennennäkemättömin teemoin "Kytät kylillä Kokkolan Venetsialaisissa" ja valtakunnallista Poliisin päivää vietetään samaan aikaan meillä Kokkolassa. Suurin jymy-yllätys lienee myöskin Poliisiylijohtajan vierailu kauppatorilla lauantaina.

Venetsialaisten pääkonsertissa esiintyy Helsingin poliisisoittokunta yhdessä Paula Koivuniemen kanssa ja jopa Poliisisoittokunnan Street Band nousee päälavalle, joten tulossa lienee maailman mitä turvallisin viikonloppu, koska poliiseja on joka päivä näkösällä kaikki paikat tursullaan.

Mitäs tykkäätte eikös olekin riemastuttavaa, kun saamme ilakoida kaupungilla suuren poliisikaartin keskellä lain kouran turvallisessa huomassa eikä tarvitse pelätä saavansa pannuun joka kulmalla niinkö ennenvanhaan häh?

Ps. Käykää ihmeessä lukemassa Pohjanmaan poliisilaitoksen kotisivuilta tämän päivan tiedote heidän Venetsialais-ohjelmastaan niin takuulla ylläytte :)

31

978

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Venetsian poliisi

      No mutta sehän on hyvä että poliisit on paikalla. Poliiseja pitäis olla enemmänkin ja heidän pitäis näkyä enemmän katukuvassa. On hämmästyttävää kuinka paljon suomalaisetkin tekee rikoksia päivittäin. Miten ihmiset voi ollakkin niin epärehellisiä ja sairaita paskiaisia.

      • kokeilkaa kahta eri

        Suuri ero, kokeile, huuto.net ja ulkomaalainen ebay,
        Sakemannit ja muut keski-eurooppalaiset: homma toimii 100%, entäs huuto.net?

        Ja ketä aina mollataan ja ketä kehutaan?

        "Rehti suomalainen" "Ylivertaista paremmuutta" ja muuta paskaa


    • Votka Väenö

      En tiiä onko se poliisi ny niin kova vetonaula mut huumedillet tais saaha shokin kahtokaas ne tietää, et vanhat tutut oovat tarkkaan syynissä. Kännääville häirikköteineille tää tekee kans hallaa mut sehän on vaan hyvä se.

      • Raineri pimeäpullo

        Joo polliisit tulloo ja kopauttelee kaikki rännit ja irtotiilet läpi piilopullojen ja hasis kätköjen varalta ja sitte vielä kerää kaikilta julkijuopoilta viinat pois ettette juo liikaa!


      • Uusi Poliisimaija

        Kännäävät häirikköteinit voivat mennä Kokkolan Snellmansaliin perjantaina siellä on Helsingin poliisisoittokunnan kolme päihdevalistuskonserttia klo: 9 ja 10.30 sekä 13.00 Kokkolan ja Kruunupyyn yläkoulun oppilaille. Toki kossit voivat norkoilla lauantaina torilla poliisiteltassa siellä on päivällä näkösällä poliisin sähköskootteri ja moottoripyörä. Viinaa siinä teltassa ei kuulemma tarjoilla.


    • Miesturisti

      Mitä muita esiintyjiä torilla on kuin aikuinen nainen sekä poliisi ja pitääkö sinne ostaa pääsylippu. Sitten vielä missä pubissa on halvinta ottaa kunnon keppana pohjat?

      • Tykinjyskäyttäjä

        Ainaski perjantai-iltana Klovni Valtteri esiintyy torilla seihtemältä ja sitte kaheksalta alakaa tanssit kaupungintalolla. Hjuva meininki eiks je ;D


    • Ex-Juomanlaskija

      Tere tulemas Kokkolan Venetsialaisiin kaikki komeat turistimiehet kuten myös uhkeat turistinaiset unohtamatta turistiperheitä, meillä kokkolalaisilla on teille yllinkyllin ohjemaa ja kivijalkakapakat suorastaan odottavat vierailuanne huurteisen ääreen. Kaikki muu huba on tänäkin vuonna ilmaista eli mitään pääsymaksuja ei vaadita itse Venetsialaisten tapahtumiin. Tuolla lisää viikonlopun ohjelmasta >>>
      http://www.kokkola.fi/venetsialaiset/venetsialaiset/ohjelma_2014/perjantai_29_8_2014/fi_FI/perjantai/

      • Mä olen Playboy

        Jaa no mä ainaki oon niin kyllästyny kuunteleen tomppaa, et jotain uutta verta tonne torin Venetsialais estraadille ois voinu roudata ja mikä se Pariisin Kevät muka on olevinaan en oo ikänä kuullukkaan. Ei hemmetti on toi esiintyjäkaarti meitsille niin ahterista, et joku vanha kunnon Boney M ois tehny vaihteeks uskomattoman terää siinois voinu fanittaa kaikenmualiman buupsimisujen kans trai trai trasputin ja Daddy Cool sit ois tilannu tilataxin ja ottanu muutamat buupsimisut messiin rundille niinku ennenvanhaan vai kuulostaaks liian hyvältä ollakseen totta?

        Jk. The Police olis ollu hiton kova sana kans mut eihän se Stingi tänne tuu......


    • Amis~Kimuli

      Lehdessä oli jotain juttua, että lauantaina on Kokkolan ammattikoulun pihalla autojen MaxBOOM bassoluukutuskisat niin sinne tulee varmaan koko maakunnan nuoret kaurahatut kuikuilemaan dunk dunk kaaroja. Ajattelin ehdottaa tässä, jos nyt joku poliisi sattuu lukemaan näitä niin pankaa sinne koulun ympäristöön puhallusratsiat pystyyn niin saa valkattua maistissa olevat kuskit pois, ettei käy niinkö viime Venetsialaisissa, että jahdataan jalankulkijoita autolla pitkin jalkakäytävää ja päätetään kaahaus driftaamalla aidan läpi puuhun.

      • Ullavan UHVO

        Kuulin juuri, että amiksen tapahtumapaikalle lähtee ilmainen bussikyyti torin laidalta mutta mihin aikaan ja miten pääsee takaisin torille dokaamaan,, siis se ilmainen paluukyyti???


    • make4456

      Nää on taas niitä "kilpailuja" "ei mitään järkeä". Kolmekymppisenä sitten ostellaan kuulolaitetta, kuuloa ei saa takaisin kun sen kerran menettää..

      • mutterit irti

        Sininen Bemari rullaa rantakatua.Kuuluu dunk,dunk.dunk ,pump,,ja muttereita putoilee katuun.Sisällä lippalakkipäinen maajussin poika.


    • (h)EI HULINAA

      Menkää Kalajoelle,siellä on kunnon ilotulitukset ym. ohjelmat,varsinkin nyt kun poliisit on Kokkolassa. Olisi kivaa jos olisi hiljaista ja rauhallista kaupungilla,huviloilla sytytettäisiin tulia rannoille,eikä ammuttaisi ainoatakaan rakettia tai pommia. Se loisi täydellisen juhlafiiliksen.

      • Puujalkakoppania TR

        Jos ne pelekää hamasin raketteja ja sitä varten ovat kutsuneet paateronkin tänne tarkistamaan miesten kasseja? honk honk ;-P


    • Lupa ampua

      Näin se aika vain rientää yö vaihtuu kohta päiväksi ja Venetsialaiset jyrähtävät käyntiin. Viikonlopuksi luvattiin aurinkoista ja poutaista säätä, joten rakettikauppakin varmaan räjähtää käsiin. Täytyykin mennä heti aamusta rakettikaupoille, ettei vaan jää ilman, koska parempi sitä on tykittää mukana kuin tapella korvatulppien kanssa kotona lätty mutrussa sillä ei sitä jytkettä kuitenkaan pääse karkuun.

      • varokaa muslameita

        Joo siinä on vaaransa kun jos joku pyromaani itsemurha pommittaja ruikkaa sytytys nestettä kaupan raketti pakettien päälle ja tulet perään niin KABOOM räjähtää rakettikauppa käsiin!


    • Juuri Nyt

      Venetsialaisten avajaisten ohjelmatarjonta vastasi juuri sitä mitä oli odotettavissakin ja sitä seurannut yö normaaleissa merkeissä käsirysyjä seuratessa. Poliisilla ei ollut näkyvyyttä kaupungilla valomerkkkien jälkeen sen kummemmin kuin muinakaan viikonloppuina ajelivat pakullansa rundia huomaamatta turpaanvetoja tai sitten eivät vain välittäneen, koska uhrit eivät pudonneet katuun. Pidin erittäin törkeänä menettelynä ulkomaalaistaustaisen sakin yllätyshyökkäyksiä kantaväestömme nuorison kimppuun siinä Sociksen edustalla, yksikin pitkä poika sai jotain puolitoista metriseltä mamupojalta pannuun mutta onneksi parit reippaat tytöt pelastivat pojan tilanteesta karkuun en tiedä mitä lippua edustivat mutta aina, kun poliisi lipui paikan ohi joku niistä ruipeloista kävi uhittelemassa jollekkin. Eipä nuihin nahinoihin viitsi puuttua ellei veri roisku tämä on tätä. Saa nyt sii mitä aattoilta tuo tullessaan lähden nyt torille vähän tsiikaamaan ja sitten jatketaan se on moro :)

      • Katupartio Leka

        Niin noh samoihin aikoihin lauantaiaamun pikkutunneil kolmen aikaan pari englantia puhunutta miestä oli kysyny kännykkää joltain kävelijältä ja ku ei ollu saanu uhri sai nyrkkiä päähän. Tän päivän Keskipohjanmaa-lehessä oli tuntomerkkejä paikalta paenneista epäillyistä ja poliisi kaipaili yleisön havaintoja. Ei ne poliisit repee joka paikkaan varsinkaan hiljaselle Pitkänsillankadulle ellei sitte tää kataluus sattunut jonku safkapuljun eessä?


      • Juuri Nyt

        Jatkoa aiempaan... Ja, kun tähän lisätään vimeyön suuren ilotulituksen jälkeen Rantakadulla se nuorison joukkotappelu, josta yksi joutui empoon kello yhden maissa, jonka osapuolet ovatkin jo kuulemma poliisin tiedossa niin ne Venetsialaisten katutappelut taisivatkin olla kokonaisuudessaan tässä, joten voin vain todeta etten miesmuistiin ole viettänyt kaupungilla näin rauhallisia venetsialaisia.

        Varmasti tieto poliisien läsnäolosta hillitsi monien häiriökäyttäytymistä, koska luin jo, että putkassakin yöpyi vain kymmenen ummikkoa tosin poliisille oli tullut koko alueeltamme 86 hälytystä, joista suurin osa oli liittynyt juhlintaan mutta kaikki ovat hengissä ja sehän tässä on pääasia eikös vain :)


    • Koivu papparainen

      Jestapajepulis meillä Koivuhaassa on hulinat mennynnä outoon malliin. Ei niinkö yhtään poliisipiiritystä tähän asti ja tuo paukutteluki alako vasta kotva sitte. Täällä Oravankadulla on kans tuo perinnemölyäminen ollunna tyystiin seis jotta olisko se tyyntä myrskyn edellä kassotaan nyt.

    • Laitonta hulluutta

      Kyllä pistää vihaksi, kun joku idiootti ampuu raketteja kerrostalon parvekkeelta!!

    • HienotPaukut :)

      Suurkiitokset Kokkolan kaupungille loistavasta Venetsialaisten ohjelmasta unohtamatta verratonta poliisisoittokuntaa myös keskiyön ilotulitus oli upea. Olikohan Kauppatorilla yli kymmenentuhatta ihmistä taisi olla mutta nopeastipa ihmiset kaikkosivat, kun viimeinen raketti sammui ;D

    • kertakaikkiaan

      Hieno oli kyllä ilotulitus!

    • Neiti Näpsäkkä

      Tykkäsin myös taivaallisesta tähtisateesta ihailin sitä Pitkänsillankadun sillalta siinä kuvastuu niin kaunis peilikuva Suntin vadestä ja olihan siellä massoittain muitakin se on paras paikka, kun ei tarvitse tuijottaa suoraan ylös peläten, että putoaa rakettikeppi silmään pystyyn hih.

    • NalleKopla

      Vaikka rantojen tulen juhlat olivat sammuneet aamun valjetessa niin jatkoja vietetään kauppatorilla tänään päivällä lasten juhlien merkeissä ja nouseehan siellä vielä NalleKopla lavalle se on kova kopla se :))

    • Suntin pulahtaja

      Olikohan se ihte poliisiylijohtaja kuka oli torilla meklarina varastettujen fillareitten huutokauppaa johtamassa ja jos oli nii hyvinhän tuo osas hommansa?

      Miettikös kukaan muu kö mää miten ihmeessä se Kalahallin pikku silta kesti sen ihmismassan mikä oli pakkautunu siihen niinkö porkkanat laariin Suntin soutujen ajaksi koko siltahan tais olla jo notkollaan?

    • Lystikkäät

      Olikin hyvä olla kotona.....mahto olla mahoton meininki, ja veroeuroja palo ja pommit paukku.

    • Kiitos_Kaunis
      • Oili 37

        Olipa hyvää ohjelmaa,ja kaikille jotakin.Onko koskaan ollut noin paljoa ihmisiä Kokkolan torilla? En minä ainakaan muista.


      • Juhlien jälkeen
        Oili 37 kirjoitti:

        Olipa hyvää ohjelmaa,ja kaikille jotakin.Onko koskaan ollut noin paljoa ihmisiä Kokkolan torilla? En minä ainakaan muista.

        En minäkään muista vaikka mielestäni ilotultteiden paukuttelu taajamissa oli huomattavasti aiempaa laimeampaa. Histotialliset Venetsilaiset kertakaikkiaan.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    6. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    7. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    8. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    10. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    Aihe