Tyttökaverista tuli sinkku yllättäen

abababababababababab

Olen hieman vajaa kolmekymppinen mies. Minulla on kaverina yksi kolme vuotta nuorempi tyttö, joka on seurustellut lukioikäisestä asti yhden pojan kanssa ja ovat olleet kaksi vuotta kihloissakin.

Käymme silloin tällöin kahvilla, syömässä tai istuskelemassa kaupungilla. Joskus näemme useammin, mutta joskus harvemmin ja saattaa mennä kuukausikin, että emme ole yhteyksissä. Meillä on myös yhteinen harrastusporukka, jossa näemme vaihtelevasti. Tapaamisemme kestävät yleensä pari tuntia ja olemme jutelleet melkein kaikesta mahdollisesta. Minä olen aktiivisempi yhteydenpidon suhteen ja minä yleensä ehdotan kahville menoa. Tyttö kyllä yleensä lähtee mielellään ulos, kun pyydän. Välillä ajattelen, että hän voisi aktiivisemmin pitää yhteyttä ja hänkin vois ehdottaa joskus kahville menoa. En tiedä mistä tämä johtuu. Voi tietty johtua siitäkin, että tytöllä on paljon kavereita ja aktiviteetteja. Hän käy myös töissä opiskeluiden ohella.

Tulemme hyvin juttuun ja kaipa tämä tyttö seurassani viihtyy, kun hän aina ulos kerran lähtee. Tyttö on sanonut, että olen hänen mielestään hyvä tyyppi ja hän pitää hartiahieronnastani. Tämä ei tietenkään todista yhtään mitään sen enempää kuin, että hän pitää minua ainakin kaverinaan.

Pyysin eilen tyttöä taas kahville ja ollaan me menossakin lähipäivinä. Samalla kuulin yllättävän uutisen. Tyttö on eronnut poikaystävästään pari viikkoa sitten. Eron syytä en sen tarkemmin tiedä. Sanoi kertovansa sitten, kun nähdään. Tyttö sanoi, että ero tapahtui yhteisymmärryksessä ja he aikovat jatkossa olla hyviä ystäviä ja ovat edelleenkin läheisiä.

Minä en nyt oikein tiedä, että miten pitäisi tähän uutiseen suhtautua. Tämä tyttö on aivan huipputyyppi ja hänestä ei ole mitään pahaa sanottavaa. Hänestä ei voi olla pitämättä ja hän on tosi valloittava persoona. Lisäksi hän on vilpitön, aito, ystävällinen, luotettava ja tosi herttanen. Olen pitänyt häntä aina hyvänä kaverina. Olen ollut häneen vähän ihastunutkin ja joskus olen ajatellut, että hän olisi kiva tyttöystävä. Olen kuitenkin pitänyt mielessäni, että hänellä on poikaystävä, eikä minun ja tytön välille tule syntymään mitään kaveruutta enempää. Minulla on sellainen periaate, että jätän toisten tyttöystävät rauhaan, enkä varattuihin kajoa. Tyttö tietää kyllä, että pidän hänestä ja olemme keskustelleet välimme selviksi ja molemmille on selvää, että olemme vain hyviä kavereita.

En halua riskeerata kaveruuttamme, mutta nyt mieleeni on hiipinyt ajatus siitä, että voisinko saada hänestä tyttöystävän. En ole koskaan seurustellut ja minulla on huonoja kokemuksia naisista. Tämä tyttö on jotenkin erilainen kuin useimmat muut. Hän on kohdellut minua tosi hyvin. En tiedä, että onko meillä lopulta tarpeeksi yhteisiä kiinnostuksen kohteita. Haluan olla jatkossakin hänen kaverinsa, mutta väkisinkin ajattelen, että olisiko mahdollista saada hänestä tyttöystävää nyt kun tilanne on muuttunut ja hänkin on sinkku. Kovin nopeasti ei tietenkään kannata edetä, enkä edes vielä tiedä, että kiinnostaako häntä seurustella kenenkään kanssa vähään aikaan. En myöskään tiedä, että olisiko hän kiinnostunut minusta parisuhdemielessä. En nyt oikein tiedä, että pitäisikö minun tehdä asialle jotakin ja jos pitäisi tehdä, niin mitä? Vai pitäisikö minun vain jatkaa hänen kaverinaan olemista ja etsiä tyttöystävää muualta.

4

157

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • abababababababababab

      JATKOA ALOITUKSEENi

      Tyttö on tosi fiksu ja hänen kanssaan voi puhua asiasta kuin asiasta. Onko siinä mitään järkeä, että kun aikaa on kulunut esim. kuukausi tai pari, niin kertoisin tytölle avoimesti ajatuksistani ja tunteistani? Kertoisin, että olen ihastunut häneen ja olisi kiva saada hänestä tyttöystävä, mutta jos ei niin olisi kiva jatkaa kaverina kuten tähänkin asti. Kyllä minä sen voin hyväksyä, jos hän haluaa olla vain kaverini, eikä halua seurustella minun kanssani. En kyllä satavarma ole, että kuinka hän tähän reagoisi, jos kertoisin. Tosin hän on sellainen, että voisi ottaa sen hyvin. Hän kyllä tietää, että kaipaisin tyttöystävää ja että olen etsinyt sellaista. Olemme puhuneet paljon hänen kanssaan naisasioistani.

      • 789065

        Vaikutat itse kypsältä ja fiksulta. Jos ei tuo tyttö, joku muu kyllä tajuaa sinun vahvuutesi.


    • kärsivällisyyttä?

      Ehkäpä vain vietät enemmän ja enemmän aikaa hänen kanssaan, teette yhdessä erilaisia asioita ja katsot miten asiat etenevät? Olette sopineet että olette kavereita, joten pidä siitä kiinni kunnes hän itse on nyt sinkkuna valmis joustamaan siitä, eli alkaa tulla lähemmäs kuin mikä kaverille on soveliasta.

      Mutta jos hän alkaa hakemaan muualta itselleen poikakaveria ei hän ole ihastunut sinuun miehenä. Ja se tietysti tuntuu ikävältä jos niin on. Mutta jos hän on huipputyyppi on sellainen ystävänäkin hyvä.

      Minulla oli yksi kiva kaveri joka kaveerasi yhden tytön kanssa, ja heidän tarinansa päätyi onnellisesti perheeksi.

    • pööööööh

      Älä missään nimessä ala iskemään vastaeronnutta, toimit siinä laastarina. Sitten menee kaveruuskin. Mikä hitto miehillä oikein on kun pitää heti iskeä kiinni naiseen jos ero tullee:(

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe