Vuokrapalstainfo

siellä oltiin

Jopa taas kuultiin puppua. Mökkiläiset melkein itkua väänsi kun niiin niiin ihanat tontit meinataan heiltä ryöstää. Ainoa jokseenkin järkevä puheenvuoro oli Jami Junkkarilla.
Ja että eläkeläisille tilat ilmaiseksi. Just. Ja lapsiperheille kans ja työttömille ja kaikille muillekin. Sosiaalihuolto on asia erikseen. Ja ettei mökkiä voi käyttää koko vuotta. No haloo, niin ne tapaa kuulkaa mökit olla muillakin.
Kunnon vuokra ja kunnon myyntihinta niin homma ok.

22

202

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kkovvli

      Hieman naurettavaa, että jonkun pienen ryhmän tulisi saada nauttia loputtomiin pilkkahintaisista mökkitonteista, jottei heille tule paha mieli.
      Viis siitä, että kyseinen etu on hyvin marginaalisella ryhmällä. Muiden pitää vaan ymmärtää heitä.. Nyyh

      • pe'n altti

        Edelliset viestit ok, vuokraus tai myynti markkinahintaan.

        Joittenkin ryhmien paapomisen voi lopettaa.


    • ljash.fjhaso.ld

      Siinä vasta oli järkevä kysymys kun joku kysyi että "mihin Heinola nyt niin rahaa tarvitsee että pitää myydä tontteja". Mihinkäköhän.

      • pe´n altti

        Kesäteatteri tarvitsee rahaa..............

        Nahka penkit ja lasikatto suunnitteilla.


    • kokoomus rules

      EI muuta kuin rannat kaavoitetaan omakotitonteiksi. Osto-oikeus huutokauppaan vain 100 000 vuosituloisille ja kirjat siirrettävä Heinolaan.

    • ..koska tulee myynti

      Tontit myyntiin.
      Käypä hinta lienee paikasta riippuen 90-120 t. € tontin koon mukaan.

      Hintaan vaikuttaa tietysti onko tie ja isovesi nostaa aina hintaa.

      1.5 H tunnin ajomatkan päässä pääkaupunki seudulta

      Alihintaan vuokraamisen voi lopettaa.

      • ei vielä....

        Ensin kaavoitetaan maat ja vasta sitten myydään.

        Kyseessä on yli 20 miljoonan euron maaomaisuus, jonka tuottoa kaupungille ei saa heikentää hätiköimällä. Näillä rahoilla saadaan pennuille kunnon koulut ja säbähallit, kun hoidetaan homma fiksusti.

        Ylävirran käypä hinta kaavoitettuna on noin 130-160 tonnia per tontti.


    • Omarantainen Heinola

      Mikä on kohderyhmä, jolle rantatontteja ryhdytään markkinoimaan ja kuka markkinoi. Heinola on kesämökkiläisten kesäkaupunkina tunnettu. Talvisin ei ole mökkiläisille tai muille mitään mielenkiintoista. Kun työpaikkoja ei ole ja liikeyrittäminen tyrehtynyt, niin kuka rantatontteja ostaisi ja haluaa talvisin asua Heinolassa. Pitkät ja kalliit ajomatkat aamuin illoin pääkaupunkiseudulta Heinolaan eivät houkuta, kun tiemaksut tulevat ja bensan hinta nousee. Onko tarkoitus myydä rantatontteja kohtuuhintaan heinolalaisille vai odottaa, että ulkopuoliset tulevat Heinolaa rakentamaan ja kaupungin palveluja kehittämään?

      Kenelle siis rantatontteja ryhdytään myymään ja missä mediassa mainostetaan? Pitäisikö terveysliikuntakaupunki Heinolan huolehtia siitä, että myös heinolalaiset eli kaupunki omistaa kauniita rantoja, joissa kaupunkilaisten on hyvä retkeillä ja liikkua.

      • Joo joo???

        Tehdään nyt ensin kaava, sitten tiedetään miten ko alueita käytetään.

        Rantatontteja alle 15 km:n päässä moottoritieliittymästä ei tarvitse markkinoida. Ostajia on jonossa ja ko ostajilla on rahaa.Ei tarvita markkinointiin Jäppisen putiikin apuja. Eikä viinanjuontia.

        Kaupunkipuisto takaa heinolalaisille rantoja käveltäväksi. En vaan ole montaa kävelijää esim. Koskensaaressa tavannut. Rauhassa saa siellä melkein keskellä kaupunkia talloa. Että se siitä.

        Hopeasilta, koulujen homekorjaukset, uimahallin saneeraus, säbähallikin ainakin joidenkin mielestä pitäisi saada, pitkäaikaistyöttömien aktivoiminen, syrjäytymisen estäminen, lastensuojelun menot... . Velkaa otetaan kohta paljon. Ajaako muutaman silmäätekevän vuokramökkiläisen etu kaupungin yhteisen edun edelle? Kenen mökkeily on niin tärkeää, että kaupungilla ei ole oikeutta maksimoida omistamiensa maiden taloudellista hyötyä?

        Kuka kehtaa oman etunsa vuoksi estää tehokkaan maankäytön ja kaupungille tulevan valtavan rahavirran?


      • yksityistäminen

    • Päkkinä

      Jestas sentään. Pilkkahintaisilla rantapaikoilla on Heinolan poliittinen kerma ollut jo kymmeniä vuosia. Kiinteistönvälittäjä ja asianajajia.

      Ilmankos niistä ei ole aiemmin puhuttu mitään.

    • hååååkka

      Hlan tekninen lautakunta osoitti virkamiesesityksen jyräämisellä täydellisen hampaattomuutensa. Kyvyttömät jäsenet toteuttavat ilmeisesti tuttaviensa tahtoa, eivät kaupunkilaisten edun mukaisia ratkaisuja. Hävettävän läpinäkyvää touhua!

      Eräs päättäjä taas viisastelee IH:n asiaa koskevissa jutuissa kuinka virkamiesesitys oli huono. Lopettaisi nyt hyvä ihminen paasaamisen, kun kaikki tietävät että hänellä itsellään on tontti vuokralla eli oma lehmä ojassa.

      Toisessa ketjussa todettiin, että yksi kok valtuutettukin onnistui haalimaan itselleen puoli-ilmaisen tontin. Mitenköhän niitä jaetaan? Kävikö ihan tuuri, että tontin sai päättäjä..?

      Turha odottaa järkipäätöksiä kun on oma etu kyseessä.

    • äölkjh

      Hyvä Jarmo Laitinen! Asiaa tän pv Itä-Hämeessä.
      Missä on vastuulliset päättäjät. KH:n pj puolustelee typerää toimintaa naurettavin argumentein, missä vastuu? Miten päättäjät kehtaavat sanoa tekevänsä töitä Heinolan hyväksi?

    • taageland

      Kts. uusin hallituksen esityslista. Siellä ihan hyvä virkamiesesitys, jonka mukaan tontteja ei myydä. Toivoa sopii, että hallitus ja valtuusto eivät lähde suhmuroimaan.

    • järki voitti

      Rantoja e kaavoiteta. Ne ovat yleistä virkistysaluetta. Amen.

    • raivokursk

      Mistä lie johtuu se, että kovin monella luottamushenkilöllä on mökkipalsta? Onko kyse kenties sattumasta? Epäilen että ei ole.
      Tontteja on järjestetty kavereille ilman, että tavallisella kaupunkilaisella olisi mahdollisuutta saada sellainen. Tämä on jälleen yksi naula Heinolan kuntapäättäjien menettämän uskottavuuden arkussa. Eihän kukaan ota tosissaan, kun tontin vuokranneet päättäjät soheltavat itselleen sopivia ratkaisuja. Aikuiset ihmiset, hävetkää ja maksakaa käypä hinta tonteistanne!

    • Kaverit`

      Kyllä se on niin väärin jos esim. huvilatontit menee yleiseen jakoon.
      Kyllä nämä pitää jakaa jatkossakin päättäjien ja virkamiesten kesken.
      Pikku palkkio asioitten hyvästä hoidosta.

      • Öhköäklö

        Joo että näin Heinolassa, juuri tuollaisia nepotismisia kavereita koko sakki! Hyvä että asioista keskustellaan julkisesti että varmasti tyhmempikin tajuaa minkälaisia "päättäjiä" täällä on.


      • Kaverille kanssa
        Öhköäklö kirjoitti:

        Joo että näin Heinolassa, juuri tuollaisia nepotismisia kavereita koko sakki! Hyvä että asioista keskustellaan julkisesti että varmasti tyhmempikin tajuaa minkälaisia "päättäjiä" täällä on.

        Onneksi Seppä putosi ja Laitinen ei päässyt valtuustoon. Kaikki hyvin kun kaksikko saa kirjoitella tällä palstalla paskaa niin paljon kuin kerkeää
        Harrastuksistaan, molemmathan on eläkemiehiä !


      • tonnien vuokra
        Kaverille kanssa kirjoitti:

        Onneksi Seppä putosi ja Laitinen ei päässyt valtuustoon. Kaikki hyvin kun kaksikko saa kirjoitella tällä palstalla paskaa niin paljon kuin kerkeää
        Harrastuksistaan, molemmathan on eläkemiehiä !

        No siinä tuli pikku tilitystä kun ilmaiset mökkilomat uhkaavat jäädä historiaan :)
        Hyvä, että ainakin muutama henkilö on puuttunut julkisesti näihin päiviin asti jatkuneeseen tonttisuhmurointeihin. Ymmärtäähän sen, että tulee noita katkeria kommentteja.


    • hghghjhjkhkjhknvm

      Seuraavassa valtuustossa on huomioikaa muuten se Matti Seppä Ja Jarmo Laitinen ainakin , ja mökkiplstain vuokrat on kohdallaan ja moni muukin asia sen jälkeen jotka nyt on peetä.

      • yksinäinen kani

        Ihan sama vaikka laitinen ja seppä valtuustossa olisikin. yksi tai kaksi miestä ei asioista päätä, enemmistä päättää. Änkyröidä tietysti voi ja kokouksia jaarittelemalla pitkittää, mutta päätöksiin ei parilla tumpelolla ole vaikutusta. Nähtiinhän se edeltävässä hallituksessa, Seppä jäi vasta-argumentteineen aina yksin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      2001
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      1912
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1495
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1204
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1163
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1128
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      11
      1127
    Aihe