Parikymppiset työttömät jakamaan bensaa huoltoasemille

IsukinNeuvot

Suomessa on paljon junnuja, ihan parikymppisiä tyttöjä ja poikia joilla ei ole ammatillista koulutusta tai muutenkaan mitään työkokemusta ylioppilashatun lisäksi. Tai edes sitä lukiota käytynä, ei osata perusmatematiikkaa prosenttilaskuin tai ei hallita toista kotimaista kieltämme.

Aika moni on vailla työkokemusta ja vielä useampi ei ole elättänyt itseään työllä. Ei olla ksokaan jaettu mainoksiakaan eikä siivottu yhtään työpäivää. Eivät edes ymmärrä paljonko eläminen maksaa jos joutilainen parikymppinen makaa kotona iltapäivään. SIIS TYÖLLISTÄKÄÄMME TYÖTTÖMÄT PARIKYMPPISET !

Tälläiset nuoret toimeentulotukiasiakkaat tulisi työllistää laittamalla heidät bensa-asemille jakamaan bensaa ja samalla pesemään pikaisesti auton ikkunat. Meikäläisenkään ei tarttis työmatkoilla nousta autosta kymänä ilmana, ja tankkaus hoituisi nopeasti.

Lisäksi kadut on usein likaisia tällä Helsingissä ja silti jää koirankakkaa moniin paikkoihin. Nuoriso vaaan keräämään koirankakat pois.

Vanhusten auttajia ja taluttajia tarvitaan. Kauppareissuille pirteitä nuoria auttamaan. TÄSSÄ ON RISKINSÄ sillä niin moni heikkolahjainen nuori rupeaa varkauden tielle ja saattaa varastaa vanhuksilta rahaa tai muuten hyväksikäyttää vanhoja ihmisiä. Tähän tehtävään tulisikin katsoa vähän kehittyneeemmät nuorisot ja tarkistaa heidn rikkeetön taustansa ja huumeettomuutensa.

Monien huoltoasemien,junien ja asemien julkiset vessat ovat todella törkyisiä. Nuorta voimaa vaan siivoamaan saniteettitiloja.

Sitten kun työtön nuori olisi oikein ansioitunut nuori jaoka olisi vuoden verran auttanut hanttihommissa moitteettomasti, voisi hän edetä auttamaan vanhuksia käyttmään Internettiä. Pankkiasioita,surffaamista,somea, tiedonhakua,ihmiskontakien hakua ym. ym..

Kehittyneemmät voisivat opettaa HTML -komentoja, tietokantojen hallintaa SQL -komennoin sekä ihan java -ohjelmointia. Jo pelkkä Office-paketin synkronointi toimimaan kaikilla sovelluksilla verkoissa, pivot -taulukot ja makrot Excelissä sekä jo upeat powerPointit ovat yksinkertaisia lisäämään vanhusten ihmestystä, sillä ovat todella helppoja oppia jso halua on.

Tällaisia yksinkertaisia asioita mitä minä nyt satun hallitsemaan ja mielellään opettaisin vanhuksille.

Siis, pikkuJunnut töihin, niin tytöt kuin pojat, töitä on ja tehkäämme Suomi siistiksi ja työllistäkää nuoret itse itsenne !

12

89

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Korp. Tiger

      "Tälläiset nuoret toimeentulotukiasiakkaat tulisi työllistää laittamalla heidät bensa-asemille jakamaan bensaa ja samalla pesemään pikaisesti auton ikkunat."

      No tuotahan on tehty ennenvanhaan palkkatyönä, mutta ei tehdä enää. Syy että ei enää tehdä lienee työnantajissa ja heidän palkanmaksuhaluttomuudessaan.

      Mutta miksi emme ehdota että työnantajat ja osaketuloja nostelevat voitaisin määrätä bensa-asemille tankkaamaan autoja ja rautatieasemien vessoja ilman palkkaa siivoilemaan? Hehän ovat aiheuttaneet vallitsevan massatyöttömyyden joten eikö kostotoimenpiteiden pitäisi kohdistua ensisijaisesti heihin eikä uhreihinsa eli työttömiin? Ja ehkä noin menetellen palkanmaksuhalut taas heihin ilmaantuisivat?

      Mutta mitä köyhimpien eli proleporukan kiusaamiseen tulee niin miksi pitäisi mennä ajassa taaksepäin 30 - 50 vuotta?

      Menkäämme samantien parisataa vuotta ajassa taaksepäin joten miksi emme laita nuoria työttömiä miehiä kutakin asuttamaan ruotusotilastorpaa?

      Siellä he kuokkisivat itselleen muutaman tynnyrinalan peltoa ja kasvattavat siinä pellossa itse tarvitsemansa elintarpeet kuten ruista ja nauriita, ja luonnollisesti saisivat onkia ja uistella kalaa lähivesistöistä sen mitä ruoakseen tarvitsevat ja vielä kun käyvät sunnuntaisin kirkolla äksiisissä eli harjoittelemassa taaksepoistua ja muita sotilaallisia taitoja kuten paraatimarssia ja käännöksiä, niin kun sota kohtapuolin alkaa on meillä rajoille keskitettävissä huima ja suhteellisen halpa joukko tykinruoaksi eikun armeijaksi.

      • mikä siinä

        "eikö kostotoimenpiteiden pitäisi kohdistua ensisijaisesti heihin eikä uhreihinsa eli työttömiin?"

        Sinä puhut kostotoimenpiteistä. Aika kieroa. Jos nuorta autetaan oppimaan työntekoa, jotta voisi joskus itsenäistyä ja elättää itsensä sekä perheensä aikanaan, niin mikä siinä on kostotoimenpidettä?


    • 6 + 11

      "Sinä puhut kostotoimenpiteistä. Aika kieroa. Jos nuorta autetaan oppimaan työntekoa, jotta voisi joskus itsenäistyä ja elättää itsensä sekä perheensä aikanaan, niin mikä siinä on kostotoimenpidettä?"

      Palkattomuus. Eläketurvaa kerryttämättömyys.

      • jooopsaa

        Kuulehan, kun kenellekään ei makseta jokaisesta pikku askeleesta eikä roskan nostosta maasta. Jokaisesta käden heilautuksesta ei myöskään kerry eläkettä. Yhteisessä yhteiskunnassa voisi edes opetella töihin ilman, että siitäkin pitää maksaa velkaisessa Suomessa. Kyllä se palkan aika sitten tulee, kun ensin osaa jotain.

        Kysyn nyt, että mitä palkkaa tulee koko ikänsä vetelehtimisestä ja paljonko luulet siitä karttuvan eläkettä?


      • 8-pallox
        jooopsaa kirjoitti:

        Kuulehan, kun kenellekään ei makseta jokaisesta pikku askeleesta eikä roskan nostosta maasta. Jokaisesta käden heilautuksesta ei myöskään kerry eläkettä. Yhteisessä yhteiskunnassa voisi edes opetella töihin ilman, että siitäkin pitää maksaa velkaisessa Suomessa. Kyllä se palkan aika sitten tulee, kun ensin osaa jotain.

        Kysyn nyt, että mitä palkkaa tulee koko ikänsä vetelehtimisestä ja paljonko luulet siitä karttuvan eläkettä?

        Tolla logiikalla palkkojen maksamisen voisi lopettaa joka toiselta sossun ja työkkärin viranhaltijalta.


      • hapsis1
        jooopsaa kirjoitti:

        Kuulehan, kun kenellekään ei makseta jokaisesta pikku askeleesta eikä roskan nostosta maasta. Jokaisesta käden heilautuksesta ei myöskään kerry eläkettä. Yhteisessä yhteiskunnassa voisi edes opetella töihin ilman, että siitäkin pitää maksaa velkaisessa Suomessa. Kyllä se palkan aika sitten tulee, kun ensin osaa jotain.

        Kysyn nyt, että mitä palkkaa tulee koko ikänsä vetelehtimisestä ja paljonko luulet siitä karttuvan eläkettä?

        "Kyllä se palkan aika sitten tulee, kun ensin osaa jotain."


        Monella nuorella on tutkinto ja mielestäni heillä olisi oikeus päästä ensin pienimittaiseen harjoitteluun jossa osoittaisivat osaamisensa ja sen päätteeksi jos hyvin on mennyt niin yritys heidät palkkaisi. Mutta näin ei tapahdu vaan osaavia ja tutkinnon omaavia nuoria lähetetään mieluummin pesemään auton tuulilaseja ja siivoamaan vessoja? Miksi? Siksi koska ei ole töitä joita nuoret tulevat koskaan saamaan. Täällä tulee menestymään vaan orjatyöläisten joukko tulevaisuudessa ellei suuria muutoksia saada aikaan ja niitä ei saada koska ollaan EU:ssa. Monia nuoria käytetään vaan hyväksi perustelemalla että "kyllä sinä joskus palkkatöitä saat kunhan olet ahkera ensin"... ja kakat. Ei saa koska töitä ei ole. Vanhemmatkin osaavat ihmiset potkitaan pois niin miten sitten nuori joka on pientä käytännön kokemusta vaille valmis taidoiltaan työelämään saisi niitä töitä?

        Ei mitenkään ellei taloustilanne muutu...saati silloinkaan.


    • 14 + 20

      "Tolla logiikalla palkkojen maksamisen voisi lopettaa joka toiselta sossun ja työkkärin viranhaltijalta."

      Sillä logiikalla palkanmaksun voisi lopetaa kaikilta työntekijöiltä.

      • hyväjuttu

        Kaikki tuet ja avustukset loppuvat, kun kukaan ei saa palkkaa eikä maksa veroja. Kaikki menkööt korpeen keräämään itse toimeentulonsa metsästämällä, kalastamalla ja marjastamalla. Laiskana ei sitten ole yksikään. Se on nälkäkuolema edessä sillä, joka ei itse juokse ja ota kiinni syötäväänsä. Onnea vaan hankkeelle!


    • 15 + 4

      "Yhteisessä yhteiskunnassa voisi edes opetella töihin ilman, että siitäkin pitää maksaa velkaisessa Suomessa. Kyllä se palkan aika sitten tulee, kun ensin osaa jotain."

      Yksityisen omistama voittoa toiminnallaan tavoitteleva bensa-asema ei ole yhteinen. Sama pätee mihin hyvänsä yksityiseen voittoa tavoittelevaan yritykseen.

      Ei yksityinen voittoa tavoitteleva yritys pyri toimimaan yhteiseksi hyväksi vaan tuottaakseen maksimaalisen voiton omistajilleen.

      Yksityisen voittoa tavoittelevan yrityksen työntekijöiden palkattomuus on sille yritykselle kilpailuetu joka haittaa sellaisten kilpailevien yritysten toimintaa joissa yhä uskotaan että "työntekijä on palkkansa ansainnut"

      Silloin joskus kun niitä bensan tankkaajia vielä oli huoltoasemilla töissä heille maksettiin työnteosta palkkaa alkaen työpäivältä 1. Ei ole mitään asia perustetta olla tekemättä niin edelleen.

    • laki@oikeus

      Aloittajan ehdotus on monien Suomen lakien ja perustuslainvastainen. Ei tule ikinä tapahtumaan juur lakien takia.

      • Ei kokoaikahommia

        Ajatusta pitäisi kehitellä. Jokin "ostopalvelu" pitäisi kehittää. En näe tärkeäksi, että 20vt tienaisivat vielä eläkettä. Jos heillä ei ole töitä, eikö he voisi lorvia jonkin bensa-aseman nurkilla ikkunanpesuvehkeet kourassa ja joskus sitten pestä ikkunan ja saada siitä tipsejä jenkkityyliin? Tai tankata, jos joku ei sitä itse voi/halua tehdä?
        Ja reipas nuori voi vaikka renkaan vaihtaa?

        Muistetaan, ettei joka kylässä ole monta huoltista eikä ne aina ole mitään kultakaivoksia. Kai se on parempi, että on edes jonkinlainen huoltis olemassa 100km säteellä.
        Mutta laitontahan se pimeä raha on, joutais lait vähän joustaa. Ite voisin joskus maksaa vitosen pari jollekin nuorelle jostain tuollaisesta.


    • 4+9

      Kävin hiljattain erään ison kaupungin sossun respassa jättämässä dokumenttia vastaanottokuittauksella mutta respan pirteä nuorukainen totesti ettei hän tiedä mikä vastaanottokuittaus on ja että hän on viimistä päivää työssä. Ei auttanut kun viedä seuraavana päivänä dokumentti sossuun ja tuolloin olikin paikalla oikea vahtimestari.

      Mutta olikohan nuorukainen pakotettu sossun respaan työhön työttömyysturvansa menetyksen uhalla. Tuolla tavalla saadaan murennettua sossun palveluja ja saadaan aikaan hajaannusta. Minulle tuli sellainen tunne sossussa, että nuorukainen viimeisenä työnään laittaa paperit silppuriin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    6. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    7. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    8. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    9. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    10. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    Aihe