mikä ihmeen kaksisuntainen hätäpää häiriö

idiotisminhuipentuma

hei onko oikein saada 16 vuotiiana elämänsä julmin opetus siitä miten ihmiset määräävät diagnooseja pätemisen tarpeen takia ja antava sellasita lääkitystä että ei meinaa pystyä elää normaalia elämään? nykyään kaikki mallillaan mutta kyllä no diagnoosit on jotain sellasita satutiedettä ja keksittyjä juttuja joilla lääkkeitä kaupataan. joo ahdistaa ne voi aina kohdata eikä paniikkihäiriötkän kestä ikuisesti kun tekee asioille jotain. joo olin tosi epävakaa vuosia sitten mutta siihen liittyi perheeni ja kiusaamistaustani. ei kukaan pysy ns. normaalina jos elää koko ajan yksin jossain pelossa ja vihassa ja yrittää tapella kaikkia vastaan. myöskään diagnoosit ei paljoa lohduta vaan räjyttää koko potin. eli hus kaikki normaalit ihmiset jotka tietää sekopäistä yhtä paljon kuin sika ydinfysiikasta. ei kukaan nykyään uskoisi mitään niistä mitää olen joskus aiheuttanut tai satuttanut. olen rauhoittunut kiitos sen ettää tajusin huolehtia itsestäni enk syödä jotain kusetus paskaa. vitun vammaiset kun ette kestä itseänne. lääkärit/psykiatkrit. ne vaan auttaa sua kiusaamaan itseäsi. ei ne kerro että sun pitää vain huolehtia itsestsi. ne kertoo ett s olet sairas ja tarvitset lääkkeitä koska ne tarvii sua että ne voi leikkiä jotain sairaanpelastajaa. ne on lääpinäkyviä. nykyään mun eläm on kunnossa ja ihanaa. mutta olen edelleen kostonhimoinen jostain asiosita. onko oikein että vääryyttä kokenut diagnisoidaan narsistiseksi ja kaksisuuntaiseksi mielialahäiriöseksi? ne on vain paskapuheita. minua empaattisempaa ihmistä saa hakea mutta osaan olla julman väkivaltainen hullu jos minusta sellaista puolta halutaan esille. en ole kiltti. ne ihmiset jotka näitä paperita ja diagnooseja antaa on säälittäviä ja oksettavia jotka ei tarvitse mitään muuta kuin muistuksen ihmisyydestä ja siitä että halaamalla ja rakastamalla voidana parnataa enemmään kuin paskapuheilla ja turhille pätemisillä ja lääkkeillä. mutta minkäs teet. tyhmyys on laillista. kukaan ei kiellä idioottia olemasta itsekäs idiootti.

2

130

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • idiotisminhuipentuma

      ai niin joo. oliskohan aika vaihtaa muotisairautta. keksitään uusi sairaus. paskalla käynti on sairasta. tehdään siitä sairaus ja määrätään siihen ihanat lääkkeet joilla lääkesedät tienaa. minä voisin keksiä sen ja tienata. njam. kuulostaa ihanalta. käytän vain muita omia sokeiden ja ahneiden päämäärieni hyväksi ja saan vielä muut tuntemaan itsensä tärkeäksi kun heillä on oikeus määrät tälläisiä satuja että paskalla käynti on sairautta. ja kauppa käy eik kukaan itke kun kaikki luulee että kyse on jostain pelastamisesta. ei kyse on vain rahasta. muu on paskapuhetta.

    • TinMan

      Hei. Ihan oikeassa olet. Kaikki mielenterveys"diagnoosit" ovat pseudotieteellisiä. Tosi hienoa kuulla, että olet tajunnut välttää kaikki pilleriansat. "Psyykenlääkkeet" eli oikeammin psykoaktiiviset aineet ovat erittäin riskialttiita ja niiden käyttöön liittyy mm. aivovaurion vaara, mistä harva on tietoinen. Joillekin pelkkä "psyykenlääke"kokeilu voi maksaa terveyden, iäksi.

      Mukava kuulla myös, että olet jo onnistunut selättämään elämän koettelut ja vastoinkäymiset ilman aivomyrkkyjä. Monet jotka lankeavat psykiatrian lääkeansaan on tuomittu käyttämään aineita enemmän tai vähemmän lopunikäänsä. Osa pääsee irti eikä saa pahoja vaurioita, mutta he harvoin saavat tietää miten onnekkaita ovat olleet.

      Monet muutkin ovat heränneet todellisuuteen ja oivaltaneet mistä psykiatriassa on kyse. Pääset liittymään niiden vielä toistaiseksi harvojen joukkoon. Siitä kannattaa kuitenkin olla sopivalla tavalla ylpeä.
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/12433995

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    9. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe