Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Koiranpentu talveksi?!

Alexsandriaana

Perheemme on hankkimassa karjalankarhukoiraa metsästyskäyttöön .Pennulle tulisiulkotarha =aitaus koirankoppi.Olemme kahden vaiheilla ,että hakisimmeko koira ennemmin vai myöhemmin.Jos hankimme pennun syksyllä ,pärjäisikö koira räntä sateet ym.?Kevääseen on niin pitkä aika ,eikä astutus ilmoituksia keväälle päin oikein näy..

7

132

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • meniaikaasitten

      Ei tarkene.

      Kyllä pennusta tulisi tuossa vaiheessa sisäkoira, opetetaan sisäsiistiksi ja jota totutetaan ulos ja tarhaan sään salliessa.

      Lähipiirissä kaikki metsästyskoirat ovat enemmän ja vähemmän sisäkoiria, ovat vain osan vuorokaudesta ovat häkeissään; näin koirat ovat, mukana päivittäisessä elämässä.

    • dfdxfgxdg

      Tehkää kuten kaikki muutkin ja hankkikaa koira ensin sisäkoiraksi. Silloin pentua on helpompi opettaa ja sisäsiisteys eroahdistumattomuus saadaan hanskaan. Aloittakaa tarhaaminen vasta keväällä, kun koira on vähän varttunut ja pärjää varmasti pihalla.

    • Akexsandriaaa

      Ei onnistu sisälle ottaminen,sillä 3 kissaa taloudessa!Eiät halua koiraa varmastikkaan sisällr

      • meniaikaasitten

        Koirat ja kissat menee yhdessä ihan miten ne vaan totuttaa ja opettaa. Kissoillekin voi opettaa tapoja, etteivät mene läpsimään pentua. Esim: Lähisuvussani on jokaisella koira tai pari, parissa taloudessa kissa; kun tapaamme kaikki, niin talossa on sisällä useampi koira, pari kissaa, seassa on metsästyskoiria, eikä meillä mitään joukkotappeluita ole. Lapsena nukuin metsästysterrierit ja kissat, kaikki samassa sängyssä kanssani. Meilläpäin kissat ja koirat ovat kaikki olleet jo vuosikymmeniä sisälemmikeitä, vaikka kissat olisi ulkona vapaasti liikkuvia hiirikissoja ja koirat metsästyskäytössä.
        Oma koirani on niin treenattu että voin ottaa ihan milloin vain vaikka täysin vieraan irtokissan sisälle talteen, ei haittaa vaikka kissa ei olisi kovinkaan tottunut koiriin, kun koiraa osaa käyttäytyä rauhallisesti.


      • hkjhjh

        Jos ette voi kouluttaa koiraa sen vertaa, että se pääsisi sisälle edes pentuaikanaan, niin koira ei taida olla teille sopiva lemmikki.

        Metsästyskäyttöön tarkoitettuja, valmiiksi koulutettuja ja osaavia koiria saa ihan lainaankin. Ettei tarvitse hankkia sitä pikkupupsia ulkohäkkiin itkemään.


    • MOIT!
      Pärjää se siellä tarhassakin, kunhan ei "unohdu" sinne.
      Koppejakin on monenlaisia.
      Jos on mieleisestä pentueesta, niin pentu kannattaa hommata.

      Suosittelen kuitenkin, että teidän ollessa kotona koira on sisäkoira jolloin tottelevaisuus ja talon tapojen opettaminen käy luonnostaan. Kissojen kanssa ei tule ongelmaa, aikaisintaan silloin kun joudutte ottamaan uuden kissanpennun jolloin joutuu opettamaan koiran "sietämään" uutta (sikäli kun on sattunut kissoja sietämätön koira).
      Tarhaa suosittelen vain kun ketään ei ole kotona tai talossa vieraita/paljon vieraita.

    • ulkokoira

      Miksette hanki 2 koiraa samalla niin niillä ois toisistaan kaveri seillä ulkotarhassa?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2474
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2173
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1818
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1611
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1555
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1508
    8. 54
      1370
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1319
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1244
    Aihe