Demarien paskalehti pulassa

Nihil novi

Demarien pää-äänenkannattaja, Demokraatti-lehti näyttää olevan pulassa:

http://www.demari.fi/politiikka/uutiset/23765-demokraatti-muuttuu-nelipaivaiseksi

Kehitys näyttää olevan ehdottomasti askel oikeaan suuntaan. Demarien toilettitabloidi vähentää yhdellä päivällä ilmestymistiheyttään. Se ilmestyy edelleen neljänä päivänä viikossa liikaa, mutta eihän kaikkea hyvää aina voi saada kerralla.

Näemme tässä ensimmäisiä seurauksia demareiden suosion alamäestä. Lehden saamat varat on sidottu puoluekokoon.

Joka tapauksessa muutakin hyvää suomalaisille on seurannut. Demokraatti lakkauttaa toimipisteensä jopa Punaisen Kommari-Suomen punaisimmassa sydämessä, Tampereella. Suojatyöt lähtevät seitsemältä henkilöltä, jotka pääsevät mahdollisesti tutustumaan työttömän upeaan arkeen.

Paskatabloidin levikki on hieman alle 12 000, mutta se runtelee arvion mukaan jopa 30 000 ihmisen aivoja päivittäin. Digiversio yltäisi 40 000:een.

" Henkilöstön kannanoton mukaan ei ole hyväksyttävää, että SDP:n talousvaikeudet kaadetaan lehden henkilökunnan niskaan."

Osoittaa tietenkin, että demarit eivät tajua tuon taivaallista talousasioista. Suojatyöpaikatkin tosin ovat vähän kiven alla nykyisin, mutta mikäs siinä ensimmäisen 500 päivän aikana ansiosidonnaisella vetelehtiessä. Toinen kohta osoittaa parempaa näkemystä:

"Henkilökunta muistutti tiistaina Kustannus oy Demarin hallitusta siitä, että supistamalla Demokraatin tekijäjoukkoa heikennetään väistämättä koko sosialidemokraattisen työväenliikkeen asemaa päivittäisessä poliittisessa keskustelussa."

Minkä "työväenliikkeen"? Urpilainenhan hylkäsi duunarit jo ajat sitten. Joka tapauksessa supistus varmaan vähentää tosiaan demareiden vaikutusvaltaa, mikä koituu Suomen kansan parhaaksi.

Kohta voimme olla siinä tilassa, että Demokraatti kelpaa jopa demareille itselleen ainoastaan perseen pyyhkimiseen. Tosin miksi pyyhkiä Demokraattiin, kun hyviä vessapapereitakin on saatavilla, enkä nyt tarkoita demareiden joskus tekemiä "asiakirjoja".

38

81

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ex-demari bemari

      Henkilöstölle ilmainen vinkki. Poliittiseen uudelleenkoulutukseen, mars, mars. Kyllä niitä suojatyöpaikkoja löytyy, mutta ei enää SDP:n mandaatilla. Uskottavia vaihtoehtoja käyllä löytyy:
      - Vihreisiin mahtuu aina, kunhan muistaa vastustaa ydinvoimalaa
      - Vasemmistoliitto niille, joille punaväri on pakollinen
      - Perussuomalaiset niille, joille tärkeintä on meteli ja demagogia
      - Kokoomus niille, jotka haluavat jatkaa nykyistä linjaa
      - Keskusta niille, joille puolueen koko on tärkeää
      - RKP för dem, som kan prata
      Eli summa summarum, EI SDP:tä tarvita mihinkään.

      • Nihil novi

        Rikkaruohot ovat vaikeimpia kitkeä ja pahoin pelkään, että meillä on joka tapauksessa vielä jonkin aikaa rasitteena demarien pakastevirkailijoita.

        Mutta totta tietenkin, että puolueen aseman heiketessä uusille pakastevirkailijoille on vaikeampi järjestää huolettomia laiskanlomia "työnteon" nimikkeellä.


    • tpsl 65

      demareilla ei ole mitään annettavaa yhteiskunnalle kyllä niitten koppa on tyhjä liittyminen kokkaretten apu osastoksi häämöttää vaalien jälkeen.

      • Nihil novi

        Jos kokkareilla on yhtään järkeä, he kieltäytyvät, kohteliaasti tai muuten.


    • Täsonsunveli SDP

      EI IHME URPILAINEN VEI SDP.N AIVAN NURKKAAN MAMUTUKSELLAAN
      vaikka ilmaisikin, maassa maan tavalla

      asetelma Suomessa mamutuksen suhteen on kyllä parempi
      kuin Ruotsissa, siellä on vaalit sunnuntaina 14.9. ja oletus on että
      mamuttajille tulee turpiin vaaleissa näiden lähi-idän tapahtumien takia,
      kun kaunistelu on paljastunut

      RUOTSISSA ON AIVAN TAVALLISTA ETTÄ ITKETÄÄN TERRORISTIEN PERÄÄN
      tavallaan hyväksyen

      Sosdemia lähellä oleva anarkistitoimittajien lehti Aftonbladet alltså i Sverige
      itkee terroristin puolesta
      antamalla terroristin isän kertoa, että poikani on hyvä

      Terroriarmeijan ISIS sotilaan isä valittaa

      http://www.aftonbladet.se/incoming/article19414909.ab
      – Min son är ingen terrorist, han kämpar för kvinnor och barn, säger ­pappan till Aftonbladet

      Myös Suomessa SDP on paljastanut ottaneensa puolueeseen ISIS-hyysäreitä
      ja Kalifaatti-taistelijoita omaavia perheitä

      http://www.vantaansanomat.fi/artikkeli/231011-musliminuoria-varvataan-kauppakeskuksissa

      Viimeisin tapaus tuli julkisuuteen viikko sitten, kun poliitikko Faisal Ali Warabeen (sd.) pojaksi Sayid Hussein Feisal Aliksi tunnistettu mies esiintyi järjestön propagandavideolla ja kutsui suomalaisia muslimeja vastaperustettuun kalifaattiin.

      Täs on sun veli lähenyt sinäkinäkkiä kalifaattiin ISIS
      https://www.youtube.com/watch?v=RhAoqnA2QQs

      Somali from Finland in Islamic State Caliphate Eid Greetings propaganda film
      He speaks in Finnish

      • Nihil novi

        Mitä Syyriaan ja ISIS-järjestöön tulee, niin demarikansanedustaja Tuula Väätäinen hiljattain ehdotti, että tuonne lähtevien "taistelijoiden" tulisi saada terveydenhoitoa veronmaksajien rahoilla.

        Tietty jos demarit ruotsissa kärsivät tappion, niin tilanne näyttää valoisammalta Suomessakin.


      • Nihil novi

        "iimeisin tapaus tuli julkisuuteen viikko sitten, kun poliitikko Faisal Ali Warabeen (sd.) pojaksi Sayid Hussein Feisal Aliksi tunnistettu mies esiintyi järjestön propagandavideolla"

        Voiko joku sanoa oikeasti yllättyvänsä siitä, että demarisidoksinen henkilö edistää tuollaista asiaa. Muitakin esimerkkejä kansainvälisestä levottomuuksien lietsonnasta demareihin liittyen on tullut viime aikoina esiin. Esimerkiksi porilainen demari Evgenia Hilden-Järvenperä on ollut "Donetskin tasavallan" lehdistösihteerinä ja levittänyt stalinistista ja antisemitististä propagandaa. Tämä luonnollisesti ei ole huolettanut Porin demareita:

        http://www.antifa.fi/2014/07/demari-terroristien-sanansaattajana.html

        On muuten mielenkiintoista huomata, että tuon musliminuoriuutisen vieressä sivupalkissa oli uutisia siitä, mitä sossu maksaa ja mitä ei sekä tietenkin Kauman lastenvaunupuheisiin liittyvä uutinen, jossa hän onnistui pitämään pintansa näiden paskademarien painostusta kohtaan eikä pyydä sanomisiaan anteeksi.

        "Ruotsissa, siellä on vaalit sunnuntaina 14.9. ja oletus on että
        mamuttajille tulee turpiin vaaleissa"

        Se olisi vain eduksi Suomen kannalta. Odottelen mielenkiinnolla mitä tuleman pitää sunnuntaina.

        "EI IHME URPILAINEN VEI SDP.N AIVAN NURKKAAN MAMUTUKSELLAAN
        vaikka ilmaisikin, maassa maan tavalla"

        Mistä lähtien mamuilta on edellytetty "maassa maan tavalla"? Itseltäni kyllä on jäänyt huomaamatta. Päinvastoin demarit ovat olleet haalimassa mamuille erityiskohtelua vähän väliä:

        http://www.halla-aho.com/scripta/muutama_sana_uimahallivuoroista.html


    • Huumedemut

      Assdeepeen pummilehden henkilöstö on ilmiselviä huumehörhöjä. Vääntävät tukirahoilla paskaläpyppää ja luulevat sitä työnteoksi.

      • Hattu kiertämään

        Toimittajilla on todellakin kovat ajat, kun lehtiä ei oikein lueta ja tilata. Tulevaisuudessa tilataan vielä vähemmän ja demareille koittaa kovat ajat muutenkin vaalien jälkeen, kun eduskuntaryhmä pienenee radikaalisti - samoin puoluetuki. Siinä joutuu moni nykyinen kansaedustaja SDP:stä kilometritehtaalle, samoin puoluetoimiston väki.
        No, nämä ex-kansanedustajathan voivat sitten ruveta tekemään puoluetoimistossa vaikka vapaaehtoiseöitä, kun valtio elättää heitä muhkealla "sopeutumiskorvauksella".
        Siinä saattaa samalla mennä demareiden puoluetalouden rätingitkin uuteen uskoon, kun pitää miettiä, millä eväillä puoluekonetta pyöritetään. Onhan ne jäsenetkin jo keskimäärin 70-vuotiaita, joten ainakin eläkkeitä heille tulee.


      • Nihil novi
        Hattu kiertämään kirjoitti:

        Toimittajilla on todellakin kovat ajat, kun lehtiä ei oikein lueta ja tilata. Tulevaisuudessa tilataan vielä vähemmän ja demareille koittaa kovat ajat muutenkin vaalien jälkeen, kun eduskuntaryhmä pienenee radikaalisti - samoin puoluetuki. Siinä joutuu moni nykyinen kansaedustaja SDP:stä kilometritehtaalle, samoin puoluetoimiston väki.
        No, nämä ex-kansanedustajathan voivat sitten ruveta tekemään puoluetoimistossa vaikka vapaaehtoiseöitä, kun valtio elättää heitä muhkealla "sopeutumiskorvauksella".
        Siinä saattaa samalla mennä demareiden puoluetalouden rätingitkin uuteen uskoon, kun pitää miettiä, millä eväillä puoluekonetta pyöritetään. Onhan ne jäsenetkin jo keskimäärin 70-vuotiaita, joten ainakin eläkkeitä heille tulee.

        "Toimittajilla on todellakin kovat ajat, kun lehtiä ei oikein lueta ja tilata."

        Joo asiallistenkin lehtien on varmaan vaikea selvitä. Lama, inflaatio ja Internetti syövät asiakkaita niiltäkin. Demareilla tietenkin on ylimääräisenä rasitteena ihmisvihamielinen feministipropaganda, jota kansan laajat kerrokset eivät sulata.

        "valtio elättää heitä muhkealla "sopeutumiskorvauksella"."

        Tämä korvaus on todella vahingollinen Suomelle. Olisi paljon järkevämpää pistää erityisesti demarikansanedustajat normaalin "drillin" läpi so työttömyystoimistoon rääkättäviksi kuten tavalliset työttömät. Juhlimaan työmarkkinatuella ad infinitum tai muuten.

        Se, että demarikansanedustaja tietäisi tällaisen "juhlan" olevan edessä eduskunnasta pudotessa voisi hieman järkevöittää heidän politiikkaansa. toisaalta ei auta unohtaa, että nyt sentään puhutaan demareista.

        "Siinä saattaa samalla mennä demareiden puoluetalouden rätingitkin uuteen uskoon, kun pitää miettiä, millä eväillä puoluekonetta pyöritetään."

        Ehkä Rinne voisi näyttää mallia ja investoida puolueeseen esimerkiksi osan aiheetta laskuttamistaan muhkeista kulukorvauksista ay-ajalta. Gustafsson tuskin onnistuu kauppaketjun etukortilla helpottamaan tilannetta.

        Kolehti ylipalkattujen pakastevirkailijoiden keskuudessa saattaisi silti olla tarpeen.


      • Nihil novi

        Samaahan itsekin ajattelin, kun näin lehden sisältöä.


      • Ammattilaiset
        Hattu kiertämään kirjoitti:

        Toimittajilla on todellakin kovat ajat, kun lehtiä ei oikein lueta ja tilata. Tulevaisuudessa tilataan vielä vähemmän ja demareille koittaa kovat ajat muutenkin vaalien jälkeen, kun eduskuntaryhmä pienenee radikaalisti - samoin puoluetuki. Siinä joutuu moni nykyinen kansaedustaja SDP:stä kilometritehtaalle, samoin puoluetoimiston väki.
        No, nämä ex-kansanedustajathan voivat sitten ruveta tekemään puoluetoimistossa vaikka vapaaehtoiseöitä, kun valtio elättää heitä muhkealla "sopeutumiskorvauksella".
        Siinä saattaa samalla mennä demareiden puoluetalouden rätingitkin uuteen uskoon, kun pitää miettiä, millä eväillä puoluekonetta pyöritetään. Onhan ne jäsenetkin jo keskimäärin 70-vuotiaita, joten ainakin eläkkeitä heille tulee.

        Demu on koko elämänsä varastanut palkansaajilta ja keksii keinoja aina miten vie lisää.


    • StreetFleet

      Tarkistinpa Demokraatin levikin kehittymisen kymmeneltä vuodelta. Uusin levikkitieto on viime vuodelta ja siitä tarkistin vielä seuraavat kymmenen vuotta menneisyyteen.

      Demokraatin huippuvuosi tällä ajanjaksolla näytti olevan 2007. Silloin levikki oli 17792 kpl. Seuraavana vuonna se oli alentunut ja oli 15447 kpl. Tämä näyttäisi ajoittuvan samaan aikaan kuin laman alku.

      Tämän jälkeen tultaessa nykypäivään lehden levikki on laskenut tasaisesti olle 11743 viime vuonna.

      Lehden huippuvuosi näytti olevan 1998 jolloin sillä oli yli 25000 tilaajaa. Tosin vuosien 1997 ja 1999 tiedot eivät ole saatavilla.

      • näinkö on asia?

        Ja paskat, sitä demari-lehteä kukaan tilaa omilla rahoillaan, vaan yhteiskunnalta rosvotuilla rahoilla tuo lehti läheteään kiihkeimmille demutolloille, ja sak.n politrukeille.
        Takuulla ei edes Heinäluoma tai Rätykään, saatika Lyly tuota lehteä omilla rahoillaan tilaa.
        Näin se vain totuus on, sillä kun kyse on demuista, niin yhteiskunnan rosvouksella ne tuotakin lehteä julkaisevat.
        Kun painoskin on noin olematon, niin sehän jo kertoo kaiken.
        Itse en ole koskaan nähnyt tuota lehteä missään muualla kuin yhteiskunnan ylläpiytämissä laitoksissa, jonne ne ryhteiskuntaosvodemut sen pakkotilauttavat.
        Ei kakaan täyspäinen tuollaista lehteä itselleen tilaa, johan niitä hävettäisi sekin seikka, kun naapurit huomais, että tuohan on yksi niistä demutolloista.

        Suurin yhteiskuntarosvoporukka on sak/demarit, jopa rkp:n ja kokkareiden yläpuolella. Demut vain aina nyysivät yhteiskunnalta, eivätkä tuota sille mitään.
        Olisikin kiva tietää moniko yksyinen henkilö itse maksaa tuon lehden tilauksen?


      • StreetFleet
        näinkö on asia? kirjoitti:

        Ja paskat, sitä demari-lehteä kukaan tilaa omilla rahoillaan, vaan yhteiskunnalta rosvotuilla rahoilla tuo lehti läheteään kiihkeimmille demutolloille, ja sak.n politrukeille.
        Takuulla ei edes Heinäluoma tai Rätykään, saatika Lyly tuota lehteä omilla rahoillaan tilaa.
        Näin se vain totuus on, sillä kun kyse on demuista, niin yhteiskunnan rosvouksella ne tuotakin lehteä julkaisevat.
        Kun painoskin on noin olematon, niin sehän jo kertoo kaiken.
        Itse en ole koskaan nähnyt tuota lehteä missään muualla kuin yhteiskunnan ylläpiytämissä laitoksissa, jonne ne ryhteiskuntaosvodemut sen pakkotilauttavat.
        Ei kakaan täyspäinen tuollaista lehteä itselleen tilaa, johan niitä hävettäisi sekin seikka, kun naapurit huomais, että tuohan on yksi niistä demutolloista.

        Suurin yhteiskuntarosvoporukka on sak/demarit, jopa rkp:n ja kokkareiden yläpuolella. Demut vain aina nyysivät yhteiskunnalta, eivätkä tuota sille mitään.
        Olisikin kiva tietää moniko yksyinen henkilö itse maksaa tuon lehden tilauksen?

        Jaa no voi olla kuten sanot. Oletin vain että nuo ovat normaaleita tilaajia kuten muillakin lehdillä.

        Mutta noin monelle ihmiselle lehti on mennyt.


      • StreetFleet
        StreetFleet kirjoitti:

        Jaa no voi olla kuten sanot. Oletin vain että nuo ovat normaaleita tilaajia kuten muillakin lehdillä.

        Mutta noin monelle ihmiselle lehti on mennyt.

        Tai siis tilaajalle, kun laitoksetkin voivat tilata. Sori epätarkkuus.


      • Nihil novi
        näinkö on asia? kirjoitti:

        Ja paskat, sitä demari-lehteä kukaan tilaa omilla rahoillaan, vaan yhteiskunnalta rosvotuilla rahoilla tuo lehti läheteään kiihkeimmille demutolloille, ja sak.n politrukeille.
        Takuulla ei edes Heinäluoma tai Rätykään, saatika Lyly tuota lehteä omilla rahoillaan tilaa.
        Näin se vain totuus on, sillä kun kyse on demuista, niin yhteiskunnan rosvouksella ne tuotakin lehteä julkaisevat.
        Kun painoskin on noin olematon, niin sehän jo kertoo kaiken.
        Itse en ole koskaan nähnyt tuota lehteä missään muualla kuin yhteiskunnan ylläpiytämissä laitoksissa, jonne ne ryhteiskuntaosvodemut sen pakkotilauttavat.
        Ei kakaan täyspäinen tuollaista lehteä itselleen tilaa, johan niitä hävettäisi sekin seikka, kun naapurit huomais, että tuohan on yksi niistä demutolloista.

        Suurin yhteiskuntarosvoporukka on sak/demarit, jopa rkp:n ja kokkareiden yläpuolella. Demut vain aina nyysivät yhteiskunnalta, eivätkä tuota sille mitään.
        Olisikin kiva tietää moniko yksyinen henkilö itse maksaa tuon lehden tilauksen?

        "Ja paskat, sitä demari-lehteä kukaan tilaa omilla rahoillaan, vaan yhteiskunnalta rosvotuilla rahoilla tuo lehti läheteään kiihkeimmille demutolloille, ja sak.n politrukeille."

        Muistan kuulleeni, että demarien paskalehti ei tule edes jäsenille automaattisesti, vaan se on tilattava erikseen. Tämä on hieman kummallista, kun puoluelehdet tulevat yleensä jäsenille automaattisesti.

        Mutta vaikea kuvitella tosiaan, miksi joku omalla rahalla tilaisi tuollaisen määrän painomustesontaa. Järkeviä ajatuksia sieltä saa etsiä kissojen ja koirien kanssa (Siinäkin vaarana syyte eläinrääkkäyksestä ;) ja itse olen lähinnä kirjastossa (Olen ehdottanut kirjastolle sen poistamista valikoimasta) toisinaan selannut sen läpi nähdäkseni vähän kuka demu hourii mihinkin suuntaan juuri nyt.

        "Kun painoskin on noin olematon, niin sehän jo kertoo kaiken."

        Aivan, varsinkin kun lehti ei siis ole jäsenetu vaan se pitää hankkia. Näyttäisi että vain HC-demut välittävät tilata sitä ja tietenkin nuo jotkut julkiset laitokset johon demut sen pakkotilauttavat.

        Itse olen nähnyt tuon lehden vain kirjastossa.

        "johan niitä hävettäisi sekin seikka, kun naapurit huomais, että tuohan on yksi niistä demutolloista."

        Tuo lienee yksi syy miksi sitä ei juuri tilata. :DD

        "Olisikin kiva tietää moniko yksyinen henkilö itse maksaa tuon lehden tilauksen?"

        Demareita ei itse taida olla kommentoimassa, mutta arvioidakseni äkkiä luku lienee noin 10000 max. Sen verran maassa lienee kirjastoja ja politrukkeja, joille tilaaminen kuuluu pakolliseen mantraan.


      • Nihil novi
        StreetFleet kirjoitti:

        Jaa no voi olla kuten sanot. Oletin vain että nuo ovat normaaleita tilaajia kuten muillakin lehdillä.

        Mutta noin monelle ihmiselle lehti on mennyt.

        Siis "normaaleita" tilaajia? Jos demareita nyt voi normaaleiksi sanoa.

        Mutta kiitos perusteellisesta levikkitutkimuksesta. :) Tuo laman alkuun ajoittuva voimakas vähentyminen tilaajamäärässä kuvaa tietenkin lehden surkeaa laatua. Ihmiset haluavat heti eroon siitä kun ajat menevät epävakaiksi.

        Luulisi jotenkin intuitiivisesti, että demujen suosio olisi huipussaan laman aikana, kun sosiaalipummit haluavat varmistaa etuutensa ja demarit ovat tehokkain ihmisten kotonamakuuttajista.


      • van hanen
        Nihil novi kirjoitti:

        Siis "normaaleita" tilaajia? Jos demareita nyt voi normaaleiksi sanoa.

        Mutta kiitos perusteellisesta levikkitutkimuksesta. :) Tuo laman alkuun ajoittuva voimakas vähentyminen tilaajamäärässä kuvaa tietenkin lehden surkeaa laatua. Ihmiset haluavat heti eroon siitä kun ajat menevät epävakaiksi.

        Luulisi jotenkin intuitiivisesti, että demujen suosio olisi huipussaan laman aikana, kun sosiaalipummit haluavat varmistaa etuutensa ja demarit ovat tehokkain ihmisten kotonamakuuttajista.

        Kun aate on kuollut, ei siinä tekohengitys auta. Af Heurlin lahjoitti Vantaa lapsille (silloin Helsingin pitäjän) suomenkielisen kansakoulun. Hoiti lapsille kouluruuan. Nyt bemari-demarit laittavat oulun lihoiksi, vaikka lapsia riittää. Kaikki van sen takia, että gryderi saisi luksus-loftin keskelle kylää. Ja tämä demarien päätösellä! Sopii kuolla pois, terveiset Antii Lindtmanille.


      • Nihil novi
        van hanen kirjoitti:

        Kun aate on kuollut, ei siinä tekohengitys auta. Af Heurlin lahjoitti Vantaa lapsille (silloin Helsingin pitäjän) suomenkielisen kansakoulun. Hoiti lapsille kouluruuan. Nyt bemari-demarit laittavat oulun lihoiksi, vaikka lapsia riittää. Kaikki van sen takia, että gryderi saisi luksus-loftin keskelle kylää. Ja tämä demarien päätösellä! Sopii kuolla pois, terveiset Antii Lindtmanille.

        Joo siitä oli tuo toinen keskustelu. Lindtman lakkautti hyvässä kunnossa olevan koulun samalla aikaa kun lukuisat homekoulut jatkoivat toimintaansa.

        Tyypillisen demarin järjenjuoksua.


      • Oi niitä aikoja !

        Yhdellä lehdellä ajatellaan olevan noin neljä lukijaa, joten nykyisellä noin 11800 lehden tilauskannalla Demaria lukee päivittäin pyöreät 47 000 lukijaa. Tämä siis printtiversiossa. Onhan sitten olemassa myös sähköinen versio. Ehkä loput demarit lukevat sitä ?
        Aika kaukana ovat nämä lukemat niistä ajoista, kun Demarit oli maan suurin puolue.


    • Sairasta menoa

      Samaa loispummien joukkoa kaikki. Paskaläpykkä ilmestyy vai jäsenille. Koko roskaväki elää oikeaa työtä tekevien rahoilla. Miksi verovaroilla rahoitetaan, kun loiset tekee loisille paskäläpykkää.

      • Vapaa viestintä

        Varmaan myös Demariin pätevät markkinatalouden lait: tuote (sanomalehti) menestyy, jos on kysyntää eli tilaajia ja lukijoita eli irtonumeron ostajia.
        Jos ei ole, joutaa lopettaa printtituotteena ja siirtyä esimerkiksi kokonaan verkkoon. Siinä sitten joutuisivat nämä demareiden iäkkäät kannattajat myös opettelemaan tietokoneen tms. käytön, jos printtilehteä ei enää olisi - mikäli haluavat punaista viestintää vielä lukea ja tukea.
        Mikä on Demari hinta-laatusuhde ? Onko kelpo tuote ?


      • Nihil novi
        Vapaa viestintä kirjoitti:

        Varmaan myös Demariin pätevät markkinatalouden lait: tuote (sanomalehti) menestyy, jos on kysyntää eli tilaajia ja lukijoita eli irtonumeron ostajia.
        Jos ei ole, joutaa lopettaa printtituotteena ja siirtyä esimerkiksi kokonaan verkkoon. Siinä sitten joutuisivat nämä demareiden iäkkäät kannattajat myös opettelemaan tietokoneen tms. käytön, jos printtilehteä ei enää olisi - mikäli haluavat punaista viestintää vielä lukea ja tukea.
        Mikä on Demari hinta-laatusuhde ? Onko kelpo tuote ?

        "Mikä on Demari hinta-laatusuhde ? Onko kelpo tuote ? "

        Se riippuu siitä, miten kukin suhtautuu demarilänkytykseen. Jos on demariuskonnon harras tunnustaja ja aivonsa puhtaana narikkaan kuivumaan jättänyt niin silloin lehti on tietenkin upea.

        Muuten pääsinkin juuri kommentoimasta noita markkinatalouden lakeja. Olet tietenkin oikeassa niiden osalta.


      • Nihil novi

        Kuten tuossa yllä tulin maininneeksi, lehti ei ole ollut automaattinen jäsenetu. Muuten olen samaa mieltä, että sen rahoittaminen verovaroin on turhaa.


      • Kerran demari, aina
        Nihil novi kirjoitti:

        "Mikä on Demari hinta-laatusuhde ? Onko kelpo tuote ? "

        Se riippuu siitä, miten kukin suhtautuu demarilänkytykseen. Jos on demariuskonnon harras tunnustaja ja aivonsa puhtaana narikkaan kuivumaan jättänyt niin silloin lehti on tietenkin upea.

        Muuten pääsinkin juuri kommentoimasta noita markkinatalouden lakeja. Olet tietenkin oikeassa niiden osalta.

        Niitä aitoja ja oikeita "demariuskovaisia" on etenkin seniori-ikäluokissa huomattavat määrät.
        Ovat niin takalukossa, että eivät ymmärrä maailman muuttuvan. Äänestävät demaria, kun ovat aina äänestäneet demaria, vaikka demari mieluummin vie kuin tuo leivän pöytään. Ovat aivan johdateltavissa, oma ajattelu puuttuu täysin.


      • Nihil novi
        Kerran demari, aina kirjoitti:

        Niitä aitoja ja oikeita "demariuskovaisia" on etenkin seniori-ikäluokissa huomattavat määrät.
        Ovat niin takalukossa, että eivät ymmärrä maailman muuttuvan. Äänestävät demaria, kun ovat aina äänestäneet demaria, vaikka demari mieluummin vie kuin tuo leivän pöytään. Ovat aivan johdateltavissa, oma ajattelu puuttuu täysin.

        "Äänestävät demaria, kun ovat aina äänestäneet demaria"

        Äänestävät kerran hevosvarasta, äänestävät aina hevosvarasta.


      • Nihil novi
        Vapaa viestintä kirjoitti:

        Varmaan myös Demariin pätevät markkinatalouden lait: tuote (sanomalehti) menestyy, jos on kysyntää eli tilaajia ja lukijoita eli irtonumeron ostajia.
        Jos ei ole, joutaa lopettaa printtituotteena ja siirtyä esimerkiksi kokonaan verkkoon. Siinä sitten joutuisivat nämä demareiden iäkkäät kannattajat myös opettelemaan tietokoneen tms. käytön, jos printtilehteä ei enää olisi - mikäli haluavat punaista viestintää vielä lukea ja tukea.
        Mikä on Demari hinta-laatusuhde ? Onko kelpo tuote ?

        Lehden tilaushinta muuten näyttää olevan 52 euroa per 3 kk so 208 euroa per vuosi.

        Netissä olevassa diginumerossa toimittaja kirjoittaa juttua nuoresta tytöstä, jonka tarkoitus on tuottaa yrityksestään hyvinvointipalveluja. Täyttä demarihöttöä siis. Toimittaja kirjoittaa, että tyttö on kahden tutkinnon "omistaja".

        Suomalainen tapa sanoa olisi, että tytöllä on kaksi tutkintoa.

        Huono suomen kieli ja svetisismi paistavat läpi toimittajan sanavalinnoissa. Ei ihme, kun ottaa huomioon SDP:n ruotsin kielen edistämisen.

        Muuten juttujen linja tietenkin on, että SDP ei voi tehdä mitään väärin eivätkä muut juuri koskaan mitään oikein. Aika paljon 208 euroa vuodessa tuosta soopalehdestä.


      • Laadutinta menoa !
        Nihil novi kirjoitti:

        Lehden tilaushinta muuten näyttää olevan 52 euroa per 3 kk so 208 euroa per vuosi.

        Netissä olevassa diginumerossa toimittaja kirjoittaa juttua nuoresta tytöstä, jonka tarkoitus on tuottaa yrityksestään hyvinvointipalveluja. Täyttä demarihöttöä siis. Toimittaja kirjoittaa, että tyttö on kahden tutkinnon "omistaja".

        Suomalainen tapa sanoa olisi, että tytöllä on kaksi tutkintoa.

        Huono suomen kieli ja svetisismi paistavat läpi toimittajan sanavalinnoissa. Ei ihme, kun ottaa huomioon SDP:n ruotsin kielen edistämisen.

        Muuten juttujen linja tietenkin on, että SDP ei voi tehdä mitään väärin eivätkä muut juuri koskaan mitään oikein. Aika paljon 208 euroa vuodessa tuosta soopalehdestä.

        Toimittajien huono yleissivitys ja huono kielenhallinta omassa äidinkielessään ei liene yksin Demari-lehden harmina.
        Kyllä samaa tautia esiintyy muissakin lehdissä, esimerkiksi Hesarissa. Olen joskus antanut sinne palautetta, kun maantiede on outoa, historian vuosiluvut heittävät häränpyllyä, pääilmansuunnat menevät sekaisin ja kielivirheitä on painetussa lehdessä alituiseen.
        Minä vaan välillä mietin, että mitä nämä ihmiset ovat mahtaneet tehdä koulun äidinkielen tunneilla ja miksi ihmeessä he ovat hakeutuneet (tai ajautuneet) lehdentoimittajiksi, kun ammatillisesti keskeiset asiat ovat vain välttävästi hallussa.


      • Nihil novi
        Laadutinta menoa ! kirjoitti:

        Toimittajien huono yleissivitys ja huono kielenhallinta omassa äidinkielessään ei liene yksin Demari-lehden harmina.
        Kyllä samaa tautia esiintyy muissakin lehdissä, esimerkiksi Hesarissa. Olen joskus antanut sinne palautetta, kun maantiede on outoa, historian vuosiluvut heittävät häränpyllyä, pääilmansuunnat menevät sekaisin ja kielivirheitä on painetussa lehdessä alituiseen.
        Minä vaan välillä mietin, että mitä nämä ihmiset ovat mahtaneet tehdä koulun äidinkielen tunneilla ja miksi ihmeessä he ovat hakeutuneet (tai ajautuneet) lehdentoimittajiksi, kun ammatillisesti keskeiset asiat ovat vain välttävästi hallussa.

        Olet tietenkin oikeassa. Tuo huono kielenhallinta ei ole ongelma edes pelkästään lehdistössä. Suomenkielisessä käännöskirjallisuudessakin on paljon virheitä nykyisin. Huipputapaus ehkä kun osa alkuperäisestä tekstistä oli "Lost in translation".

        Itse en ole ollut erityisen pirteä äidinkielen tunnilla, joten jos itse kiinnitän huomiota tuollaisiin niin ovathan ne huomattavia. Kirjoitusaloja näyttää vaivaavan yleensä tuo rappio.

        Mielenkiintoinen kysymys on tietenkin, miksi. Demareilla on käsittääkseni osittain lusikkansa sopassa tässäkin. Yleensä toimittajat tulevat yliopistoista ja monet yliopistot ovat politisoituneet vahvasti vasemmistolaisiksi. Erityisesti punaisen Suomen punaisessa sydämessä, Tampereella. Demarit ja kanssasekopäät Vasemmistoliitossa edistävät feminismiä yhteiskunnassa ja koululaitoksessa ja yliopistolle vaan on helpompi päästä kun on feministi töihin.

        Feminismi koulutuksessa johtaa vääjäämättä koululaitoksen epä-älyllistymiseen ja surkeampiin arvosanoihin. Tytöt ovat feministiopettajien suosiossa koska he istuvat tunneilla hiljaa, ovat kilttejä ja opettelevat ulkoa sellaisenaan ajattelematta kummemmin (En sano etteikö olisi poikkeuksia). Pojat saavat häirikön leiman helposti. Sitten ihmetellään kun pojilla on vaikeuksia koulussa.

        Tässä kirjoitustyön rappiossa siis mielestäni on mm demarien edistämän feminismin kädenjälki selkeästi havaittavissa. Ja on mielenkiintoista miten tuon siteeratun toimittajan nimenomainen pulma oli juuri svetisismi, kun demarit ovat pakkoruotsin kannattajia.


    • Demari on luuseri

      Demaripuolueen olemassaolo sekä sen kaikenlainen propagandamateriaalin julkaisu mukaan lukien tämä Demokraatti pitäisi kieltää Suomen laissa.

      • Nihil novi

        Ei mikään hassumpi ajatus. Tosin tätä menoa ihmiset "kieltävät" olemassaolon joka tapauksessa äänestämällä jaloillaan. :D


    • temari

      1/3 valtiolta 1/3 SAK:lta ja silti ei menesty taloudellesesti? Uskomatonta.

      • Nihil novi

        Paskatabloidi varmaan olisi paljon menestyksekkäämpi, jos kirjoituksissaan puolustaisi suomalaista mattimeikäläistä eikä vain hehkuttaisi suvaitsevaisuuslänkytystä maahanmuuttajien "rikastuttavasta" tai "elävöittävästä" vaikutuksesta.

        Kuten kävi ilmi, lehden tuki on osittain sidottu demaripuolueen kokoon. Siten on ollut odotettavissa demarien kannatuslukujen mennessä persmäkeä, että raha alkaa tulla ongelmaksi.

        Sitä paitsi tällaiset peitebyrokraattiset pakastevirkalehdet eivät yleensä ole kovin tehokkaasti toimivia. Tämäkin vaatii lisärahaa so hyvää rahaa huonon perään.


      • Km tehtaalle

        Da da! Laskisivat palkkoja 1/3 verran, niin kyllä toimii. Silloin valtiolta tulisi puolet ja toinen SAK:lta. Mutta eihän sellainen käy - mielummin kokonaan km tehtaalle!


      • Nihil novi
        Km tehtaalle kirjoitti:

        Da da! Laskisivat palkkoja 1/3 verran, niin kyllä toimii. Silloin valtiolta tulisi puolet ja toinen SAK:lta. Mutta eihän sellainen käy - mielummin kokonaan km tehtaalle!

        No tietenkään ei. AY-tyrannian Suomessa ei palkkoja alenneta. On hienompaa olla kokonaan työttömänä kuin alennetulla palkalla.


    • Laina ruottiasta

      Pyytäisivät lainan Ruotsista toiminnan pyörittämiseen. Demarien "murskavoiton" jälkeen.

      • Nihil novi

        Laina voisi tulla, mutta tietenkään järkevää liiketoimintaa ei voi tehdä satunnaisilla erillä.

        Ei sillä että demareilla mitään tekemistä järkevyyden kanssa olisi


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    6. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    7. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    8. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    10. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    Aihe