micro ring pidennykset

ei_enää_ikinä

Haluaisin vain kertoa kaikille pienenä varotuksen sanana että ei kannata hankkia näitä micro ring -pidennyksiä, vaikka kuinka ammattilainen laittais ne päähän ni rupeaa jo viikon sisällä irtoilemaan. Mulla oli n. puoltoista kuukautta noi mun omat päässä ja tänään revin loput pois kun ei enää näyttänyt yhtään aidolta kun oli lähtenyt niin paljon niitä. Kun hiuksia ei pääse missään vaiheessa harjaamaan juurista niin tuloksena oli kunnon rastatakut pään keskellä joiden selvittämiseen meni yli tunti ja omia hiuksia lähti aivan järkyttävä määrä. En siis missään nimessä suosittele näitä pidennyksiä kenellekkään, varsinkaan jos on pohjoismainen hiustyyppi!!

2

64

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sanonpa vain

      hah, mulla laittoi nelisen vuotta ekan kerran kaveri nää päähän jolla ei ollut minkään laista ammatti alaa tähän käytynä eikä muutenkaan ole mikään hius intoilija. Youtubesta katsottiin video ja sitten laitettiin ja hyvin pysy sen 3kk ja alkoi mulla olemaan juurikasvua jo niin paljon että oli pakko ottaa pois.
      Thaimaassa laitatin sitten ihan liikkeessä missä mulle tehtiin ringit niihin paikan päällä ja tuli aivan upeet ja ihanat. Nekin piti ottaa itse pois koska alkoi ringit olemaan niin alhaalla juurikasvun takia että alkoi olemaan harjaaminenkin jo vaikeaa.
      Ainoona miinukena näistä sanoisin että juureen tulevat takut vaikka ois millaset aineet ja oikeet harjat niin takkuja ei vain voi välttää, mut oikeastaan tää koskee kaikkia muita paitsi clipsejä ja nekin saa joskus takkuja aikaan.

      Mutta oleks aatellut miten peset hiukses ennen näitten laittoa? Mä pesin ihan fairilla silloin ennen kun laitettiin kaverin kanssa ettei hiuksen pinta jää sileäksi. Vaikka ihan shampoolla mutta ei hoitoainetta perään koska silloin voit olla varma että huilaa hyvin ja nopeasti pois. Thaikussa sitten mun hiukset pestiin ainakin viiteen kertaan ennen laittoa ja laiton jälkeen vasta suihkittiin silottavia ja hoitavia aineita. Mutta sanoohan sen ihan maalaisjärkikin ettei mitään tommosta pidennystä mikä ei tule kuin puristamalla kiinni niin laiteta likaiseen/rasvaiseen/tosi sileään & hoidettuun hiukseen, kyllä pitää olla hiuksen pintakin valmisteltu siihen.

    • sanonpa vain

      oikeastaan syväputsari on parasta ennen käsittelyä koska se poistaa kaikki hiuslakka, silikoni ja muut jäämät ja lian todella kätevästi eikä ainakaan jää ringejen alle/väliin muhimaan mitään, iu.
      tässä ihan vinkkinä kaikille ennen ringejen laittoa! voitte olla varmoja että mikään mikä pelkästään puristetaan hiukseen kiinni ei pysy jos pinta on yhtä liukas vaan valuu aika hyvin ja nopsaa pois.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2615
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2223
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1937
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1671
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1665
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1626
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      35
      1599
    8. 91
      1543
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      117
      1408
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe