hallitus

äly hoi

kokoomus kaikkien aikojen surkein puolue,tasapäin keskustan kanssa, silti galluppien kärjessä, näiden äänestäjien järki ei paljon päätä pakota

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • äänestys lähestyy

      katainen karkasi brysseliin vähentämään työttömyyttä, syytä onkin sillä suomessa hän sai sen nousuun. toinen puolue keskusta laittoi mökin mummoille puhdistamo velvoitteen. rkp taas pitäisi lailla kieltää ainakin suomessa joten ajetaan suomen etua, eipä ruotsissakaan ole suomalaista kansanpuoluetta.

    • ugh 5

      rkp on suomen turhin puolue viherpiipittäjien kanssa

    • Einaripierijapani

      Minusta tuntuu, että ens vaaleissa itsenäisyyspuolue voi yllättää. Eu kriittisyys on ollut nousussa pitemmän aikaa. Persuilta se ei oikein ole johtanut mihinkään käytännössä muuta kuin sana helinään. Ehkä moni näkee IPU:n vaihtoehtona.

    • Ajatelkaa kahdesti

      Jo nimimerkistä näkee mitä porukkaa IPU:sta ja Persuista porukkaan pyrkii.
      Suomen tilanne on nyt jo sitä luokkaa, että leikinlaskulla ja huulenheitolla ei tästä selvitä.
      Missä EU, siellä ongelma ei pure enää. Totuushan on että pääosa ongelmista johtuu täysin omasta toiminnastamme.
      Laiskojen ja työhaluttomien rivit ovat valtavat, suurin osa väestöstä käyttää jos jonkinmoista tukea yhteiskunnalta, jopa monet yritykset vientitukineen ja maatalous maataloustukineen.
      Eri ammattikuntia yleensä paras palkkaiset tienaavat hyvin yhteiskunnan tukien avulla esimerkiksi lääkärit KELA korvauksilla, tuomarit julkisella oikeusavulla.
      Suuri määrä kalliisti koulutetuista on julkisella sektorilla oleskelemassa papereita pyörittämässä, palkka kertyy veroilla ja lainalla ulkomailta.
      Yhteiskuntaa on helppo huijata erilaisilla selityksillä, paljon helpompi kuin yritystä ja sitä käytetään ahkerasti.
      Verottamalla ankarasti kaikesta on vielä saatu kallista lähes kaikesta, mikä vie ostovoiman ja taas tarvitaan lisää tukea. Kierre on loputon kunnes rahoittajat sanovat stop.
      Se on totta, että seuraavien vaalien jälkeen alkaa tapahtua, oli vallassa kuka tahansa, tulee pakko vastaan. Silloin huonolta tuntuvat päätökset voivatkin olla hyviä ja tarvitaan populismin tilalle rohkeita ratkaisuja. Niihin ei mitkään vilttiketjun poliitikot pysty ja EU huulenheittäjät.
      Noususta tulee katkera näillä perusasetelmilla, yritysten pääomat on syöty tai muuttaneet toiseen maahan. Henkilöstö osaamisineen irtisanottu. Eläkeläisiä pilvin pimein. Julkisella sektorilla lähes 700 000 oleskelijaa. Ihmisiä koulutettu tuhansittain väärille aloille. Yhteiskunnan palvelut pääosaltaan tukien varassa jne...
      Randellin säästöt on hyttysen paska näissä ongelmissa. Antaisitko silloin vallan jollekin juoppohullulle bubin porukalle ?

    • äänestys lähestyy

      yli 50v tein duunia, harvoin bubissa istuin,ja tosiaan omasta toimista ne lähtee ,sempä tähden juuri pitää äänestää uudet päättäjät, sun puolueet on jo testattu, ja huonoiksi havaittu.tosiaan äänestän persuja, eikä kukaan oo hulluksi tai juopoksi haukkunu kaikki muut puolueet on jo suurin piirtein testattu persut vaalivoittoon niin nähdään loppuuko suomen tuhoaminen. laiskat,ym eivät viitsi töitä tehdä kun miltei saman saa tekemättä mitään miksi näin ,koska juuri sun kannattamat puolueet ovat itse ne lait säätäneet,eivät perussuomalaiset.

      • Ei enää Persu

        Persuilla on ollut lähes neljä vuotta aikaa tehdä esityksiä, mitään eivät ole aikaansaaneet. Ryypätty ja rellestetty tai oltu sovinisteja. Aika meni jo missä EU siellä ongelma ei pure enää.
        Populistisia väitteitä esitetty muutamista asioista, mutta esimerkiksi suuremmin ei ole alotteita tehtailtu.
        Persujen alamäki on yhtä kova, kuin nousukin.


    • äänestys lähestyy

      ei ne esitykset ja lakialoitteet mitään auta pitää saada vaalivoitto, niin on sata varma että asiat paranee. nyky hallitus ottaa maahanmuuttajia vain lisää tavoitteena varmaan 600,000 tuhatta, enkä nyt valitettavasti ikävä kyllä puhu työpaikoista. jo maalaisjärki sanoo että eu on tuhoon tuomittu oman maan asiat on päätettävä suomessa ei brysselissä. jos joku nyky hallitusta kannattaa, on joko rikas, hullu ,tai muuten yksinkertainen. persu on paras.

    • Näin on

      Ainoa keino selvityä nykytilanteesta on alkaa tekemään töitä ja lopettaa etujen kuppaaminen.
      Työ täytyy saada takaisin arvoon, tavaraa koneesta ulos ja vientiin. Porukka puolittaa Trafista, Elystä sun muista paperinpyörityksen koneistosta.
      Persut eivät ole saanneet mitään aikaiseksi, kunhan suutaan soittavat ja vaativat itselleen etuja lisää.

    • äänestys lähestyy

      sun kannattamat puolueet avasivat suomen rajat vapaasti ulkomaalaisille. tekevät varkauksia ym. ym.vievät tavarat pois suomesta, ja sama uudestaan ,jne. jne.töistä puheen ollen käyppä katsomassa keskeneräisten rakennustyömaiden parkkipaikoilla, niin minkä maan rekkareita autoissa on. hae siinä sitten suomalainen töitä. tämä kaikki sun ja kaltaisesi äänestyksestä johtuen. persut vaalivoittoon ,niin vielä voi tulla jotain tolkkua päätöksiin.

      • Ps=vitsi

        Suomen rajat on auki ulkomaalaisille niin kauan kuin EU.ssa ollaan. Persut ei voi mitään- ei erota eurosta saatika EU:sta, ei pistämään rajoja kiinni, ei nostamaan taloutta nousuun.


    • äänestys lähestyy

      kysymys ,onkin siitä mitkä puolueet järjettömillä toimillaan ovat suomen alas ajaneet,ei kai kukaan nyt ,niin tyhmä ole että äänestää samoja puolueita uudelleen. persujen johdolla voidaan sentään yrittää minimoida seuraukset.

      • väärä kysymys

        Kysymys on uskottavasta politiikasta. Jos persuilla olisi se tai edes yksikin uskottava poliitikko puheissasi voisi olla tolkua. Miten persut Turkua on auttaneet? Turun persut lupasivat kunnallisvaaliohjelmassaan kattaa Aurajoen- USKOTTAVAA POLITIIKKAA VAI PELKKÄÄ HUUHAATA?


    • äänestys lähestyy

      en ,oo turkulainen, mut ei taida olla persuilla enmmistö. puhunkin valtakunnan poliitiikasta, ennen vaaleja persut lupasi ettei tukipakketteja jaeta heidän hallituksessaan.se lupaus piti, niin kyl se jos mikä on uskottavaa politiikkaa. eikä tyylii n, sulle mulle nyky suhmurointia.vai oletko itse taannut naapurisi lainoja,niin kun nykyhallitus teki ja vielä tilanteessa, jossa oli jo saanut suomen velkakierteeseen.myös keskusta oli myöntämässä ensimmäisen tukipaketin. syytä muistaa kun äänestys lähestyy.mitä tulee uskottavuuteen ,niin veikkaan että nykyisen komppanian hymypojan humy hyytyy. kuten laulussa sanotaan mikä on kun ei taidot riitä ps rulaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      2177
    3. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      2175
    4. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      2175
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      2174
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      2174
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      2173
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      2173
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      2173
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      2173
    Aihe