Karviaisen yhtymähallitus vaatii kuntouttavan työtoiminnan lisäämistä

167-176

Työttömyys on ollut kovassa kasvussa myös Vihdissä ja Karkkilassa, joten perusturvakuntayhtymä Karviaisen yhtymähallitus haluaa tehostaa työttömien auttamista lisäämällä kuntouttavan työtoiminnan määrärahoja. Yhä useampi Vihtiläinen ja karkkilalainen työtön pääsee siis pian kuntouttavaan työtoimintaan, jonka avulla heidän työkuntoisuuttaan kohennetaan. Nyt kaikkien Suomen työttömien on syytä iloita Vihdin ja Karkkilan työttömien puolesta. Perusturvayhtymä Karviaisen yhtymähallitus tekee erittäin hienoa työtä, kun se auttaa pahassa syrjäytymiskierteessä olevia työttömiä lisäämällä kuntouttavaa työtoimintaa:

"Perusturvayhtymä 30.8.2014 - 08.00
Paikalliset
Karviainen tarvitsee nyt 350 000 euroa lisää

Perusturvakuntayhtymä Karviaisen yhtymähallitus pyytää Vihdin kunnanvaltuustoa myöntämään kuntayhtymälle 350 000 euron lisämäärärahan.

Kuntayhtymän osavuosikatsauksen mukaan aikuissosiaalityön ja työmarkkinatuen määrärahatarpeet ovat kasvaneet suuremmiksi kuin mihin talousarviossa varauduttiin. Tilanne johtuu pitkittyneestä taantumasta. Työttömien määrä on kasvanut edelleen ja työmarkkinatukea saavien määrä on siten kasvanut ja näyttää kasvavan edelleen.

Karviainen vastaa niistä työttömistä henkilöistä, jotka ovat kuntouttavan työtoiminnan tarpeessa. Kunta vastaa muista työllistettävistä. Tilanteen korjaamiseksi Karviaisen pitää lisätä kuntouttavaa työtoimintaa. Kuntouttavaa työtoimintaa on kehitetty ja lisätty siten, että asiakkaille on porrastettu kuntouttava työtoiminta kuntoutustarpeen mukaan. Tämän toimenpiteen vaikutukset alkavat näkyä vuoden 2014–2015 vaihteessa."
http://www.vihdinuutiset.fi/artikkeli/235063-karviainen-tarvitsee-nyt-350-000-euroa-lisaa

12

238

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kuinkahan monta tuolla 350 000 eurolla saadaan "työllistettyä"? Kuvastaa kyllä näiden väkisin keksittyjen töiden järjestämisen hintaa. Risikon "osallistuva sosiaaliturva", jossa jokaiselle sadoista tuhansista työttömistä järjestettäisiin jotain puuhaa, maksaisi maltaita.

      • vai et näi

        aivan tollahan laittas jo muutamat yritykset pystyyn millä sais oikeeta duunia aikaseks.


    • Veikko Veronmaksaja

      Kalliksi tulee köyhien kyykytys. Veronmaksajat maksaa.

    • paskaapenkkeihin

      Tuolla tavalla jotkut yrittäjät pääsevät kuppaamaan kunnan rahoja työttömiä hyväksi käyttämällä. Lisäksi saavat työttömien työpanoksen liki ilmaiseksi.

    • 14 + 15

      "Tuolla tavalla jotkut yrittäjät pääsevät kuppaamaan kunnan rahoja työttömiä hyväksi käyttämällä. Lisäksi saavat työttömien työpanoksen liki ilmaiseksi."

      Eivät pääse. Laissa kuntouttavasta työtoiminnasta kielletään järjestämästä kuntouttavaa työtoimintaa yrityksissä.

      • ovelaa kiertoa

        mutta näitten hikipajojen palveluita yritykset saa käyttöönsä, esimerkkinä jokin silmälasi lafta kasauttaa vehkeensä ja hoitaa logistiikan näitten kautta, esimerkkejä löytyy vaikka kuinka, suurimmaksi juurikin ostetaan kiinalaisten hommia elikkäs yksinkertaista liukuhihna työtä.


    • työstä palkkaa

      Maksetaako kuntouttavasta työtominnasta palkkaa? Vai nuollaanko tilipäivänä näppejä, kun vakituinen kuittaa samasta hommasta TESin mukaisen palkan.

      • 2+19

        Ei tietenkään makseta palkkaa. Palkkatuetut saa TES:n mukaisen palkan ihan samasta hommasta. 9€ orjat saa sen työttömyyskorvauksen, ja ysin päälle päivästä.
        Laitointahan tuo on, mutta eihän se suomessa haittaa mitään.


    • vallankumous tulloo?

      "Tilanteen korjaamiseksi Karviaisen pitää lisätä kuntouttavaa työtoimintaa. Kuntouttavaa työtoimintaa on kehitetty ja lisätty siten, että asiakkaille on porrastettu kuntouttava työtoiminta kuntoutustarpeen mukaan. "

      Mutta kuinka Karviaisen Yhtymähallitus määrittää sen kuka ja kuinka paljon tarvitsee kuntouttavaa työtoimintaa?

      Niin enkö ole kuullut kerrottavan että eräs TYP-asiakas kun hänelle TYP-virkailija alkoi ehdotella tätä kuntouttavaa työtoimintaa kysyi tältä virkailijalta että mitä siinä oikein kuntoutetaan, ja että mitä se kuntouttaminen tässä minun tapauksessani sitten käytännön tasolla on ja taphtuu?

      Mitä vastasi tuo TYP-virkailija, joka kysymyksen kuultuaan ensin aikansa kiemurteli tuolillaan, sillä kysymys ilmeisesti oli outo uus?

      Vastasi tuo virkailija että sana kuntouttava tässä yhteydessä on sana jota käytetään.

      Siis kuntouttava on sana jota käytetään, eli sillä ei ole mitään todellista asiasisältöä tai merkitystä, se vain on sana jota käytetään aivan kuten vaikkapa on sana HORO, jota joskus joistakuista ihmisistä käytetään vaikka eräissä tapauksissa mitään todellista aihetta tuon sanan HORO käyttämiseen kyseisen ihmisen kohdalla ei ole.

      Nytpä siis Karviaisen Yhtymähallitus siis haluaa lisätä tuon sanan käyttöä. mistä seuraa:
      "Tilanteen korjaamiseksi Karviaisen pitää lisätä tuon sanan käyttöä. Tuon sanan käyttöä on kehitetty ja lisätty siten, että asiakkaille on porrastettu tuon sanan käyttöä tuon sanan käytön tarpeen mukaan."

      Karviaisen Yhtymähallitus voisi ja sen tulisi vetää V:n päähänsä ja paeta vuorille.
      Ja jotta niin tapahtuisi mahdollisimman pian etsikää tervaa etsikää höyheniä, ja ajakaa ne Karviaisen yhtymän hallituksen roistot sieltä muualle, sillä eivät ne sieltä kumminkaan vapaaehtoisesti mihinkään lähde.

      Eivät lähde sillä tuon sanan käytön lisäämisen perimmäinen tarkoitus on siten ikäänkuin nostattaa tekohurskautta tihkuva savuverho peittämään sitä kulissien takana tapahtuvaa suhmurointia joka ilman muuta kohta tapahtuu, sillä perikysymyshän on että mitä tapahtuu niille budjetoiduille palkkarahoille joita ei tarvitse maksaa kun proletason työntekijöitä siellä krviaisen yhtymähallituksen alaisissa organisatioissa mahdollisimman paljon korvataan 9 euron pakkotyön tekijöillä?

      Keiden taskuihin ne siten ja sillä säästettävät palkkarahat suhmuroidaan? Ja kenen toimesta?

      Vastaus tuohon että kuka ja kenen toimesta ja mihin taskuihin löytyy lauseesta: "Karviaisen Yhtymähallitus vaatii sen sanan käytön eikun siis kuntouttavan työtoiminnan lisäämistä."

      • Inhorealisti työtön

        "Mutta kuinka Karviaisen Yhtymähallitus määrittää sen kuka ja kuinka paljon tarvitsee kuntouttavaa työtoimintaa?"

        Kuntouttavaa työtoimintaa annetaan ihmisille, joiden työmarkkinatuet kunnat joutuisivat muutoin maksamaan. Unohda sana kuntouttava, se on vain työtoimintaa, eikä tarpeitasi ole tarkoituskaan huomioida, olet vain kunta- ja valtiontalouden mitätön pelinanappula.


    • 7 + 17

      "Unohda sana kuntouttava, se on vain työtoimintaa, eikä tarpeitasi ole tarkoituskaan huomioida, olet vain kunta- ja valtiontalouden mitätön pelinanappula."

      No unohdettu on, se vaan on sillä lailla että tässä maassa usea kohtaa tilanteen jossa työhönottohaastattelussa haastatttelija

      katsoo CV:tä ja löytää siitä tietyn ruman pukin ja kysyy:"Ollut kuntouttavassa työtoiminnassa silloin ja silloin, mitä sinusta

      oikein kuntoutettiin?"
      Ja tuohon kysymykseen pitäisi tuolloin vastata mitä?

      Vastaisinko: Että ei kuntoutettu yhtään mitään, vaan kyseessä oli lakisääteinen minimirangaistus jonka kukin tietyn ajanjakson työttömänä ollut joutuu suorittamaan rangaistuksena siitä että on olemassaolollaan tai joidenkin hölökohtaisten ominaisuuksiensa johdosta tai niiden ominaisuuksien puuttumisen takia ehkä tahtomattaan tai sitten ihan tahallaan ja tarkoituksella tullut aiheuttaneeksi sen työmarkkinapolittisentilan ilmentymisen jossa maamme työnantajat palkkaavat töihin vain juuri sen verran työvoimaa kuin mitä kulloinkin töihin tarvitsevat.

      • hölmölän uutisia

        Pian kaikki yritykset perustaa "(sosiaalisen yrityksen, joka vuokraa työvoimaa)" ja ottaa työvoimansa näistä yrityksistä!.

        Tämä on kaikenlisääksi ihan laillista.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      68
      3189
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      200
      2801
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      22
      2618
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2588
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      20
      2466
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2305
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      210
      1753
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1707
    9. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      37
      1560
    10. Dear mies,

      Hymyiletkö ujosti, koska näet minut? 😌
      Ikävä
      18
      1416
    Aihe