Mistäköhän voisi ostaa juustojauhetta tai yleensäkin juustoa kuivassa muodossa? Olen etsiskellyt vaan en ole löytänyt. Osaisiko joku neuvoa?
Mistä juustojauhetta?
9
8459
Vastaukset
- Gastro
Terve,
Et oikein selittänyt käyttötarkoitusta, mutta ainakin parmesaani valmiiksi jauhettuna on aivan kuivaa tavaraa.
T:Gastro- spede
Parmesan juusto näytää kuivalta, mutta silti sitä myydään kylmätiskiltä. Kuivattu juusto tulee keittoaineksiin, jonka kaikki ainekset on kuivattuja ja joita tulen säilyttämään kuivassa, lämpimässä kaapissa.
- Gastro
spede kirjoitti:
Parmesan juusto näytää kuivalta, mutta silti sitä myydään kylmätiskiltä. Kuivattu juusto tulee keittoaineksiin, jonka kaikki ainekset on kuivattuja ja joita tulen säilyttämään kuivassa, lämpimässä kaapissa.
Terve,
Nonniin, nyt selvisi jo käyttötarkoituksesi juustojauheelle eli pitkä säilytysaika lämpimässä.
Kannattaa tarkistaa parmesaanijauhon säilyvyys säilytysohjeista.
Juusto on yleensä rasvaista, joten aivan kuivaa ja hyvin pitkään säilyvää juustoa ei taida olla olemassakaan.
Yksi keino korvata juustoa kuivissa keittoaineksissa on laittaa runsaasti maitojauhetta.
T:Gastro - spede
Gastro kirjoitti:
Terve,
Nonniin, nyt selvisi jo käyttötarkoituksesi juustojauheelle eli pitkä säilytysaika lämpimässä.
Kannattaa tarkistaa parmesaanijauhon säilyvyys säilytysohjeista.
Juusto on yleensä rasvaista, joten aivan kuivaa ja hyvin pitkään säilyvää juustoa ei taida olla olemassakaan.
Yksi keino korvata juustoa kuivissa keittoaineksissa on laittaa runsaasti maitojauhetta.
T:GastroEsim. Knorrin Sveitsiläisen juustokeiton tuoteselosteessa lukee: "Juustojauhe 41%".
Jos haluan keittoon juuston maun, niin en kai nyt mitään maitojauhetta tilalle laita! - Gastro
spede kirjoitti:
Esim. Knorrin Sveitsiläisen juustokeiton tuoteselosteessa lukee: "Juustojauhe 41%".
Jos haluan keittoon juuston maun, niin en kai nyt mitään maitojauhetta tilalle laita!Knorr on, kuten ehkä oivallatkin, teollinen valmistaja. Heillä on mahdollisuus käyttää kuivaustorneja, joissa juusto kuivataan ja siitä samalla höyrystyy lähes kaikki rasva pois. Pakkausvaiheessa tuotetta käsitellään erittäin hygieenisissä olosuhteissa, joihin ei kotioloissa pääse.
Kuluttajatuotteena en kyseistä tavaraa ole nähnyt. Lähin vastine on kuivattu parmesaaniraaste ja maitojauhe. Yhdistä niitä ja maku on aika kohdillaan ja kelvannee myös sinun kaltaiselle gourmandille. Säilyvyydestä ei kukaan voi antaa sinulle takeita, sinun täytyy nyt vain itse yrittää selviytyä ja kokeilla eri vaihtoehtoja.
Siinä tapauksessa, että ehdotukseni ei sinulle kelpaa, niin mene kauppaan ja osta sitä Knorrin tai mun puolesta vaikka Pirkan juustokeittoa. - Spede
Gastro kirjoitti:
Knorr on, kuten ehkä oivallatkin, teollinen valmistaja. Heillä on mahdollisuus käyttää kuivaustorneja, joissa juusto kuivataan ja siitä samalla höyrystyy lähes kaikki rasva pois. Pakkausvaiheessa tuotetta käsitellään erittäin hygieenisissä olosuhteissa, joihin ei kotioloissa pääse.
Kuluttajatuotteena en kyseistä tavaraa ole nähnyt. Lähin vastine on kuivattu parmesaaniraaste ja maitojauhe. Yhdistä niitä ja maku on aika kohdillaan ja kelvannee myös sinun kaltaiselle gourmandille. Säilyvyydestä ei kukaan voi antaa sinulle takeita, sinun täytyy nyt vain itse yrittää selviytyä ja kokeilla eri vaihtoehtoja.
Siinä tapauksessa, että ehdotukseni ei sinulle kelpaa, niin mene kauppaan ja osta sitä Knorrin tai mun puolesta vaikka Pirkan juustokeittoa.Totta hemmetissä oivallan knorrin teolliseksi valmistajaksi, mutta eivät hekään kaikkea itse valmista. Vai onkohan niiden kanakeiton kanatkin knorrin kasvattamia ? Tiedän juustojauhetta olevan olemassa, mutta onko sitä jostain mahdollista saada ,oli minun kysymykseni. Sinun tapauksessasi oikea vastaus olisi ollut lyhyt ja ytimekäs "En tiedä" !!
- PEPEPUU
Tarviin itsekkin tota juustojauhetta "AKA Cheese powder".
Ulkomailla söin kuorrutettua kanaa jonka päällä oli tota juustojauhetta ja oli ihan törkeän hyvää. - parme_saan
Mulla on Parramo tempereamento italiano originale juuststoa pahvipurkissa, valmistaja Uniekaas. Tarkoittanen jotain tämmöistä ? On siis parmesaania.
- mat_kaaja
https://en.wikipedia.org/wiki/Parrano_cheese Muistan ostaneeni nk sirotejuustoa aikoinani München herkkukauppa Dallmaye'ista ja se oli ihan maustehyllyssä.
Täältä en muista löytäneeni
http://www.meinlamgraben.at/Delicatessen/Cheese-amp-Fresh-Pasta
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Aikakone-yhtyeestä tuttu Maki Kolehmainen kuollut
Kuoli tänään aamuyöstä nopeasti edenneeseen sairauteen. Hän oli 58-vuotias.754752Mites meillä nainen tämä yhteys
Onko se yhteistä se kokemus siitä, että tunnemme syvästi toisemme? Tunnemme vetoa ja sielunyhteyttä, jotain kuin toisest661547Rokote otti taas omansa. Maki Kolehmainen kuollut.
RIP Maki. Muusikko, tuottaja ja säveltäjä Maki Kolehmainen on kuollut. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Yle. Kolehmainen k391524- 531243
Se viime kohtaaminen
Oli naine vähän sellainen kohmea. Nopeasti yritin etsiä merkkejä sinusta mutta en saanut mitään ilmi. Ajattelin että ny661169Ihan rakentavassa mielessä
Haluaisin nainen kysyä sinulta ja myös itseltäni että mitä me oikein odotellaan? Olisiko aika jo käydä edes treffeillä?74990- 115987
- 91914
- 50810
Miksi, siis miksi haluat kirjoitella minun kanssa?
En vain oikeen ymmärrä. Onko sulla tylsää, vai mikä homma?59778