Jäänkö yksin?

Aretta

Kummallista. Olen yli viisikymmentävuotias, kivan näköinen ja tapainen nainen, käyn töissä ja tapaan ystäviä, tasapainoinen ja huumoriakin löytyy. Pidän keskusteluista viinilasin ääressä tai lenkillä ollessa, koti-illoista ja tansseissakin käyn joskus. Haluaisin kovasti suhteen mukavaan mieheen, mutta onko niin, että tässä iässä kaikki vapaat miehet ovat joko saaneet siipeensä, tai eivät muuten vain halua aloittaa uutta suhdetta? Nuorena oli helpompaa aloittaa suhde, miksi se ei tällä iällä enää niin vain onnistu, vaikka haluaisikin? Mikä saa miehen perääntymään silloin kun suhde alkaa syvenemään? Olisi mukava laittaa puolin ja toisin hyvää ruokaa, istua ja jutella. Tosin olen aika kehno kokki, siihenkö suhteet ovatkin kaatuneet :)) Katsoa televisiota toisen kainalossa, ulkoilla ja tehdä mitä milloinkin huvittaa. Kyllästyttää jo yksinolo. Voisiko joku kertoa, mikä minussa mahtaa olla vikana?

9

184

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 4+9

      "Nuorena oli helpompaa aloittaa suhde, miksi se ei tällä iällä enää niin vain onnistu, vaikka haluaisikin?"

      Jos et tiennyt niin nainen on kauneimmillaan noin 16-23v ja sitten alkaa rapistuminen, kaikenikäisiä miehiä kiinnostaa kauniit naiset joten silloin nuoret naiset saa helposti suhteen.
      50 v naisia ei halua enää kukaan, edes vanhat miehet, mutta joiden on sellaiseenkin tyydyttävä.

      • Harhakuvia?

        ... Ja 16-23 vuotiaat naiset haluavat olla yli 50 v. miesten kanssa, koska näille miehille ei enää kelpaa vanhemmat naiset..? Eiköhän suuri osa kuitenkin halua seurustella ikäistensä kanssa, jutunaiheet enemmän yhteneväiset kuin 20 v naisella ja 50 miehellä.


      • Näinhän se on juu

        Itseasiassa kaikki eivät ole kauniita edes 16-23-vuotiaana, kuten kaikki miehetkään eivät suinkaan ole komeita. On siis luojan lykky, että on isompiakin syitä olla jonkun kanssa tai haluta jotakuta.

        Miehet eivät vastoin luulojasi ole sen pinnallisempia sataprosenttisesti, kuin naisetkaan. Kaikille miehille ei edes riitä pelkkä nätti naama eikä elämänkokemattomuus, etenkin jos itsellä on sitä kokemusta ja syvällisyyttä. Toisaalta, oman ikäiset alkaa myös näyttää kauniilta, kun 50-vuotias on 20-vuotiaan mielestä usein jo melko vanha ja hänet koetaan vanhemman kaltaiseksi usein, on 50-vuotias toisen samanikäisen mielestä ihan eri juttu. Toki ikäerosuhteitakin on, ja jopa ihan toimivia ja terveitä semmoisia (molemmin päin), mutta ne ovat poikkeuksia kuitenkin.

        Moni 50-vuotias on aivan haluttava oman ikäisten mielestä etenkin, ja jos taas puhutaan "vanhoista" heidän mielestään, ainakin normaalilla kehityksellä, 35-vuotias on hyvin nuori, 40-vuotiastakin kutsutaan nuoreksi mieheksi/naiseksi ja 50-vuotias on vielä "parhaassa iässä. Sen perspektiivin huomaa siinä kun vanhenee esimerkiksi 70-80-vuotiaaksi.
        Vaikka Hollywoodissa on enemmänkin näitä ihmesuhteita, on jotain silti, kauniin pinnan ja rahankin alla, pahasti vialla, jos 50-60-vuotias mies kokee 20-vuotiaan henkisesti samalla asteella olevaksi ja /tai etsii suhteesta pelkkää nuorta pantavaa, eikä ole kehittynyt ihmisenä lainkaan.

        Lisäksi toiveet suhteista muuttuu. Myös miehillä. Alkaa tulla realismia elämään, eikä enää jahdata tai edes haluta haavekuvia. Ei ole tarvetta itselläkään olla muuta kuin mitä on.

        Minusta nämä tämän tyyliset kommentoinnit kuten sinulla, kertoo enemmän kirjoittajastaan kuin muista.
        Ei ehkä itse ollakaan oikein kypsytty aikuisuuteen, ehkä ei saatu suhteita mitkä kypsyttää näkemään maailmaa toisin, koetaan tarvetta väheksyä muita, ehkä jopa vanhemmat naiset vähän katkerana palana: miksi tuon kuuluisikaan saada ketään, jos minäkään en saa, joten yritän tässä pahoittaa hänen mielensä. Se on lapsellista, jotenkin kokemattoman tai tunne-elämältään kehittymättömän ihmisen puhetta. Voihan se olla provo, mutta kuka kypsä haluaa provoilla näin lapsellisella aiheella? Kypsä provokaatio herättää keskustelua oikeasti mielenkiintoisestikin. Anteeksi vaan jos loukkaa, mutta jos olet oikeassa elämässä tuolla kehitysasteella, ei mene varmaan kovin hyvin.


    • Avio- ja avoliitot ovat ansoja miehille, joille jää helposti maksajan rooli ilman että liitto antaisi itselle mitään.

      Vanhemmalla ikäpolvella lapset ovat jo olemassa ja lapsen saamiseen tarvitaan nuori nainen. Yhteinen koti ilman lapsia on oikeastaan tarpeeton.

      Jos yhteistä kotia ei tarvita, niin miksi oikeastaan pitäisi olla vapaakaan. Tarvitaan vain yhteistä aikaa ja yhteinen tapa viettää sitä.

    • tuolla menolla jäät

      Miehet haluavat suhteen, jossa saa paljon ja laadukasta seksiä suihinottoineen. Pystytkö tarjoamaan sellaista, vai vain tylsää perussettiä? Miten on rakkauden laita, osaatko rakastaa, halia, helliä ja pussailla?

      Minusta tuo kirjoituksesi vaikuttaa tavallisen tappavan puuduttavalta meiningiltä, kiinnostus lopahtaisi minullakin. Missä intohimo ja elämänpalo?!

      Miksi suhteen pitäisi syvetä? Itse tykkään kevyemmästä suhteesta, missä molemmilla on omat kodit ja menot, yhdessä vietetään laatuaikaa, kun se molemmille sopii.

      • Hyvään suhteeseen kuuluu hyvä seksi ja uteliaisuus siinä. Suukot, halailut, hyväilyt ohimennen. Mikäs siinä puuduttaa, jos haluaa aikaa toisen kanssa viettää? Toki omat ystävät ja aika omalle itsellekin on tärkeää.


    • nauttiva

      Olen nyt jonkun vuoden nuorempi, mutta ajattelin kyllä koko seurustelun olevan minun kohdallani menneen talven lumia.. Mutta niin vain iski mies kantaan kuin hauki rantavedestä.
      Nyt on jokunen kuukausi mennyt, mitään kainalo touhuja ei tule harrastettua, koska välimatkaakin on ja molemmilla vielä lapsia jaloissa.
      Mutta kun nähdään niin kyllä se melkoista teerenpeliä on ja varmasti ei mene kauaa, kun sänky saa kyytiä. Ja sitä pidetään yllä pitkin päiviä viestittelyllä ja soittelulla, eikä varmasti jää arvailujen varaan, mitä tapahtuu kun nähdään.
      En ymmärrä, miksi suhteen pitäisi jämähtää siihen sohvalla kyhnyämiseen ja kädestä pitelyyn, ehtii sitä vanhanakin. Eikä telkkarista tule mitään niin hyvää ohjelmaa, että jättäisin kunnon seksin väliin.
      Intohimoa kehiin..

      • Eiköhän suhteen alussa yleensä peitto heilu tiuhaan, mutta jos vuosienkin jälkeen vielä vain sänky saa kyytiä, eikä sitä tylsää seurustelua ole välillä, pelkkää seksiä, niin onneksi olkoon. Ihmettelen kovasti, onko toisesta nauttiminen pelkkää seksiä aina tavattaessa? Nautin myös toisen läheisyydestä, vaikka peitto ei heiluisikaan viisi kertaa päivässä.


      • nauttiva
        aretta kirjoitti:

        Eiköhän suhteen alussa yleensä peitto heilu tiuhaan, mutta jos vuosienkin jälkeen vielä vain sänky saa kyytiä, eikä sitä tylsää seurustelua ole välillä, pelkkää seksiä, niin onneksi olkoon. Ihmettelen kovasti, onko toisesta nauttiminen pelkkää seksiä aina tavattaessa? Nautin myös toisen läheisyydestä, vaikka peitto ei heiluisikaan viisi kertaa päivässä.

        Tokihan läheisyys on kivaa ja se,että sen arjen saisi toisen kanssa kunnolla jakaa. Mutta omalla kohdalla se ei vain vielä onnistu, joten niitä tapaamisia ei kannata pelkkään kädestä pitelyyn tuhlata.
        Juttelemme toki puhelimessa pitkät pätkät, mutta sitten kun tavataan niin kyllä se seksiksi menee. Ammattimme on sellainen, ettei tapaamisia ole edes viikottain, joten ymmärtää, että siinä ei aikailla.
        Yhteinen ammattikin kyllä sitoo meitä ja juttelut tahtovat mennä sen mukaan. Ei tämä aivan tuore asia ole, olemme jo tällä mallilla menneet pari vuotta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2936
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      106
      2500
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      92
      2256
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      22
      2082
    5. 177
      1896
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      44
      1883
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      46
      1825
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1756
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1558
    10. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      137
      1323
    Aihe