apua salilla käymiseen?

lapintyttelii

heippavaan.. Kaipaan vähän vinkkejä, olen niitä etsinytkin jokapuolelta, kysellyt ihmisiltä ja lukenut tietoa netistä mutta silti haluan kuulla jonkun teistä sanovan teenkö kaiken jo oikein vai pitäisikö jotain muuttaa.

Elikkäs olen hoikka nuori nainen, haluan saada hieman näkyviä lihaksia. aikaisempi urheilijataustani on lähinnä lenkkeilyä.
Olen nyt aloittanut salilla käymisen, treenaan siellä 3kertaa viikossa. Teen 1jakoisella ohjelmalla 3kk ja liikkeinä minulla on kyykky, hauikset, pystypunnerrukset, vatsalihakset, penkki sekä ylä talja.. niin ja maastaveto silloin tällöin. pidän huolta että nukun joka yö tarpeeksi (yli 8h) sekä ruokavalioni on terveellinen, saan siitä proteiinia, hiillihydraatteja ja muita tarpeellisia, joka päivä syön noin 300 kaloria. Lenkkeilyä olen nyt vähentänyt että kehoni palautuu salitreenistä kunnolla. tyhmä kysymys mutta lihoamista ei voi varmaan mitenkään estää? :D ei se toki haittaa, ei sitä läskiä tässä paljon tule ja nopeasti se sitten lähtee..

11

97

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lapintyttelii

      tärkein kysymys minulla tässä kuitenkin nyt on että onko muilla vinkkejä tähän projektiin tai pitäisikö jotain muuttaa :)

    • 3+3

      Pyydä joltain ammattilaiselta ohjelma siihen treeniin.

      "ruokavalioni on terveellinen, saan siitä proteiinia, hiillihydraatteja ja muita tarpeellisia, joka päivä syön noin 300 kaloria"

      Laihduttaminen ei onnistu kaloreita laskemalla, koska kaloriyksikkö kuuluu pannuhuoneeseen. Se on näppärä yksikkö vertailtaessa puun polton onnistumista. Oman kalorinkulutuksen tarkka laskeminen on käytännössä mahdotonta. Siihen tarvitaan laboratorio-olosuhteet ja tarkat mittalaitteet. Niitä löytyy vain esim. liikuntatieteen tutkimuslaitoksista. Silti monet laskevat edelleen vielä kaloreita, odottaen sen tuovan järjestyksen ja hallinnan omaan kehonkoostumukseensa. Kuitenkin tiedetään, että kalorit eivät ole tasa-arvoisia vaikutuksiltaan esimerkiksi insuliinin tuotantoon. Jos otat kalorisi hiilihydraateista, sen vaikutus on erilainen kuin rasvoista tai proteiineista.
      http://hidastaelamaa.fi/2014/08/mita-myytteja-sina-elat-todeksi/


      http://personal.inet.fi/koti/remeli/aitoa_ruokaa.htm

      • höpsistä

        Karppauspropagandaa


      • höpsistä

      • 14+2
        höpsistä kirjoitti:

        Karppauspropagandaa

        Ei, vaan tiedostavaa syömistä. Hiilareita ei tarvitse lihasta kasvattavan vältellä, mutta kannattaa tiedostaa mitä ja miten mikäkin makro siellä kropassa vaikuttaa, etenkin jos haluaa kasvattaa lihasta mahdollisimman vähällä läskin kertymisellä.


    • lapintyttelii

      Ohjelma minulla onkin jo ammattilaiselta ja se on juuri tuo yksjakoinen mistä kirjoitin. Laihduttamisesta en olekaan puhunut ja se ei ole tarkoitus tässä vaan lihasten kasvu. Toki se läskin tulo tässä vähän mietityttää kun jo alle 3 viikossa alkaa vaatteet jäämään pieniksi :D Tarkkaan en kaloreitani laske, ennen tämän projektin alussa minulle tehtiin ruokavalio jota noudatan päivittäin ja se on laskettu niin että tulee se 300kaloria päivässä. välillä kuitenkin korvaan jonkun ruoan jollain muulla ja välillä syön tuota määrää enemmän. mutta kaipaan nyt kuitenkin vinkkejä, onko minulla tässä jo kaikki oikein vai pitäisikö jotain muutakin tehdä?

      • raw

        Treenata. Se on se tärkein jos haluaa kasvattaa lihasta. Toisto määrät pitäis olla 5-12 ja jos teet yksi jakoisella, niin viimeset toistot sais olla TODELLA tiukkoja. Niin ja tietysti ohjelman pitäis olla progressiivinen, että syntyy tulosta, jos teet joka viikko samoilla painoilla ja samat sarjat et kehity.


    • Unohditko jtn?

      Unohdit mainostaa ihkuraksupoksu poikaystävääsi.

      • lapintyttelii

        No ei kyllä tuollainenkaan unohtunut? Olihan se jotenkin arvattavissa ettei täältä saa neuvoja :)


      • "pullukka"
        lapintyttelii kirjoitti:

        No ei kyllä tuollainenkaan unohtunut? Olihan se jotenkin arvattavissa ettei täältä saa neuvoja :)

        Olen nainen myös ja keväällä alotin syömään enemmän tarkoituksena lihasten kasvu, salilla olen tahkonnut jo 2v. Rakenteeltani olen hoikka. Painoa on tullut 5kg lisää ja valitettavasti myös vähän sitä ylimääräistä! Ei kait sitä välttää voi.
        No talvihan tässä tulee ja toppatakki päälle..sitte myöhemmin alkaa hiilareita karsimaan ni ylimääräinen paino kesäksi lähtee. Päänupista tuo mulla ainakin o kiinni..täytyy kestää se painonnousu ku vaatteet alkaa ahistaa! Kyllä sitä habaakin tulee..


    • Jos nyt ihan oikeasti haet neuvoa, niin ainoa neuvo on, että hakeudu paikkakuntasi PÄTEVÄN ammattilaisen ohjaukseen.

      Kukaan ei voi (siis ei todellakaan KUKAAN) voi netin kautta ohjeistaa toista hlöä, näkemättä tätä livessä kertaakaan, sen suhteen mitä pitää muuttaa/vähentää/lisätä.

      Kaikki neuvot mitä näin netin kautta voit saada ovat parhaimmillaankin arvauksia (koska hlökohtasta kunto/ravinto arviota ei ole) jotka menevät sinnepäin ja pahimmillaan terveyttä vaarantavia "neuvoja".

      Ylipäätään suosittelen kiertämään niin kaukaa kuin mahdollista jokaisen joka väittää pystyvänsä auttamaan treenien ja ruokavalioden suhteen netin kautta koskaan näkemättä ko hlöä.
      Nämä (anti)sankarit puhuvat aina ja poikkeuksetta pelkkää pas.kaa. ;)

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      184
      1784
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1046
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      981
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      980
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      976
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      974
    10. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      973
    Aihe