Jumala Sallii.

sinettisormus1

Olin kerran serkkuni kanssa keskustelussa näistä synnin asioista ja serkku kysyi miksi tapahtuu pahuutta, miksei Jumala estä sitä? Olin aivan mykkänä ja serkkuni kävi katsomassa vesibaljun lämpötilaa ja kun tuli takaisin, olin saanut tiedon sanat, jotka sain jakaa hänelle:
- " Miksi sytätte aina kaikesta Jumalaa, sillä paholainenkin on olemassa, elätte himoissanne ja synneissänne jotka kuuluvat tuon alaisuuteen, siksi minä sallin teille sen, siksi, että saatte sen mitä kumarratte ...."
Serkkuni, joka ei myöskään ole uskova, mutta hyvin kiinnostunut näistä asioista ja ne puhuttavat häntä, oli näistä tiedon sanoista hämmästynyt:
- " Olihan hyvä vastaus, sinulla todella on yhteys."
Koin tämän tänään tärkeäksi aiheeksi .

http://www.kotipetripaavola.com/Kaikessa me osoittaudumme Jumalan palvelijoiksi.html

Herran Rauhaa ja Siunausta, rakkaat ystävät!

44

104

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sinettisormus1
    • sinettisormus1
    • sinettisormus1
    • sinettisormus1
    • sinettisormus1
    • sinettisormus1

      http://www.kotipetripaavola.com/iisebel.html

    • sinettisormus1

      Tänään elämme uudenliiton aikaa ja meillä on mahdollisuus saada syntimme anteeksi, Jeesuksen Kristuksen, Vapahtajamme kautta, jos niin tahdomme, voimme tehdä ryhti liikkeen ...

      https://www.youtube.com/watch?v=rQWWgHLk7aQ

    • Edelleenkään sinettisormuksen ja paavolan peten kirjoitukset eivät viittaa mihinkään todelliseen reaalimaailmaan.
      Sinetiltä puuttuu alkeellisetkin tiedot kognitiivisista neurotieteistä. Kaikki sinetit näyt, unet ja profetiat ovat täysin luonnollisesti selitettävissä ja ymmärrettävissa.
      Aloituksessaan sinetti väittää saaneensa jonkin sanan jahveltaan sillä aikaa kun serkkunsa teki jotain. Tätä sanotaan mieleen palauttamiseksi. Sinetti siis tarvitsi hetken jonkin vakiovastauksen mieleenpalauttamiseen, mutta tulkitsi tämän virheellisesti jokisikin yliluonnolliseksi. Luultavasti sinetti osaa pitkät pätkät raamattua ulkoa ja tarvitsee hetken löytääkseen sopivan sitaatin muististaan.
      Jokainen joka osaa lukea huomaa paavolan kirjotukset samanlaiseksi hölynpölyksi kuin retoriikalataan yhtä huono raamattu.

    • Hieman taitamaton heppu tämä jumala kun joutui tekemään uuden liiton huomattuaan, että vanha oli epäonnistunut. Tällaisen jumalan pitäisi olla kaikkivoipa ja kaikkitietävä. Ei kovinkaan vakuuttavaa toimintaa jumalalta. Näin taitamaton olio ei ansaitse jumalan titteliä.

      • sinettisormus1

        ... sinä, netpunk, olet asettanut itsesi Jumalan yläpuolelle .... sinulle ei kelpaa mikään, vaikka rautalangasta vääntäisi, mutta se on sinun ongelmasi, vain yksin sinun ....koska meillä on oma tahto ...


      • Hänellä on lähettäjä
        sinettisormus1 kirjoitti:

        ... sinä, netpunk, olet asettanut itsesi Jumalan yläpuolelle .... sinulle ei kelpaa mikään, vaikka rautalangasta vääntäisi, mutta se on sinun ongelmasi, vain yksin sinun ....koska meillä on oma tahto ...

        Juuri niin,


      • Einsteins
        sinettisormus1 kirjoitti:

        ... sinä, netpunk, olet asettanut itsesi Jumalan yläpuolelle .... sinulle ei kelpaa mikään, vaikka rautalangasta vääntäisi, mutta se on sinun ongelmasi, vain yksin sinun ....koska meillä on oma tahto ...

        Piruako täällä valitat? Kaltaisesi foliohatut ovat ateismi osiossa. Mene sinne netpunk itkemään.


    • sinettisormus1
    • Siunaten

      Pawson kertoo, että asia on helppo ymmärtää. Armolahja hänellä.

    • Sinetti, minulle kelpaa monikin asia, eikä tarvitse edes vääntää rautalangasta. Mikä minulle ei kelpaa, on se, että vetoat johonkin yliluonnolliseen "totuutena", koska mitään yliluonnollista ei ole maailmanhistoriassa havaittu. Toki on asioita, joita ei vielä ymmärretä, mutta niitä aukkoja ei ole tarpeen täyttää jumalalla. Mikään ei ole koskaan viitannut missään olosuhteissa jumalaan.
      Pyrkimyksenne tehdä kristillisestä ideologiasta yleinen laki, johtaa samaan pakkovaltaan kuin mikä tahansa diktatoorinen ideologia. Kiristillisen pakkovallan haitallisuudesta historia tuntee monta esimerkkejä.
      Yrityisesti vihamielisyytenne ihmistä, ihmisyyttä, inhimillisyyttä ja ihmisoikeuksia kohtaan riittää perusteluksi siihen, että teokraattisia pyrkimksiä tulee vastustaa.

      • sinettisormus1

        ... sinä sen sanoit, en minä ....


      • -jarmo-

        Jos joku uskoo Jumalaan, niin miksi sinä menet sinne ja alat tehdä tuota samaa työtä niiden keskellä, kuitenkaan siinä minkään valtakunnan tulosta saamattaa aikaan. Saat aikaan pelkästään mielen pahoittamista. Sitäkö sinä omien sanojes mukaan niin "hyvä ihminen" haet?

        Jos menet Manchesterissa Pub Salfordiin Liverpool paita päällä, niin miten luulet siellä heidän sinuun suhtautuvan? Jotkut Duusonit aikanaan kokeilivatkin tuota piilokameroiden kanssa.
        Täällä saat tulla uskovien palstalle, koska nämä ovat oikeasti rauhaa rakastavia ihmisiä, eivätkä hyökkää kimppuusi heti kyselemättä.

        Haluasisin vaan koittaa sanoa sinulle että ymmärrä hyvä ihminen jo, ettet saa täällä muuta aikaan kuin pahaa mieltä. Ja taas kysyn sinulta, sitäkö sinä pohjimmiltasi haet?


    • -jarmo- ketjussa Suvaitsevaisuuden mörkö kävimme seuraavan sanailun:

      -jarmo- kirjoitti:
      "Suvaitsevuus on kompastuskivi. Se on portti suorastaan äärimmäiseen pakkovaltaan."

      Johtopäätös: Suvaitsemalla Jarmon uskonnollista fundamentalismia seurauksena on uskonnollinen pakkovalta. Täten uskonnollisuutta ei tule suvaita, jotta pakkovalta ei toteudu.

      • -jarmo-

        Pihalla ku lumiukko!


      • sinettisormus1

        Tai toisin päin. Suvaitsemalla netpunkin uskonnottomuus ja sen seuraukset on seurauksena uskonnottomuuden pakkovalta ....
        Jos olisit elänyt silloin kun maailmaa väitettiin litteäksi, olisit huutaen pitänyt sen totena ja kuinkas kävikään? Niin usein tiede on kumottu. Tiede voi olla hyväksi, mutta väärinkäytettynä se muuttuu pahan aseeksi, tosin aseeksi, joka on jo monesti murtunut ....


      • sinettisormus1
        -jarmo- kirjoitti:

        Pihalla ku lumiukko!

        .... totisesti ....


    • -jarmo-

      Suvaitsevuus on itseasiassa juuri se aihepiiri mistä Sinettisormus aloitti.
      Minkä Jumala suvaitsi kun hän vapautti ihmisen menemään Paratiisista??

      Jumala vapautti ihmisen paratiisin "kahleista" itsenäiseksi ja vapaaksi synnintekijäksi, josta muodostui ihmiselle se pahin vankila ja äärimmäisin painajainen. Ja tässä tilanteessa jotkut jotka eivät Jumalaa tunne, kyselevät tuota kysymystä, missä Jumala oli kun tsunami tapahtui.

      Kun Jumala vapautti ihmisen ottamaan vastuu teoistaan, hän vapautti myös itsensä varjelemasta ihmistä joka ikiseltä typeryydeltä, jonka ihminen tekee. Ihminen luo itselleen samalla suvaitsemattomuutta kuin taas sallii suvaitsevuudellaan, löytämättä koskaan tasapainoa, koska sallimus tarkoittaa aina tekojen seuraamusten vastuunkantoa myös.

      Tästä johtuen sanon että suvaitsevuus johtaa äärimmäiseen pakkovaltaan.

      Jumala kaikessa viisaudessaan antoi kymmenen käskyä, jotka tomisivat äärimmäistä suvaitsevuutta rajoittavana tekijänä. Ihminen vaan ei kykene siihenkään, vaan aina vaan haluaa rikkoa Jumalan hellästi antamia ohjeita.

      Ja mikä on aina sama juttu, ihminen syyttää kaikesta taas Jumalaa.
      Niin tekee Netpunkkikin, vaikka väittää ettei edes usko siihen.

      • -jarmo- tekee todentamattomia oletuksia:
        1) jumala on olemassa, 2) tämä jumala on juuri kristittyjen jumala 3) paratiisi oli olemassa, 4) paratiisissa oli ihmisä 5) paratiisissa oli puhuva käärme 4) lankeemus tapahtui, 6) lankeemuksella oli negatiivisia seurauksia ja 7) raamatusta löytyy totuus.
        Kaikki nämä ovat todentamattomia. Nykyisen tiedon valossa kaikki ovat epätosia.
        Johtopäätös tässäkin asiassa on, että jumala oli täysin taitamaton sähläri. Jarmo, yrität sysätä vastuun ihmiselle kun juuri sinun jumalasi toimi epäpätevästi. Yhdessä toisessa ketjussa noin kaksi kuukautta sitten (ja myös pelastusanomassa) kirjoitit, että jos raamatusta löytyy ristiriita, niin ristiriita tulee hylätä. Juuri tämhän älylliseen epärehellisyyteen syyllistyvät fundamentalistit.
        Minun on helppo hylätä kaikki jumala koskevat argumentit. Rangaistus tai pelastus ei koske minua. Syytän jumalaasi siitä, mitä hänen nimissään toimivat (kuten sinä ja sinettisormus) ovat saaneet aikaan - suunnattotmasti inhimillistä kärsimystä vailla mitään perustetta.


    • Taas meni sinetti metsään ja pahasti.
      Raamatun kirjojen aikaan empirismistä ei ollut tietoakaan. Empirismi ja tieteellinen metodi kehitettiin paljon myöhemmin. Toistaiseksi tieteellinen metodi on ollut paras keino saada tietoa maailmasta. Sitä paitsi tiede ei edes pyri esittämään absoluuttista totuutta kuten uskonnolliset ideologiat, vaan tiede on korjautuvaa uusien havaintojen ja kokeiden perusteella.
      Sinetti, jo antiikin aikana tunnettiin heliosentrinen maailmankuva. Myös antiikin aikana oli käsitys atomismista. Meni aika kauan ennen kuin nämä pystyttiin tieteellisen metodin puitteissa vahvistamaan.
      Siinä välissä Euroopassa oli pitkä ajanjakso jolloin geosentrinen maailmankuva oli vallitseva. Tämä käsitys säilyi pitkään syystä, että kristillinen ideologia esti tai pyrki estämään tieteellisen tutkimuksen varsinkin jos se oli ristiriidassa raamatun kanssa.
      Galileo tutomittiin kerettiläisenä. Tuomio kumottiin vasta parikymmentä sitten.

      Raamattu se vasta pahan ase onkin psykopaattinen jumalasi on oikeuttanut mm. kansanmurhia seuraavasti:

      "Niin surmatkaa siis kaikki poikalapset ja surmatkaa myös jokainen vaimo, joka on yhtynyt mieheen. Mutta jokainen tyttö, joka ei ole yhtynyt mieheen, jättäkää itsellenne henkiin." - 4. Moos. 31:17, 18

      Tällaista maailmankuvaa sinä pidät tavoittelemisen arvoisena. Eilen kävimme keskustelun siitä kuinka Pietari mahdollisesti muiden opetuslasten ja jopa jahven avustaman murhasi Ananiaan ja Safiran.
      Missään kyseissä Apostolien tekojen 5. luvussa ei mainita eksplisiitisti mitään muuta kuin kuin kyseinen murha.

      • -jarmo-

        Äärimmäisen subjektiivista pohdintaa. Lisäksi kaikesta näkee kuinka isäsi on sinua pahoinpidellyt ja ilmeisesti hakkaamalla hakannut sinusta ateistin. Vihasi ja katkeruutesi isää kohtaan on selvääkin selvempää, jopa siraaloista.


      • -jarmo-
        -jarmo- kirjoitti:

        Äärimmäisen subjektiivista pohdintaa. Lisäksi kaikesta näkee kuinka isäsi on sinua pahoinpidellyt ja ilmeisesti hakkaamalla hakannut sinusta ateistin. Vihasi ja katkeruutesi isää kohtaan on selvääkin selvempää, jopa siraaloista.

        Uskon että jätämme sinut miettimään asioita ihan itseksesi, emmekä enää tällä palstalla vastaile kommentteihisi koska ne eivät johda mihinkään.


      • -jarmo- kirjoitti:

        Äärimmäisen subjektiivista pohdintaa. Lisäksi kaikesta näkee kuinka isäsi on sinua pahoinpidellyt ja ilmeisesti hakkaamalla hakannut sinusta ateistin. Vihasi ja katkeruutesi isää kohtaan on selvääkin selvempää, jopa siraaloista.

        Pelastussanoman mukaan juuri sinun lapsuudenperheesi oli aika kipeä. Sinä olet näistä asioista puhunut julkisissa postauksissa. Ehkä juuri hakattiin adventismiin, mene ja tiedeä.


      • sinettisormus1
        -jarmo- kirjoitti:

        Uskon että jätämme sinut miettimään asioita ihan itseksesi, emmekä enää tällä palstalla vastaile kommentteihisi koska ne eivät johda mihinkään.

        Aamen. Eipä paremmin voi kiteyttää, uskon tämän kuuluvan " Johanneksen seuralaisiin". (sen paremmin tarkentamatta)


      • netpunk kirjoitti:

        Pelastussanoman mukaan juuri sinun lapsuudenperheesi oli aika kipeä. Sinä olet näistä asioista puhunut julkisissa postauksissa. Ehkä juuri hakattiin adventismiin, mene ja tiedeä.

        Pelastussanomassa kirjoitata "kotikasvatukseni ei ollut kaksinen". Sen kyllä huomaa.
        Minun ajat sitten kuollut isäni taas oli hyvä ja hauska heppu. Ei mitään pahaa sanottavaa hänestä


    • sinettisormus1
    • sinettisormus1

      ... kaikilla meillä on ristimme, jotkut tosin kantavat sitä väärinpäin .... (kiteytys tähän päivään)

      Jumala, armahda meitä!

    • sinettisormus1

      Hetki sitten hiljennyin rukoukseen ja pyysin Herraa avaamaan sanansa tämän päivän keskusteluun ja Hän avasi sen Psalmi 17 kohdalta:

      http://www.evl.fi/raamattu/1933,38/Ps.17.html

      ... mitenkä sattuikaan, totisesti, mikään ei ole sattumaa ....

    • KTS (Ei kirj.)

      Eli aina kun terroristit iskevät Israeliin, he ovat itse ansainneet sen.

      Mikset sano tätä selkeästi?

    • sinettisormus1
    • sinettisormus1

      Jumala siis sallii meille asioita, vaikeuksia, koska itse synnissä elämme, hän haluaa näin meitä ojentaa, meidän ajatuksemme, eivät ole Jumalan ajatuksia. Joskus tuntuu että vaikeuksilla ei ole loppua, ehkemme itse ymmärrä parantaa tapojamme. Tiedän, että myös vaikeuksien kautta kirkastumme uskossamme ja lopullinen kirkastus tapahtuu ylösnoustessa, kuoleman portilla, silloin tapahtuu täydellinen kirkastuminen, niinkuin Jeesuksella, hänen tiensä on meille esimerkkinä, mutta kuinka moni siitä suoriutuu? Tämä ei todellakaan ole menestys teolokiaa .... Jobi on tästä hyvä esimerkki ....

      http://sley.fi/luennot/ESITYS/MiksijlasalJR.htm

      • sinettisormus1

        ... juuri täysin nöyrimmillämme, olemme valmiita kuulemaan ja vastaanottamaan Herran, silloin, kun viimeisetkin rippeet ylpeydestämme on karisseet pois, sillä ylpeys on synti ja se estää meitä Herran yhteyteen ...


      • sinettisormus1 kirjoitti:

        ... juuri täysin nöyrimmillämme, olemme valmiita kuulemaan ja vastaanottamaan Herran, silloin, kun viimeisetkin rippeet ylpeydestämme on karisseet pois, sillä ylpeys on synti ja se estää meitä Herran yhteyteen ...

        Suurin osa maapallolla koskaan eläneistä haistattaa pitkät pas.kat sinetin luuloille. Ei-kristitty maailmakin on onnistunut elämään täysin ihmisarvoista elämää ilman psykopaattista jahvea.


    • sinettisormus1
    • ulos

      Miksi Jumala sallii arkkipiispan noutajaksi helvettiin, tuohon kirkon ylimpään ihmiseen luottaa niin moni ja kaikki jotka tukevat häntä on valinnut tiensä kadotukseen Nyt joka-iikka ulos kirkosta..

      • (t)

        KOKO palstalla luulottelua!!näkeehän ihan omalta koneltaakin, et täällä on ryhmitetty! tai vaikka NUOLLETTU!!!! tai no niin jokka nuoloo ja ajaa pois halajavatkin!!!!!!!! jotka testaa ja kyselee.KÄY hermoille, tuomonen...ette aja kuin omaa asiaanne ..niin koriaa joka on silkkaa mainostamista... missä todistus "etsiä; hukkuneet"!!!!!!!


      • KTS (Ei kirj.)
        (t) kirjoitti:

        KOKO palstalla luulottelua!!näkeehän ihan omalta koneltaakin, et täällä on ryhmitetty! tai vaikka NUOLLETTU!!!! tai no niin jokka nuoloo ja ajaa pois halajavatkin!!!!!!!! jotka testaa ja kyselee.KÄY hermoille, tuomonen...ette aja kuin omaa asiaanne ..niin koriaa joka on silkkaa mainostamista... missä todistus "etsiä; hukkuneet"!!!!!!!

        Tiettyyn aikaan vuorokaudesta alkaa tuo kalja näköjään vaikuttaa tekstin ryhtiin horjuttavasti...


    • 1213

      Moni ihmettelee, voiko pahuus tai paha henki olla hyvästä Jumalasta lähtöisin. Esim. seuraava kohta herättää monissa ihmetystä.

      "Mutta Herran henki poistui Saulista, ja Herran lähettämä paha henki vaivasi häntä." – 1 Sam. 16:14

      Jotta asian voi ymmärtää ilman ristiriitaa, pitää tietää mitä paha oikeastaan tarkoittaa. Pahuus on kuten pimeys, valkeuden poissaoloa, tai kuten tyhjyys, jonkin poissaoloa. Paha ei siis ole oikeastaan mitään, se on hyvyyden poissaoloa. Paha tai pahat teot tulevat mahdollisiksi, kun hyvyydestä ja rakkaudesta luovutaan. Ja pahateko on oikeastaan se, että jättää tekemättä oikein ja hyvin. Kun siis hyvä poistuu, jää tilalle paha. Ja kun Jumalan henki poistui Saulista, on se sama kuin pahan hengen lähettäminen, koska paha henki on se, mikä tulee tilalle, kun hyvä henki poistuu.

      Kaikki pahuus maailmassa on oikeastaan seuraus siitä, että hyvästä on luovuttu. Jos ihmiset pitäisivät kiinni hyvästä, pahalla ei olisi tilaa missään, samoin kuin jos huoneeseen laittaa valon, siellä ei ole pimeyttä. Kun Jumalasta luovutaan, syntyy tila pahalle koska Jumalan hylätessä, ihminen luopuu Jumalan tahdosta, joka on, että ihmiset rakastavat toisiaan niin kuin itseään.

      Onko Jumala siis paha, kun salli itsestään luovuttavan? Mitään pahaa kun ei olisi, jos Jumala vaikuttaisi kaikessa. Mielestäni vapaus on hyvä, siksi Jumala ei ole paha, kun salli vapauden. Sen seurauksena on kuitenkin syntynyt tilaisuus pahalle, mikä on toki ikävä juttu monella tavalla. Mutta ihminen itse halusi myös oppia tuntemaan hyvän ja pahan niin kuin Jumala, joten on tietyssä mielessä hyvä, että voimme tässä maailmassa oppia tuntemaan mitä hyvä ja paha todella tarkoittaa. Moni ateistikin pitää tätä maailmaa Jumalattomana juuri pahuudesta ja kärsimyksestä johtuen. Voimme siis hyvin havaita mitä Jumalattomuus tarkoittaa. Ja olisi hyvä jos sen ymmärtäminen johtaisi ihmisen etsimään Jumalaa, jotta pääsisi eroon pahasta.

      Raamatun näkökulmasta on kuitenkin kaksi todellisuutta, maallinen ja hengellinen. On onni, että mikään tästä maailmasta ei voi tuhota sielua tai henkeä. Siksi olen sitä mieltä, että ei ole ongelma, eikä myöskään paha, että Jumala salli vapauden. Ruumis voi monella tavoin kärsiä ja kokea pahan, mutta sielu on turvassa siltä pahalta. Sielu tai henki ei kuitenkaan elä ikuisesti, jos se haluaa enemmän pahaa kuin hyvää, eikä siis ole vanhurskas, sillä ikuinen elämä on vanhurskaille.

    • 23.58

      fifty-fifty 22 sillee mikään ei olu oikees...lalskekaa nikit.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      74
      3520
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      2942
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      25
      2830
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2718
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      22
      2624
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2425
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      237
      2024
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1857
    9. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      42
      1763
    10. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      160
      1684
    Aihe