AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  /  / Mitä tehdä tukholmassa?

Mitä tehdä tukholmassa?

15 Vastausta 27 386 Lukukertaa
Olemme lähdössä tyttöystävän kanssa n. kuukauden päästä käymään tuhkolmassa laivalla. Päiväksi sattui lauantai ja nyt kaivataan tietoa missä käydä? Aikaahaan ei ole yhtään liikaa, mutta tarkoitus olis ainakin hieman kierrellä kaupunkia ja käydä ostoksilla. Kysymys kuuluukin että mihin päin tukholmaa kannattaa suunnata kun ottaa taksin satamasta? Kuulin radiosta oliko nyt NRJ:llä, kun ihan ohimennen joku juontajista mainitsi että tukholmassa hieman kauempana on jotain pieniä putiikkeja mistä voi jopa tehdä jotain löytöjä ja tämä paikkahan olisi tyttöystävälleni varsin mieleinen?? :) Eli missähän mahtaa kyseinen paikka sijaita? Kellään tietoa mitä voitiin tarkoittaa?

Kaipaankin nyt neuvoja mihin kannattaa suunnata ja missä käydä. Paikallinen taide ja monumentit jne turistihömpötys ei niinkään kiinnosta. Ostokset kiinnostaa, varsinkin näin joulua odotellessa.

Vaatekaupat olis tyttöystävälle varmaan mieleen niinkuin muukin krääsäkauppa. Itse kaipaisin tietoa halvoista elektroniikkaliikkeistä ja sellaisesta mikä nyt yleensä miestä voisi kiinnostaa.

Etukäteen kiittäen, Antti

Mekin ollaan

lähdössä Tukholmaan marraskuun lopussa, tosin me aiomme olla siellä 2 päivää, perjantain ja lauantain.

Viime vuonna olimme kesällä siellä käymässä, jolloin oli kiva vaan kävellä tai mennä metrolla sinne tänne, ja käydä shoppailemassa, mutta MARRASKUUSSA?? on kylmä ja lunta ja pimeää, niin en kyllä minäkään oikein keksi mitä voisimme tehdä...

Meitä ei myöskään kiinnosta mitkään kirkot tms, ehkä jotkut musiikkipaikat/kahvilat ja muotikaupat tms kiinnostaa enemmän. Olisi kiva tietää shoppailupaikoista enemmän, ettei tulisi pyörittyä vaan torin laidan H&M:ssä pelkästään...

Sori, enpä osannut teille nyt vastata, mutta halusinpa vain kertoa että täällä on muitakin joita kiinnostaisi tietää MITÄ VOISI TEHDÄ TALVISESSA TUKHOLMASSA???

Terveisin: Ella 19v ja Pasi 18v

Toivottavasti joku vastaa ja kertoo meille!? =)

Tervetuloa Tukholmaan!

Moi!
Shoppailuvihjeeksi vaikka tämä:
Tavanomaisen Drottninggatanin ja Gamla Stanin sijaan, suunnistakaapa vaikka Hötorgetilta Kungsgatania Stureplanille päin. Kungsgatanin varrelta löytyy yhtä ja toista, sekä pojille että tytöille.. Käväiskää (kalliinpuoleisessa) Sturegalleriassa, jatkakaa merkkiliikkeiden Biblioteksgatania Norrmalmstorgetille ja siitä Hamngatanille. Tavaratalo NK oikealla ja uusiutunut Galleria vasemmalla. Älkääkä unohtako pysähtyä kahville ja paakelseille matkan varrella.
Päiväreissun aikana kerkeää varmaan myös käväisemään Södermalmilla. Götgatan siellä on mukava shoppailukatu sekä sopiva baarikierrokseenkin.

Tervetuloa!!!

Quality Outlet

Kyseessä on Stockholm Quality Outlet Barkarby.
http://www.qualityoutlet.com/

Quality Outletista

Tosi mainio paikka. Outletin ulkopuolella on myös muita kauppoja, mm. iso Intersport, lelukauppa ja joku elektroniikkaliike, ja Ikea on ihan vieressä myös. Outlet on luoteis-Tukholmasta, kartassa jossain Jakobsbergin tienoilla. Siellä menee monta tuntia.

Barkaby

Joo, Barkaby on pendeljunan varressa just enne Jakobsbergin asemaa... Siitä tarvii vielä ottaa bussi... Numeroa en muista mutta menee Barkaby handelsplatsia kohti... Pendel menee Bålstaan tai Kungängeniin...

kaikki tukholmasta

tutkikaa tukholman matkailusivuja, sieltä löytyy vinkkejä. Ja ostakaa Tukholma-kortti, paljon halvemmaksi tulee, kuin taksilla kulkeminen.

Tässä malliksi yksi sajtti:
http://www.alltomstockholm.se/

Hyvä ehdotus

Hyvä idea, olen itsekin käyttänyt. Sitä ei tosin kannata ostaa, jos vaan shoppailee. Liikennelaitoksella on oma korttinsa, jolla voi kulkea julkisilla.
Tämä porukkahan ei ollut menossa säästämään. Antaa heidän mennä taksilla eikä kerrota edes siitä bussista, joka menee terminaalin edestä keskustaan ja takaisin. Joskus kaukaisina aikoina se oli ilmainen, tuskin enää.

Kertokaahan mullekin

ihan kokemuksia että mikä ois kiva baari/disco jossa soitetaan uusimpia hittejä poppia ja sellasta kivaa (ikärajana 18), jonne uskaltais suomalaisenakin mennä!

Eli Tukholman keskustassa tai lähettyvillä!?

Mitä maksaa sisään, entä narikka, entä juomat? Millasta porukkaa siellä käy, millaset kuteet ihmisillä, mikä meininki ym.

Kertokaa please edes yksi kiva bilepaikka!! Kitooos!!!

Ks. aiempaa

Katsopas hieman alempana kirjotusta otsikolla "tukholman baareja", sieltä löytyy ainakin muutama bilevinkki! Sisäänpääsymaksu esim. Buddhaan oli 100 kr kun kävin mutta ei varmaan kaikkiin paikkoihin noin korkea.. Narikka on sen pari euroa ellei sisälly pääsylippuun..

Tukholma is Number One

Tervetuloa Tukholmaan, Pohjolan Metropoliin!
Tukholman keskustassa teille löytyy kaikkea mitä haluatte ostaa, syödä ja juoda jne...
Åhlens'in tavaratalossa ja lähikaduilla, noin 2 kilometriä tavaratalosta joka suuntaan, löytyy kaikkea joka lompakolle ja kaikille mieltymyksille.
Ei kannata lähteä kauemmaksi. Siellä vain käveleskelette katuja sinne tänne, niin löytyy kaiken alan myymälöitä ja ruokaloita.
Tervetuloa Pohjolan parhaaseen kaupunkiin viihtymään! Olen jo itse viihtynyt 36 vuotta!

Tukholman Vanha Kaupunki

Kun olette siinä Åhlens'in tavaratalon edessä Drottninggatanilla, niin sitä katua pitkin itään päin kävellen saavutte Vanhan Kaupungin Västerlånggatanille, joka on täynnä pikkuputiikkeja (turistirysiä!). Sielläkin voi olla kiva pistäytyä!
Lauantaisin Tukholma on täynnä = täynnä ihmisiä, ja kaduilla on kaikenlaisia tapahtumia, joten olette valinneet sen parhaan päivän viikosta!!!

kiitos sepe

kiitos Sepe, tuo auttoi paljon. alkaa meinaan matka jo häämöttämään! ylihuomenna lähtö!!

Sepelle tai muillekkin vielä kysymys!

Miten pitkä matka mahtaa olla Vikinglinen terminaalista tuonne åhlensin tavaratalon eteen?

Ajattelimme tyttöystävän kanssa ottaa taksin terminaalista ja kertoa että haluamme tuon tavaratalon eteen ja siitä on sitten kätevä pyöriä koko päivä siinä keskustassa. Turha sitä on tosiaan lähteä kauemmaksi kun aika on rajattu.
Onko mitään tietoa miten paljon maksaa taksi satamasta keskustaan?

Taxi till Åhlens

Matkaa on noin viisi kilsaa ja taxi maksanee noin 150 kruunua, siis noin 15 euroa.
Valvempi vaihtoehto: Bussi Viking terminaalista Slussenin metroasemalle (T-Slussen) ja sieltä metrolla (tunnelbana) Tukholman keskusasemalle (T-Centralen). Toisessa päässä tätä asemaa on Åhlens tavaratalo ja toisessa Centralen (keskusrautatieasema). Viking terminaalissa Tukholmassa on esitteitä ja Tukholman KARTTOJA ja siellä myös neuvotaan miten pääsee keskustaan helposti!!! Lycka till!

Tack!

Kiitos paljon Sepe, olit suureksi avuksi. mihin olisimmekaan joutuneet ilman sinua! Vielä kerran stor TACK för dig :)
 /   /  /  /  / Mitä tehdä tukholmassa?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta