suolistosyöpä.

peloissaan1

Te joilla on ollut/on suolistosyöpä mistä ja miten saitte sen selville? Oireet yms? Olen vasta 19v nuori nainen ja pelottaa että minulla kyseinen syöpä. Minulla on ollut nyt 2 viikon ajan kamala ummetus. Olen vessassa päässyt käymään melkein joka toinen päivä. Otin tätä tilaa helpottaakseni laxoberonia mikä ei siis auttanut ja sama tila jatkui, kunnes parin päivän päästä mahaan koski kamalasti ja vessaan mentyä oli maha tosi löysällä ja vaikka olikin tuntui ettei uloste tullut kunnolla ulos. Nyt olen ollut taas ulostamatta kolmatta päivää ja googlasin tästä asiasta ja pelokseni luin suolistosyövästä/tukoksesta. Aloitin syömään nyt kuitupitoista ruokaa ja juomaan paljon vettä jos se vaikka auttaisi. Olen stressannut paljon tätä asiaa mikä voi myös kanssa varmaan vaikuttaa mahan toimivuuteen.. pelottaa apua!

5

257

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • maha kuntoon

      Stressi saa aikaan tuollaisia tuntemuksia ja on syy, että vatsa ei toimi. Jos sinulla olisi todella suolistosyöpä ja suoli sen vuoksi tukossa, niin tässä vaiheessa olisi kivut jo niin kovia että olisit joutunut lääkäriin, olisit laihtunut ym.
      Kyllä syöpämahdollisuus on erittäin epätodellinen.

    • Pussinkuljettaja

      Komppaan edellistä vastaajaa. Nuori ikäsi myös puhuu sitä vastaan, että kyseessä olisi syöpä. Erittäin harvoin noin nuorella tavataan suolistosyöpää. Niin moni tekijä aiheuttaa suolistohäiriöitä syövän lisäksi, ja juurikin stressi on yksi yleisimmistä.

      Jos oireesi jatkuvat useamman viikon kannattaa sinun lääkärin puheilla käydä ihan mielenrauhasi vuoksi.
      Suolistosyöpä on salakavala tauti ja sen oireet saattavat olla hyvinkin yksilölliset, mutta sinun kohdallasi on hyvin hyvin epätodennäköistä, että tuo tauti sinulla olisi.

    • Aloittaja1

      Kiitos helpottavista vastauksista! :) sain eilen mieltäni rauhoitettua kun pystyin käymään taas vessassa. Ajoin nyt siis jatkaa vain kuitupitoisen ruuan syömistä ja lisätä liikuntaa :)

    • tuskin on syöpää

      Prosessoitu suomalainen maito, viljat, sokerit, stressi, keinomakeutusaineet, prosessoidut kasvirasvat (margariinit, kasvirasvakermat jne...) ja lisäaineet. Ne kun jättää pois, rauhoittuu elimistö aika monella.

      Viljojen ja/tai maidon karsiminen ei tietenkään ratkaise kaikkien ihmisten kaikkia mahdollisia terveysongelmia, mutta todella monella erittäin nopea ja yksinkertainen tapa parempaan hyvinvointiin, joka ei maksa mitään.


      Mutta jos ruokavalion muutos parempaan ei auta, niin VAADI ehdottomasti tutkimuksia, koska voit sairastaa jotain vakavaa sairautta, joka vaatii hoitoa ja hakeudu välittömästi hoitoon, jos sinulla on esimerkiksi näitä oireita: jatkuva oksentelu, jatkuva kipu, laihtuminen, jatkuva sairastelu, veriripuli, pitkittynyt ripuli, nielemisvaivat, ruuan takertumisen tunne tai jatkuvaa kuumetta.


      Viljat ja/tai maitotuotteet pois 2-4 viikoksi. Kokeile kumpi oireet aiheuttaa. Voi olla, että kumpikaan ei sovi. Jo 1-2 viikossa huomaa eron entiseen, jos jokin ruoka-aine ei sovi.


      Jos jopa kolmasosa suomalaisista kärsii vatsa- ja suolisto-oireista tai muista ongelmista joissa viljojen välttäminen auttaa, niin sinä voit olla niistä yksi. Lisäksi viljojen gluteeni (vehnä, ruis ja ohra), viljojen tärkkelys sekä maito tuottavat limaa ja tulehdusta elimistöön, joka pahentaa allergioita, astmaa, infektioita, lasten korvatulehduksia ja reuman oireita.
      http://personal.inet.fi/koti/remeli/viljat.htm


      Maitotuotteet ovat monella yksi keskeisistä syistä suolisto-oireisiin, allergioihin, astmaoireisiin sekä erilaisiin iho-ongelmiin. Maitotuotteiden eliminointi helpottaa usein näitä oireita, ja moni vuosia oireista kärsinyt pääsee pysyvästi eroon sekä ongelmasta että lääkityksestä. Lisäksi maitotuotteet keräävät limaa ja ovat usein merkittävänä tekijänä kroonisissa ylähengitystieinfektioissa.
      http://personal.inet.fi/koti/remeli/kalsium.htm


      Kannattaa huomioida, että mitään koetta ei ole olemassa, joka näyttäisin yliherkkyyden viljoille ja/tai prosessoidulle suomalaiselle lehmänmaidolle.

      Näiden diagnoosi perustuu aina välttämisaltistuskokeeseen.

    • vettä.

      vettä janoon 1-2 litraa päivässä

      aloita aamusi vedellä

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2803
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2380
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2160
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1944
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1796
    6. 152
      1782
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1767
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      131
      1510
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe