AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Sairaanhoitajan pääsykokeet

Sairaanhoitajan pääsykokeet

5 Vastausta 1 113 Lukukertaa
Voisiko joku viime vuosina pääsykokeissa ollut valaista millaiset ne nykyisin ovat eli mitä pitävät sisällään? Itse olen ollut edellisen kerran v.1997, joten ovat ehkä siitä muuttuneet....kiitti jo etukäteen!!

päästäkseen.........

sairaanhoitajaksi,on ensin opiskeltava anatomiaa,eli sairaalan kellarista lähdetään.
Siitä se lähtee,jos lähtee.....!

Riippuu tietysti paikasta, mutta..

Opiskelen nyt Jyväskylän ammattikorkeakoulussa ekaa vuotta sairaanhoitajaksi ja täällä pääsykokeissa oli opettajien haastattelu ja ryhmätilanne. Ryhmätilanteessa oman ryhmäni keskustelun aiheena oli rasismi. Kävin myös PIRAMK:ssa kokeissa ja siellä oli ensin 3h teoria koe jossa oli laskuja, aineen referointia ja psykologisia testejä. Sitten oli n.10 min keskustelu psykologin kanssa ja ryhmätilanne, josas aiheena oli myös rasismi. Ryhmätilanteeseen kuului myös palikkatesti eli piti rakentaa levyistä palikoita tjn..

miksi

kävit kummankin pääsykokeissa, eikös riitä kun yksissä käy?

Eri koulut

Joissakin amkeissa on vaativammat pääsykokeet joten "iisimmät" pääsykokeet eivät riitä näihin vaativimpiin, ts. eivät vastaa toisiaan... Siksi kenties joutuu käymään useammassa...

Siksi, että...

Niin, eli kaikkiin kouluihin ei käy toisen koulun pääsykokeissa käynti. Mutta kävin ihan myös sen takia Tampereella pääsykokeissa, että sain esimakua tulevasta. Tiesin vähän mitä Jyväskylässä saattaa olla vastassa. Halusin nimittäin panostaa Jkl:n pääsykokeisiin täysillä.
 /   /  /  / Sairaanhoitajan pääsykokeet

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta