Onko Putin NWO hankkeessa mukana?

U S A 6 6 6

Mietin onko Vladimir Putin mukana New World Order suunnitelmassa, tukeeko hän hanketta?

Vai onko Putin NWO vastustaja ja kehittyykö maailmasta moninapainen, mutta lopunaikojen saatossa maiden hallinnot kumminkin luovuttaa valtansa antikristukselle?

14

206

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nncnxncnxnxnxfllflff

      Tuo on hyvä kysymys!
      Äkkiseltään vaikuttaisi että venäjä on maailman ainoa järkensä säilyttänyt valtio, mutta voihan sekin olla vain osa käsikirjoitusta.

      • nwo 99

        Putin taistelee sitä vastaan, siksi Ukrainan sota kun Putin haluaa jakaa kyseisen maan Merkelin kanssa. Putia on varmaankin kusetettu ja siksi konflikti, Putin haluaa puolet Ukrainasta ja niin siinä varmaan tulee käymäänkin.


      • Tyhmät luulevat
        nwo 99 kirjoitti:

        Putin taistelee sitä vastaan, siksi Ukrainan sota kun Putin haluaa jakaa kyseisen maan Merkelin kanssa. Putia on varmaankin kusetettu ja siksi konflikti, Putin haluaa puolet Ukrainasta ja niin siinä varmaan tulee käymäänkin.

        Tietenkin Putin on osa NWO-kokonaisuutta; ettei olisi vain itse Lucifer.

        "Maailman Pelastaja" josta tuleekin se Maailman Hallitsija.


    • jospärjää

      Putin on hidastamassa toimillaan nvo toteutumista jos pärjää.

    • Masonic Stuff

      Is Putin false opposition?

      Yes. But, at the same time, the differences between East and West seem real. They represent two Masonic mafias, one pretending to be nationalist and religious, the other proudly satanic. But the Russian mob will not agree to being exploited and controlled by the Zionist mob.

      http://henrymakow.com/2014/04/Is-Putin-False-Opposition.html

    • Tutkittua

      Toivottavasti Putin ei kannata NWO:ta.Jos kannattaa,olemme pahassa pulassa,sillä minne sitten minäkään pakoon pääsisin tulevaa maailmanhallitusta,jollen voisi paeta venäjälle.Eikä venäjällekään niin vaan mennä,mutta toivoin,että tarjoaisivat turvapaikkaa vainotuille kristityille. Ateisteille.antikristuksen hallintoaikana kun ei voi olla ateistikaan,tulee olemaan vain yksi uskonto jonka diktaattori hyväksyy.Kristtyjähän he jo nyt vainoavat.Vapaamuurareiden tavoite on ollut hävittää Jeesus Kristus nimi kokonaan,ja miten käy hänen seuraajilleen,arvatenkin huonosti.

    • Kenties juu

      Eiköhän se ukko ole juonessa mukana. Kusetustahan tämä pallo on täynnä ja en ihmettele vaihtoehtoa että Putin kuuluisi siihen porukkaan mikä kusettaa suurta osaa ihmisiä ja hajoita ja hallitse on aina yksi homman nimi. Mätää kun riittää paljon ja suurin osa ihmisistä ei halua tietää ja ottaa mistään asioista selvää. Riittää kun politiikot tekee mitä tekee ja lupaa mitä lupaa. Ehkä sitten ihmiset herää kun romahtaa ja kovaa ja kun palvelut loppuu että mistä on kyse asioissa. Nyt mennään huumassa ja rahan ja tavaran kiilto silmissä vielä ja hyvässä uskossa johonkin asiaan ja maailma ja päättäjät ja kaikki tuntuu turvalliselta ja niihin luotetaan vielä kuitenkin.

    • näin päin

      Koko NWO salaliittoteoria on Venäjän juoni ihmisten harhauttamiseksi ja länsimaiden mustamaalaamiseksi.

      • Olet selvästi

        Länsimaisen, pääosin USA:n propagandan saastuttama ja aivan pihalla todellisuudesta.


    • Hekatos

      Tottakai Putin on osa NWOta. Ja Kiina on myös mukana, koska Illuminatin suunnitelmien mukaan Kiinasta tehdään Illuminatin johtava valtio ja länsimaat näivetetään köyhiksi takapajuloiksi. NWO:n Kiina-agendan aloittivat Kissinger ja Nixon 70-luvulla. Vapaamuurarit ovat muuten erityisen aktiivisesti mukana tässä agendassa, jossa lopulta voittajia valtioista ovat juuri Kiina ja Venäjä, sillä nehän ovat esimerkillisiä uuden ajan korporativistisen kommunismi-fasismin edustajia. Illuminati on tuominnut demokratian hävitettäväksi maailmasta.

    • ajbcsadvcxz

      NVVO on prosessi joka on käynnissä koko ajan. On väärin pelätä pelkästään lopputulosta joka on koko maailmanhallintaan pyrkivä diktatuuri joka on niin vahva ettei sitä kyetä enää murtamaan.
      Nyt ei vielä tilanne ole kokonaan hallinnassa koska kaikkia ei vielä kyetä hallitsemaan yhdestä konttorista käsin.

    • Katsokaas tarkkaan... Nyt eletään mielenkiintoisia aikoja. Seuraava Supersysteemi on "hallitukseton".

      Taustaa:
      Jeesuksen syntymä aikoina (0 ekr.) kuninkaat hallitsivat. Syntyi verollepano, jossa ihmisiä verotettiin. Ominaista oli diktatuurinen valtasuhde aatelisten ja työntekijöiden välillä. Filosofit kirjoittivat suuresta hengellisestä rakkaudesta, jota ei voi rahalla mitata (raamattu). Se kehotti jakamaan armoa ja rakastamaan toisia ja välttämään pahuutta. Uusi Supersysteemi omaksui hengellisyysteeman ja alkoi rahastaa Jumalan nimessä kirkkona, jonka diktatuurisena johtajana toimi Paavi. Kirkko oli portti rakkauteen ja hengen luokse kunhan kolikko kirstuun kilahtaa. Helvetillä pelotettiin ihmisiä. Samaan aikaan syntyi valistuneiden joukko, jota kutsuttiin Illuminatiksi. Illuminati alkoi valistaa kansaa tieteellä ja järjellä vastoin kirkon oppeja. Tähän kuului tieteilijöitä ja taiteilijoita, mm. Newton, Galileo Galilei, Donatello, Rafaello, Michelangelo jne. (jäännöksiä valistusajasta nähdään edelleen Hollywoodissa ja etenkin Disneyn piiretyistä). Ihmisten usko kirkkoon romahti 1700-luvulla, jonka jälkeen syntyi demokraattinen keskusjohto. Tämä hallitus käyttää apunaan tieteen selityksiä ja perustelee valintoja harhaisilla tutkimuksilla, joita on helppo uskoa. He omaksuivat Illuminatin salaiset kokoukset ja tiedelähtöisen ohjauksen ihmisten huijaamiseksi, jota aiemmin käytettiin ihmisten valistamiseksi. Elämme parhaillaan tätä jaksoa, joka on kuitenkin tulossa päätökseensä.

      Tulevaisuus:
      Ihmisten kriittisyys hallitusmuotoista keskusohjausta vastaan on huipentumassa. Emme luota enää hallituksen kykyyn hoitaa asioita. Kyseenalaistamme rahan merkityksen (Fiat-raha), ja haluamme muutosta valheiden täyttämälle hallitusjohdolle. Tieteen tutkimuksen taso on romahtanut ja tuottaa täyttä "sontaa". Pankit ja niiden takana toimivat henkilöt leimataan syyllisiksi. Todelliset tekijät toimivat edelleen kulissien takana. Seuraava Supersysteemi on hallitukseton, jossa raha ei ole säänneltyä keskuspankkirahaa vaan sääntelemätöntä virtuaalivaluuttaa. Ja kaikkihan tiedämme, että Bitcoin on jo luotu tulevaisuuden systeemin pohjaksi. Kaikki tapahtuu hiljaa kulissien takana ja seuraavien sukupolvien vaihdoksen yhteydessä. Se tulee ajassa luonnostaan seuraavien vuosikymmenien aikana.

      Onko yllätys, että juuri ennen kuin uusi sääntelemätön virtuaalivaluuttarakenne iskostuu käyttöön, on suunnitteilla vapaakauppasopimus monopolien luomiseksi (TTIP) ja herruus energianlähteiden kontrollista (Ukrainan ja lähi-idän sodat). Sitten kun kansaa kyetään ohjaamaan ilman, että tarvitsee puuttua rahan arvoon keskuspankkien kautta, voidaan "kontrolloimaton" kryptovaluutta ottaa käyttöön.

      Kysymys: Uskotteko todella, että Bitcoin on kontrolloimaton, ja että sattumanvaraisesti syntyi virtuaalivaluutta, joka alkoi menestyä? Nyt virtuaalivaluuttaa markkinoidaan nuorille, alle 40-vuotiaille, jotka omaksuvat nopeasti uuden teknologian ja maksumenetelmät. Markkinointi tapahtuu joka puolella internetissä, uutisissa (MTV uutisoi, että talo on ostettu virtuaalivaluutalla), ja paikoissa (rautatieasema, levykauppa X). Bitcoinin takana on valtava koneisto, joka lobbaa järjestelmää vauhdilla eteenpäin. Bitcoin-automaatteja ilmestynyt ympäri maailmaa nopeasti. Bitcoineja voi ottaa jo palkkana. Uskotteko, että Bitcoinin luoja on oikeasti joku random-tyyppi, jolla on miljoon Bitcoinia takataskussa. Sitä tuskin tarvitsee kertoa, kenellä Bitcoinit todellisuudessa ovat.

      Mitä tapahtuu Venäjän ja Kiinan suhteen? Polarisaatio lännen ja Venäjän välillä käy kuumana. Onko Itä vs. länsi todellisuudessa käynnissä vai kuuluuko se suunnitelmaan? Sitä on vaikea sanoa vielä. Toistaiseksi luulen, että riita on todellinen. Yksi suuri Bitcoin-kauppapaikka on "kaapattu" ja useita tilejä ryöstetty. Kenenköhän johdosta (kröhm)? Virallisesti tiedetään, että kyseessä oli hakkerit. USA:n hallitus on takavarikoinut Bitcoineja tietyiltä tahoilta. Miksi? Koska Kiina ja Venäjä ovat äkänneet USA:n seuraavan suunnitelman, Supersysteemi: Bitcoin. Ylijäämädollareita Kiina ja Venäjä aikoivat sijoittaa jo tulevaan systeemin, mutta USA hallitus vesitti suunnitelmat ja otti Bitcoinit itselleen väittäen jonkun "hakkeroineen" tilit. Samoin tietyillä tahoilla tulee olemaan mahdollisuus sammuttaa kenen tahansa tili, jos näyttää että he vaurastuvat liiakseen.

      BRICS-maat (Brasilia, Venäjä, Intia, Kiina ja Etelä-Afrikka) ovat jo luoneet oman yhteisen maailmanpankkinsa, joka tulee korvaamaan USA:n johtaman World Bankin. Onko taistelu vain kulissia vai totta, sitä on vaikea sanoa. Aika näyttää.

    • 33322

      Tämän Valdai puheen perusteela Putin on vastaan NWO:ta.

      Suomenkielen tekstitys videossa.
      http://m.youtube.com/watch?v=d_nZZfoRU-Q

    • hiippailia

      Putin on paljon aidommin oikeassa kuin kukaan poliitikko meillä lännessä!

      Kolminkertainen eläköönhuuto Vladimirille! Köön ,köön köön!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      2012
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1559
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      145
      1448
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1318
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1260
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      274
      1090
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1002
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      124
      991
    9. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      110
      967
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      51
      802
    Aihe