kannabiksen vaikutukset selvinpäin?

joku vaa

Eli luin, että joku oli kokeillut pariin kertaan kannabista ja vaikutukset oli olleet seuraavat:
- Jää jumittaa (eli tuijottaa jotakin asiaa pitkään, kunnes tajuaa sen, että tuijottaa)
- Pakko nauru (nauraa joka jutulle, minkä luulee olevan hauska)
- Tyhmä olo (ei oikein tajua mitä tapahtuu)
- Kaikki ruoka maistuu parhaalle, tekee mieli syödä loputtomasti ruokaa (Johtuu siitä että, verensokeri tasot laskevat)
- Välillä tuntuu niin kuin lähtisi leijailemaan (esim, kun seisot ja nojaa jotakin vasten, jaloista lähtee tunto *NAPS! noin vain. Et kuitenkaan kaadu, mutta et tunne jalkojasi vain alla, tuntuu siis kuin leijuisit)

Tajusin, että itselläni on samat "oireet" selvinpäin. Mitään päihteitä en siis ole koskaan kokeillut.

Onko kellään muulla ollut samoja oireita selvinpäin, kannabiksen tai jonkun muun aineen vaikutuksen alaisena?

10

368

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jukkaboyy

      Joo kyllä minäkin olen joskus jumittanut selvinpäin ja tuntenut itsesi tyhmäksi. Nauranut tyhmille jutuille ja nauttinut ruoasta. Jos koet näitä oireita selvinpäin niin kannabissta en sinulle suosittele tai saatat vaipua ameeban tasolle.

      • Loppuun kasvanut

        Kannabis ja muutkin huumeet vaikuttavat niihin ihmisessä valmiiksi oleviin mekanismeihin. Samoja oloja kokee siis selvinpäinkin. Amfetamiinin kaltaista oloa voi kokea lenkillä käytyään. Lsd:'n kaltaisia aistihairahduksia on ollut monella lapsena jne..


      • Jaa mutta toisaalta

        Minulla taasen kannabis ei tee oloa tyhmäksi, vaan päinvastoin ajatus alkaa kulkea. Jotkut ilmeisesti ohittaa tuon vaiheen ja tuntee vaan olonsa tyhmäksi? Silloin kun ajatus alkaa kulkea niin on vaan pakko todeta että ihminen on ihan hemmetin tyhmä. Luulee itsestään ihan liikaa.

        Yksikin kerta, perjantaina, tuli ajateltua kuinka siistiä olisi että ihmiset aikuistuisi ja lähtisi tutkimaan avaruutta ympäri universumia, ilman riitelyä jne. Sitten poltin vähän hamppua ja aloinkin miettimään että mitenkäs päin vittua on mennyt sitten vuoden 1492 jolloin Kolumbus "löysi" Amerikan. Kuinka pahasti planeettaa on saastutettu viimeiset pari sataa vuotta (100 vuotta verrattuna planeetan ikään)? Ilmakehä on kuolemaisillaan, meret pilattu, luonto kattavasti saastutettu, kaikki alkuperäiskansat yleensä vaan tuhotaan kyselemättä, eli niiltä mitään oppimatta.

        Niin, mietittäisikö vielä vähän, kannattaako meidän lähteä tonne avaruuteen? Vai olisko fiksumpaa vaan jäädä kattomaan niitä vitun elokuvia kunnes evoluutio joskus miljoonan vuoden päästä päättää toisin?


    • gmorij34urjrforef3ri

      Ei ole noin yksinkertainen asia, kuten ei myöskään se, että kannabis passivoi.

      Lajikkeita on varmaan tuhansia, satoja ainakin ja niin on vaikutuksetkin erilaisia riippuen lajikkeesta, ihmisestä ja monesta muustakin asiasta.

      Mutta eipäs nyt jatketa "huumeista"

      Tutki asiaa hakusanalla endokannabinoidit, ihmiskehossa kun on noita "huumeita", tarkemmin sanottuna kannabinoideja siis, ilman kannabiksen käyttöäkin.

      Tuo välittäjäainejärjästelmä mm. säätelee kehossamme mielihyvää ja syömiskäyttäytymistä.

      • 10022

        Narkomaanit täällä taas valehtelevat.


      • zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
        10022 kirjoitti:

        Narkomaanit täällä taas valehtelevat.

        Sinä totuuden vääristelijä, totuuden kieltäjä, eli valehtelija.

        Ihmiskehossa on endokannabinoideja.

        Opiskele ja viisastu.


    • a2222e23 2222

      itse leijun aina ilman mitään huumeita/päihteitä. olen sillaisella tasolla aina mistä toisten pitää maksaa :D toisten pitää käyttää huumeita että kokee maailman niinkuin minä :D olet onnekas jos jäät tujoittaan tyhjyyttää ilman päihteitä. sitä voidaan kutsua myös ns hetkessä olemiseksi.. vielä kun opettelet hallitsemaan sitä niin se muuttuu paremmaksi. leijuminen on kanssa kivaa.. käy suorastaan sääliksi ihmisiä jotka ei voi kokoa tälläistä ilman huumeita

      • Jämpti on näi

        Joo. Toisaalta Kannabis on kasvi ja sienet on sieniä. Peyote on kaktus ja Ayahuasca tms on köynnös. Kaikki ollut olemassa jo ennen modernia ihmistä. Jokainen vetäkööt siitä johtopäätöksensä. Itse en ole pitkiin aikoihin enää *maksanut* yhdestäkään huumausaineesta. Nykyisin tiedän että ne ovatkin lääkeaineita ja luonto tarjoaa ne ilmaiseksi. Luonto ei ole kapitalistinen riistäjä-kusipää. Että keneen tässä nyt sitten luottaisi?? Luonto opettaa paremmin kuin ihmisen keksimät alkoholi ja muut kemikaalit, tosin ei minulla ole niiden käyttöäkään vastaan mitään kunhan ymmärretään se että se ei ole luonnollista. Alkoholi ja LSD sekä tupakkaTUOTTEET ovat ihmisen pyrkimyksiä tehdä luonnossa jo olevista PAREMMISTA lääkkeistä jotain luontoa parempaa. Ihminen kun on sen verran ylimielinen otus. Ehkä myös he jotka kuvittelevat olevansa huipulla ilman huumeitakin. Tämä onkin vaikea asia koska valistus on mitä on.
        Minua säälittää eniten se osa ihmiskunnasta jotka ovat valheiden uhreja. En todellakaan tiedä mikä huume sai ihmisen valehtelemaan ja petkuttamaan. Huumeiden syyksi se on kuitenkin laitettu. Jokin niistä siis korostaa näitä ominaisuuksia. Mikä se sitten olisi? Millä päihteellä on tuollaisia ominaisuuksia?

        Mutta, muista että siinä missä sinun onni on jatkuva pilvessä oleminen joka saattaa jopa vaatia jotain amfetamiinia tms jotta voisit olla ns. normaali, ne jotka tykkää pilvestä on useimmiten luonnostaan eräänlaisessa amfetamiini tms. päihtymyksessä. Ei ihmisiä saisi tuomita minkään tuollaisen perusteella, luontohan tarjoaa korjaussarjan ilmaiseksi ja kun on kerran korjattu niin ei pitäisi olla kenelläkään valittamista.


    • Johnny_Thunder

      Vuoteen 2020 mennessä kaikki osavaltiot Yhdysvalloissa on mukana kannabiksen lääke- tai viihdekäytössä Coloradon ja Washingtonin tavalla. Samoin kuin monet euroopan sivistysvaltiot. Nuorille sukupolville ei riitä enää vanhan tyylinen propaganda/pelottelu, missä toiset huumeet: Alkoholi, nikotiini, kofeiini, kipu- ja mielialalääkket on OK! Mutta: kannabis EI! vain koska laki menee näin. :D Nyt on päällä kieltolaki samalla lailla, kuin 20-30 luvulla se oli alkoholille. Alkoholi oli siis huume silloin, mutta ei enää?! Sama muutos tulee tapahtumaan kannabiksen kanssa.

      Kulttuurit kehittyvät nykyään suurella nopeudella kiitos internetin ja tämä on vain yksi esimerkki siitä. Voit olla muutoksen mukana tai sitä vastaan, mutta kannabis on osa tulevaisuutta.

      Hyvää syksyä

      • Kapiste/

        Kannabishan tuo esiin niitä ihmisessä olevia ominaissuuksia. Naurunhörskötys on monelle varmasti tuttua lapsuudesta ja nuoruudesta, kuten myös pelot. Kannabis saattaa vahvistaa myös jo olemassa olevia ongelmia, mm. sisäänpäinkääntyneisyys jota tällaisesta kärsivällä henkilöllä on ollut varmasti myös jo lapsena. Luonnostaan ekstrovertille todennäköisesti aiheutuu puheripulia.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      300
      3455
    2. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      204
      2951
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      71
      2534
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      233
      1992
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1425
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1327
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1318
    9. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      170
      1304
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1267
    Aihe