Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

helppiä!

ajattelia

Onko parempi kertoa erosta kasvotusten, viemällä kirjeen postilaatikkoon vai viestillä? Pelkään, että jos eroan kasvotusten alan itkemään hysteerisesti, ja pian perun sanani vaikka ero olisi paras ratkaisu. Ja sama sitten tavaroiden hakeminen toisen kämpältä? Apua kaivattais!!

6

109

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • luulee tietävnsä

      Neuvo; tyhjennä ensin tavarat pois. Kun asia valkenee toiselle osapuolelle, kerro viileän asiallisesti että lopetit suhteen. yhats it.
      senjälkeen aikaa hoitaa sisintään ja itkeä yksin kaikki tuskat pois ja tajuta ehkä realistisemmin millainen suhteenne oli.

    • IhminenToiselle

      Ei ainakaan viestillä. Järkyttävää jos parisuhteen voi kuitata noin. Toki jos olet teini ja "parisuhteesi"on kestänyt pari pvää-viikkoa..ja siltikin halpamainen tapa lopettaa suhde. Mitätöi kaiken ja kertoo, kuinka välinpitämätön olet.

      Oletkohan ihan täyspäinen...mitä sitten, jos itkettää? Jos olet päättänyt erota, kerro se toiselle. Ja vaikka poistu paikalta sitten, sopikaa, milloin puhutte asiasta. Pitää olla läsnä.

      • ajattelia

        Suhteeni on kestänyt noin 3 vuotta. Mutta kiitos neuvosta


    • Kokemusta on

      Kasvotusten loppupuheet kannattaa pitää ja todellakin puhua asiat halki ettei mikään jää mieltä kaivertamaan. Kun olet tavarasikin ottanut mukaan, niin älä ota enää häneen yhteyttä, juuri siitä alkaa ne sekstailut ym. ja taas suhteen eestaas veivaus.

    • viivahaaroissa

      Vain nainen osaa ja voi toimia ja oikeutettukkin tekemään näin että kirjeitse tai kylmällä tekstiviestillä ilmoitetaan että se oli sitten tässä.
      Mieshän olisi vastaavassa tilanteessa täysi SIKA!
      Pokkaa ei riitä naamat vastatusten kertomaan asiasta vaan verhotaan sekin noihin naisellisiin tunteisiin ja tässäkin on sentään 3v suhteesta kyse.

      Itsekkin tulin melkein jätetyksi 11v suhteesta jossa oli jopa lapsia pelkällä kirjeellä mutta tajusin sen ennen sillä mykkäkoululla jolloin otin puheeksi ennenkuin sain tai oikeammin vahingossa näin sen lapsellisen kirjeen missä melkein verhotkin jaettiin...mutta pokkaa ei riittänyt hänelläkään sitä antaa ja pelkkää huutoa sain kohdalleni kun ihan asiallisesti yritin selvittää asiaa...mutta erohan siitä tuli lopulta mikä oli vain tunteiden perusteella tehty.
      Että näin sitä osataan ja on oikeutettua erota Suomenmaassa kun on viivahaarojen välissä.

      • ElämäUusiksi

        Anteeksi, haluan korjata väärän tietosi. Mieheni jätti minut ja lapset tekstiviestillä 10 yhteisen vuoden jälkeen. Olin marketin parkkipaikalla menossa kauppaan lasten kanssa. Ja elääkin jo uuden perheen isipuolena sitten..

        Silti en usko, että tuollainen tunnevammaisuus ja puhumattomuus, jatkuva pahaenteinen mykkäkoulu olisi sukupuolisidonnaista. Koita sinäkin päästä yli siitä, että vain naiset osaavat olla noin surkeita selvittämään asioitaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      92
      2421
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2133
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      83
      1780
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1575
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1556
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1505
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1468
    8. 54
      1340
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      87
      1296
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe