Meidän matkamme Pattayalle

Pertti ja Pirkko

Viime talvena teiime yhdeksännen matkamme Pattayan hyväksi todetun kaavan mukaan. Toinen matkalaukku oli pakattu täyteen suomiruokaa, oli vähän kaikkea mukana 23 kg. Helsinki-Vantaalta ostimme vielä kuusi pulloa viinaa matkaeväiksi, kaksi lentomatkalla nautittavaksi ja muut veimme omaan taloomme Pattayalla.
Lento sujui hyvin itselläni oma pullo ja vaimolla oma pullo jota ei kyllä jaksanut kokonaan juoda, loput sain minä. Lennon ajan suunnitelimme mitä kaikkea kuukauden matkallamme tekisimme ja päätimme rautatieasemaa käydä katsomassa. Jostain kumman syystä lentokoneessa meille ei tarjoiltu alkoholia lainkaan ja ilmoitimme suureen ääneen että valitamme Finnairille. Edessämme istuvatkin yrittivät laskea selkänojaa mutta estimme sen, heidät siirrettiin jonnekin koneen etuosaan verhon taakse istumaan, hyvä niin kun meitä niin häiritsivät. Nukuimme hetken ja herättyämme menimme vuorotellen vessaan vaihtamaan kevyempää vaatetta päälle. Onneksi oli pullon pohjalle jäänyt pikkuisen juotavaa niin krapulakin tuli hoidettua.
Bangkokiin saavuttuamme joiduimme maahantulotarkastuksessa takaisin jonon perälle kun maahantulokorttimme ei oltu kirjoitettu, hyvinhän sen siinä tiskillä olisi voinut täyttää.
Matkalaukkujen noudon jälkeen menimme vaihtamaan rahaa ja ostamaan Singhaa ja poltimme 4 tupakkaa kun tupakan himo oli kova, emme pitäneet mitään kiirettä olihan meillä Aurinkomatkojen bussikuljetus odottamassa. Otimme pahimpaan krapulaan pari Singhaa ja sitten menimmekin bussille joka sitten lähtikin heti meidän saavuttuamme. Bussissa avasimmekin jo viinapullot ja matka menikin mukavia juttuja kertoillessa Pattayasta muille matkaajille. Vähän yli neljän tunnin bussimatkan jälkeen saavuimmekin Hotelliimme. Matkalaukkuja emme tyhjentäneet vaan kipaisimme hotellimme paariin ottamaan pari drinksua. Illalla menimme ladyboy capareehen katsomaan kauniita ladypoikia joista pidän myös olenhan Pii seksuaali. Capareen jälkeen vaimo valitti päänsärkyä ja meni hotelliin nukkumaan, no minäpä suunnisti katsomaan paarielämää. Eräs kaunis ladyboy iskikin katseeni minuun ja kipaisimme paarin yläkertaan. Johtui varmaan humalatilastani kun minulla ei seissyt mutta ladyboylla seisoi kyllä, joten annoin perääni. Yöllä kömminkin sitten hotelliini josta löysin vaimoni ladyboyn kanssa sängyssa panemassa heittäyin mukaan tietenkin vaikka ei seissyt vieläkään, perää annoin minä ja vaimoni lutkutteli minua ja ladyboytä taisi antaa perää myös.
Seuraavana päivänä menimmekin katsomaan rautatieasemaa ja Sipen baariin Singhaa juomaan ja illalla taas ladyboy capareehen.
Ravintoloissa emme Pattayalla syö ikinä sillä syömalla suomesta tuotua kaalilaatikkoa pidämme vatsamme kunnossa, Päivisin syömme HK-sinistä lenkkiä ja juomme Singhaa ennen ladyboy capareehen menoa.
Kyllä Pattaya on hieno ja monipuolinen kohde.

23

276

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • välkkyvääly

      Hiukan yksinäistä taitaa tuollaisen tarinan tuhertajalla elämä olla ? En tosin ole varma, itsehän sen tiedät.

    • häpeäisit

      Tämä on kopioitu Hua Hin palstalta, kirjoitettu aikoja sitten sinne. Joku sairas Hua Hin lahkolainen luulee olevansa fiksu.

      • Pattayagrad

        Kyllä sairaat (henkisesti) löytyy Pattaya sivulta.


      • heh heh
        Pattayagrad kirjoitti:

        Kyllä sairaat (henkisesti) löytyy Pattaya sivulta.

        Taitaa juuri nuo Pattayan epätasapainoset ihmiset kirjoitella Hua Hinin pastalle.


    • Sipen baari ?????

      Pattayalla ei ole Sipen baaria sen nimenen oli Hua Hinissä Sipen baari on osuvasti nyt nimeltään Happy Pig. Sitä varmaan tämän copypasten oppinut Hua Hin lahkolainen ei tiennyt.

      • nyt se on nähty

        Säälittävää porukkaa nuo Hua hin lahkolaiset.


      • pai TH thii maak

        Eikä Se baari ollut Sipen baari nimeltään vaan Susanna. Sipen baariksi sitä jotkut kutsui. Siellä lahkolaiset ryystivät Singhaa ja haukkuivat muut Thaimaan kohteet ja muut huan suomiyhteisöt. Hua oli suht ok paikka vielä -80 ja -90 vaihteessa mutta kolme vuotta sitten kun viimeisen kerran kävin niin muutos huonompaan ja lähes 50% kallistunut. Pattayakin on muuttunut mutta toiseen suuntaan eli paremmaksi.


    • voi amsku...

      Amalian tunnistaa sekä kirjoitus- että asiavirheistä että siitä että hän ei ole nähnyt Pattayaa kuin unissaan.

      • Pattaya = Shit

        Eli hänellä on jotain yhteistä peräkammarin aikamiestumputtajien kanssa.


    • rruuuneperi

      Mielenkiintoista....todella mielenkiintoista.Kerrohan lisää rietas...reissuistasi:)))

    • Ake Make Pera ja mää

      Kyllä ja bingo ! Pera ja Pike ovat tuttuja Maken baarin veteraaneja. Pera tosin taisi lempata Pirkon tai toisinpäin ja Pera kirjoittelee nykyään nimimerkillä 28x...

      • copy rights police

        Pertti ja Pirkko ovat kyllä Hua Hin kävijöitä. Joku lahkolainen kopioinut heidän kertomuksen Hua hin palstalta tänne Pattaya osioon. Lukekaa se sieltä.


    • Askolan travolta

      Hmm olisiko muka 28x

      Koko ajan kännissä - check
      Aurinkomatkat - check
      Erektio ongelmat - check
      Kiinnostus leidipoikiin - check

      Hyvin täsmää, voisi olla

      • ranta hurri

        Ja silti menee paremmin kuin sulla. Askolan travolta vielä on mahdollista hsnkkia elämä.


    • 28x...

      Mitä helskattia, en ole vielä tähän ketjuun höpötellytkään.

      Korjataan tilanne.
      Pikaluin Pertin ja Pirkon kivan matkatarinan. En nyt puutu pieniin asiaepäkohtiin koska ne ovat täysin merkityksettömiä silloin kun hieman huumorinkukkaa veistelee.

      Kuitenkin Pertin ja Pirkon matka on näyttänyt sujuvan oikeinkin mukavasti ja rattoisasti pienessä hönössä.
      Ovat hieno ja ymmärtäväinen pari koska ovat vieläkin yhdessä koska tänne muistelojaan meille kertovat.

      Tiedän ainakin 3 suomiparia jotka ovat eronneet yhteisen Thaimaa- matkan jälkeen. Kaikilla syinä että herrat olivat retkahtaneet tai vaimoilla oli ainakin hyvin vahva epäilys siitä.
      Niinkuin se pippeli nyt parista kerrasta kuluisi tai ohenisi. Kerran omaakin vaimoa on pumpannut tuhansia kertoja niin kai sen sitten pitäisi olla stidin kokoinen jos näin olisi.

      Näille herroille jotka eivät tarjoa mitään muuta kuin tumputtamista meille toimeliaille matkaajille voinen vakuuttaa ettei siihen ole todellakaan aikaa Pattiksella. Jos sellaista joskus aamulla yrittää oppaan nukkuessa niin kyllä se piru herää siihen heti ja puuttuu kovin käsin moiseen epäsivellisyyteen.

      Toteaa että hän on tässä vieressäsi juurikin sen takia että voit minua panna milloin tahansa...

      • heneri

        herra 28x,yksi kysymys......Oletko ikinä käynyt Suomen rajojen ulkopuolella...Siis vaikka ruottissa?


      • hmmmmmm....

        sinun pikaluku tuolla äo:lla kestää vuorokauden mister nobody


      • jeeeeeeeeeeeeeeeee..

        oletko muuten kokoa 28x huomannut että minä vittuilen sulle kokoajan?


      • buahhhhhahhhaa

        no äo 28 nii ja se x .Nakkaa joku läppä sieltä Alajärveltä..kele...


      • kljhgfddx

        kyllä minäkin olen sinun akkaa pumpannu,et vaan ollu silloin kotona.tiukka pimppa sillä oli,ei ollut sinun työstön jälkeen juuri väljentynyt.Lienetköhän ikinä munaa pillussa edes käyttänyt umffffffffff


    • Börje Sandström

      Oukei 28x, kerro nyt vielä koska olet viimeksi käynyt Pattayalla...vai Korsostako kommentoit ? Va

      • kvblgföd

        aika paha läppä....saa nähdä vastaakom28y


    • lhgcfx

      siis heti aluksi huomioni kiinnittyi siihen kun ostitte vain kuusi pulloa viinaa vaikka olitte menossa Thaimaahan!!!! Vitun amatöööööööörit!!!! Kyllä se näin että jos oikea Suomalainen, joksi sinua en laske,lähtee reissuun nii kaksnelonen pitää ottaa mukaan....ja se ei ole kaljaa..Tiedä se poju....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 176
      5259
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      128
      4715
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3006
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1961
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1804
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1757
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      110
      1744
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1730
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1643
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1571
    Aihe