Valelakimiehet, pois asianajosta

kilapilua toimintaan

Lakimiesten palkkio ja tuntipalkka kiskomisesta, toistuvasti riitelyä ja valituksia palkkio määrien alentamiseksi.
Järjestäytyneitä Lakimiehiä ovat mm seuraavat.
Oikeudenkäyntiavustajalautakunnan jäseninä, ovat järjestäytyneinä Lakimiehet.
Heistä on nyt erittäin tasapainoiset Lakimies kilpailijat. Asianajajaliiton lakimiesten rinnalle. Nyt vain tarjouksia pyytelemään Lakimies tarjonnasta.
Heidän molempien jäsenjärjestöjen lakimiesten toimintaa myös valvotaan.
Riittelyä on ollut, jopa kovasti palkkio veloituksista saman pätevyyden
lakimiesten osalta, vaikka palvelussa ei mitään eroa.
Asianajaja Liiton lakimies veloitti 122-260,- euroa tunnilta. Oikeudenkäyntiavustajalautakunnan veloitti vain tunnilta 60,00 euroa. Kovaa kritiikkiä nyt on syntynyt. Nyt tarkastelevat asiakkaat kovasti palvelua ja pyytävät tarjousta antamastaan työstään, miten kukin veloittaa. Olen useille ilmoittanut, että pyytäkää ihmeessä tarjoukset. Onhan niitä myös muitakin lakimiehiä, kuten julkiset oikeusavustajat, Oikeusaputoimistoissa. Eräitä vielä on työssä vastaavan pätevyyden omaavia. Entisen Muonion lakitoimiston omistaja on ollut oikeudenkäyntiavustajalautakunnan jäsen vain määräajan, mutta ei omannut oikeustieteen kandin, eikä maisterin tutkintoa ja sai Hovioikeudesta jatkoluvan asianajoon toistaiseksi entisenä pätevyytenään.
Nykyään näyttää olevan hyvin ärsyttävää 24:ssä useiden juttujensa avaukseen, annetaan Asianajajaliiton jäsenten laittaa sotkemalla nimensä ja mainoksensa, eikä omaa hyvää tapaa mainostamisessaan.

20

1040

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kilinpiluatoimintaan

      Muonion lakitoimiston ostaminen liittyy poriin miten?

    • Erikoislakimies

      Mainittu Muoniolaisen, eli nykyinen Lakiasiaintoimisto on rekisteröitynä Porissa. Omistaa sama henkilö, joka asuu Porissa ja ennen oli pitkään Muoniossa. Hänellä on ollut myös samanaikaisesti Lakiasiaintoimisto ky Muoniossa ja Porissa.
      Kas, kun minulle on Muonio tuttu paikka ja varsinkin Rovaniemen yliopisto. Mainitun saman asian luin Muonion 24:sta, eli joku siirtänyt sen jälkeen samaisen Poriin. Siirtäjälle on lipsahtanut kirjoitusvirhe päälauseen muuttamisessa. (Kilapilua toimintaan. (Muoniossa oli oikein(" kilpailua toimintaan") Tätä siirtäjän muuttaessa oli kirjoitusvirhe hänen muuttamana ja muutoin täysin sama Muoniossa. Tämä Lakiasiaintoimiston omistaja opiskeli paljon aikaa sitten, myös yhtä aikaa Lapin Yliopistossa oikeustieteen kandin linjalla.
      Hän oli erikoinen, koska tutkinnot takanaan ennen opiskeluun ryhtymistä. Ainakin seuraavat virka tutkinnot ja ammatit, teollisuusvartija poliisi, ulosottomies, veroasiain valtionasiamies, kuntainliiton talouspäällikkö, väestönsuojelupäällikkö. Hän sai eräitä vapauksia tenttilinjan osalta, koska oli jo suoritettuina moneen ammattiin pätevyyden lakialalla ja hyödynsi opiskeluaan. En ihmettele, että eräillä on juristi pätevyys." Vaikka ei nimeä Lakimies".

      • Taito ratkaisee

      • yxzsv

        Olipas hän todella erikoinen, vaikka ei Lakimies, mutta silti juristi??


    • Aika muuttuu

      Kilpailu, kyllä takaa. Eihän tuloksetta uudesta tarvitse maksaa, eli potkit heti pellolle. Eihän sellaiselle anneta työtä jatkaa, joka ei mitään saa aikaiseksi.
      Lakimiehet ovat kaikki suorittaneen, joko oikeustieteen maisterin tai kandinaatin tutkinnon. Heillä on samat loppu tutkinnot. Valitettavan usein lähtevät lakimiehet asianajoon vaikka auto riitely asiassa. "Vaikeat vika ongelmat". Eikä omaa edes ajokorttia, ehkä tällaista lakimiestä ei kannata ottaa, jos rekkakortti on takataskussa tämä lakimies on usein ok.
      Monella lakimiehellä, voi olla taustalla useiden alojen virkatutkinnot ja kokemukset. Usein valitaan Lakimies erikoisalalle työhön ja tapahtuu. Valitettavasti nyt voidaan uuden lainsäädännön muutoksella oikeudessa avustamisessa vaatia vähintään Lakimiehen titteli, vielä on muutamia juristeja, joilla ei ok. tutkintoa, mutta erikoisten ammattien pätevinä.

    • Kilpiluttakaa juttun

      Asianajajaliiton lakimiestä palkkiot ovat olleet usein asianajon laatuun ja vaativuuteen nähden ylihinnoittelussa. Oikeudenkäyntiavustajalautakunnan Lakimiehet tulivat ilmeisesti Asianajajaliiton, asianajajille kilpailijoiksi. Kilpailu vaikuttaa varmasti merkittävästi, palkkio ja tuntivelotuksiin hinnoiltaan.
      Julkiset oikeudenkäyntiavustajat. He toimivat Valtion palkkaamina lakimiehinä. Valtion ylläpitäminä Oikeusaputoimistoissa. Nämä virat oli juuri tarkoitettu toimimaan avustajina antamalla ilmaista asianajoa vähä varaisille ja heidän laskutus on myös täyttä korvausta annettaessa edullista. Järjestäytyneiltä lakimiehiltä on paljon toimistoista menettäneet töitään ylihinnoitteluistaan ja osataan edullisinta lakimiestä etsiä. Pankkien lakimiehet antavat myös merkittävästi lakimies palvelujaan asiakkailleen.

      • Kalpaluttaa

        Kilpiluttakaa juttun kirjoittaa kuinka Asianajajaliiton palkkiot ovat ylihinnoiteltuja. Olisikohan antaa jotain esimerkkiä ihan oikeasta elämästä?


    • kilinpillutus
    • Asianajo ongelmat

      Kiinnostuneena ole seurannut, julkisuuteen annettuja tietoja. Asianajajaliiton johdosta ilmoitettiin tutkittuja tilasto tietoja. Missä määrin asianajajat tekevät virheitä ajanajossaan. Tuomio voi oikeudessa tapahtua päämiehen osalta väärin, asianajo virheen johdosta.
      Asianajajaliitosta moitittiin Käräjäoikeuden tuomareiden pätevyyttä, sekä useiden osalta vaatisi heidän päivitystä. Käräjätuomareilla on hyvä pätevyys ja Valtio kouluttaa erittäin hyvin päivittämällä.
      Asianajaliiton antaessa tilastotietoja, heidän ja käräjätuomareiden tehdyistä virheistä työssään. Tähän, en luota ja en kirjaa oikeana.
      Tapauksissa olisi tullut kuulla kaikkia mahdollisia lakimiehiä ja niitä, jotka hoitavat asianajoa eri oikeus asteissa. Samoin olisi tullut tutkia, tapahtuneita virheitä ja virheellisesti tuomittujen kantaa.
      Asianajaliitto pyrki tilastotietojen antamisessaan seuraavaan. Tämän takana oli vain se, että asianajaliiton asianajajien palkkioita korotettaisiin, vaativan ammatti pätevyyden omaamisessa. Näin yritetään melko oudolla tavalla MOK maksujen korottamiseksi asianajossaan ja asianajopalkkiot laajasti kokonaisuudessaan. Samalla olen todennut, että omaisuutensa vakuuttaneiden oikeusturvaa on vasta nostettu 8000,- 17.000,- euroon. Ei ole hyvä, koska vakuuttajat jälleen maksavat oikeusturvansa ja asianajokulut karkaavat asiakkaiden maksettavaksi ja kohtuuttomat oikeudenkäyntikulut, kestämättömäksi. Enemmän tulisi tutkia oikeudenkäyntejä päätöksineen ja asianajon työn laatuun nähden hinnoittelu vertailua. Mitään järjellistä ajatusta ei useinkaan käsitä, että ei oikeuttaan voida enää oikeudessa vaatia, koska asianajo menot maksettavaksi voi aiheutua. Eikä oikeuteen usein uskalleta mennä vaikka yleisen käsityksen perusteella voittaisi juttunsa.

    • tietoa tarvitaan

      Minua jäi kovasti mietityttämään kuka tai ketä ovat VALELAKIMIEHET?

      Osaisiko joku kertoa niin, että maallikot osaisivat mokomia varoa.

    • Laki pätevyydestä

      Valelakimies, joutui asianajossa aikanaan kiinni. Ei ollut minkäänlaiseen ammattiin tutkintoa, eikä mitään työkokemusta alalle.
      Suomessa on tiukennettu, kuka saa käyttää Lakimies nimikettä, tullakseen valituksi Lakimieheksi.
      Lakimies tiukennusta ja vastaavaa pätevyyttä on tiukennettu.
      Suomessa toimii nyt perustettu "Oikeudenkäyntiavustajalautakunta"
      Lakimies lupaa tuli hakea viimeistään 30.9.2013.
      Perustelu ehtoina. Luvan saaneista oikeudenkäyntiavustajista annetun lain 2§:n mukaan lupa oikeudenkäyntiasiamiehenä ja- avustajana toimimiseen myönnetään toistaiseksi henkilölle, joka on suorittanut Suomessa oikeustieteen muun ylemmän korkeakoulututkinnon kuin kansainvälisen ja vertailevan oikeustieteen tutkinnon, joka on tunnustettava Suomessa sen mukaan kuin erikseen säädetään.
      Ainakin mainitut ehdot täyttäneet, voidaan katoa lakimiehiksi.
      Lakiasiaintoimistot ovat pääasiassa niillä, jotka täyttävät kelpoisuuden Lakimies. Eräitä vielä on, joilta puutuu edellä mainittu loppututkinto, mutta muu alan koulutus ja täyttää vertailuna muutoin vertailuna juristi pätevyyden. Hyvin pitkää päätoimisesti alalla toimineet menettäisivät ammattina, ellei saisi jatkaa keskeytettä työtään. Kuitenkin mainittu muutos rajoittaa, että nyt alalle pyrkivät eivät enää pääsisi, koska heidän on täytettävä edellä mainittu pätevyys työn kokemuksensa laadun ja kulutuksensa suhteessa. Onhan ammateissa vanhastaan ennestään mm. lakialan virkoihin valitut lakimiehet, joilta mainittu nyt vaadittava koulutus puuttuu, mutta tilalle uuden valitseminen estää, ellei täytä Lakimies vaatimusta voimaan tullessa pätevyys muutoksessa.

    • Lakialalta

      Lakimiehet ovat lähes huomaamatta valvoneet oikeuksiaan. Hyvin paljon on eri alojen ammatteja, joissa pätevyytenä tullakseen valituksi, vaaditaan vähintään oikeustieteen, kandi tai maisteri pätevyys, tai tarkoin määritelty mikä ylempi tutkinto oltava vähintään. Oikeuksissa toisen avustajana toimiseen siis yleensä vaaditaan mainittu tutkinto. Tain muun pätevyyden omaavalla nyt oltava oikeuden ratkaisu toimimiseen toisen avustajana.
      Lakialalla toimii hyvin paljon eri ammateissa erikoisalalla. Hyvin paljon on Lakimiehillä alaisiaan ei lakimiehiä töissä, joista Lakimiehet ovat vastuussa.

    • Monitaito virat,lag

      Arvostelen erittäin kriittisesti Suomessa lainsäädännön valmistelua ja lakien, ilman laaja linjaista tutkimatta hyväksymistä.
      Lainsäädäntöä suunnittelevat Lakimiehet. Heidän suunnitelmat näkyvät melkoisen härskisti. Linjalla alkaa Suomen talous horjua, koska lainsäädännössä suunnataan. Tärkeimpänä lainsisällössä, että lähes kelvottomissa lainsäädännöissä järjestellään laajaa lisätyötä Lakimiehille.
      Näyttönä nyt vaikka uusi autokauppa lainmuutos. Ostaja voi perua kauppansa 14 vrk, kuluttua, ellei myyjä nouda autoa pois kahdessa kuukaudessa. Ajan yli mentyä auto jää ostajalle omistukseen. Mainittu lainsäädäntö ontuu erittäin heikkotasoisena ja sillä järjestellään naurettavasti riitoina lisätuloja lakimiehillä. Mielestäni katteetonta rikastumista autojen oikeusturva riita asioissa vakuutusten perusteella. Huonon valmistelun seuraamana autojen vakuuttajat ja myyjät maksavat, aina vain lisää vakuutuksistansa. Erittäin hyvä linjaus tapahtuu minun käsityksenäni rikolliseen toimintaan autokaupoissa. Lainsäädännön valmistelussa ja hyväksymisissä. Tulee olla hyvä koulutus juristin linjalla. Sen lisäksi tulee omata saman erittäin hyvät monien eri alojen, virka ammatti ja tutkinta pätevyydet samanaikaisesti. He estävät tuon kaltaisen lainsäädäntöjen etenemisen.

    • Monitaito virat lag

      Lainsäädännön valmistelijat, jotka pyrkivät lainvalmisteluissa suunnitteluissa ja lisäämään juristityön saamista.
      Ennen oli, että opiskellessa oikeustieteellisessä ja samassa yhteydessä pääsi Lakimiesliiton jäseneksi. Oikeustieteellisessä opiskellessa ja edetessä tenteissä rikosoikeus vaiheessa. Tällöin sai vaikka vakinaisen nimismiehen, kesäloman vt. viranhoitojana toimia. Myös monessa muussa viranhaltijan vt. lomittajana. Näitä vt. paikkoja ei pätevänä, enää anneta. Oikeustieteellisesti useat perustivat itselle opiskeluaikana Lakiasiaintoimiston. Työt alkoivat usein, velka perintä riitoina, avio ero asiat, ositukset ja perinnönjaot, velka tuomioiden hakemiset, tappelu nujakat, liikenne kolarit. Näin yleensä asianajotoiminta laajeni ja palkkioita samalla, toisen avustajana sai lisää. Pelkään, että useat nuoret lakimiehet vaikka päästyään Asianajajaliiton jäsenenä asianajajaksi, tai oikeudenkäyntiavustajalautakunnan Lakimies jäseneksi, valmistuttuaan Lakimieheksi. Palkkioiden perimisestä oli aloitettava alhaisella tuntiveloituksella ja työpätevyyden etenemisen linjalla sai laskuttaa enemmän.
      Arvostelen lainsäädännön arvostelua töiden virratessa, yritysten ja pankkien ja niin edelleen pois meidän hoidosta. Aina lain valmistelussa myös, siirrämme ammatti työ asioitamme. Halvinta tarjousta osataan lakipalveluina nykyään hyvin etsiä.

    • oma lehmä ojassa

      Hei, missä se pelle on joka itkee palstavalinnoista? Tässä olisi yksi ketju joka ei kuulu poriin, mutta valitusta ei kuulu.Miksiköhän?

      • miitäh

        Jaa, etteikö tämä muka kuulu Poriin. Tämähän on niin porilainen, porilaisempi kuin porilainen nakeilla.


      • Päätösten julkisuus

        Päätösten julkisuus.
        Oikeudenkäyntiavustajalautakunnan jäseniksi pääsivät, jotka täyttävät Lakimies kelpoisuus vaatimukset. Luvan saaneet oikeudenkäyntiavustajista annetun lain 2§:n mukaan. Olen tarkastanut ja todennut, että Muoniossa Lakiasiaintoimistoa harjoittanut Paassilta oli 2009 muuttanut Poriin, jossa hänellä on oma Lakiasiaintoimisto. Hän oli määräajassa 30.9.2013 mennessä Oikeudenkäyntiavustajalautakunnalle tehnyt jäsenhakemuksen ja se oli voimassa 9.1.2014 saakka, ja oli maksanut hakemusmaksun 350,00 euroa. Oikeudenkäyntiavustajalautakunnan päätös nro 14/5 ratkaisu 09.01.2014 Diaarinumero H 2013/825,koska tuonnoin vielä ei ollut riittävää jäsenyys näyttöä. Hakija Paassilta oli valittanut Hovioikeuteen. Vaatien myönteistä muutospäätöstä jäsenyys hakemukseensa. Valituksessa oli täydentänyt pätevyytensä näyttöä laajentaen lisä todistuksiensa aineistoa. Helsingin hovioikeus päätöksellä 22.5.2014 nro 1078 Diaarinumero H 14/587 on muuttanut päätös ratkaisua ja Paassillan valitus tuli hyväksytyksi ja myönteisenä Paassilta sai jatkoluvan. Mainitut Oikeudenkäyntiavustajalautakunnan ja Hovioikeuden päätökset ovat julkisia. Paassilta on varmasti Porilainen ja Hänellä Lakiasiantoimisto on rekisteröity Poriin ja jatkaa asianajo työtään. Hänellä on vahva päätös myönteisenä, peräti Hovioikeuden päätös, asianajo työn tekemiseen.


    • Lakimies asioita

      Usein useat ovat huolissaan, että mistä saisi erikoislakimiehen tai oman ammattialansa riita asiaansa hoitamaan.
      Hyvää oikeudenkäynti avustajaa ja riita, tai muun asiasi hoitamiseen, löytyy helposti sopiva avustaja.
      Etsit vaikka Suomen lakimies järjestöt- Google- hausta, sieltä löytyy osoitteet erittäin monilta ammattialoista Sinulle sopiva avustaja.
      Omasta pankistasi löytyy lakiavustus tarjontaa ja useissa asioissa palvelua voit saada jopa ilmaiseksi. Käräjäoikeuksilta on paljon Maanmittauslaitoksille, kiinteistö, lainhuuto, velkakiinnitykset ja hyvin monet muut asiat.

      • korjauksena

        Pankit ei yleensä riita-asioihin puutu.


    • Pankin lakimies muka

      Korjauksena, ettei pankki puutu riita- asioihin.
      Käsityksesi on osittain virheellinen. Vaikka aviopuolisosi on hakenut avioeron ja voit pyytää avustajaksesi pankkisi lakimiestä. Tekemänään sinulle avioeron ositus ehdotuksen. Kyseessä voitte omistaa omakotitalon ja pankkisi on sen lainoittanut. Pankin lakimiehet pyrkivät tasapuoliseen ehdotukseen. Vaikka omakotitalosi ja pankkilainat ehdotettaisiin jäävän Sinulle. Riitahan on jo siinä ellei harkinta- ajan alkaneena ex aviopuoliso hyväksy ositus ehdotus tarjousta. Näin on riita asiassa pankin lakimies mukana ehdotuksellaan. Vaikka näin, että aviopuolisosi on kuollut ja pyydät pankin Lakimiehen hoitamaan perunkirjoituksen. Aviopuolisosi vanhemmat vaati toisen, tekemään perunkirjoituksen, mutta pankin lakimies voi silti suorittaa sen. Vain tuon kaksi riita asiaa ja mukana on pankin lakimies. Pankkisi lakimiehet, eivät yleensä esiinny Käräjäoikeuksissa riita- asioissa avustajina. Ellei pankin etuus vaadi lakimiehen riita- asiassa edustamassa oikeudessa. Kuten pantti, velka, kiinteistö kauppaa, heidän kaupanvahvistajan asiassa ja niin edelleen, eli myös palkki voi joutua riita asiassa oikeuteen, koska heidän lakimiehet ovat mukana mm. mainituissa asiantuntijat. Hyvin suuressa osassa pankeissa on Lakimiehet, julkisia kaupanvahvistajia ja usein laativat myös kauppakirjan, lahjakirjan, osituksen, jakokirjat ja vahvistavat. Voidaan riidellä vaikka oikeudessa asiakirjan tarkoituksesta ja pankin Lakimies oikeudessa on vastaamassa asiakirjan laatimisesta ja vahvistamisesta, tai vaikka todistamassa sen pitävyydestä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 176
      5319
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      128
      4745
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3016
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1961
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1804
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1767
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      110
      1744
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1740
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1643
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1581
    Aihe