Onko nykyään kaikki työtävieroksuvat

Rahaa helpolla.

Enkeliterapeutteja, selvinnäkijöitä, intuitiivisia parantajia, enkelitulkkeja, chakranpuhdistajia yms. huuhareita.

27

110

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kuka tarvitsee apua

      Juuri ihmisen sisäistä intuitiivista puolta vieroksutaan ja helvennetaan ja ulkonaisia asioita jotka eivät paranna ihmisen sisimpää ylistetään korkealle.

      Elämme maailmassa mikä on käännetty väärinpäin, henkinen hyvinvointi on kaiken perusta, lopulta ihminen palaa loppuun eikä jaksa.

      Ainoastaan ihmisen terve sisin voi luoda ulkoiset muutokset. Kun ihminen on tulee tietoiseksi ja löytää selkeyden ja tasapainon itsessään, niin hän voi elää täysipainoista elämää...

    • ei helppoa

      Oletko koskaan ollut vaikeuksissa??

    • Ihmettelijä

      Miten perustelet työtävieroksuvat ihmiset? nämä näkijät jne...ne vasta henkisesti vaativaa työtä tekevät, paska palkalla ja sitten vielä juuri sinunlaiset heittää sitä paskaa niskaan vielä lisää. HÄPEÄ!!!!

      • Työläinen.

      • Ihmisen henkisyys
        Työläinen. kirjoitti:

        Vai pask.lla palkalla, hurjat on tuntitaksat, 50 euroa tyhjästä.

        http://www.ikira.fi/hinnasto.html

        Useimmat ovat yrittäjiä eikä yrittäjyys ole mitään rahassa uintia?? Tuntitaksoista ei varmasti paljon jätetä sille joka tekee työn. mitä tykkäät psykologeista ja papeista ja muista? Joskus voi tuntua minulle ainakin paremmalta kiertää sellaiset ja saada vastaukset "heti.", papit ja psykologit sepustavat oppejaan ja päätelmiään. Säästyy ajatussotkuilta ja voi tulla halvemmaksikin. On pelkästään piristävää kuulla jotain positiivista rajan toiselta puolelta, enkelioppailta, korteista ym, se luo tunteen että "olen tärkeä" ihminen kaiken keskellä ja että mikään ei ole merkityksetöntä elämässä.


      • kfhjöjkgjfghj

        Ne kaikki muutkin mainitsemasi ammatti-ihmiset lukeutuvat narsisteihin jotka haluavat elää toisten elämää ja sanella muille miten heidän pitäisi elää ja haluavat rahastaa sillä. Tässä olen odottelemassa milloinka terapiantarpeessa olevat naimisissa olevat psykiatrian ammattilaiset nyt edes adobtiolapset kustantaisivat raiskauksiensa uhreille. Et ei niillä narsisteilla ole mitään taitoa, pelkästään feikkaavat omia mielenterveysongelmiaan muille tai sit toi on sivubisnestä millätavoin saadaan hankittua omalle alalle asiakkaita. Sitten nämä parisuhdeterapian tarpeessa olevan ahdistelija-ammattilaiset hoitavat toisten ihmisten lapsia tai vanhempiensa parisuhteita, vaikka eivät oikeen ole osanneet omiakaan suhteita pystyssä pitää ja ties monesko parisuhde menossa. Ei kannattaisi olla alalla jota ei itsekään osaa omassa elämässä hoitaa kunnioittaen kumppaniaan ja huolehtiakseen, että edes omilla lapsilla säilyisi elämänsä tukena omat vanhemmat. Ja vielä halutaan sieltä narsistikukkulaltaan sanella ja manipuloida mitenkä muiden pitäisi lapsiaan kasvattaa. Järkyttävää ja rikollista. Ja narsistisen oman yksioikoisen totuutensa monistajia. Mielisairaala olisi usealle heistä ainoa oikea paikka, ei ihan terveet ihmiset ala vainoamaan toisten ihmisten perheitä tuolla tavoin.


      • Valaistunutko

        Mitäpä jos vain jokainen eläisimme omaa elämää? Antaisimme ihmisten tehdä työtänsä haukkumatta ja halventamatta. Toisilla on kyky aistia ja nähdä toisilla ei. Ilmeisesti keskustelun aloittajalla on kiinnostusta aiheeseen mutta kuitenkin pelkää mitä sellaiset asiat ovat ja mitä ne tuovat mukanaan..


      • Zhau
        Valaistunutko kirjoitti:

        Mitäpä jos vain jokainen eläisimme omaa elämää? Antaisimme ihmisten tehdä työtänsä haukkumatta ja halventamatta. Toisilla on kyky aistia ja nähdä toisilla ei. Ilmeisesti keskustelun aloittajalla on kiinnostusta aiheeseen mutta kuitenkin pelkää mitä sellaiset asiat ovat ja mitä ne tuovat mukanaan..

        Juurikin näin, jokaisella on oma elämänpolkunsa viitoitettu kunhan tietysti ensin löytää sen. Pelot on tätä päivää tavalla tai toisella monen arjessa.


    • alallallla

      Tämä se kuule vasta työteliäs työ onkin, henkisesti vaativaa ja raskastakin usein. tervetuloa kokoeilemaan vaan miten "helppoa" on..siinä sen huomaa

      • sädesädekuunsäde

        Olet oikeassa...


      • Omatunto kolkuttaa.

        No onhan se varmasti henkisesti raskasta huijata köyhiä ihmisiä, varsinkin jos sattuu olemaan omaatuntoa yhtään jäljellä.


      • Laiskuuttako

        Eläkää omaa elämää, oppikaa siitä ja menkää etiäpäin niin ei tarvita selvänäkijöitä ja sitä oppia mikä sieltä tulee kun kyllähän se maksaa jos sieltä apua etsii. Jokainen on täällä kuitenkin sitä varten, että itse pitäisi elämänsä nähdä mitä pitää tehdä :)


    • KaikkeaKans

      Eräs meedio oli kirjoittanut kuinhänellä kävi asiakas ja hän jutteli hänen kanssaan puolitoista tuntia?? Ja siitä sai maksun. Eikö enään edes ennusteta?

      • Selvänäköinen1900

        Selvänäkijöille soittelevat ihmiset jotka kaipaavat juttuseuraa ja niitähän suomessa tässä maan tilanteessa on hyvin paljon jotka suorastaan janoavat tietää tulevaisuutensa sekä myös kaipaavat juttuseuraa ja puhelintyössähän seurustelu on se tärkein.. sitähän se työ pitkälti on ja tietysti myös sitä, että "myydään" ihmisille unelmia jotta soittaa uudelleen. Kuka siitä hyötyy, että ihminen soittaa selvänäkijälle.. mitä kauempaan ihminen on linjoilla tai mitä useammin soittaa, sen parempi, eikös ? Yksityisyrittäjyyttähän se on niin miksi ei olisi tyytyväinen jos joku haluaa 1.5 h höpötellä niitä näitä maailmaa parantaen, helppoa rahaahan sellainen on :)


      • Huijarit

        Se on ihan selvää huijausta.


    • jepulistajeejee

      Ei tällä palstalla viitse mitään keskustella kun palstan on vallanneet mollaajat. Roskapalsta ...

      • LeilaKey

        No siellähän varsinainen mollaaja on kun täällä on keskusteltu asiasta eikä haukuttu palstaa roskapalstaksi.. Sun kannattas vähän miettiä mitä sä puhut :)


      • miettikäähän

        Itse selvänäkijänä tullut tulokseen että tällä palstalla harvoin käydään asiallista keskustelua.. Ja kyllä ihmisten ongelmien kuuntelu on henkisesti raskasta päivästä toiseen, palkkakaan ei yrittäjänä päätä huimaa. Toki sen mielelläni teen, kuuluu toimenkuvaan myös antaa vinkkejä jos tilanne sen vaatii.. Sillä selvänäkijälle voi todellakin puhua anonyymisti, ilman että asia leviää koskaan millekään taholle. Varmasti ainut palvelu joka säilyttää kaikki asiakkaan vaikeudet ja kaikki salaisuudet.


      • mietitäänpäEI

        "palkkakaan ei yrittäjänä päätä huimaa" niin jos pyytää 50€/h siitä että kuuntelee puhelimessa ja välillä vähän kannustaa? Onhan se joo tosi huonoa palkkaa. Ja moni ennustajahan on työtön, eläkkeellä tai tekee sivutyönä. Ai selvännäkijälle voi puhua anonyymisti? :D Ja heillä on salassapitovelvollisuus? Kumma juttu kun olen lukenut parista paikasta kuin selvännäkijä kertoo asiakkaistaan ja niiden ongelmista.


      • Selvänäköinen1900
        miettikäähän kirjoitti:

        Itse selvänäkijänä tullut tulokseen että tällä palstalla harvoin käydään asiallista keskustelua.. Ja kyllä ihmisten ongelmien kuuntelu on henkisesti raskasta päivästä toiseen, palkkakaan ei yrittäjänä päätä huimaa. Toki sen mielelläni teen, kuuluu toimenkuvaan myös antaa vinkkejä jos tilanne sen vaatii.. Sillä selvänäkijälle voi todellakin puhua anonyymisti, ilman että asia leviää koskaan millekään taholle. Varmasti ainut palvelu joka säilyttää kaikki asiakkaan vaikeudet ja kaikki salaisuudet.

        Mä olen itse törmännyt selvänäkijöihin jotka juttelevat mukavia kuluttaen toisen euroja lopulta vain lukien ajatuskäyrääni ja pidin heistä ennen kuin ryhtyivät ilkeilemään sillä etten ole onnistunut saamaan työtä.. Siitä on minusta etiikka kaukana. Sanon kuitenkin, etten ole väittänyt, että sinä selvänäkijänä toimisit väärin kun itse yrittäjänä varmasti haluat tehdä työsi parhaan taitosi mukaan. Tuosta viestistäsi kuuluu, että teet työtä omien arvojesi mukaan jolloin harvoin käy noin kuin tuossa sanoin kun ajattelen itse niin, että meillä on liikaa ns puhelinselvänäkijöitä jotka antavat ymmärtää tietävänsä minkä työn saa mutta perään sitten ilkeillään.. siksi olen päättänyt etten enää soita kun mä en ole saanut apua, päinvastoin negatiivista energiaa kerännyt kun siihen se puhelun jälkeen heti kääntyi.. ehkä nyt ymmärrät mitä tarkoitan. Se ei vaan sovi mulle.


    • Khylniinon

      Siltä se vaikuttaa. Voi olla muutama rehellinenkin joukossa, mutta luulen että suurin osa on vain rahan perässä. Vanha viisaus sanoo, että näkemisestä ei saa ottaa maksua, koska silloin menee kyky nähdä. Sitä näyttää harva toteuttavan.

      • Zhau

        Rahakin on energiaa, ei se mitään näkökykyä vie kun työstä kuuluu myös saada palkkaakin tietysti.. :)


      • outootouhuu

        Ei kukaan jaksa loputtomiin, ei edes rahasta. Paskaa tulee niskaan joka tapauksessa, täällä sen näkee oikein isän kädestä annetaan. Mitä otatte yhteyttä näkijöihin??? kattokaa sinne peiliin


      • Zhau

        Tuo riippuu näkijöistä miten he kohtelevat soittajia, siitähän se kaikki lähtee. Rahaa tulee jos kuuntelee ja tukee, ei tule jos ei sitä hallitse. Ihan sama mikä ala mutta noinhan se menee. Henkiset asiat on tulleet jäädäkseen ja tietoisuushan on alkanut kohota vuoden 2012 jälkeen, viimeisen puolen vuoden aikana on tullut jo astral-tv melkein joka kanavalle ja myös ulkomaiden edustus joista itse pidän enemmän kun siellä ihmiset tekee sitä ilmaiseksi kuten tämä yksi Long Island näkijä tekee eli ei kaikille raha puhu kuten täällä meillä suomessa parhaillaan tietyllä tavalla näissä asioissa näkyy kun selvänäkijöiden puhelintaksat on todella massiivisen hyviä mikä tulee siitä silloin jos hänelle paljon soitellaan.. työtä se on siinä kuin jokin muukin, ajat on muuttuneet. Joskus se on hyvä, joskus huono mutta niin se on kaikessa ihmisten välisessä vuorovaikutuksessa eikös :)


    • kkfhjöjkgjf

      On siinä kuitenkin sellainen ero, että selvinnäkijälle mennään vapaaehtoisesti, mutta syyllistäväpsykiatria valitsee väkisin kohteensa ja laskuttaakin perinkummallisesti. Varsinkin lapsiperheiden kohtaloista olis syytä olla huolestunut, sillä instanssilla, kun auttamisen sijaan on ollut tapana erottaa äiti ja isä, rahat kelpaa, muttei osata auttaa, se se vasta käsittämätöntä on.

      • Zhau

        öö nyt en ymmärrä mihin viittaat viestilläsi tuolla asiallasi? Vai siis menitkö nyt omakohtaiseen kokemukseen elämästäsi kun olet kokenut psykiatriselta väärinkohtelua mielestäsi.. ei toi mun mielestä liity selvänäkijöihin ??


    • jössös

      on toki eikä muuta tarvita

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      1835
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1479
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1262
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      125
      1255
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1180
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      270
      969
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      942
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      107
      895
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      101
      826
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      684
    Aihe