Valtuutettu vei sairaalta äidiltään 72000€

Huom!

Mikäli vanhoihin merkkeihin on uskominen, niin varmastikin tämä yhteisten asioiden hoitaja katuu syvästi tekoaan ja on erityisen pahoillaan aiheuttamastaan mielipahasta ja lupaa tuon olevan viimeinen kerta omalla kohdallaan joten kaupunkilaisilla ei ole mitään syytä huoleen.


Sairaalta äidiltään 72 000 euroa vieneelle joensuulaiselle kaupunginvaltuutetulle tuomio törkeästä kavalluksesta
Pohjois-Karjalan käräjäoikeus on tuominnut sairaan äitinsä rahoja vieneen naisen törkeästä kavalluksesta vuoden ehdolliseen vankeusrangaistukseen. Joensuussa kaupunginvaltuutettuna toimiva nainen joutuu korvaamaan kuolinpesälle 72 000 euroa.

Sairaan äitinsä rahoja kymmeniä tuhansia euroja vienyt joensuulainen kaupunginvaltuutettu on saanut törkeästä kavalluksesta vuoden ehdollista vankeutta.

Nainen hoiti muistisairaan äitinsä raha-asioita kolmen vuoden ajan. Tytär oli valtuutettu käyttämään kahta pankkitiliä. Äiti kuoli helmikuussa 2013.

Pohjois-Karjalan käräjäoikeuden päätöksen mukaan nainen joutuu korvaamaan kuolinpesälle 72 000 euroa. Ehdollisen vankeustuomion lisäksi hän joutuu maksamaan oheissakkoa yli 2 000 euroa.

Tuomittu joutuu myös maksamaan veljilleen erilaisia kuluja yhteensä yli 3 000 euroa.

Kuntalain mukaan valtuusto voi erottaa henkilön luottamustoimestaan, jos hänet on lainvoimaisella päätöksellä tuomittu vankeuteen vähintään kuudeksi kuukaudeksi. Päätös pannaan täytäntöön heti.

http://yle.fi/uutiset/sairaalta_aidiltaan_72000_euroa_vieneelle_joensuulaiselle_kaupunginvaltuutetulle_tuomio_torkeasta_kavalluksesta/7537998

79

1010

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Epäsiisti pörröpää

      Joensuun YLE ei häveliäästi mainitse valtuutetun nimeä ja puoluetta kun taas Karjalainen kirjoitaa kavaltajan olevan somalitutkija Päivi Harinen. Päiville ei riittänyt tutkimushankkeeseen saatu 599.000 euroa, vaan piti köhniä sairaalta äidiltään 72.000 euroa. Kovat on menot dosentilla, kun palkkatulot ja tutkimusrahat eivät riitä.

    • tasa-arvoton

      Tasa-arvoa kannattava sosiologian professori katsoo perillistenkin välisen tasa-arvon toteutuvan parhaiten, kun itse saa kaiken.

      • Niinpä tietysti.

        Saman asian sanoi Veikko Lavi laulussaan "Nälkälinna" näin:

        Suutari taas soittaa: ”Vapaa Venäjää.”
        Oikeus kun voittaa, tehdas hälle jää.


    • Sikamaista touhua

      Kaupunginvaltuutetun pitäisi tehdä asiasta itse johtopäätös ennenkuin valtuusto tekee sen hänen puolestaan. Huonoa mainosta koko kaupungille, yliopistolle sekä vihreille. Ihme juttu jos ei lukeneen naisen oma ymmärrys riitä suhteuttamaan typeriä tekojaan. Juttu ei tule jäämään tähän missään tapauksessa.

      • Nolottaa

        Päivi Harisen maine ja luotettavuus on tämän jälkeen mennyt täysin tutkijana, valtuutettuna ja ihmisenä.
        Oikea epärehellisyyden perikuva. Varastaa nyt vanhalta äidiltään! Voiko alemmas aikuinen ihminen enää vajota?


      • Tiina Sotkaviiva
        Nolottaa kirjoitti:

        Päivi Harisen maine ja luotettavuus on tämän jälkeen mennyt täysin tutkijana, valtuutettuna ja ihmisenä.
        Oikea epärehellisyyden perikuva. Varastaa nyt vanhalta äidiltään! Voiko alemmas aikuinen ihminen enää vajota?

        Miten niin tämän jälkeen?
        Eihän se sitä ole koskaan ollutkaan. Jopa vanha kommari JP Roos latasi näin.
        (kopio Homma-foorumilta)

        Lehtori Päivi Harinen ei herätä luottamusta edes hänen kollegoissaan tieteen piirissä.

        Emeritusprofessori Jeja-Pekka Roos suomi Päivi Harista jo vuonna 2009 puheenvuorossaan Yhteiskuntapolitiikka-lehdessä ( 3/2009). Professori Roosin mukaan Harinen tekee tutkimuksissaan alkeellisia tieteellisiä virheitä ja edustaa yliopistossa enemmänkin epätiedettä ja noituutta kuin tieteellistä tutkimusta ja vastuullista ajattelua.

        Ohessa muutama lainaus Jeja-Pekka Roosin tekstistä.

        "Päivi Harinen on Joensuun yliopiston sosiologian professori. Hänen kirjoituksensa "Tarkastelussa taustamuuttujat" on niin täynnä loogisia ja empiirisiä virheellisyyksiä, että on surullista ajatella millaista opetusta Joensuun yliopiston opiskelijat saavat."

        "Harisen tekstin sanoma on se, että yleisimmät käytössä olevat tilastollisen tutkimuksen taustamuuttujat ovat vanhentuneita ja harhaanjohtavia. "

        "Sukupuoli ei enää kerro Harisen mukaan mitään olennaista ja on epäluotettava. Luokka on kääntynyt tutkimuksissa päälaelleen..... Ikä on Harisen tutkimuksissa menettänyt merkityksensä, samoin kansalaisuus... asuinpaikalla ei ole vaikutusta jne..."


    • Kaikkea sitä

      ^ väittäisin että kyllä, ihminen kykenee menemään vielä tuotakin alemmas.

      Itse tapaukseen en osaa ottaa kantaa, sillä olen nähnyt VAIN median lyhyen version aiheesta ja lehdissä ei aina kovin kattavasti taustoja avata.. Eikä aina edes totuudenmukaisesti.
      Ihmettelen kyllä. Ihmettelen!!

    • Hiphei ja huraa

      Kuinhan Päivi Harisen 0,6 miljoonan euron somalitutkimus jaksaa? Mitähän siinä on saatu selville?
      Ymmärrän, että täytyyhän tutkijan elintaso pitää vähintään tutkittavien tasolla. Varsinkin kun on tohtorisnainen ja kaupungin päättäjiä.

    • sompsu

      Se on mukava tuon paljastumisen jälkeen asua pikku paikkakunnalla,mutta niin makaa kuin petaa.

      • Noinkohan?

        Onhan myös sellainenkin mahdollisuus olla rouva somalitutkija ole moksiskaan vaan katsoo olevansa oikeutettu menettelemään juuri niin kuin on tehnyt ja asiasta syyttävien olevan väärässä jatkaen elämäänsä kuin mitään ei olisi tapahtunut.


      • korjaan:
        Noinkohan? kirjoitti:

        Onhan myös sellainenkin mahdollisuus olla rouva somalitutkija ole moksiskaan vaan katsoo olevansa oikeutettu menettelemään juuri niin kuin on tehnyt ja asiasta syyttävien olevan väärässä jatkaen elämäänsä kuin mitään ei olisi tapahtunut.

        Onhan myös sellainenkin mahdollisuus ettei rouva somalitutkija ole moksiskaan..


      • tutkin ja hutkin
        korjaan: kirjoitti:

        Onhan myös sellainenkin mahdollisuus ettei rouva somalitutkija ole moksiskaan..

        Toki on. Tosentti tutkii vaan somalija. Kohta alkaa tutkia jo toista. Pitäisi vaan saada uusi apuraha veronmaksajilta.


    • vahi

      Oikeasti järkyttävää, että kaupunkimme päättäjästä paljastuu tällaista. Varastaa nyt sairaalta äidiltään näin paljon! En näe Harisen pään sisälle enkä tiedä mitä siellä liikkuu, mutta yleisesti voidaan ajatella, että jos ryövää läheisiltään, niin sitten ei ole pidäkkeitä ryövätä ketään muutakaan.

      Olen ollut itsekin Harisen kanssa joskus tekemisissä, enkä olisi ikinä voinut kuvitella tällaista. Hänen lausumiensa periaatteiden ja näiden tekojen välillä on raastava ristiriita, jonka miettiminen saa pääni kipeäksi. En ole Harista äänestänyt, mutta hänen puoluetoveriaan kyllä, ja nyt on jotenkin huijattu olo jo ihan siksikin, että olen joensuulainen. Panee kyllä miettimään, että minneköhän verorahojani on joutunut.

    • Huom!

      "Olen ollut itsekin Harisen kanssa joskus tekemisissä, enkä olisi ikinä voinut kuvitella tällaista".

      Vanha tarina.
      Kuinkahan monta miljoonaa kertaa on vastaavanlainen "en ikinä olisi voinut kuvitella hänestä sellaista" on maailmassa todettu milloin minkinlaisen ikävämmän tapauksen yhteydessä!
      Pahoin pelkään että monet vähän normaalia koulutetummat pitävät itseänsä muita parempina ja juuri siksi katsovat olevansa oikeutettuja sellaiseen mikä tavalliselle työläiselle ei ole hyväksyttävää. Epäilemättä teoille osataan kehitellä järkeviltäkin vaikuttavia selityksiä ja saada ne vaikuttamaan jopa hyviltäkin perusteilta, joten jäämme mielenkiinnolla odottamaan mitä tarinaa kerrotaan tällä kertaa..vaiko ei.

    • uuras

      Tuomio ei ole lainvoimainen, jos Harinen valittaa korkeampaan oikeusasteeseen. Siten hän ei ole syyllinen, ennen kuin on pysyvä tuomio. Olettaa toki voi jo nyt, ja niin moni tekeekin. Ehkä Harisen eroaminen kertoo jotain, ehkä ei.

      Joka tapauksessa tämä tapaus varmaan oikeuttaa ja velvoittaakin poliisin varmuuden vuoksi tarkastamaan, miten Harisen jättiapurahalle on käynyt, siis onko se käytetty siihen isoon tutkimukseen, johon se on myönnetty. Kyse on todella isosta hankkeesta alallaan, ja kansalaisten on voitava luottaa, että julkista rahoitusta käytetään oikein ja valvonta toimii.

    • Toivoa sopii.

      " tämä tapaus varmaan oikeuttaa ja velvoittaakin poliisin varmuuden vuoksi tarkastamaan, miten Harisen jättiapurahalle on käynyt"

      Epäilemättä monien mielessä kytee oikeutettu epäilys onko tuo 600000€ käytetty niin ja siihen tarkoitukseen mihin se on alkujaan tarkoitettukin.
      Ei varmaankaan olisi ensimmäinen kerta kun pienempi rikos johtaisi suurempien tekojen jäljille.

    • suku rettelöi

      Asiahan on henkilön ja äidin välinen asia. Tapahtuneesta suku on lähtenyt rettelöimään.

      • Tulkinta tuokin.

        Mielestäsi siis suku rettelöi kun ilmiantoi äitinsä rahoja kavaltaneen!
        Niinkö ei olisi saanut tehdä?


      • Kaveria ei jätetä
        Tulkinta tuokin. kirjoitti:

        Mielestäsi siis suku rettelöi kun ilmiantoi äitinsä rahoja kavaltaneen!
        Niinkö ei olisi saanut tehdä?

        Kun tuomittu on valittanut tuomiosta, niin silloin pulinat pois niin kauan, kuin lopullinen päätös tulee.

        Muuten tuntui karmealta seurata, että tämän tasoisen tapauksen kohdalla henkilöstä puhutaan hänen omalla nimellään ja kuvallaan paitsi internetissä, myös television paikallisissa ja jopa valtakunnallisissa uutisissa. Eihän näin menetellä aina edes henkirikoksenkaan kohdalla.

        Olipa henkilö syyllistynyt vanhuksen varojen väärinkäyttöön tai ei, vaikuttaa tapaus perheyhteisön vastuunjakokysymyksenä liiankin tutulta: Se jälkeläisistä, jolla ei ole muiden mielestä luontevia syitä lusmuilla muissa maisemissa, kun vanhemmat alkavat tarvita ympärivuorokautista huolenpitoa, joutuu yksin kantamaan koko vastuun. Muut jälkeläiset osoittavat erityistä kiinnostusta vasta jäämistön jakotilaisuudessa.

        Koetahan Päivi Harinen kestää. Olet entinen opettajani yliopistossa ja minulle ei jäänyt sinusta mitään negatiivista sanottavaa.


    • kaupunkilainen.

      Olipa sitten kuinka mukava tahansa mutta jos on kavaltanut toisten rahoja niin siinä ei mukavuus ole lieventävä seikka. Uskoisin että sukulaiset ovat yrittäneet hoitaa asian ensin suvun kesken,mutta ilmeisesti asianosainen on pitänyt tekoaan oikeutettuna. Ja kun henkilö on julkisen vallankäyttäjä (kaupungin valtuutettu) niin on ihan oikein että kaupunkilaiset tietävät miten valtuutetut huseeraa toisten yksityiselämässään rahojen kanssa.

    • Syytön?

      Laittaako Joensuun vihreät Päivi Harisen ehdolle vaaleihin 2015? Mikä estää?

      • Oinonen arvaa

        Tottahan laittaa.Tämä on jo osa vaalikampanjaa.Viherporukat tuvat esiin n. kk ennen vaaleja että tosiasiassa pohjoiskarjalan persut on varastaneet eräältä jo edesmenneeltä naiselta yli 70 k€ ja ostanut nillä aseita Lieksan uusnatseille.
        Todistajaksi Lieksasta saadaan pari somalia ja joku Soile.
        Vaalivoitto on taattu ja Harisesta tehdään uuden hallituksen valtionvarainministeri.


      • SDP:n possunaama
        Oinonen arvaa kirjoitti:

        Tottahan laittaa.Tämä on jo osa vaalikampanjaa.Viherporukat tuvat esiin n. kk ennen vaaleja että tosiasiassa pohjoiskarjalan persut on varastaneet eräältä jo edesmenneeltä naiselta yli 70 k€ ja ostanut nillä aseita Lieksan uusnatseille.
        Todistajaksi Lieksasta saadaan pari somalia ja joku Soile.
        Vaalivoitto on taattu ja Harisesta tehdään uuden hallituksen valtionvarainministeri.

        Ettäkö ihan joku Soile ja vieläppä Liekkasta.Mitä??
        Onkona etes tämän näköinen?HÄH?

        http://www.network54.com/Forum/753584/message/1412274959/kolho kuva


      • varmistin pois
        SDP:n possunaama kirjoitti:

        Ettäkö ihan joku Soile ja vieläppä Liekkasta.Mitä??
        Onkona etes tämän näköinen?HÄH?

        http://www.network54.com/Forum/753584/message/1412274959/kolho kuva

        Älä laita tuollaisia kuvatuksia esille. Näitä esiintyy luonnossa jossakin Uimaharjun pohjoispuolella yhdessä koirankuonolaisten kanssa.Ei koskaa sivistyneessä etelässä.


    • kuutamo123

      Moni kakku päältä....ja silleen.

    • lähi suku on pahin

      Äiti tai isä voivat antaa vapaan rahan käyttöoikeuden sille joka hoitaa.
      Myöhemmin siivellä elävä suku voi lähteä rettelöimään vaikka rahan käyttö onkin ollut laillista.
      Eipä hutkita liian aikaisin.

      • Vai niin on asia.

        Sepä onkin sitten mielenkiintoinen juttu että Harinen sai tuomion vaikka hänellä oli esittää valtakirja käyttää äitinsä rahoja kuten tahtoo!
        Nimimerkki "lähi suku on pahin" on varmastikin lainoppinut.


    • ajoiss tilit tyhjäks

      Tämä on hyvä esimerkki siitä, miksi vanhuudessa rahoja ei pitäis säilyttää pankki tilillä.
      Tilillä olevia varoja aina joku ansaitsematon on kärkkymässä. Jokainen eläessään jo tietää kenelle hän tahtoo jättää pienen jäämistönsä. Rahat täytyisi nostaa ja kuluttaa sitte loput lahjoittaa sitä mukaa kun kertyy.
      Huonoin paikka rahojen säilyttämiselle on pankki tili tai pankki lokero. Tilillä olevien varojen käyttöä valvoo verottaja ja lopulta rahat kiinnostaa perunkirjoitusta pitävää sukuakin. Rahat täytyisi nostaa tililtä heti pois sitä mukaa kun sinne kertyy, silloin jälkeen päin niistä kukaan ei kysele.
      Kuolemaan täytyisi jokaisen valmistautua tyhjentämällä tilit viimeistään 3-vuotta ennen kuolemaa, yli kolme vuotta vanhoja suuria nostoja perunkirjoituksen tarkastelussa verottajakaan ei kysele eikä niitten käyttöä tarvii kenellekkään selitellä. Rahalla ei osteta taivasosuuksia, mutta rahalla voi turvata jonkun läheisen maallista hyvinvointia, sillä jokaisella on joku läheinen.

    • nyt hei oikeesti

      Seli,seli joo kyllä varmaan on ollut äitiltä "avoin" rahankäyttö oikeus,eiköhän lie ollut ihan vaan omankäden oikeus.....ja nyt sitten muu suku rettelöi kun toinen on hyvää hyvyyttään hoitanut äitiä ja hoidellu siinä sivussa puolustuskyvyttömän äidin tilit tyhjiksi,voi raukkaa kun suku on ilkeä.

    • näytöt riittävät

      Jospa yliopisto hoksaa antaa kyseiselle tutkijalle professorin arvonimen,
      nimittäin

    • valtuutus yhdelle

      Valtakirjan sisältöä ja toimenpiteitä ei jäljestäpäin tarvitse selitellä riitelevälle suvulle.

      • Ihanko totta!

        Siinäpä se varsinainen lainoppinut nero taas kirjoitelee!
        Eikö valtakirjan sisältöä tarvitse selitellä edes poliisiviranomaisille ja oikeuslaitokselle, vai minkä takia Harinen on saanut tuomion ja velvoitettu korvauksiin?


    • näin ennen vanhaan

      Riittää kun laillisen valtakirjan esittää rahan nostossa, valtakirjan hyväksyjänä on pankkineiti.
      Valtakirjan sisältö ei pätkääkään kuulu ulkopuoliselle.
      Valtakirja on valtakirjan antajan allekirjoittama määräys jolla valtuutettu oikeutetaan valtakirjan antajan puolesta tekemään valtakirjaan merkitty asia.

    • sukulainen riitelee

      Minusta tässä viestiketjussa on väärä otsikko. Ei valtuutettu ole mitään vienyt...

    • päevi

      Kiitos rahasta.

    • jaa

      Mikäs on tilanne?

    • molos

      Mikäkö on tilanne? No sehän on NOLO.

    • Laatu nainen

      Selvää professoriainesta.

    • Säälittäviä olette

      Kierosilmät karjalaiset revittelee asialla, joista heillä ei ole tietoa ja joka ei edes heille kuulu. Sepä teidän yksinkertaisten reppanoiden ainoa ajanviete kaiketikin on :D

      • Onkohan niin selvä juttu

        Onkohan tämä nyt näin yksinkertainen asia? Olisikohan vainaja lupaillut rahoja tyttärensä käyttöön? Onko tytär ainoastaan se henkilö, joka on vaan huolehtinut äidistään? Huolimattomuutta on varmaan ollut järjestelyissä. Lyödään kyllä nyt kohtuuttoman kovaa, jos on kyse vähän lievästä huolimattomuudesta. Oliko tarve vielä julkaista nimi?


    • nostot yksityisasia

      Valtakirja osoittaa miten toimitaan. Näin sivusta muuta ei voi sanoa. Valtakirja osoittaa luottamusta valtakirjan antajalta valtakirjan saajalle. Valtakirjan saaja voi toimia valtuutuksen rajoissa.
      Näin sivusta ajatellen tässä valtuutettu ei ole menetellyt laittomasti.
      Riitaisen suvun lisäksi ainut joka on saattanut kysellä on verottaja, minnes matkasivat nostetut eurot.

    • niilo niilo

      Tässäkin asiassa varmaan pätee vanha totuus: "Ei savua ilman tulta."

    • taaretti

      Aina se huijari ja roisto ei ole se alkoholisoitunut ja syrjäytynyt oppimaton kouluja käymätön vähän yli 20.v mies.

    • nyt on syksy

      Eräällä toisella palstalla käsiteltiin sivuavasti tämän keskustelun pääteemaa.
      Koska teksi on rankemman puoleista, en kehtaa/uskalla laittaa siitä kopiota.
      Sitä ei ainakaan näin voi löytää;)
      Älä laita googlehakuun seuraavaa lausetta lainausmerkkeineen.

      "kukahan pelleilee isänmaallisuus suomi24"

      Äläkä missään vaiheessa suorita hakua Googlen välimuistista.
      Näillä keinoilla et ainakaan löydä mitään luettavaa.
      Jätän myös mainitsematta että välimuistiin pääsee painamalla pienen
      kärki alaspäin olevan kolmion
      hakutuloksen toiselta riviltä sen oikeasta reunasta.

      • Aivan.

        Tiedetään tiedetään..mutta kiitos muistutuksesta kuitenkin.


      • ent. luomuhippi

        Voihan pyhä Pielisjärven lohikäärme mitä roskajuttua.Mahtaa virkavaltaa kiinnostaa moinen sairas törky.


      • maksettu osinko
        ent. luomuhippi kirjoitti:

        Voihan pyhä Pielisjärven lohikäärme mitä roskajuttua.Mahtaa virkavaltaa kiinnostaa moinen sairas törky.

        Tod. sairasta törkyä tuo kyllä on mutta luuletko että virkavaltaa kiinnostaa.
        Kunnianloukkaus on asianomistajarikos.


      • persut leirille
        maksettu osinko kirjoitti:

        Tod. sairasta törkyä tuo kyllä on mutta luuletko että virkavaltaa kiinnostaa.
        Kunnianloukkaus on asianomistajarikos.

        No on asianomistajarikos.Eihän siinä ole mitään ihmeellistä.
        Ihmeellistä on miksi rasismitutkijana kunnostautunut Vesa Puuronen on sotkettu tähän keissiin kun ei ole millään muotoa asianomistaja.Kaikia temppuja sitä persut keksii.


      • Vesa Puuronen
        persut leirille kirjoitti:

        No on asianomistajarikos.Eihän siinä ole mitään ihmeellistä.
        Ihmeellistä on miksi rasismitutkijana kunnostautunut Vesa Puuronen on sotkettu tähän keissiin kun ei ole millään muotoa asianomistaja.Kaikia temppuja sitä persut keksii.

        Minkä takia persut pitäisi leirittää jos joku viherhippi tekee rikok.. yööhmm.. siis menettelee taitamattomasti?


      • Li Andersson
        Vesa Puuronen kirjoitti:

        Minkä takia persut pitäisi leirittää jos joku viherhippi tekee rikok.. yööhmm.. siis menettelee taitamattomasti?

        Persut olis syytä laittaa leirille ihan varmuuden vuoksi.Ei siihen mitää muut syytä tarvita.


    • virkamiehet halitsee

      Virkamiehillä on eri lait jotka niitä puolustaa kuin tavan pulliaisella.
      Virkamiehillä on enempi kirjaviisautta katsoa kohtansa ja etunsa.

    • käyttöö ois

      Hai, ois ollui miu rahoi

    • asiia ei muile kuulu

      Ihmeellistä valtakirjalla saadusta valtuutuksen käytöstä syytetään.

      • Varmaankin niin..

        "Sairaalta äidiltään 72 000 euroa vieneelle joensuulaiselle kaupunginvaltuutetulle tuomio törkeästä kavalluksesta"

        Varmastikin oikeus on tehnyt väärän tuomion asioita vähääkään tutkimatta ja Harinen on täysin syytön...Kyllä nyt tapahtui vähintäin oikeusmurha!
        Tuomarit Ihan vaan ajankuluksi vittuillessaan antoivat vuoden ehdollisen tuomion ja velvoittivat korvaamaan 72000€.


    • punakka

      Vihreät on aina ollu pienen ja heikon ihmisen asialla.

    • on yksityisasia

      Tapahtunutta ei pidä sotkea politiikkaan.
      Lähtökohtahan on se että valtakirjan saaja on toiminut valtuutuksen puitteissa.

    • Notaari V.M.

      Huomaa miten kavaltaja varas itse täällä yrittää piiloutua nimimerkin taakse ja selittelee "sukulaisista" jne...
      Kyllä se nyt vaan niin on,ettei hovi muuta kuin tuomion ehdottomaksi ja korkein ei käsittele!

      • Siltä vaikuttaa.

        Aika erikoista olisikin jos kukaan ulkopuolinen kävisi puolustelemaan rottamaista tekoa josta on annettu jo oikeuden päätös. Ihan niin kieroutuneita ei edes Suoli24-foorumin käyttäjätkään ole!


    • Törkyämmä hän on

      Tämä rottamainen nainen päivittelee vaan ihan tyynesti fb sivujaan julkisesti,ihan kuin mitään ei olisi tapahtunut!?

      • No,

        ilmeisesti omasta mielestään ei mitään olekaan tapahtunut...
        Tottumus on toinen luonto!


    • wene

      Kyllähän se on edelleen jokapäiväisenä puheenaiheena kylällämme baareissa ja kylän raitilla,että miten joku voi tehdä näin halpamaisen tempun äidilleen.

    • kuolinlask valtiolle

      Eikös tässä asia ole niin päin, äiti valtuutti tyttären ja antoi hänelle vapaan rahankäyttöoikeuden.
      Nyt muu suku alkoi riitelemään äidin ja tyttären välisestä asiasta.
      Mitä tästä opimme? Omaisuus on kulutettava ja lahjoitettava jo eläessään.

    • rttrfd

      Kiitos kommentista, päivi??

    • Kaiken nähnyt

      Ihan samanlaisia rosvoja ne on kaikki politikot, jokainen varastaa kun tilaisuus tulee kohdalle. Jos politikkojen tekemiset tutkittaisiin niin yksikään ei selviäisi ilman linnatuomiota.

    • Cyösti

      "Näin sivusta ajatellen tässä valtuutettu ei ole menetellyt laittomasti."

      Asiasta on kuule oikeuden päätös ja sen mukaan Päivi Harinen ON RIKOLLINEN.

      Päivi Harinen on välittömästi erotettava kaikista luottamustoimistaan. Myös yliopistolta. Jos Vihreät eivärt näin tee, se todistaa , että he tukevat rikollista toimintaa.

      • Juridiikka

        "Tapahtunutta ei pidä sotkea politiikkaan."

        Pitääpäs. Päivi Harinen on vihreiden kaupunginvaltuutettu ja tuomion myötä epäpätevä toimimaan luottamustehtävissä.

        Kuka tietää mitä summia Päivi Harinen on yliopistolla liiviinsä siirtänyt. Missä nuo somalitutkimuksen rahat ovat?


      • Lähisairaanhoitaja
        Juridiikka kirjoitti:

        "Tapahtunutta ei pidä sotkea politiikkaan."

        Pitääpäs. Päivi Harinen on vihreiden kaupunginvaltuutettu ja tuomion myötä epäpätevä toimimaan luottamustehtävissä.

        Kuka tietää mitä summia Päivi Harinen on yliopistolla liiviinsä siirtänyt. Missä nuo somalitutkimuksen rahat ovat?

        "Muuten tuntui karmealta seurata, että tämän tasoisen tapauksen kohdalla henkilöstä puhutaan hänen omalla nimellään ja kuvallaan paitsi internetissä, myös television paikallisissa ja jopa valtakunnallisissa uutisissa. Eihän näin menetellä aina edes henkirikoksenkaan kohdalla."

        Etkö tiennyt, että oikeuden tuomiot ovat AINA JULKISIA.

        Eli on aivan laillista julkaista nimi ja naama.

        Kyllä on rotta tuo Päivi Harinen. Tyypillinen vihreä. Huijaa jopa omaa ÄITIÄÄN!


      • sauli mäki
        Juridiikka kirjoitti:

        "Tapahtunutta ei pidä sotkea politiikkaan."

        Pitääpäs. Päivi Harinen on vihreiden kaupunginvaltuutettu ja tuomion myötä epäpätevä toimimaan luottamustehtävissä.

        Kuka tietää mitä summia Päivi Harinen on yliopistolla liiviinsä siirtänyt. Missä nuo somalitutkimuksen rahat ovat?

        "Missä nuo somalitutkimuksen rahat ovat? "
        Rahoista ei niin väliä kun sitä löytyy Akatemian taikaseinästä eikä se ole keneltäkään pois.
        Mistä voin lukea somalitutkimuksen tuloksia?
        Se kiinnostaa.


      • tutkiskelija 69
        sauli mäki kirjoitti:

        "Missä nuo somalitutkimuksen rahat ovat? "
        Rahoista ei niin väliä kun sitä löytyy Akatemian taikaseinästä eikä se ole keneltäkään pois.
        Mistä voin lukea somalitutkimuksen tuloksia?
        Se kiinnostaa.

        Äläpäs hermostu. Saattoivat rahat loppua kesken. Pitää saada lisää.


      • anomus vetämään
        tutkiskelija 69 kirjoitti:

        Äläpäs hermostu. Saattoivat rahat loppua kesken. Pitää saada lisää.

        Täytyy anoa julkista rahaa 500.000 euroa tutkimukseen, miksi tuottamattomaan tarkoitukseen rahaa yleensä myönnetään.


    • cyösti
    • veissi

      "Sitä saa mitä tilaa" ja "Rehellisyys maan perii". Päivikin on niin paljon lukenut nainen mutta nuo ikiaikaiset viisaudet on tainnut unohtua. Nyt vaan reilusti myönnät että :"Tuli mokattua,sori" Vielä mitä, onneksi on veispuukki missä voi vuodatella krokotiilinkyyneleitä,syytellä muita,ja ihmetellä ihmisten kataluutta. Onhan se super noloa jäädä kiinni tuommosesta teosta,siinä kulissit romahtaa rytinällä.

    • toimittu valtakirjal

      Kaikkihan me toimissamme aina olemme oikeassa. Ei Tässä mitään katumisia kenelläkään pitäisi olla.
      Paitsi riitelijähän tässä mekkalan on nostanut. Miusta tässä ei ole mitään epäselvää.

      • vaaleanvihreä

        Niin siis me vihreät. Muut ovat harvemmin oikeassa. Jos olisivat niin hekin olisivat meitä vihreitä.


    • vihiriä

      En yleistä mitenkään mutta muistaakseni Hautalan Heidikään ei ymmärtänyt ollenkaan tehneensä mitään väärää tai oikeustajun vastaista,mutta kyllä oli hanakka muita syyttelemään ,voi olla että muistan väärin. Varmaan jos valtakirja on annettu sillä lupauksella ja tehty täydessä ymmärryksessä että pistä vaan tilit sileeksi niin sitten,mutta,mutta raastuvanoikeus ei tulkinnut asiaa ihan noin....toisaalta eikös sitä sanota että vankilat ovat täynnä syyttömiä,kun vangeilta kysytään.

    • ulkopuoliset ilkeitä

      Laillisella äidin lahjoituksella isketään politiikkaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      134
      5385
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3337
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1867
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1840
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      72
      1542
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      12
      1443
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1326
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1317
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      20
      1288
    Aihe