Vaikeat ihmiset

tfjfjyhjhgfghdghgfgi

Miten "tuhota" toinen ihminen? Esimerkiksi miten loukata narsistia? Miten en välitä siitä jos joku haukkuu tai vittuilee minulle? Miten siis saada toinen ihminen kärsimään henkisesti / tajuamaan esim oman huonoutensa? En siis todellakaan haluaisi tehdä kenellekkään näin, mutta tällä hetkellä elämässäni on niin paljon vaikeita ja ylimielisiä kusipäitä, että muita vaihtoehtoja ei ole! Arvostaisin, jos saisin jotain neuvoja, pahoittelut sekavasta tekstistä.

20

337

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mietihän...

      Silloin kun sä mietit toisen ihmisen "tuhoamista" tai hänen pistämistä kärsimään henkisesti, niin se on merkki, että sun kannattaa mennä itse psykiatrille. Sulla alkaa itselläsi olla jo aika pahoja paineita pääsi sisällä.

      Sun ei tarvitse olla kusipäiden kanssa missään tekemissä, mutta älä kuvittelekaan, että toiselle pahan olon tuottamalla itsellesi siitä koituu mitään hyvää.

      Jos jotain haluat tehdä niin, annat sanallisesti takaisin niille, jotka sua haukkuvat tai sulle vittuilevat. Lyö sanallisesti kahta rankemmin vyön alle.

      • fdlsureifhjhuy

        Ei tuo oikeasti toimi ja haluan vain "tuhota" ne ihmiset jotka tekevät pahaa minulle.


      • fdlsureifhjhuy kirjoitti:

        Ei tuo oikeasti toimi ja haluan vain "tuhota" ne ihmiset jotka tekevät pahaa minulle.

        Kokeiles v.v eheytymistä siitä kd-lahkosta. Sairaassa pipi-päässäsi lähdit hakemaan yhteisön tukea savustaaksesi meidät lähtemään mökistämme.
        Mieluummin vielä niin että saisit minut pakkohoitoon vaarallisena hulluna
        itselle ja ympäristölle.
        Tämä nimim. > vaikeat ihmiset eli naapurini v.v

        Toivo Lång
        Inkeroinen


      • peili
        fdlsureifhjhuy kirjoitti:

        Ei tuo oikeasti toimi ja haluan vain "tuhota" ne ihmiset jotka tekevät pahaa minulle.

        No sano samalla mitalla takaisin mutta älä ala miettimään mitään kostoja päässäsi koska silloin alennut samalle tasolle näiden sun loukkaajiesi kanssa. Parasta on tehdä niin että paljastat sen miten kusipäisiä ne ihmiset ovat, eli sanot suoraan että tajuatko miten epäoikeudenmukainen ja ilkeä olet kun sanot noin, ja tajuatko että purat vain pahaa oloasi minuun. Kaikista parhaiten tehoaa TOTUUS koska sitä ne ei kestä. Ne ei kykene katsomaan itseänsä peiliin joten näytä niille se peili ja näytä niille se mitä ne oikeasti on!


      • fgvbhjhgb
        peili kirjoitti:

        No sano samalla mitalla takaisin mutta älä ala miettimään mitään kostoja päässäsi koska silloin alennut samalle tasolle näiden sun loukkaajiesi kanssa. Parasta on tehdä niin että paljastat sen miten kusipäisiä ne ihmiset ovat, eli sanot suoraan että tajuatko miten epäoikeudenmukainen ja ilkeä olet kun sanot noin, ja tajuatko että purat vain pahaa oloasi minuun. Kaikista parhaiten tehoaa TOTUUS koska sitä ne ei kestä. Ne ei kykene katsomaan itseänsä peiliin joten näytä niille se peili ja näytä niille se mitä ne oikeasti on!

        Entä jos tuokaan ei riitä, jos ihmiset eivät näe mitään väärää käytöksessään ja itsessään, eivätkä ymmärrä vaan ovat ylimielisiä ja narsistisia


      • Milla583956767
        fdlsureifhjhuy kirjoitti:

        Ei tuo oikeasti toimi ja haluan vain "tuhota" ne ihmiset jotka tekevät pahaa minulle.

        Ei ne pahaa sulle tekevät ihmiset tuhoamalla lopu. Usko mua. Aina tulee uusi. Ihmisten kanssakäyminen on kaksisuuntaista puuhaa. Jätä vaikeat ihmiset omaan arvoonsa ja rakenna vähitellen uusia ihmissuhteita oikeasti mukavista ihmisistä. Älä tuhoa tulevaisuuttasi!


    • Janne.

      "Silloin kun sä mietit toisen ihmisen "tuhoamista" tai hänen pistämistä kärsimään henkisesti, niin se on merkki, että sun kannattaa mennä itse psykiatrille. Sulla alkaa itselläsi olla jo aika pahoja paineita pääsi sisällä."


      Valkotakkisia tulee aina vältellä. Niistä on vain harmia.

    • 1+1

      Mun ystävä sai mut ylipuhuttua laittamaan laksatiivia narsistisen exän olueen. oli kyllä mahdottoman kovat omantunnontuskat siitä.
      Exän ilta oli kuulemma mennyt kivasti, mutta yöllä tuli sitten kova ripuli....
      En suosittele kostoa. Tapahtuneesta on monta vuotta ja nykyisin en niin tekisi.

    • wfdtyuytr

      Kosto on narsistille lähde.

      Pois lähteminen on ainoa keino.

    • frfhjdjkh

      no miten voi loukata yms narsistista ihmistä?

    • ihminen on mätö

      Pazkamulk.ut ja pazkaämmit on yrittäneet tuhota mun vuosikymmenien ajan jo - ja mä olen täällä vieläkin. Aika moni näistä paskojista ei enää ole mukana kuvioissa, maanalushommissa ovat nykyisin.

      Toki erittäin paljon vahinkoa ovat aiheuttaneet munkin elämälle, sitä en kiellä, mutta tuhoamaan eivät ole pystyneet. Mä vain laitan vahingon kiertämään, samaa pazkaa kaikille sitten.

      Koti oli jo sellainen, tuhoava. Koulu oli sellainen, tuhoava.
      oikeastaan koko myöhempi elämä, tuhoava.
      Minusta on tehty useampia irviviä, tuhoamaan pyrkiviä ohjelmia sekä elokuvia, niin tässä maassa kuin ulkomaita myöten.

      Kotini on valjastettu gang stalking tapahtumapaikaksi, pazkanettiä myöten vyötyy tämän maailman stalkkisonta porukka sisään, kutsumatta levittäen livenä elämääni maailmalle - täysin ilman minun suostumustani.
      Aiemmin käytettiin muita laitteita, aikana ennen nykyisen muotoista nettiaikaa. Stasi tyyppinen sonta oli läsnä elämässäni jo silloin.

      Eli kiteytettynä, olen jo nähnyt vuosikymmenien ajan aika paljon tuhoamaan pyrkivää, toisten ihmisten suorittamaa sontaa.
      Vaikuttaako jonkinlainen lisäsontiminen nykyisin enää minuun isommalti?

      Eipä oikeastaan, ainoastaan vahvistaa käsitystäni tämän eliölajin mädännäisyydestä, käsitystä mikä on näiden vuosikymmenien aikana muodostunut.

      Terveyteni olen jo menettänyt, en käy koskaan enää missään, minua ette tule näkemään missään kissanristiäisissä, myöskään minkäänlaisilla matkoilla minua ei nähdä. Yleensäkään missään, missä on muita ihmisiä,
      pääsääntöisesti pysyttelen sieltä poissa.

      Itse asiassa, minun puolesta tämän lajin joutaisi hävittää vaikka heti huomenna jo pois, ei aiheuttaisi minussa enää mitään sen kummempia tuntemuksia.

      Että onko siitä enää mitään hyötyä, kasata jotain lisäpazkaa mun niskaani? Eipä taida enää olla, melkein kaikki jo, mitä tehdä voidaan on jo tehty. Elämä, mitä nykyisin elän, olen elänyt jo vuosikymmeniä, ei tämä juuri kovin paljoa eroa rangaistusvangin elämästä.

      Tämä yhteiskunta rankaisee vankilatuomioilla rikollisia, joskus pitkikisikin ajoiksi elämään tämänkaltaista elämää, mitä mä elän jo nyt.
      Eli tästä ajatuskulusta seuraa automaattisesti, teinpä mitä tahansa
      elämässäni jatkossa, teoistani seuraavat rangaistukset eivät juuri poikkea jo nykyisenkaltaisesta elämästäni.

      Siinäkin mielessä, kaikenlaiset persoonaani kohdistuvat sittisontimiset ovat jo täysin turhia, olen jo tietyllä tapaa tuhottu.
      Nykyisin mä laitan vaan sen pas.kan kiertämään yhä useammin, en ole enää pelkästään ottavana osapuolena.

    • ehjkdedfj

      ????

    • Varma keino

      Osoita että olet älykkäämpi kuin he.

      • fghfdghfdghfgh

        Miten?


      • Hah !
        fghfdghfdghfgh kirjoitti:

        Miten?

        Mensan tulos tulikin jo tässä.


    • näin helppoa

      Laita tänne Mensan testisi tulos, kiusaajasi todennäköisesti lukee tätä ja saa sydänkohtauksen

    • vbcnnvc

      Niin miten toimia ärsyttävien ja persoonallisuushäiriöisten ihmisten kanssa?

    • Vittuun narsistit

      Pahinta itsekeskeiselle ja huomionkipeälle narsistille on ettei häntä huomata, tehokkain keino voittaa narsisti on ignoorata se täysin. Tämä on toiminut ainakin omalla kohdallani, ei ole enää se yksikään narsistinainen ottanut mitään yhteyttä. Jos kostaa jollakin lapsellisella tavalla, saa narsisti siitä nautintoa koska hän huomaa että se kiusaaminen tehoaa uhriin. Ei kannata alentua samalle tasolle narsististen ihmisjätösten kanssa. Oma ylpeys joskus meinaa voittaa ja valtava kostonhimo valtaa mielen, sen ymmärrän täysin koska olen itse käynyt läpi nuo tuntemukset. Kun niistä pääsee yli, pystyy myös antamaan koko asian olla ja unohtamaan koko sen ihmisen olemassaolon. Elämä on yksinkertaisesti liian lyhyt tuhlattavaksi mihinkään kostoon tai vihanpitoon. Ei pidä antaa narsistille sitä tyydytystä että hän hallitsee elämääsi eikä antaa sellaiselle ihmiselle ohjia vaan pitää niistä itse kiinni ja olla oman elämänsä pomo.

    • rajaviiva

      parempi konsti poistaa /sulkea elämästään ilkeät ja pahansuovat ihmiset... hanki uudet kuviot ja kaverit ja jätä ne sinne pyörimään siinä itessään ei kai niitten kanssa ole pakko olla tekemisissä tai pyöriä samoissa paikoissa ?

    • ihminen on mätö

      Mähän käynkin vaan täällä suoli24 ssä nykyään säännöllisin väliajoin muistuttamassa tästä ylläpitoämmästä, kriminaali nettistalkkerista.

      Tuon julkisuuteen tällä tavalla tämän sairaan yksilön tekemisiä,
      jotta muutkin näille sivustoille erehtyvät tietäisivät, minkälaisen
      mieleltään häiriintyneen nettisittiäisen kanssa näillä sivustoilla ovat.

      Mulla on se mun oma pska elämäni, mitä mä olen jo elänyt
      vuosikymmeniä, ei siinä ole sijaa tuon kaltaisille mielisairaille
      nettisittiäis sontiaisille, niin kuin tuo suoli24 ylläpito nettikriminaali ämmä.
      Mut mä pyrin varoittamaan muita näille sivuille erehtyviä tästä ja
      tämänkaltaisista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      254
      2576
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      65
      1695
    3. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      76
      1510
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      60
      1343
    5. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      161
      1242
    6. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      95
      1182
    7. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      87
      1086
    8. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      87
      1043
    9. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      106
      953
    10. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      57
      952
    Aihe