Puolison alkoholin käyttö

willewallaton

Juotteko itse ja juoko ulkomaalainen puolisonne? Miten suhtaudutte toistenne alkoholin käyttöön tai käyttämättömyyteen?

Tuli vain mieleen, kun lukemani tutkimuksen mukaan 10% aasialaisista on geeni, joka vaikuttaa kuin antabus. Joillain lievempänä, joillain voimakkaampana. Vaimo ei tule känniin lainkaan vaan sammuu parista drinkistä. Niinpä hän ei käytä alkoholia lainkaan. Minä sen sijaan rentoudun hiprakassa ja joskus toivon, että voisimme nauttia alkoholia yhdessä.

Mitenkäs te muut?

20

229

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Chom chom

      Juomme molemmat, nykyään vähän ja harvoin. Saunakalja ei ole edes viikoittainen tapa. Viskipaukku silloin tällöin, viiniä joskus. Yleensä juominen liittyy hyvään ruokaan, mies ei oikein osaa juoda alkoholia syömättä jotain. Kummankaan ei ole tarvinnut huomautella toiselle alkoholin käytöstä.

      Ennen lapsia vietimme paljon vapaa-aikaa miehen tuttavien kanssa, ja silloin mieheni joskus ryyppäsikin, kuin myös suomalaisten kavereiden kanssa. Ei kuitenkaan koskaan sammumiseen saakka. Mua ärsytti ryyppäämisessä tyrkyttäminen: miesporukassa oli tapana, että kaikki joivat saman verran, halusi tai ei. Mies halusi yleensä minutkin seuran vuoksi juomaan. Mikäs siinä. Hänen lapsuudenperheessään naisetkin ovat saaneet juoda (mutta eivät olla kännissä). Tunnen aika hyvin rajani enkä tykkää humaltua.

    • .........

      mieheni ei juo alkoholia juuri koskaan, joskus kesällä hän saattaa käydä parilla oluella, mutta sekin on harvinaista. itse juon lasin viiniä 1-2 kertaa viikossa mutta välillä menee pitkiäkin aikoja, kun en juo laisinkaan. miestäni ei haittaa vaikka joisin enemmän mutta kun ei kiinnosta niin ei kiinnosta.

      • alkoholisti jo vain

        Tissuttelija, yhtä pahasta.


    • Raaka Watson

      Väärä aihe. Useimmilla naikkosilla on puolisot jotka varmasti eivät alkoholia käytä, sen sijaan voisit kysäistä hieman toisenlaisten päihteiden käytöstä. Siten voisit saada jotain tuntumaa touhuun.

      • Chom chom

        No, tämän naikkosen mies ei käytä muita päihteitä. Tupakoi aikanaan, mutta on lopettanut. Naikkonen itse ei ole edes kokeillut.

        Mitenkäs teillä?


      • Väärä ja väärä. Tosin kysymystä voi vallan mainiosti laajentaa koskemaan muitakin päihteitä. Tiedotusvälineistä saamani tiedon mukaan muslimimaissakin on khat-, hashis- ja oopiumiongelmia. Joillain ihmisillä on halu sekoittaa päätään kulttuuriin katsomatta.


      • Raaka Watson
        Chom chom kirjoitti:

        No, tämän naikkosen mies ei käytä muita päihteitä. Tupakoi aikanaan, mutta on lopettanut. Naikkonen itse ei ole edes kokeillut.

        Mitenkäs teillä?

        Tämän miekkosen nainen ei käytä mitään päihteitä eikä tupakoi. Miekkonen samoiten ei käytä mitään päihteitä, joskus aikoinaan vielä joi mutta ei enää vuosiin. Tupakointi ei kuulu tapoihin. Mutta en pidä kohtuullista alkoholin käyttöä ongelmana.


      • Chom chom
        Raaka Watson kirjoitti:

        Tämän miekkosen nainen ei käytä mitään päihteitä eikä tupakoi. Miekkonen samoiten ei käytä mitään päihteitä, joskus aikoinaan vielä joi mutta ei enää vuosiin. Tupakointi ei kuulu tapoihin. Mutta en pidä kohtuullista alkoholin käyttöä ongelmana.

        Kiitos, kun vastasit alkuperäiseen kysymykseen :) Tästähän voi syntyä ihan keskustelua.

        Kannabista oli helposti saatavilla mieheni nuoruudessa, mutta lähinnä kai uskonnollisista syistä miestäni ei kiinnostanut kokeilla.


      • Raaka Watson
        Chom chom kirjoitti:

        Kiitos, kun vastasit alkuperäiseen kysymykseen :) Tästähän voi syntyä ihan keskustelua.

        Kannabista oli helposti saatavilla mieheni nuoruudessa, mutta lähinnä kai uskonnollisista syistä miestäni ei kiinnostanut kokeilla.

        No mikäs siinä. Itse en ole tupakkaa polttanut koskaan, mielestäni aivan naurettavaa. Huumeita ei ole edes harkittu, ihan omista syistä. Kaikkeahan on saatavilla. Naiseni ei siis käytä mitään päihteitä, miksi sitä en tiedä mutta kyllä täällä olisi helppoa saada lapasiinsa vaikka vallan mitä. Varsinkin Rio de Janeiro on surullisen kuuluisa huume ongelmasta. Mitä tulee neitokaiseen niin varmaan yksi syy miksei käytä mitään johtuu siitä että perheessään on sekä alkoholisteja että huumeiden käyttäjiä. Joskus ihmettelen miten jaksaa niitä.
        Oli miten oli, näin päihteettömänä on parempi vaikka joskus vituttaa koko maailman meno.


      • Ugandan juopot
        willewallaton kirjoitti:

        Väärä ja väärä. Tosin kysymystä voi vallan mainiosti laajentaa koskemaan muitakin päihteitä. Tiedotusvälineistä saamani tiedon mukaan muslimimaissakin on khat-, hashis- ja oopiumiongelmia. Joillain ihmisillä on halu sekoittaa päätään kulttuuriin katsomatta.

        Kyllä ne mustat miehetkin juopottelee.

        https://www.youtube.com/watch?v=zL3UHF5SlEU


    • zeitgeist

      Emme käytä alkoholia juuri lainkaan. 1-2 kaljaa saattaa mennä kerralla terassilla kesällä, ehkä 1-2 kertaa kesän aikana. Muita huumaavia aineita emme käytä emmekä hyväksy.

    • Aasiasta

      Vaimo ei juo yhtään. Kahvi ja teekin on liian vahvaa. Itsellä kuluu 1-2 olutta viikossa. Mitään muitakaan tajunnanlaajentajia meillä ei käytetä.

    • werrr

      Aasialainen vaimo väsähtää yhdenkin otettuaan, tosin painoa alle 50 kg, tuollakin merkitystä. Ei halua juoda.

      Nuorena join paljonkin mutten enää viitsi, liian kovat krapulat eikä saa mitään tehtyä pariin päivään. On vain hyvä ettei vaimo juo, en juuri minäkään, paremminkin siivu joskus.

      Kyllä vaimon sisko juo ja hänen miehensä paljonkin. Vaimoni isä ottaa toisinaan siivun. Mielestäni aasiassa juodaan paljon.

      Joten meillä tuo kulttuuri tasapainossa.

    • persian_wife

      Juodaan molemmat kun maistuu. Yleensä viiniä, mies harvoin kaljaa. Itse en koskaan polttanut enkä edes maistanut, mies poltti mutta lopetti kokonaan vuosia sitten.

    • Meillä molemmat käyttää alkoholia yhtä paljon / yhtä vähän, eli väkeviä ei käytetä käytännöllisesti katsoen lainkaan. Viini on ruokajuomana silloin jos on juhlavampi ruokailutapahtuma ja arkisemmalla (ravintola)ruokailulla ruokajuomana on useimmiten olut. Kotona harvemmin.
      Kotiin hankitaankin keskimäärin 20 -30 olutpulloa / vuosi ja viiniä ehkä 10 - 15 litraa / vuosi mutta tuostakin määrästä vieraat juovat osan.

      Baarikaapissa näyttää kyllä olevan lahjoituksina saatua shampanjaa, vodkaa ja Konjakkia joista yksi konjakkipullo on näköjään joskus korkattu mutten kuolemaksenikaan muista missä tilaisuudessa siitä on otettu. Ilmeisesti on ollut kyseessä joku arvokkaampi kahvitarjoilu jolloin konjakkipullokin on korkattu mutta ajallisesti varmaan vuosi / pari takaperin on tuo pullo avattu ja edelleen lähes täynnä..

    • Noalcohol

      Mieheni Intialainen ja ei juo laisinkaan alkoholia,enkä minä myöskään.

    • norskin_nainen

      Mieheni juo vähän ja yleensä juhlapäivinä, saattaa joskus saunajuoman ottaa. Samalla lailla käytän itsekin alkoholia. Täällä Norjassa ei paljoa törmää katujuoppoihin. Kivempaa on myös herätä ilman krapulaa. Silloin kun mieheni vieraili ensimmäistä kertaa Suomessa, hän ihmetteli, että miksi Suomessa näkee paljon juopuneita ihmisiä, ihan kuin se olisi ollut hänelle uutta.

    • Eräkettu

      Itse en dokaa mutta vois kyllä alkaa...

      Aivan sama minkälainen koulutus on niin Suomessa ei saa sitä myyttistä 6-numeroista summaa vuodessa..
      Ja sitten nämä murha verot joilla ilmeisesti tuetaan kaikkia afrikan ja lähi-idän maita..
      Ja niistä saapuvat sankarit saavat täällä syödäkseen että jaksaa taas mennä kotiansa aloittaa heimosotia.

      Vois kyllä muuttaa Kanadaan.

      Nää poliittisesti korrektit kommari pöllypäät täällä foorumilla jotka arvostelee toisten kielioppia vois mennä opiskeleen matematiikka ja mennä kaduille hankkiin vähän maalaisjärkee..

    • Eräkettu

      Ei täällä kukaan viitti näiden lehmien ym. "rinsessojen" takia alkaan kirjottaan kieliopillisesti korrektia suomea.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    6. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3035
    7. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3035
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3029
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3026
    Aihe