Uusi parisuhde ja seurustelu, miten muilla eron jälkeen?

Heppu44v

moikka,
Tässä pohdin itsekseni, miten nykyisin muilla, jotka ovat uuden ihmisen löytäneet ero jälkeen.

Millä tavalla olette ns. Julkistaneet sen että seurustelette. Olemme olleet yhdessä muutaman kuukauden ja jotenkin tuntuu että kaikki tuntuu kovin salaiselle.
Toisella kovasti menoja ja itse olen yritän sopeutua niihin, mutta toivoisi että toinen jotain kivaa yhteistä kivaa keksisi myös. Tuntuu että yhteistä aikaa pitää varata, eikä tunnu luonnosille tavalle minusta.

Miten muilla,
Terkuin hiukan epätoivoinen

9

238

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tunnetiina

      Mitä siinä jos olet rehdisti pelannut. Jos vasta eronnut,et kyllä ole exääsi oikeasti rakastanut.Miksi pitää julkaista,etkö olekkaan aikuinen itsenäinem mies?

    • 0iåojikl

      No kylläpäs kuulostaa hankalalta! Sinä taidat olla valmiimpi etenemään seurustelussa eteenpäin kuin toinen osapuoli...(?)

      No omalla kohdalla kaikki eteni luonnostaan - kun aloimme näyttäytyä yhdessä kaupungilla, käydä leffassa, ulkona syömässä, ruokakaupassa... Niin eipä se suhteemme laadusta epäselvää jättänyt emmekä me miettineet sen kummemmin asian julkistamista.

      • näin meillä

        Olen seurustellut nyt pari kuukautta. Puoliskoni halusi jo kuukauden jälkeen laittaa naamakirjaan statuksen parisuhteesta. Itse en olisi halunnut, mutta kuitenkin suostuin. En vieläkään ole varma teinkö oikein kun suostuin.

        Me näemme toisiamme viikonloppuisin. Vuorotellen kummankin luona. Jos ei toista tarpeeksi näe, mitä se kellekin tarkoittaa, niin uskon et sananlasku; poissa silmistä, poissa mielestä tulee näkymään suhteessa.


    • ei mitenkään

      Me on oltu yhdessä reilusti yli 20 vuotta, lapsiakin on, eikä olla mitenkään julkistettu koskaan että edes seurustellaan....saman katonkin olla eletty yli 20 vuotta. Kaipa muut on jo tajunneet.

      • Huh huh

        Samaa mietin. Teinit voi erikseen kertoa että "me seukataan", mutta en ole kyllä koskaan törmännyt sellaiseen, että aikuiset ihmiset "julkistavat" seurustelunsa. Miksi ihmeessä niin pitäisi toimia? MInulla kyllä hälytyskellot soisi, jos toinen ottaisi moisen asian edes puheeksi. Kuullostaa melkoisen riippuvaiselta toiminnalta.


    • Ei vaan jaks sellast

      Jos se jo suhteen alussa on sellaista ettei toisella tunnu löytyvän sulle aikaa eikä halua sun kanssa tehdä mitään yhteisiä juttuja muuten kuin sen seksin merkeissä, niin ei hän halua sinulta ja suhteelta sen enempää. Suosittelen kertomaan jo suhteen alussa mitä haluat, sillä se keskustelun paikka tulee joka tapauksessa.

    • Akka sanoo

      Kyllä aikuiset ihmisetkin ensin tapailevat (saa tapailla silloin muutakin ainakin yleensä ottaen), sitten voidaan sopia ettei tapailla muita eli ns. seurustellaan.. Mun ukko ja minä tapailtiin 3 kk. Ukko tapasi mun kavereita kyllä (no osan tunsikin jo etukäteen). Liikuttiin kyllä avoimesti yhdessä, mutta missään facebookissa ei parisuhdetilannetta availtu. Ukko ei kuitenkaan ikinä esitelly mua hänen kavereilleen/sisaruksilleen, vaan jos kaveri/sisarus soitti missä oot, niin hän oli aina vaan jossain kaupungissa, mutta ei ikinä sanonut kenen kanssa. Jos kysyttiin mitä siellä teet, niin vastaus oli olen kaverilla ym. Loppuvaiheessa vastaus oli ettei viitti kykkiä itekseen kotona. No se riitti mulle. Selviskin sitten että ukolla olikin muita naisia ja ei viihtynyt yksin. Vietti mieluummin aikaa jossain muualla kun kotonaan.

      Eli sinulle neuvoksi, kyllä vaisto sanoo onko kaikki ok vai. Kun se vaisto ei turhaan varottele. Näin mä olen aina tiennyt, vaikka sen vaiston olen välillä koittanut haudata ja uskonut toisen puheita. Mutta muista aina vanha sanonta, ei ne sanat vaan teot!!

    • Heppu44v

      Niin,
      No itse katselen nyt hetken rauhassa, jotenkin vain vaistoni kertoo ettei kaikki ole kohdallaan.
      En tarkoittanut julkistamisella mitään fb päivitystä.

      • timojoki78

        Vaisto ja vaisto älä nyt psksa siel mussuta. Totta kai on hyvä miettiä miks toinen on vähän etäisempi. Tossa asiassa, mutta voi kysyä suoraan jos epäilyttää. Ehkä nainen haluu olla ja mennä viellä hetken suhde aika alussa kummiskin. Tommosta masentavaa sontaa
        /vihjailua on hirveä katsella.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      0
      4156
    2. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      79
      2337
    3. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      175
      1811
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      173
      1697
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1412
    6. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1408
    7. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      296
      1291
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      138
      1158
    9. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1094
    10. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1093
    Aihe