Keskustelun aiheita 2 treffeille?

Neuvoja mulle

Mistä teillä tulee juteltua 2. tai 3. treffeillä? Itse olen huomannut sen että vaikka kohtuu puhelias tapaus olenkin niin usein jatkotreffeillä ne jutun aiheet ovat aika vähissä ja naiset eivät itse usein ota mitään uutta aihetta esille, joten välillä on tullut höpistyä sitten sellaistakin mistä ei varmaan ole ollut kuin haittaa treffien jatkon kannalta.

Harrastukset, elämäntilanne, työ, koulutus, matkustelu, ruoka jne. perus aiheet tulee usein kaluttua jo ekoilla treffeillä. Jatkotreffeille pitäisi siis jotain erikoisempaa aihetta keksiä. Mutta mitä? Ehdotuksia?

Itse olen joskus vienyt naisen museoon, kävelylle kaupungille tms. ja sitten jutellut siitä mitä on sattunut tuleen vastaan. Mutta tämäkään ei ole aina toiminut, kun ei kaikki taidetta tai vaikkapa kadulla vastaan tulleesta pultsarista alkanutta keskustelua arvosta.

3

268

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • er45

      Jos molemmat ovat tosissaan toisistaan kiinnostuneita, niin ei siinä tarvitse puheenaiheita miettiä. Yhteinen aika kuluu liian nopeaan ja kun eroatte niin jää joku sellainen aukko mieleen, ja alat ajattelemaan jo seuraavaa tapaamista.

      Jos väen vängällä täytyy ylläpitää keskustelua, niin kyllä se kertoo itselleni siitä ettei toista (tai itseäni) kiinnosta tarpeeksi. Ja ehkä olisi parempi katkaista se juttu silloin siihen.

      Voi olla että joku on ns. "hitaasti lämpiävää sorttia", mutta tuossakin tapauksessa niin kyllä se pitäisi parin tapaamisen jälkene käydä selväksi että onko toisella mitään positiivisia tunteita sinusta.

      Itse en ainakana haluaisi tapailal jonkun kanssa, joka on minun kanssa vain kun ei parempaakaan saa juuri nyt, ja sitten myöhemmin kun sellainen tilaisuus tulee, niin hyppää kelkasta heti tuon paremman perään.

      molemminpuoleinen kiinnostus ei vaadi mitään ylimäräistä - te juttelette ihan itsestään kaikesta maan ja taivaan välistä - koska te viihdytte ja haluatte olla toistenne seurassa.

    • 3+1

      Itse suosin sitä että treffeillä olisi jotain tekemistä, esim joku liikunta jolloin keskustelua syntyy aika paljon ihan siitä liikunnasta joten juttu kulkee luontevasti ilman paineita keksiä uusia aiheita.

    • "Harrastukset, elämäntilanne, työ, koulutus, matkustelu, ruoka jne. perus aiheet tulee usein kaluttua jo ekoilla treffeillä."

      Aika mielenkiintoista. En viitsi laskea, montako kertaa olen tavannut miestä, johon tällä hetkellä olen tutustumassa, mutta tapasimme ensimmäisen kerran puolitoista kuukautta sitten, ja sen jälkeen olemme viettäneet lähes kaikki viikonloput yhdessä nähneet viikolla, jos hän on ollut työmatkalla Helsingissä. Vieläkään en tiedä esimerkiksi mitä kaikkea hän on elämänsä aikana tehnyt työkseen tai missä hän on matkustellut. Pikkuhiljaa opin tuntemaan hänen ruokamieltymyksiään, kun yhdessä suunnittelemme ja kokkaamme viikonlopun ruoat. Myös hänen luonteensa tulee tutuksi vasta vähitellen, samoin perhetaustaan liittyvät asiat. Arvomaailmasta tiedän jonkin verran, koska se on pitkälti se, mikä meitä yhdistää.

      Meidän ensimmäiset treffit olivat "kävelytreffit", toisilla lähdimme käymään eräässä kiinnostavassa kohteessa, johon oli muutaman tunnin ajomatka. Kolmas tapaaminen oli sellainen, missä oli mukana yhteinen ystävämme muita hänen ystäviään.

      En oikein osaa neuvoa sinua. Ehkä olisi paras ratkaisu nimenomaan tehdä jotain toisilla treffeillä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14851
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    8. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3045
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe