Valtuusto 27.10

Seurailija A

Paljon näytti valtuutettuja kiinnostavan veroprosentti, kiinteistövero tai muukaan. Istuvat hiljaa. Muutamat aktiiviset käyttivät puheenvuoroja, joissa sentään pohtivat rosentteja. Kyllä toivois että,avaisivat muutkin suunsa. Keskustelu kun ei oo pahasta. Haukotellaan ja selataan papereita. Ei näytä juurikaan kiinnostusta olevan. Leppäharjulle pisteet, kaipasi taloussuunnittelua pitemmälle katsottuna. A Koski tais pitää eka puheen ja oli hyväkin. Olkaa aktiivisia olettehan yhteisten asioiden hoitajia.

65

317

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rauhaa päälle ma toi

      Onhan se alhainen veroprosentti ja aktiivinen yrityspolitiikka auttanut paljonkin pyhäjärven asukasmäärän kasvuun, varmaan leppäharju ja koski omilla höpinöillään on sitä avustanut, kannattaa olla aktiivinen jotta ei asukasmäärä vain kasva saahaan olla rauhassa

    • Kysyykin nyt

      Mitäpä tekee Kehitys
      Oy?

    • halliheikki

      Hyvä kysymys. Äkkiseltään tuntuu että tuloksiin nähen vetää paljonlaisesti kaupungin tal.arviosta euroja? Infoa tarvittaisiin mutta Oy ;n ei kaikkee tarvitse paljastaa. Kaupungin omistamat yhtiöt ovat oikeisiin verrattuna pilipali yhtiöitä kun talous on aina turvattu kaupungin kassasta kävi miten kävi.Ketä lie nykyisin johtokunnassa? Ja sitten vielä maksetaan Nivalaan. Mitä elinkeino apuja sieltä on oikeasti saatu???

      • kehittäjä

        Kysäise vaikka Tyyneltä hänhän on varapuheenjohtaja.


    • eläkekerttymä

      Phj kehitys oy;n hallitus on koottu kuluvalla vaalikaudelle "minä haluan paikan" huutoäänestyksen perusteella.
      toimitusjohtaja ei ole lainkaan pätevä.
      mitä siitä on seurauksena paikalliselle kehittämistyölle?
      ei yhtään mitään. myönteistä siis.
      projektivetoisia lagunoita kahvipöytäkeskusteluihin ja tuloksettomia saman asian ympärillä talostelevia palkalla ajantappajia.

    • Vain Lagunaa, höh

      lainattua tekstiä Heinolasta 27.10.14
      "Heinolan uusi elinkeinokonsepti on yhdistelmä vanhaa ja uutta. Vanha jatkaa hyväksi havaittuja projekteja, uusi tuo parempaa organisoitumista.

      Uusi piirre on myös entistä vahvempi yrittäjälähtöisyys.

      Tavoitteisiin on kirjattu niin ikään entistä laajempi seutu- ja metropoliyhteistyö. Tämä tarkoittaa aktivoitumista erityisesti Lahden ja Helsingin suuntaan. Tuleva "yrityskäytävä" rakentuu vahvemmin etelään, kuin pohjoiseen.

      Pian päättäville elimille esiteltävän elinkeinotoimikunnan työn henkeä voidaan kuvata myös sanoilla "realistinen" ja "maanläheinen". Tämä tarkoittaa, että elinkeinohankkeissa kehitetään ensi alkuun vahvemmin jo olemassa olevia vahvuuksia, kuin niitä, joita toivotaan jatkossa olevan.

      Ei ole yllätys, että uudistuva elinkeino-organisaatio alkaa jalostaa Heinolassa jo huomioituja, hyvin edenneitä ja potentiaalia omaavia korjausrakentamisen, hyvinvointiosaamisen sekä matkailun hankkeita.

      Heinolan aiemmassa, ulkoistetussa elinkeinotyössä hallinnon oma sisäinen elinkeinopäätösten teko ja asioiden hallinta kuului monelle tasolle, eikä päätöksissä ollut yhtenäistä linjaa ja vastuunjakoa.

      Tähän tulee ratkaisu, kun uudet elinkeinovirat tarkkoine tehtävä- ja vastuujakoineen astuvat voimaan.

      - Päätöksentekoa terävöittää, nopeuttaa ja selkeyttää myös se, että elinkeinohallinto sijoitetaan suoraan sen ylipäällikön, kaupunginjohtajan tulosalueelle, tarkentaa konseptia valmistelleen elinkeinotyöryhmän puheenjohtaja Aimo Bondén (kok)."

      • omat jutut

        Mitenkähän tämä Heinolan juttu tänne kuuluu?


    • Topakka täti

      Iisalmen Sanomien mukaan Rinnevaara on haastanut oikeuteen kaupunginhallituksen jäsenet, jotka ovat käsitelleet häntä koskevia asioita 22.7. ja 26.8.2013. (esteellisyyttä tutkitaan topakasti Pyhäjärvellä)

      • kaikilla meillä

        on oikeus saada oikeutta jos ei muuten niin oikeudessa.
        Oli sitten RAPO, Rinnevaara tai Piippo, mikäli asiat ei muuten hoidu.


      • Lemmy 1
        kaikilla meillä kirjoitti:

        on oikeus saada oikeutta jos ei muuten niin oikeudessa.
        Oli sitten RAPO, Rinnevaara tai Piippo, mikäli asiat ei muuten hoidu.

        Niinpä on rikostutkintapyyntö tehty Oulun poliisille nimikkeellä epäilty tahallinen virkarikos/rikoksia nykyisistä kaupungin hallituksen esteellisistä jäsenistä. Siitä se vyyhti lähtee purkautumaan. Olisikohan sittenkin ollut viisasta päästää oikea kaupunginjohtaja hoitamaan virkaansa sen myötä myös kaupunginkin asiat rullaamaan? Mitenkähän lie? Toivottavasti jaksat Tita palata takaisin hommiin, sillä sitä toivoo todella moni ihminen täällä.


    • Suosittelija

      Heinolan suuntaan on/ oli/ on kiinteä käytävä Pyhäjärveltä, Rapo toimi reippaasti oma-aloitteisesti kirjeenvaihtajana Heinolan kaupunginjohdon suuntaan.

      Siirsin tuoreen jutun hyvällä tarkoituksella Pyhäjärven elinkeinoelämän eli kehitys oy;n jäätyneen toiminnan sulattamisen tärpiksi.

      Josko Rapo nimettäisiin yhdyshenkilöksi tj Pinolan pudottamiseksi pois toimitusjohtajan paikalta?
      On kokemusta, on taitoa ja hän on voittamaton juonittelija.

      Kannattaa harkita oikeasti.
      Kun joku henkilö halutaan poistaa.

    • Simppeli juttu

      Rinnevaaraa koskevista asioista voi päättää vain hän itse.

    • portin pielessä

      Valtuusto päätti korottaa kiinteistöveroja.

      Minun mielestäni 107 000 euron tuloutus kassaan kiinteistöveron kautta oli tosi väärin. Siinä ne pienet eläkeläiset kituuttavat mökissään ja maksavat talonsa kulut. Kun kiinteistöveroa nostettiin, vaikuttaa se heidän elämäänsä.

      Mutta mitä 107 000 euroa näille meidän päättäjille ja kaupungin rahoina merkitsee. Ei sitten pätkääkään.

      Käräjäkulut saattavat kaikkinensa oikeudenkäyntikuluineen nousta 500 000 euroon.
      Ja mistä syystä.
      Yhden ihmisen takaa-ajon johdosta!

      Onko päättäjät ihan ajan tasalla , kun tällaista tekevät

      • rahantaju kankaalla

        Oletko itse ihan ajan taslaa noiden summies kanssa. Vai 500.000 euroa oikeudenkäyntiin? Taidat olla sama joka väittää Lentokenttään ja Laguunahankkeeseen uponneen miljoonia euroja!


      • merkitystä,kuka sano
        rahantaju kankaalla kirjoitti:

        Oletko itse ihan ajan taslaa noiden summies kanssa. Vai 500.000 euroa oikeudenkäyntiin? Taidat olla sama joka väittää Lentokenttään ja Laguunahankkeeseen uponneen miljoonia euroja!

        Rahan taju kankaalla!

        Kuulepas kuomaseni.

        Rinnevaaran palkkamenetys n. 170 000
        60% soskulut 70 000
        eläkemenetykset 30 000
        oikeudenkäynti,solvaus,syrjintä 200 000

        Luvut ovat noin lukuja, mutta ajattelepa tätä. Lähes 500 000 euroa.
        Tosi on sekin, että Lentokenttään ja Laguunaan on uponnut miljoonia.
        Kertoihan itse Jukka Tikanmäki eräässä lehtihaastattelussa miljoonien uponneen niin kaupungin kuin muita projektirahoja. Että, ei niin tulesta temmattua.


      • naaaratttaaaa
        merkitystä,kuka sano kirjoitti:

        Rahan taju kankaalla!

        Kuulepas kuomaseni.

        Rinnevaaran palkkamenetys n. 170 000
        60% soskulut 70 000
        eläkemenetykset 30 000
        oikeudenkäynti,solvaus,syrjintä 200 000

        Luvut ovat noin lukuja, mutta ajattelepa tätä. Lähes 500 000 euroa.
        Tosi on sekin, että Lentokenttään ja Laguunaan on uponnut miljoonia.
        Kertoihan itse Jukka Tikanmäki eräässä lehtihaastattelussa miljoonien uponneen niin kaupungin kuin muita projektirahoja. Että, ei niin tulesta temmattua.

        heh heh...


    • Topakka täti

      Pyhäjärvellä ja Heinolassa, ei kunnalla ole mitään päätettävää. Käräjäsalit puhuvat ja Rinnevaaran tuomari.

    • UTetias

      Minkälainen työhistoria on ollut johtajalla ennen tätä? Kuinka pitkiä työrupeamia on kertynyt. Ja onko muualla mennyt sopuisasti?

    • Linjavikoja

      Enemmän kokemusta kuin hallintojohtajat Ruotoistenmäki, Rantanen ja Ranto omaavat yhteensä. Henkilöstöjohtajia kun ovat, hekin.


      Oletko Taimi Piipon kanssa läheisissä väleissä? Hän kyllä tietää kaiken Rinnevaarasta kysymästäsi, mikä puuttuu Rapo täydentää ja Tikanmäki todistaa.

      Oletan, että olet totuutta kyselevä, niin kysynet sitten itse Rinnevaaralta niin saat kokonaiskäsityksen.

    • Tittelillä eteenpäin

      Toivotaan että laki on nyt ja puhuu oikein kun saadaan päätös käräjiltä 19.11 klo 13.00.
      Ei tunnu oikein laki valtuustossakaan eikä koko kunnalliselämässä pelittävän kun Nurmista vedätetään edelleen ja suurin lain tuntija istuu paikalla joka ei lain mukaan kuulu olla näin.Valtuuston puheenjohtajalla ei ole oikeutta esittää paikan pysyttämistä vuoden loppuun paremmin kuin hallintojohtajallakaan. Itse pitäisi osata pyytää eroa ja hallituksen tarttua asiaan pikaisesti ONhan kysymys pelkästään poliittisesta vakanssista, kyllä kepu pelittää ja Tikanmäki säveltää.

    • Hyvät Hyssykät

      Mikä farssi. Kokemusta täytyy jo olla.

      • Sivustasta

        Koko aja tullee lissää.


    • Hähh??????????????

      Mitä? Nurmista vedätetään?

    • Höpö höpö taas

      Tavallista höpinää.

    • ????????????????????

      Mitä Rinnevaara ja Nurminen aloittajan tarkoittamaan kokouksen haukottelijoihin kuuluu?

    • ja ihan vallesmanni

      Iisalmen Sanomat näyttävän uutisoineen kokouksen loppupuolella muutamien valtuutettujen allekirjoittaman kirjeen , jolla nämä ilmoittavat irtisanoutuvansa kaupunginhallituksen toimista ja mahdollisista rahallisista korvauksista kaupunginjohtaja Tita Rinnevaaran estämisessä saapua virkavapaalta hoitamaan kaupunginjohtajan virkaa.

      Toinen mielenkiintoinen puheenvuoro oli lopuksi valtuutettu Malilalta. Hän vaati nykyistä henkilöstöjaoston puheenjohtajaa (TR) jättämään paikkansa, koska on oikeudettomasti(tarkoittaa laittomasti) toiminut tehtävässä ja hallintosäännön vastaisesti.

      Valtuuston puheenjohtaja koetti selitellä asiaa. Ensinnäkin puheenjohtajalla ei ole tällaisessa tilanteessa mitään oikeutta "selitellä" asiaa parhain päin. Eikä mitenkään päin.

      Muistan tasan tarkkaan n. kaksi vuotta sitten nämä herrat suuressa "kiimassaan" järkkäilivät paikkoja toisilleen, jotta koko hallinto olisi herrojen hanskassa.
      Sovittiin, että Tikanmäestä tehdään kaupunginhallituksen puheenjohtaja.
      Sovittiin, että Raposta tehdään henkilöstöhallinnon/henkilöstöjaoston puheenjohtaja.
      Sovittiin, että Sarkkisesta tehdään valtuuston puheenjohtaja.
      Sovittiin, että Kaurasesta tehdään teknisen lautakunnan puheenjohtaja
      Sovittiin, että Paavo Leskisestä tulee hallituksen jäsen/ ja tekniseen lautakuntaan hallituksen edustaja.

      Niin, niin, näin sovittiin.
      Siinä hysterian korkeimman veisun aikana ei havaittu, että kaikki ei sittenkään mennyt kaupungin voimassa olevien sääntöjen mukaan.

    • Äijät ruotuun

      Vallesmanni sai nyt omasta puukosta selkään! On se ollutkin kärppänä tökkimässä muita pienemmistä rikkeistä voittolaulujensa kanssa, ja nyt kun itselle iski nakki kikkeliin, niin upsis, miten mies itsensä kuiville selittelee.

      Ai niin eihän hän itse selittele, nyt selittelee vanhakonnakoplan muut "että sattuuhan sitä."

      KYLLÄ:
      mutta ei hänen tapauksessaan, kysymyksessä on TAHALLINEN luottamusaseman väärinkäyttö ja hallintapyrkimys.

      • Murmelipupu

        Joko vallesmanni muisti kuka on Irja Kiirikki? Jäi silloin A-studiossa epäselväksi.


    • ???????????

      Mutta mitä Nurminen ja Rinnevaara???

    • Huutomerkki

      Kysy kokonaisuuden kanssa, eihän sinun kysymysmerkkiviestistä saa mitään kiinni.
      Mikä sinua kivestää kerro niin koetetaan avittaa onnetonta.

    • kouluttajana

      Kyllä Tarmo Rapo tiesi, että sääntöjä rikotaan ja päätös on laiton, mutta arveli, että kaikki "typerät" muut valtuutetut eivät ymmärrä seurata, kun näin SUURI HERRA asioita hoitelee.
      Mies on laitettava syytteeseen tahallisesta toiminnasta. Onko se tutkintapyyntö, jota vanhaan aikaan rikosilmoitukseksi sanottiin.

      • voe voe

        Voi Sinua pikkuista kun Tarmo ei ole voinut olla päättämässä itseään mihinkään toimielimeen! Lueppas sellaisesta termistä kuin esteellisyys!


    • nuapurin asukki

      EI Tarmo oo ihte luojan kiitos päättänyt asiasta ja valinnasta. Mutta hallintosäännön vastainen valinta koskettaa häntä ja hän lainvartijana olisi tullut se tietää ja vetäytyä pois. ainakin nyt heti .Kokoukset mitä ollut lienee kaikki laittomia. Kysästäämpä Tarmolta ? Palkkiot kilahtanevat takasin kaupungin kassaan. Valittava uusi pj. tällaista se elämä on kun se menee pois raiteilta. Ikävää, todella ikävä juttu.
      Valta taitaa sokaista se on nyt nähty t'ässä armaassa Suomen maassa ja eritoten Pyhäjärvellä. OPetelkaa elämään iisisti.

    • laiton toiminta

      Voe,voe....

      Ei Tarmon ole tarvinnut olla itse itseään valitsemassa. Kyllä valinnat on hoidettu
      ja päätetty kepujen sisäsiittoisessa kokouksessa.
      Kuten joku jossain kirjoitti, pojat sopivat valtuustokauden alussa, että
      - Jukalle hallituksen puheenjohtajuus
      -Tarmolle henkilöstöjaoston puheenjohtajuus
      -Kimmolle valtuuston puheenjohtajuus
      -Askolle teknisen lautakunnan puheenjohtajuus
      jne.....
      ylikunnalliset edustukset
      Jukalle-- tarmo varalle jne...

      Kyllä nämä aivan muualla valitaan.
      Tarmon olisi kuulunut kieltäytyä tästä luottamustehtävästä, koska hän ei täytä niitä kriteereitä, mitä henkilöstöjaoston jäsenelle on asetettu, puhumattakaan puheenjohtajasta, jolla tarvittaessa on kaksi ääntä (jos äänestys menee tasan
      pj:n ääni ratkaisee).

    • Kehtaatkin OTL

      Kyllä, noin se on.
      Ketään, ei edes kaupunginhallitus / Pyhäsalmen Keskustan p.o voi esittää millekään paikalle, ellei henkilöltä itseltään kysytä asiaa.
      Yksinkertaisemmin rautalangasta väännettynä

      luottamuspaikkoja suunnitellaan vaaleja ennen ja jälkeen, kuka on minnekin palkkiopaikkaan oikeutettu ( sopivuus on eri juttu). nyt oli sovittu niin, että Tarmo Tehokas Voittamaton Rapo tulee henkilöstöjaoksen puheenjohtajaksi. HÄN SIIS TIESI heti, että vain hallintosääntöä rikkoen se voi tapahtua, muu ei tule esteeksi, näin hän pähkäili kaverinsa Tikanmäen/Sarkkisen/Leskisen kanssa, politiikan kokeneimmat lueteltuina.

      Henk jaoston pj;n luottamustoimen vastaanottaminen oli tarkoitushakuinen ja taktisesti merkittyä toimintaa jota olemme seuraamassa virastolla ja käräjäoikeudessa.

    • Näillä mennään

      Kyse lienee päätöksestä, joka on lainvoimainen. Turhaa turinaa laillisuuden kannalta.

    • Kehtaatkin OTL

      Onko päätös moraalisesti oikein ja onko henkilö toiminut edustamansa lainopillisuuden mukaisesti sekä mitä on muilta edellyttänyt, niin onko itse mies julkisen luottamustoimen luotettavuuden ja sen velvoittaman vastuunottamisen kannalta?

      Häneltä meni lopullisesti luottamus hoitamaan julkisyhteisön asioita. Erotkoon itse, myös valtuutetun paikalta. Valitettavasti rehellisemmille, suurenmoinen ego ja häikäilemätön röyhkeys sallii istumisen eturivissä, kuin mitään ei olisi hönksöttämässä luotettavuuden maineessa.

      Tämä näytti hänelle, joka nähdä haluaa, sen että muutamat miehet palaavat likaista peliä tarkoitushakuisessa "luottamusta silti pukkaa"- areenalla.

    • voi Pyhäjärvi!!

      Sen lisäksi, että rapo on henkilöstöjaoston jäsen (laittomasti) hän on toiminut henkilöstöjaoston puheenjohtajana, jolloin "äänten mennessä tasan",puheenjohtajan ääni ratkaisee.
      Yhä pahenee- käyttää tarvittaessa kahta ääntä!!

      • Proolaisten laskuopp

        Ei Rapo ole laittomasti henkilöstöjaoston jäsen eikä puhenjohtaja käytä tarvittaessa kahta ääntä! Väitätkö että jos äänestystulos olisi vaikka 5-3 ilman puheenjohtajan ääntä niin puheenjohtaja pystyisi tasaamaan äänestystuloksen ja hänen kantansa voittaisi!
        Ei se niin mene! Kannattaa joko opetella peruskuviot tai välttää tänne kirjoittamista! Suosittelen jälkimmäistä!


    • en ymmärrä

      mistähän syvältä se kumpuaa tuo suunnaton pätemisen tarve. Ja nimenomaan kuntapolitiikassa.

    • Lonely Fever

      Lainaus murmelipupulta:

      Mitähän Sipilä tuumaisi, jos tietäisi, mitä peliä täällä Pyhiksessä tämä kepuliporras harrastaa?? Eikös kunnallispolitiikassa pidä tehdä politiikkaa yhteisön parhaaksi, eikä masinoida kaikkea tarmoa ajojahtiin?? Mitähän tosiaan tuumaisi ala-osaston touhuiluista?

      Vaikuttaako kaupunkilaisten asiainhoidolta?

    • ymmärrätkö

      Suosittelen myös Sinulle, siis minulle ja Sinulle, että lopetamme kirjoittelun Raposta.
      Kirjoitan kuitenkin kokoustekniikasta, jota voitanee tässäkin soveltaa, vaikka kyseessä on Rapo.

      Kun tulee äänestystilanne. Jos äänet menevät tasan puheenjohtajan ääni ratkaisee.

      Hänellä on siis kaksi ääntä tarvittaessa. Myös Rapolla!

      • sinulle-minulle

        Tuossapa tulee mieleen lainoppineen menettely Heikki Hankilan kotipaikka-asiassa.
        V. 2011 hän puhui syvällä rintaäänellä ja pitkään puhujapöntöstä, että kotipaikkaoikeus säilyy Hankilalla, vaikka asuukin muualla. Riittää kun käy kalassa ja metsällä Pyhäjärvellä.
        Ihan oikein, säilyy kotipaikka Pyhäjärvellä näistä ja muistakin syistä. Mutta Kuntalain mukaan hän menettää oikeutensa olla Pyhäjärvellä valtuutetun tehtävissä.

        Rapo puhui "ihan tosissaan" Hankilan oikeuksista luottamustehtäviin kalastus- ja marjareissuja esimerkkinä pitäen.


      • pöhölö kustaat
        sinulle-minulle kirjoitti:

        Tuossapa tulee mieleen lainoppineen menettely Heikki Hankilan kotipaikka-asiassa.
        V. 2011 hän puhui syvällä rintaäänellä ja pitkään puhujapöntöstä, että kotipaikkaoikeus säilyy Hankilalla, vaikka asuukin muualla. Riittää kun käy kalassa ja metsällä Pyhäjärvellä.
        Ihan oikein, säilyy kotipaikka Pyhäjärvellä näistä ja muistakin syistä. Mutta Kuntalain mukaan hän menettää oikeutensa olla Pyhäjärvellä valtuutetun tehtävissä.

        Rapo puhui "ihan tosissaan" Hankilan oikeuksista luottamustehtäviin kalastus- ja marjareissuja esimerkkinä pitäen.

        Puheenjohtajalla on aina tasan yksi ääni, AINA! Tuo yksi ääni kuitenkin ratkaisee äänestyksen, jos äänestys päättyy tasapeliin!

        Puheenjohtajalla ei siis KOSKAAN ole kahta ääntä, vaikka tarvittaisiinkin!


    • järjellä ajatellen

      Maalaisittain sanoen puheenjohtajalla on tasan tarkkaan kaksi ääntä, jos äänestys menee tasan, koska puheenjohtajan ääni ratkaisee, se on käytännössä kaksi ääntä, ei ole tasapeli. Puheenjohtajan ääni ratkaisee, mutta näin maallikon mielestä puheenjohtajalla on tuplaääni siinä tilanteessa, kun äänet menevät tasan.
      Sano, mitä sanot , herra jankuttaja ja lainoppinut.

      • ;-))

        No tehdään sovinto! Sovitaan että puheenjohtajalla on 1,5 ääntä siinä tilanteessa että puheenjohtajan ääni (siis 1 ääntä) tasoittaa tilanteen!
        Tämä varmaan kelpaa Proo Pyhäjärvelle ;-))


    • Totuuskomissio

      Ei kenelläkään eikä koskaan ole kahta ääntä. Tasapelissä puheenjohtajan ääni ratkaisee.

    • Totuuskomissio

      Täällä on paljon kiinnitetty huomiota Tarmo Rapon asemaan jaostossa ja jopa yritetty syyllistää häntä. Totuuskomissio ryhtyi selvittämään asiaa. Jaoston valinta kuuluu hallitukselle. Näin on tapahtunut.

      Kaupunginhallitus 4.2.2013 pykälä 76 valitsi henkilöstöjaoston. (suora lainaus)

      "Kaupunginhallitus valitsi seuraavasti henkilöstöjaostoon jäsenet ja heille henkilökohtaiset varajäsenet sekä nimesi puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan toimikaudelle 2013-2014.
      jäsen henkilökohtainen varajäsen
      Tarmo Rapo Kaisa Alamäki
      Aimo Karvonen Martti Savolainen
      Mirja Hynninen Taimi Piippo
      Puheenjohtaja Varapuheenjohtaja
      Tarmo Rapo Aimo Karvonen"

      Päätös oli täysin yksimielinen. Päätöksestä ei kukaan jättänyt eriävää mielipidettä. Päätöksestä kukaan ei ole valittanut. Päätös on saavuttanut lainvoimaisuuden.

    • vielä todempi

      kylläpäs otl;n iho on ruvella. itse mies töpeksi ottamalla puheenjohtajuuden vastaan vastoin hallintosääntöä, jonka hänen ikioma pikku-päivinsä oli laatinut yhdessä monen muun veljes-siskoskumminkaiman kanssa.
      hallinnossa voimassa olevat säännöt on tehty noudatettavaksi, hänellekin, joka on itse suur-opettaja-lakineuvoja.

    • mikä on totuus

      Eläpä nyt yritä. Kyllä totuus tässäkin asiassa on ihan muualla.
      Pojat ovat sopineet ihan omissa pienissä ympyröissään ja vaalien jälkeinen kiima on teettänyt tämän möhläyksen.

      Tuo porukka on ilmeisimmin poliittinen sisäpiiri, joka kepujen ja vasureiden toimesta kasattiin, pienessä piirissä. Ja sitten hallitus tikanmäen johdolla naulaa pöytään..

      Jäikö Tyyne Tuikka pois. Mielestäni hän kuuluu henkilöstöjaostoon.

    • Muistan ja tarkistin

      Tyyne itse oli valitsemassa Tarmoa jaostoon toisten hallituksen jäsenten kanssa.

    • hah saa nauraa

      Tyynekö se onkin henk jaoston valinnassa suurrikollinen?

    • Syyttelyt pois

      -enemmän kuitenkin mitä Tarmo. Minun mielestäni ei kumpikaan ole rikollisia. Tyyne on toiminut niin kuin on oikeaksi katsonut: Tarmo ei ole ollut valitsemassa ketään, mutta hänet on valittu. Päättäjät ovat tehneet ratkaisun. Se on laillinen. Rikollisia hakevat ihan muut tahot.

    • Paljon vartija

      Jokaisen pitää ITSE ymmärtää jääviytensä kulloisessakin asiassa, vai mitä?

      Tarmoa on kysytty henk jaoston (kuten hyviin tapoihin kuuluu) puheenjohtajaksi, ja hän on suostunut vaikka lakimiehenä ja sääntöjä tarkoin noudattavan tiesi olevansa "laiton" asemaan.

      Hänellä jolla on enemmän, vaaditaan myös enemmän.

    • Herraa Hyvää kiittäk

      Lopettakaa, Tarmo on kuitenkin kirkkovaltuuston puheenjohtaja ja "sana sunnuntaiksi" kirjoittelun isä.
      Siis Isä Meidän.
      Jooko?
      Hänelle pitää paljon anteeksi antaa. Syy on ihan muiden. Joko riittää.

    • Haastetta kerrakseen

      Ei tarvii aina syyttää jota kuta. Joskus asiat vain tapahtuvat ja joskus ei. Jos nämä palstat voisivat ruveta puhdistumaan ja etsimään empaattisempaa suhtautumista työtovereihin. Olkootpa päättäjiä tai työmuurahaisia. Kuitenkin siinä lähipiirissä, missä itsekukin toimii. Niin mekin tässä 24 keskustelupiirissä. Voitaisiin saada aikaan jotain itseämme ja ympäristöämme rakentavaa. Olla erimieltä tai samaa mieltä asioista, mutta jättää henkilöihin kohdistuvat syyttelyt kokonaan pois.

      • kyläläinen

        Ei oo häppee perräänkuuluttaa oikeutta ja järjenkäyttöä, hämmästyttävän oikeilla jäljillä täällä ylleensä ollaan niin hyvässä kuin pahassa


    • kiitos kannatuksesta

      Kyläläinen
      Kiitos, olet oikeassa. Tällaisia mielipiteitä tarvitaan.
      Jos hakee oikeutta, tuntuu kuin olisi maailman "surkein" ihminen. Nämä kaikki kirjoitukset osoittavat useinkin sitä
      Kiitos, että on niitä jotka kannustavat kirjoittamaan ja tiedottamaan, mikä on totuus!!

      • Että näin

        Tsemppiä proolle,olette oikealla asialla.Itse kannatan keskustaa valtakunnan tasolla,en kuntatasolla.


    • kyläläinen

      Tuntuu Pyhäjärvelläkin olevan "stuppilaista" leimaamishenkeä ilmassa. Jos kysseenalaistat tai perräät tottuutta hötön ja kermavaahdon takkaa, niin heti ollaan leimaamassa negatiiviseksi ja hankalaksi, kuten tuota sinnikästä rouvaporukkaa ilmeisesti kohdellaan.

      Jotenkin tuntuu kuitenkin siltä että ei oo kyse negatiivisuudesta vaan aidosta halusta tehdä työtä pyhäjärvisyyden eteen, avoimesti ja rehellisesti.

      Eli jatkakaa, kannattajajoukkoja on paljon ja porukka kasvaa vaan, vaikka kaikki ei koko ajan sitä oo ääneen sanomassa.

      • jukujuku 5

        On täysin paskan jauhantaa, henkilöstöjaoksesta, kuntalaiset on valinneet jaoston jäsenet ja puheenjohtajan ja varan, mikä on mennyt pieleen ? ketä on kohdeltu väärin ? Ei varmaan tarmo ole siellä ketään kyykyttänyt onko edes äänestyksiä siellä ollut ? ammattilaisia on sinne varmaan valittu tyyne aimo ja mirja tarmon lisäksi, on ammattitaitoa varmasti parhaasta päästä mitä pyhäjärveltä löytyy


      • ei maha mittään
        jukujuku 5 kirjoitti:

        On täysin paskan jauhantaa, henkilöstöjaoksesta, kuntalaiset on valinneet jaoston jäsenet ja puheenjohtajan ja varan, mikä on mennyt pieleen ? ketä on kohdeltu väärin ? Ei varmaan tarmo ole siellä ketään kyykyttänyt onko edes äänestyksiä siellä ollut ? ammattilaisia on sinne varmaan valittu tyyne aimo ja mirja tarmon lisäksi, on ammattitaitoa varmasti parhaasta päästä mitä pyhäjärveltä löytyy

        tuommosia nuo Proolaiset vaan on!


      • nahkarukkanen
        jukujuku 5 kirjoitti:

        On täysin paskan jauhantaa, henkilöstöjaoksesta, kuntalaiset on valinneet jaoston jäsenet ja puheenjohtajan ja varan, mikä on mennyt pieleen ? ketä on kohdeltu väärin ? Ei varmaan tarmo ole siellä ketään kyykyttänyt onko edes äänestyksiä siellä ollut ? ammattilaisia on sinne varmaan valittu tyyne aimo ja mirja tarmon lisäksi, on ammattitaitoa varmasti parhaasta päästä mitä pyhäjärveltä löytyy

        Kuntalaiset valinneet? Se valintatilaisuus meni meikäläiseltä ohi. Liekö yhtä hataralla pohjalla muutkin kommenttisi.


    • seurailija B

      jukujuku 5

      "ei varmaan tarmo oo siellä kyykyttänyt"

      Puhu vain omasta puolestasi, elä tarmon puolesta.
      Henkilöstöjaosto on juuri paikka, jossa voidaan "kyykyttää", eli vaikuttaa työntekijän asemaan. Ja Piste ja Pilkku, ihan miten vain!

      "kyykyttää" ylös, tai alas.

    • luottoluokitus nolla

      Oi voi, Tarmo ei vaan ole Phj kaupungin hallintosäännön edellyttämän vaatimuksen mukainen eli ei täytä asemakriteereitä luottamushenkilönä puheenjohtajan paikalle.

      Ammattitaidosta on ilman muuta todellakin näyttöä, nimittäin kostomielessä henkilöihin kohdennettujen ajojahtien jahtipäällikkönä.

      Itse miehessä ei ole silti sen vertaa ryhdikästä selkärankaa, että eroasi itse.

      Suojelumielessä toisin nähty. "Enhän minä, vaan ne muut".

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      7955
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      180
      1767
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1036
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      194
      956
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      833
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe