Piinaava ex-nainen

mikä avuksi pian???

Olen 35-v mies. Erehdyin suhteeseen seitsemän vuotta sitten naisen kanssa. Olimme olleet pari kuukautta yhdessä, kun nainen ilmoitti olevansa raskaana. Olimme suhteen alussa käyneet sukupuolitautitesteissä ja sopineet, että nainen käyttää e-pillereitä eli huolehtii ehkäisystä. En ollut suhteessa niin vakavissani, että olisin voinut ajatella avioliittoa tai muuta vakavaa suhdetta hänen kanssaan. Alussa tietysti olisin voinutkin olla tosissani, mutta huomasin pian, ettei nainen ole minulle sopiva puoliso. Nainen synnytti meille lapsen kuusi vuotta sitten. Yritin alkuun lapsen takia kestää suhteessa, mutta ero oli välttämätön jo lapsen ollessa pieni. En rakastanut naista enkä oppinut rakastamaankaan, vaikka lapsen takia yritin. Olen aina kuitenkin huolehtinut lapsesta hyvin ja nähnyt lasta usein. Lapsi asuu osittain luonani. Olen nyt seurustellut reilun vuoden ajan elämäni naisen kanssa. Sen naisen, jota olen aina etsinyt. Jota rakastan enemmän kuin mitään. Olemme muuttaneet juuri yhteen ja naiseni on lapselle oikein hyvä. Ongelmaksi on muodostunut ex-naiseni. Hän on alkanut piinata elämäämme heti kuultuaan uudesta naisestani. Muuttelee jatkuvasti lapsen tapaamisaikoja, viime hetkelläkin. Kiristää, ettei uusi naiseni saisi olla kotona, kun lapsi on meillä. Olen ehdottomasti tätä toimintaa vastaan ja olen yrittänyt asettaa sille rajat. Ex-nainen ei kuitenkaan päästä lasta meille mikäli rakkaani on kotona ja tilanne on erittäin vaikea. Ex soittelee tarkistussoittoja ja kysyy lapselta onko rakkaani paikalla, kun puhuu tämän kanssa. Lapsi tietysti kertoo totuuden ja tästä on seurannut se, että ex on hakenut lapsen pois luotani esimerkiksi kesken viikonlopun.

Mikä ihme tällaisia ex-puolisoita vaivaa? Mikä tarve on häiritä ex-miehen elämää, miksi toista pitää terrorisoida tahallaan? Miksi ex-puolisolle ei voi antaa rauhaa rakastaa toista ihmistä?

Itse en koskaan ole tehnyt ex-naiselleni mitään pahaa. Vaikka en koskaan häntä rakastanut, en koskaan häntä pettänyt ja lapsesta olen huolehtinut erittäin hyvin. Haluan perheen rakastamani naisen kanssa, mutta tällä hetkellä ex tekee elämästämme täyttä hel******. Vielä pitäisi vuosia exän kanssa olla tekemisissä, lapsi kun on vasta 6-vuotias..

57

1823

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kova kovaa vastaan

      Lastenvalvojan luona selkeä sopimus tapaamisista. Kellon ajat milloin lapsi
      tulee ja milloin lähtee. Lomat ja juhlapyhät sopimukseen ylös. Samoin sopimus teidän yhteydenpidosta, (soitto/viesti). Sopimus yhteydenpidosta lapseen kun toisella huoltajalla.
      Jos äiti tulee hakemaan lasta kesken sinun tapasmisen, älä anna mukaan. Jos menee rumaksi, niin poliisi paikalle.
      Säilytä kaikki uhkaus ja herjaus viestit
      sinä elät haluamallasi tavalla, ei exän tavalla.

      • voimia haleja

        Juuri näin kuin tuo edellämainuttu kertoo.

        Voiko muuten tehdä ett ex e ipääse ovellesi lainkaan hakemaan ja sinä viet lapsen äidille kun tapaamisaika päättyy.


      • tää on ALOITTAJALLE
        voimia haleja kirjoitti:

        Juuri näin kuin tuo edellämainuttu kertoo.

        Voiko muuten tehdä ett ex e ipääse ovellesi lainkaan hakemaan ja sinä viet lapsen äidille kun tapaamisaika päättyy.

        Olistpa miettinyt sitä ennen kun panit ihan satunnaista kulkijaa. Niin siinä käy kun muna ei pysy housuissa silloin kun pitäisi. Tyydy kohtaloosi. Vika on ihan itsessäsi. Ja on todellakin oikein että kärsit tilanteestasi.

        Muutaman vuoden päästä sulla on jo muutamakin irtolapsi, ja useampi eksä. Usko pois. Tollai ajattelevilla itsekkäillä paskoilla yleensä nimittäin on.


      • kotkot

        Eikös se ämy syönyt e-pillereitä. Tais "vahingoss unohtaa". Vastuu oli naisella kun oli niin sovittu. Älä sinä miestä syytä. Ämy vain miehen poseen ja sillai.

        Eikös tuo mies ottanut vastuuta. Meni naisen kanssa yksiin mutta kun ei siitä näköjään mitään tullut. Nyt huolehtii lapsestaan niinkuin isän kuuluukin. Kyllä se vastuu kuuluu naisellekkin jos asipista niin sovitaan.

        Toisaalta miesten pitää olla varovaisia tiettyjen naisten suhteen. Käyttää sitä kondomia ettei nainen tee oharia, eli lapsen, jos siitä ei ole toisin sovittu.
        Miehelläkin on oikeuksia ei vaan naisella.


    • tietäjä oon mä

      Semmosta se ain aon kun päästää kolmannen siihen avioliittonsa väliin... ihan on oma syy että välit kirristyy kun sitä niin haluaakin... jos olisit kunnon mies et tekisi tuommosta vaan selvittäisit exäsi kanssa asiat ennenkuin ryhdyt uusiin suhteisiin. Oma on vikasi.

      • annatoistenelää

        Eli et tiedä. Eikö tuo mies jo selittänyt tarkasti missä meni pileen. Erottu ja selvitetty asiat, lapsenhoito kunnossa, siihen asti kunnes mies tapasi uuden naisen ja muuttivat yhteen.
        Ei sopinut ex:lle että mies löysi uuden naisen. Naisella ei mitään tekemistä heidän eronsa kanssa.
        Eikö sulla mene jakeluun kun tulet syytteleen tänne.

        Sinähän oletkin se x joka ei antaisi kenenkään miehen mennä uusiin suhteisiin. Miehen pitäisi kärvistellä yksinään ja odottaa milloin x saneleisi ehdot mitenpäin miehen täytyy olla.


      • Mene, alkot on auki

        Narsisti lisssulässy heräs krapulaiseen aamuun.....


      • sivupersoona
        Mene, alkot on auki kirjoitti:

        Narsisti lisssulässy heräs krapulaiseen aamuun.....

        Ja nauraa hullun nauruaan jos jollain surua tai epäonnea.


      • kaikkea hyvää
        sivupersoona kirjoitti:

        Ja nauraa hullun nauruaan jos jollain surua tai epäonnea.

        Että se voi olla seko ja katkera toi lissu. Kun sen exä tajus lähtee ton sekopään luota niin pipipää tosiaa toivoo kaikille huonoo ja pahaa elämässä. Kaikkea hyvää aloittaja sulle, en lähde neuvomaan, sait jo hyviä neuvoja.


      • opi lukeen

        Kyllä tuo luetun ymmärtäminen on sitte vaikeeta sulle, älä kommentoi, kun et osaa edes lukea.


    • ........

      Niin eipä kuulu ex:lle kenen kanssa seurustelet/asut tai ylipänsä mitä teet kotona ! Olet täysivaltainen päättämään lapsen hyvinvoinnista silloin kun lapsi on sinun luona!

    • kolmas rikkoo usein

      Ei kannata jättää omaa perhettä kun sontaa saa tilalle. Mitä tuosta opimme, oma perhe on kullan arvoinen. On oikeutettu että ex vaimo moittii, jos mies jättää tai kolmas tulee väliin.

      • ihmisjäte lässy?

        Miten on tuon luetun ymmärtämisen laita???
        Mesoat vain mesoamisen ilosta.
        Olet säälittävä.


      • ............

        Niin paskasta pääsin eroon kun erosi psykopaatti narsistista.


      • kolmas rikkoo
        ihmisjäte lässy? kirjoitti:

        Miten on tuon luetun ymmärtämisen laita???
        Mesoat vain mesoamisen ilosta.
        Olet säälittävä.

        Kyllä uskon miehellä olevan toinen suttura pidemmän aikaa, kukapa sitä myöntämään.


      • ........
        kolmas rikkoo kirjoitti:

        Kyllä uskon miehellä olevan toinen suttura pidemmän aikaa, kukapa sitä myöntämään.

        Sinun uskosi ei ole totuus eikä sinun uskosi ole se mitä muut kumartaa!!!


      • näinpäin
        kolmas rikkoo kirjoitti:

        Kyllä uskon miehellä olevan toinen suttura pidemmän aikaa, kukapa sitä myöntämään.

        Sinä olet kolmas. Xmiehelläs on ollut jo kauan toinen nainen. Yrität rikkoa mut et onnistu.


    • Äitipuoli80

      Lastenvalvojalla tapaamiset tosiaan paperille tarkasti, myös kellonajat, juhlapyhät vuorotellen, isänpäivä ym.
      Jos lapsi on luonanne vain joka toinen viikonloppu, ei ehkäpä tarvi sitä puhelinsoittoa ollenkaan äidin tehdä kun noin lyhyestä ajasta on kuitenkin kyse. Sopikaa tämäkin lastenvalvojan luona. Äidillä EI OLE mitään oikeutta vaatia, että nykyinen kumppanisi ei saa olla paikalla, kun lapsesi on teillä.
      Älä sekoita poliiseja mielellään asiaan, (niinkuin joku ehdotti), koska tästä voi tulla lapselle traumoja. Jos äiti pistää hanttiin sovittuja tapaamisia ym, tai estää sinua tapaamasta lastasi sovittuna aikana, vie asia hovioikeuteen. Siellä tehdään ns. täytäntöönpano virallisille tapaamisille, jolloin lapsesi äiti ei mitenkään voi estää lastasi tapaamasta sinua.
      Lähivanhempi pystyy estämään tapaamisia vain, jos katsoo, että lapsesi ei ole turvassa luonasi tai muu vastaava (siis ennen hovioikeuden täytääntöönpanoa tapaamisille). Hovioikeuden täytäntöönpanon jälkeen sitä ei voi estää mitenkään.

      Itse olen äitipuoli kahdelle lapselle. Miehen lapset asuvat meillä ja tapaavat äitiään joka toinen viikonloppu. Vuosien aikana olemme saaneet enemmän lokaa niskaamme äidiltä kuin kukaan tuntemani henkilö, ollaan turvauduttu poliisiin,oltu käräjillä ja oikeudessa ym. Joten tiedän varsin hyvin mistä puhun. Nyt tilanne rauhoittunut, miehelläni on salainen puhnumero ja äiti on vihdoin vuosien jälkeen ymmärtänyt käytöksensä ja hakenut apua psykiatriselta osastolta asiaan (ollut sielä nyt yli puoli vuotta hoidettavana joten lapset eivät äitään ole tavanneet tänä aikana). Meillä on asianajaja ollut vuosia jo ja hänen avullaan saatu taisteltua nämä asiat lasten eduksi. Tsemppiä!

      • hovi jo ylempioikeus

        Tarkoitit varmaan käräjäoikeutta, koska hovioikeuteen valitetaan, jos ei olla tyytyväisiä käräjäoikeuden päätöksiin.


    • Eipäs
    • miiu

      Hei aloittaja!

      ota tosiaan yhteyttä lastenvalvojaan ihan samantien. Muista olla avoin kaikissa asioissa ja jos ongelmia tulee raportoi aina välittömästi lastenvalvojalle, äläkä odota, että ex tekee niin ja joudut selittäjän asemaan.
      Lisäksi suosittelen etsimään kotiseudultasi isätyöntekijöitä ja vertaisryhmiä. Isien oikeudet ovat huomattavasti heikommat mitä naisella on suhteessa lapseen. Miessakki ry ja kunnan sosiaalityö voivat auttaa. Miessakki rystä saat paljon käytännön ohjeita.
      vielä loppuun muistuttaisin lastensuojelun olemassaolosta. Kumpikaan vanhempi ei lain mukaan saa estää lasta näkemästä vanhempaa omaehtoisesti. Jatkuva riidan haastaminen luokitellaan myös lapsen etua rikkovasti.
      älä ikinä hauku lapselle hänen äitiä, äläkä riitele lapsen kuullen. Aja aktiivisesti isän oikeuksiasi ja ole isä. Isä ei ole kukkaro vaan rakastava kasvattaja.

      tsemppiä!

    • terkuin lastenvalvoj

      Lähivanhempi saa estää lain mukaan etävanhemman kanssa tapaamiset (olettaen että ei ole hovioikeuden täyteenpanoa tehtynä) jos katsoo, että lapset eivät ole turvassa etävanhemmallaan johtuen esim. päihteistä tai henkisestä olotilasta tai muusta vastaavasta. Lähivanhempi on ensisijaisesti vastuussa lasten turvallisuudesta ja hyvinvoinnista.
      Sen sijaan pelkällä kiusanteolla ei saa estettyä tapaamisia, vaan näiden tapaamisten estämiseen pitää olla todella pätevä ja hyvä syy. Esim. lomamatkat ym eivät ole hyviä syitä tai tahallinen kiusanteko.

      • öoiuhpuih

        Niin, eikä uuden puolison kotona olo todellakaan ole pätevä syy.


    • piuhou

      Hei,

      meillä tilanne ei ole aivan näin paha, ja toivon totisesti että ei niin pahaksi menekään. Mutta ymmärrän osan tuskastasi.

      Täällä onkin jo hyvin kerrottu, että pysy vain tiukkana. Pidä kiinni oikeuksistasi. Jos on sinun tapaamisaikasi, exällä ei ole MITÄÄN OIKEUTTA tulla hakemaan lasta. Älkää avatko ovea, missään nimessä. Miksi olet ollut niin löysä, että olet antanut exän tehdä niin?

      Onha teillä tapaamiset paperilla sovittuna? Jos ei ole, niin HETI aika lastenvalvojalle.

      Exällä ei ole oikeutta estää lasta tutustumasta uuteen puolisoosi.

      Minulla on itselläkin lapsi, ja hänen isällään on "uusi" puoliso. Ollut jo 5 vuotta. Eipä tulisi mieleenkään sen takia estää lapsen ja isän tapaamisia...

      Miehelläni sen sijaan on ollut exän kanssa tapaamisten suhteen hankaluuksia jo ennen minua. Exä on esimerkiksi soitellut tarhaikäiselle illalla, voivotellut puhelimessa että "voi voi onko äitiä ikävä..." ja muuta henkisesti ei todellakaan sopivaa toimintaa. Jos lapsella sitten on tullut se kommentti että "on äitiä ikävä", niin tuo äiti on ajanut miehen luokse, ja joko hakenut lapsen pois tai jäänyt itse lupaa kysymättä miehen luo yöksi!!!!! Siis nukkunut miehen sängyssä lapsen kanssa, mies nukkunut sohvalla. Ei ihan normaalia... Mutta tuon äidin mielestä hänellä on siihen "oikeus", koska on lapsen äiti. Aivan sairasta.

      Me asumme nykyään yhdessä, mutta toivon että hän ei tänne tunge koskaan. Välit ovat jokseenkin asialliset, mutta tuo miehen lapsen äiti ei hitustakaan halua ymmärtää muuta kuin omaa napaa. Koska olen itsekin äiti, minun on vaikea ymmärtää hänen käytöstään.

      Heidän lapsensa on saanut alkunsa juuri samalla tavalla kuin teidän lapsenne. Ei vakavassa suhteessa, "pillerit käytössä"... Mies olisi jäänyt kantamaan vastuuta lapsesta, mutta nainen ilmoitti jo raskausaikana että haluaa kasvattaa lapsen yksin. Siitä lähtien mies on joutunut taistelemaan oikeuksistaan.

      Minun puoliso on tehnyt ainakin siinä virheen, että pelkää turhankin paljon ristiriitoja, ja sen takia hyväksyy exän pompottelun. Ehdottomasti pitääkin olla asiallinen, ja riitaa ei lapsen vanhempien pidä koskaan haastaa. Täytyy olla kunnioittavaa puhetapaa yms. Mutta ei pidä sietää epäkorrektia toimintaa, täytyy pitää kiinni omista oikeuksistaan, ja oma mielipide täytyy uskaltaa asiallisesti sanoa.

      Minua ei ole kielletty miehen lapsen kanssa olemasta. Hyvä niin. Ehkäpä se johtuu siitä, että minullakin on lapsi. Vaikea sanoa.

      Ja sen sanon vinkkinä, että tuskin exäsi on mustasukkanen sinusta. Kyse on siitä, että hän on mustasukkainen LAPSESTA. Joillekin yh-äideille (tai harvinaisille yh-isille) kasvaa sellainen hieman epäterve tapa kasvaa lapsen kanssa yhteen. Läheisriippuvuus... Ikään kuin lapsi koetaan oman itsensä jatkeena. Ja kun lapsi sitteen kiintyy muihinkin, rakastaa muitakin, niin oma paikka koetaan herkästi uhatuksi. Se on merkki huonosta itsetunnosta vanhempana. Toisaalta on myös suuruudenhulluja omistuskuvitelmia, ettei kukaan muu muka osaisi lapsesta huolehtia, kun eivät tee asioita juuri niin kuin äiti haluaa... Ikävä juttu, mutta ei siitä saisi pistää lasta ja lapsen muita läheisiä kärsimään.

      • .......

        Meillä ex ei kyläile eikä todellakaan ole yötä


      • meneehän se
        ....... kirjoitti:

        Meillä ex ei kyläile eikä todellakaan ole yötä

        Näin se menee


    • Sitä saa mitä tilaa

      Toivottavasti avaaja opit sen, ettei pidä olla sängyssä naisen kanssa, jota ei rakasta.

      "En ollut suhteessa niin vakavissani, että olisin voinut ajatella avioliittoa tai muuta vakavaa suhdetta hänen kanssaan. Alussa tietysti olisin voinutkin olla tosissani, mutta huomasin pian, ettei nainen ole minulle sopiva puoliso."

      Kun tuollaisesta suhteesta seuraa lapsi, on kusessa. Ajattele vähän, jos pystyt.

    • Lapselle apua

      En tiedä, miten lastasi voisi auttaa. Hän on syytön tähän tilanteeseenne ja JOS hän olisi saanut päättää syntymästään, hän varmasti olisi halunnut syntyä toisaan rakastavien vanhempien lapseksi. Olisit ajatellut yläpäällä etkä alapäällä.

      • Eikös

        Kyllä tässä on myös lapsen äiti ajatellut alapäällään, ei pelkästään isä.
        Lisäksi äiti vielä käyttää harkitusti lasta pelinappulana.

        Jos tässä tapauksessa nyt pitää pahiksia etsiä, niin lapsen äiti on se suurempi pahis.


      • Lapselle apua
        Eikös kirjoitti:

        Kyllä tässä on myös lapsen äiti ajatellut alapäällään, ei pelkästään isä.
        Lisäksi äiti vielä käyttää harkitusti lasta pelinappulana.

        Jos tässä tapauksessa nyt pitää pahiksia etsiä, niin lapsen äiti on se suurempi pahis.

        Jos äiti oli pahis, niin isi oli sitten vain tyhmä. Toivottavasti tämä mies jatkossa oppii ajattelemaan, mutta ei munillaan.


    • mikä avuksi pian? AP

      Monenmoista kommenttia ongelmaan on tullut. En kuitenkaan täysin ymmärrä millä tavalla olen itse syyllinen tilanteeseen. Tai no joo, en huolehtinut ehkäisystä joo. Mutta aikanaan lapsen äidin kanssa sovimme, että hän huolehtii ehkäisystä, muussa tapauksessa olisin huolehtinut siitä itse, mikäli hän ei olisi tätä asiaa luvannut. Seurustelu oli tuolloin vasta alkuvaiheessa ja pian ymmärsin ettei henkilö ollut minulle oikea. No, lapsi on ja hänen syntymäänsä en kadu. Olen erittäin hyvä isä mielestäni. Lapsen ollessa kanssani, olen läsnä ja touhuan lapsen kanssa kaikenlaista.

      Mutta mutta. Tänään lapsi tuli viikonlopun viettoon avovaimoni ja minun luokseni. Avovaimoni oli tehnyt lapsen lempiruokaa ja lapsi oli iloinen meidät nähdessään. Myös avovaimoni. Lapsi kävi kylvyssä, söi iltapalan ja luettiin kolmistaan iltasatu. Sitten soitti eksäni. Vaati saada puhua lapsen kanssa klo 21 illalla. Kysyi lapselta onko avovaimoni paikalla. Lapsi tietysti puhui totta. Siitä suivaantuneena eksäni pomppasi autoon ja tuli raivokkaasti pimpottamaan ovikelloa juuri kun lapsi oli nukahtanut. Heitti lapselle talvitakin päälle ja vei yöpuvussa autoon.

      Ei tule uni ei. Viikonloppu pilalla ja eksältä lukuisia viestejä illan aikana, joissa kertoo, että lapsi ei saa olla luonani mikäli avovaimoni on paikalla. Täysin mahdoton tilanne. En voi luopua lapsestani enkä myöskään naisesta, jota olen koko elämäni etsinyt. Miksi exän pitää tehdä elämästä tällaista helv....?

      Osaako joku nainen, joka on toiminut vastaavalla tavalla kertoa tällaiseen motiiveja...?

      • Mustis on

        Enpä osaa sanoa, ei ole ko. kokemusta. Ala tekeen jotain. Eihän tuosta mitään tule. Ei se entinen eukkos voi pompotella mennen , tullen. Jos et pyydä virka-apua, uhkaa edes naiselle että pyydät sellaista.
        Säästä nuo tekstiviestit, niin on näyttöä mitä tuo täti touhuaa.

        Tuollainen käytös lapsen äidiltä, että hakee lapsen pois yöpuvussa ja väsyneenä, on törkeää. Ei siinä lasta ajatella vaan itseään.

        Miksi sinä aukaiset oven. Väännä ovikello pois päältä. Puhelimet hiljaiseksi jne.
        Miksi et tee mitään, annat vaan asioiden olla samanlailla. Vai annatko periksi ja avovaimo muuttaa osoitetta ?

        Ihan selvä tapaus. Eksä on mustasukkainen lapsesta. Pelkää että lapsi kiintyy avovaimoosi ja hän jää taka-alalle.

        Voisitko vielä puhua järkee eksälle. Kertoa että ei ole mitään pelkoa. Hän on lapsen äiti ja sellaisena pysyy ja että ette ole viemässä lasta häneltä.


      • Sitä saa mitä tilaa

        Siinä vaiheessa tulit syyklliseksi tilanteeseesi, kun jatkoit sekstailua, vaikka ymmärsit, että tämä henkilö ei ollut sinulle se oikea. Annoit alapääsi ajatella puolestasi.


      • tyhmyydestä sakoteta

        Toisinaan rangaistus omasta tyhmyydestä tulee jo tässä elämässä esim. piinaavan exän muodossa. Silloin ei kannata ruikuttaa, vaan yrittää toimia kerrankin rehdisti ja pelastaa, mitä pelastettavissa on.


      • uusi kumppani

        Kun iskä viikonloppu, älä päästä ex muijaan taloon sisälle!! Sinun täytyy löytää nyt vahva henkinen selkäranka ja laittaa se ex muija kuriin!! Minun mieheni teki sen ja johan loppui ex muijan häiriköinti.


      • Lellu..

        Sait jo aikaisemmin ohjeen että lasta ei anneta äidille, jos hän tulee hakemaan kesken viikonlopun. Sen sijaan että yrität ymmärtää lapsen äidin käytöstä, sinun pitää asettaa rajat hänelle.

        Esim laita puhelin äänettömälle ja älä vastaa äidille tai ainakaan anna puhelinta lapselle. Älä avaa ovea äidille.


      • lkhuyguyg

        No tässä toimit väärin: ensinnäkin, älä vastaa exän puheluihin klo 21 illalla! Voit vaikka puoli tuntia myöhemmin lähettää viestin, että lapsi nukkuu jo. Ilta ei ole sopiva aika soitella.

        Ja miksi ihmeessä avasit exälle oven? Onhan teillä lukko ovessa? Haloo... Olet todellakin toiminut väärin, kun päästät tuollaisessa tilanteessa exän sisälle asuntoosi, kun lapsen pitäisi rauhoittua unille.

        Pistä rajat!!!!!!!!!!!!!


    • huutiainen80

      Sinun täytyy isänä asettaa rajat tuolle asialle ja nopeasti. Pian voi exäsi myös alkaa manipuloimaan tyttöäsi nykyistä kumppaniasi kohtaan. Älä päästä exää teille, älä vastaa puheluihin, älä päästä sisään häntä. Anna hänen riehua, mutta sinun täytyy nyt ottaa se vetovastuu, että sinä määräät omassa kodissasi! Jos exäsi pomppii teidän pihalla, kerro että haet lähestymiskieltoa. Säästä kaikki tekstiviestit ja muista käyttäytyä asiallisesti.
      Lähestymiskiellon voit saada, jos exäsi häiriköi elämäänne jatkuvasti.

    • Good for her

      Nostan hattua tuolle piinaavalle exälle. Onhan tässä maassa sentään jotain oikeutta, jos ei muuta niin oman käden. Mies on saanut sen, minkä ansaitsi.

      Muistakaa miehet, että kannattaa pitää housut jalassa jos tietää, että tämä nainen ei ole se oikea, jonka kanssa voisi perustaa perheen.

      • omatoiminimi

        Heh, heh, läpsy. Sulla on oma käsi se mies.


      • Hmmmm. Kyllä se ex voi jatkaa matkaa jos ovat eronneet !!! Ei siellä ex miehen luona ole mitään mikä kuuluisi EX:lle ei ainakaan mitään sellaista mikä oikeuttaisi tai velvottaisi sisälle menoa !!!!


      • Good for her
        omatoiminimi kirjoitti:

        Heh, heh, läpsy. Sulla on oma käsi se mies.

        Mikä vi*tun läpsy? Sinäkö vain läpsyttämällä pääset omin käsin onneen?


      • järjen käyttö

        Good for her : Siis oman käden oikeutta. Eli nainenko sen lapsen omistaa ja saa tehdä mitä haluaa.

        niis kauan oli hyvin kun mies oli eron jälkeen yksin, sai tavata lastaan eikä niistä tapaamisista riidelty. Kumpikin hyväksyi eron kun niitä tunteita siinä liitossa koskaan ei ollutkaan.

        Nainen ei ollut myöskään kertonut että ei syö pillereitä vaikka mies luuli niin ja asiasta oltiin sovittu. Eikö siinä tapauksessa sen naisen olisi ollut pitää housut jalassaan. Miehenkö syy sekin oli.

        Lapsestaan, oman sanomansa mukaan, on huolehtinut hyvin. Kuitenkin ero oli vääjäämätön.

        Nyt kun mies asuu toisen naisen kanssa avoliitossa , ongelmat ovat alkaneet. Sinun mielestäsikö on oikein että äiti riitelee lapsesta ja ei anna tulla isän luo koska avovaimo on siellä. Ei tuossa mitään hatunnoston paikkaa ole.
        Lapsihan tuosta kärsii.

        Kysellään lapselta onko asunnossa muita jne. Jos ei äidin mieleen tullaan vaikka yöllä ja haetaan kotiin. Jos olisi toisinpäin mies olisi putkassa ja lähestymiskielto niskassa.

        Siis olisi äiti pitänyt housut jalassaan ettei tietyntahton sitä lasta tekemään jos ei halunnut että mies haluaa sille lapselleen olla isä.


      • Good for her
        järjen käyttö kirjoitti:

        Good for her : Siis oman käden oikeutta. Eli nainenko sen lapsen omistaa ja saa tehdä mitä haluaa.

        niis kauan oli hyvin kun mies oli eron jälkeen yksin, sai tavata lastaan eikä niistä tapaamisista riidelty. Kumpikin hyväksyi eron kun niitä tunteita siinä liitossa koskaan ei ollutkaan.

        Nainen ei ollut myöskään kertonut että ei syö pillereitä vaikka mies luuli niin ja asiasta oltiin sovittu. Eikö siinä tapauksessa sen naisen olisi ollut pitää housut jalassaan. Miehenkö syy sekin oli.

        Lapsestaan, oman sanomansa mukaan, on huolehtinut hyvin. Kuitenkin ero oli vääjäämätön.

        Nyt kun mies asuu toisen naisen kanssa avoliitossa , ongelmat ovat alkaneet. Sinun mielestäsikö on oikein että äiti riitelee lapsesta ja ei anna tulla isän luo koska avovaimo on siellä. Ei tuossa mitään hatunnoston paikkaa ole.
        Lapsihan tuosta kärsii.

        Kysellään lapselta onko asunnossa muita jne. Jos ei äidin mieleen tullaan vaikka yöllä ja haetaan kotiin. Jos olisi toisinpäin mies olisi putkassa ja lähestymiskielto niskassa.

        Siis olisi äiti pitänyt housut jalassaan ettei tietyntahton sitä lasta tekemään jos ei halunnut että mies haluaa sille lapselleen olla isä.

        Nainen ei tällä kertaa vingu täällä, että on tullut tehtyä lapsi vääränlaisen miehen kanssa eli KYLLÄ miehen olisi pitänyt pitää housut jalassa, kun kerran tiedosti, että nainen ei ole hänelle se oikea. PISTE!


      • lyhyet jäljet
        Good for her kirjoitti:

        Nainen ei tällä kertaa vingu täällä, että on tullut tehtyä lapsi vääränlaisen miehen kanssa eli KYLLÄ miehen olisi pitänyt pitää housut jalassa, kun kerran tiedosti, että nainen ei ole hänelle se oikea. PISTE!

        Nainen lupasi että syö pillereitä Valehteli. Vastuu siirtyi naiselle ja hän Valehteli. Naisen olisi pitänyt pitää housut jalassa tai olisi syönyt pillerinsä.Piste.


      • Good for her
        lyhyet jäljet kirjoitti:

        Nainen lupasi että syö pillereitä Valehteli. Vastuu siirtyi naiselle ja hän Valehteli. Naisen olisi pitänyt pitää housut jalassa tai olisi syönyt pillerinsä.Piste.

        Mies ei ollut rakastunut, eikä ollut vakavissaan naisen suhteen. Miehen olisi ehdottomasti pitänyt käyttää kondomia tai pitää housut jalassa. Vastuu on tässä tapauksessa aivan kokonaan miehellä.

        Emme voi tietää söikö nainen huolettomasti unohdellen pillereitä vai söikö niitä lainkaan. Avaaja ei kuitenkaan kuulosta miltään taivaanlahjalta, joten todennäköisesti raskaus oli vahinko.

        Älykäs mies ei ryhdy suhteeseen naisen kanssa jota ei rakasta. Siitä koituu vain harmia. Mietippä, ehkä nainen oli rakastunut ja halusi lasta, mies ei halunnut. Kummalla on tällöin suurempi vastuu ehkäisystä?

        Luulen että olet nainen, kun logiikkasi on noin täysin epäjohdonmukaista. Sitä paitsi meillä on vain avaajan sana siitä, että he sopivat, että nainen käyttää ehkäisyä. Ehkäpä mitään ei oltu sovittu vaan tohelo sai kiimassaan aikaan epätoivottua jälkikasvua.


      • Good for her kirjoitti:

        Mies ei ollut rakastunut, eikä ollut vakavissaan naisen suhteen. Miehen olisi ehdottomasti pitänyt käyttää kondomia tai pitää housut jalassa. Vastuu on tässä tapauksessa aivan kokonaan miehellä.

        Emme voi tietää söikö nainen huolettomasti unohdellen pillereitä vai söikö niitä lainkaan. Avaaja ei kuitenkaan kuulosta miltään taivaanlahjalta, joten todennäköisesti raskaus oli vahinko.

        Älykäs mies ei ryhdy suhteeseen naisen kanssa jota ei rakasta. Siitä koituu vain harmia. Mietippä, ehkä nainen oli rakastunut ja halusi lasta, mies ei halunnut. Kummalla on tällöin suurempi vastuu ehkäisystä?

        Luulen että olet nainen, kun logiikkasi on noin täysin epäjohdonmukaista. Sitä paitsi meillä on vain avaajan sana siitä, että he sopivat, että nainen käyttää ehkäisyä. Ehkäpä mitään ei oltu sovittu vaan tohelo sai kiimassaan aikaan epätoivottua jälkikasvua.

        "Vahinko" on tapahtunut jo ja isä on ottanut omalla osallaan vastuun lapsesta mutta ei se oikeuta/velvoita ex avokin puuttumaan toisen talouteen/ elämiseen ! Eikä lapsen isällä ole mitään velvollisuutta päästää ex avokkiaan kotiinsa.


    • etsilviisii

      Jopa avioliitossa sovitaan yhdessä halutaanko vauva nyt vai myöhemmin. Ilman toisen suostumista lapsia ei tehdä. Nainen lopetti pillerin käyttönsä ilman miehen suostumusta.
      Tuollahan selvästi toisessa kirjoituksessaan mies sanoo että oli sovittu että nainen huolehtii ehkäisystä. Lueppa uudelleen. Eli nainen ei sopimuksesta poiketen ei huolehtinut. Valehteli.
      Siitä huolimatta mies huolehti velvollisuuksistaan. Yritti mutta kun ei tule mitää, ni ei tule. Parempi erota.
      Mies sai tavata lasta. Kun toinen nainen tuli kuvioihin silloin tämä exvaimo alkoi kärrätä kapuloita rattaisiin. Eli mustis lapsestaan. Siitähän tässä on kysymys.
      Miehelle lapsi ei ole ongelma vaa xvaimo.

      • tosipaljinpahempaa

        EI Ole toiminut lapsen edun mukaan jos nukkumasta on jo hakenut lapsen. Hienoa on jos saisit keskusteltua hänen kanssaan mikä naisystävässäsi häntä ärsyttää. Turha kenenkään pohtia lapsen alullepanon aikaisia syitä. Sun täytyy vaikuttaa ex että kaikki on ok luonasi ym. Pelkääkö että naisystävä vie huomiosi lapsenkin aikana vai minä, teillä ei myt luottamus pelaa!! Ota se vakavasti. Joita järkätä keskustelu ja jos naisesi voisi osallistua kaiken paras. Ilman viranomaisia. Itse olen lähivanhempi ja minun ex tapaa lasta ja luottamus ei pelaa :(( Ole sinä parempi etäisä ja koita hoitaa asiat nätisti äläkä korosta vain omia oikeuksia toki voit ja pitää olla selvät sävelet joko on tapaaminen tai ei. Hommaa luottamusta.


    • Sitä saa mitä tilaa

      Mutta ajatelkaas, avaajalla ei olisi tätä ongelmaa, jos ei olisi paneskellut naista, jota ei rakastanut.

      • ajatellahan saa

        eikä naisella lasta jolla pelata. ajattele niin.


      • Sitä saa mitä tilaa
        ajatellahan saa kirjoitti:

        eikä naisella lasta jolla pelata. ajattele niin.

        Niin, sinäpä sen sanoit.


    • Älkää ottako todesta

      Jotenkin minusta tuntuu, että avaus on naisen kirjoittama. Noh joka tapauksessa olen hyvin tyytyväinen, että omalla puolisollani ei ollut tuollaisia luurankoja kaapissa, kun tapasimme.

      Käviköhän avaaja tämän nykyisen rakkaansa kanssa myös heti suhteen alussa sukupuolitautitesteissä?
      Onkohan avaaja nyt käyttänyt kumia vai hoitaako tämä hänen elämänsä nainen ehkäisyn?

      "Olimme suhteen alussa käyneet sukupuolitautitesteissä ja sopineet, että nainen käyttää e-pillereitä eli huolehtii ehkäisystä."

      "En rakastanut naista enkä oppinut rakastamaankaan, vaikka lapsen takia yritin."

      "Itse en koskaan ole tehnyt ex-naiselleni mitään pahaa. Vaikka en koskaan häntä rakastanut, en koskaan häntä pettänyt ja lapsesta olen huolehtinut erittäin hyvin."

      Anteeksi nyt vaan, mutta minusta tämä avaus on typerää pelleilyä lukijoiden kustannuksella. Avaaja valehtelee niin että korvat heiluu. :D

    • jaksaajatkaa

      Täällä piinavien ex-vaimojen esikuva, tällä palstalla. Se on piinannut ex- miestään pari vuosikymmentä. Jatkaa hautaan asti.

    • voi, voi sentään

      Teitä oli kaksi ku-sipäätä yhdessä, sinä olisit voinu erota heti, kun huomasit ettei tuo olekkaan se oikea ja alkanut etsiä sitä oikeaa, mutta sinä olit tuon väärän kanssa, kun ei muutakaan ollut ja tuo väärä luuli rakastavas sua ja sinä vaan pidit sitä paremman puutteessa, kun et yksinkään viittinyt olla .No sitte vielä lapsi tuohon tilanteeseen....
      Tietty tuo ex naisesi vois jo sut jättää rauhaan, viitsiiki tapella tuolaasen ihmisen kanssa joka piti häntä pilkkanaan.
      Plussat sulle siitä, kun pidät lapsestasi myös huolta .

      • Pahaa karmaa

        Jotkut ukot on niin tyhmiä, että paremman puutteessa panee ketä vaan.


      • sanosmuuta
        Pahaa karmaa kirjoitti:

        Jotkut ukot on niin tyhmiä, että paremman puutteessa panee ketä vaan.

        No ainaskin se sinun ex-ukkosi. On se vaan monta kertaa ajatellut että olisi kannattanut jättää panematta.
        Jotkut ovat vaan niitä virhepanoja ja niitä panoja mies saa katua hautaan asti.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      0
      7937
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      177
      1755
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1114
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1113
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      62
      1031
    6. Persut petti duunarit

      Kyllä persujen kuuluu nyt mennä häpeämään kun äänestivät lakkolakien puolesta. Vielä muka kehutaan olevan työväenpuolue,
      Perussuomalaiset
      193
      945
    7. Persuille kovaa kyytiä YLEn kannatusmittaus

      https://yle.fi/a/74-20085866 Näin se menee persueliitti. Pettäjän tie on karu, persujen äänestäjät ovat nyt reagoineet
      Maailman menoa
      182
      920
    8. Lindtman runnonut demarit huimaan nousukiitoon!

      Palkansaajat – siis Suomen käynnissä pitävä kansanosa – ei näemmä arvosta EK/SY-sätkyakka Purran saksipelleilyä. Niin
      Maailman menoa
      271
      886
    9. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      35
      823
    10. Itkisikö onnesta

      Jos panisin sua kunnolla?
      Ikävä
      86
      707
    Aihe