Pesosen ennuste v 2009

nyt olis aika

Tarvittavaa lisäaikaa talousjärjestelmän rakenteiden uusimiselle olisi saatavissa, jos nyt aloitettaisiin voimakas valtiovetoinen investointiohjelma, jolla Suomi siirrettäisiin käyttämään uusiutuvaa energiaa niin lämmityksessä, sähköntuotannossa kuin liikenteessäkin. On ilmeistä, että tähän tarvitaan omaa itsenäistä talous- ja rahapolitiikkaa ja omaa rahaa. Se saattaa olla käytössä pakon sanelemana viidessä vuodessa.

http://www.anttipesonen.fi/2009/02/markkaan-palataan-viidessa-vuodessa.html

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rivari lordi

      Myöhäistä!Kokoomus on jo upottanut suomen!Joka päivä tulee satoja työttömiä ja joku puhuu että lama ohi?Täytyy olla hyvä huumoritaju!2016 ollaan niin syvällä että asunnoista on pudonnut 75% hintaa pois ja hesan seudullakin 35%!!Nyt on kohtuu hyvä hetki vielä myydä joulukuussa ei saa mitään!!

      • samat ajatukset

        Nyt eletään laman alkuvuosia. Kun vuosia sitten tuhottiin kaikkien rahat älyttömällä velkapelillä pörssissä niin on selvä että lama syvenee vuosikymmenet ennenkuin tilanne tasaantuu. Nyt pitää opetella säästämään ja elämään niukasti. Voi olla että lopuksi tulee pula öljystä ja sen seurauksena ruuasta. Tämä peli ei kauniisti pääty. Kaikki pelurit pitää pistää kuritushuoneeseen. Ne eivät muuten opi mitään.


    • ei ei ei

      Suomen valtiolta puuttuu kaikki mahdollisuudet kansantalouden hoitoon. Ihan sama kuin N-liiton ongelma. Valtio voi vain velkaantua yrityksiä elvyttäessään. Asiaa ei paranna oma raha . Sillä voidaan vain devalvoida . Samaa on EU tehnyt koko euron ajan. Mitä hyvää tässä nyt on?
      Yksi suurin virhe on ollut vientiteollisuuden mahtava tukeminen. Toinen tyhmyys on ollut maatalouden rakennerationalisointi joka on aiheuttanut EU-aikana vähintään 200000 työttömän tulon markkinoille. Se on maksanut vuosittain verovaroja n 10 miljardia. Tuloksena on suurtiloja joille syydetään pari tonnia tukea hehtaaria kohti. Ennen ei juuri mitään. Ongelmat kasaantuvat ensin maaseudulle sitten kaupunkeihin jonne työtön väki ryntää tietämättä mitään tulevaisuudesta.
      Miksi Pesosen annetaan puhua tämmöisiä? Hän pilaa IPUn mahdollisuudet.

    • esitä se.

      No niin, sitten tuli moitteet, missä on sinun pelastuspakettisi.

      • moitteet

        Asia on niin että kaikkien pitää itse maksaa velkansa. Jos velanmaksut sälytetään sivullisille niin luotto valtakuntaan loppuu tyystin. Maksakaa itse velkanne. Siinä on ainoa ratkaisu talouden pelastamiseen. Tehkää työtä älkääkä pelatko muitten rahoilla kaiken tuhoavaa peliä.Lopettakaa tukiaisten metsästys. Tukiaiset on verorahoja joita ei saa jakaa ilman vastinetta kaikille pelureille. Vaikka ennen EUta näitä tukia ei paljon jaettu ja raha otettiin pankista ja sillä oli korko joka oli inflaatiota suurempi,niin talouden kanssa oli silloinkin pieniä ongelmia ulkomaitten takia. Verovarat ovat etupäässä koulutusta,sairaanhoitoa ja sosiaalityötä varten . Ne eivät mitenkään voi riittää yritysten ja työntekijöiden ylläpitoon,eikä varsinkaan pörssin rahoittamiseen. Tämä on syy miksi en kannata EU-jäsenyyttä. EUssa näköjään mafia rahastaa verokassaa ja syö ihmisten pankkitilit tyhjiksi. Miksi IPU puolustaa EUn touhuja?


    • Monilla

      Kun seuraa keskusteluja on sinällään yksittäisiä, oikeitakin ajatuksia taloudesta ja ylipäätään tilasta jossa nyt ollaan.

      Mutta kyllä kaiken monipuolisen taloudellisen toiminnan ja sen ylläpitämisen ja kehittämisen perusta on oma itsenäinen keskuspankki ja kansallinen valuutta. Siitä ei pääse mihinkään . Yhteisvaluutassa ja yhteislainsäädännön alaisena meidän toiminta edellytykset ovat luokkaa nolla.

      Pelkällä myötätunnolla ja ymmärryksellä,jota EU:sta saadaan ei tehdä mitään se ei ole mitään vaikutusvaltaa. On sitten puhdasta tuuria jos joku EU:n toimenpide on meidän toimintaedellytysten mukainen. Näin ei kertakaikkiaan voi jatkua enää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14836
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3049
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3045
    4. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3044
    5. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3040
    6. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3035
    7. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3035
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3034
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      3029
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3026
    Aihe