Miten äkisti kuolleille?..

iltapohdintaa

Kuten Rautavaaran tapauksessa tapahtuu? Valitsiko tämä äiti ja lapset aikanaan tälläisen kohtalon itseleen karman lakien mukaan? Jääkö sielut maan vaiktuspiiriin jos eivät ymmärrä olevansa kuolleita?

13

232

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • itsestämme vastaamme

      Jumalan sanan mukaan ihminen pelastuu uskomalla Jeesuksen Kristuksen sovitukseen. itsemurha ei ole Jumalan tahdon mukainen kuolema, mutta emme ole tuomareita. Kun tekee tuollaisen teon, niin ei ihminen toimi täydessä mielen tilassa. Noin pienet lapset ovat kyllä taivaan kansalaisia ja viattomia.
      Ei ole olemassa mitään karman lakia.

      • Tuomitsijalle

        Mielestäni on todella rumaa syyttää naista itsemurhasta kun nainen oli varmasti hädässä ja järkyttynyt ja pois tolaltaan. Tällaisia tunteita olen itse käynyt niin paljon läpi elämässäni, huusin kuolemaa monet vuodet. Ei ole kysymys "teoista" siinä mielen tilassa kun ei ole ymmärrystä edes!!


      • om namah shivaya

        "Ei ole olemassa mitään karman lakia"

        Noin miljardi hindua saattavat olla eri mieltä kanssasi.


      • sdffdfsfds
        Tuomitsijalle kirjoitti:

        Mielestäni on todella rumaa syyttää naista itsemurhasta kun nainen oli varmasti hädässä ja järkyttynyt ja pois tolaltaan. Tällaisia tunteita olen itse käynyt niin paljon läpi elämässäni, huusin kuolemaa monet vuodet. Ei ole kysymys "teoista" siinä mielen tilassa kun ei ole ymmärrystä edes!!

        lässyn lässyn....mikään ei voi järkyttää tekemään kolmoismurhan omille lapsilleen. Ja selvä itsemurhahan tuo oli. Meinaatko, että törmäsi ihan vain vahingossa?


    • ikuisuuskysmys

      Mstä tiedät ettei karman lakia ole? Kyllä minäkin rupesin pohtimaan mitä tälle äidin sielulle tapahtuu? Kuitenkin haluaisin uskoa että ihminen voi saada anteeksi ja sieluna kehittyä.Ja tiedän että tähän ei ole olemassa oikeaa vastausta,,

      • Yksin uskosta

        Nim itsestämme vastaamme on aivan oikeassa.
        Ei ole olemassa mitään karman lakia. Karman laki edustaa hindulaisuutta ja uskoo että jos meille sattuu jotain pahaa niin olemme eläneet edellisessä elämässämme väärin/huonosti ja nyt ne kostautuvat tässä nykyisessä. Esim raiskauksen uhri on hindulaisuuden mukaan tehnyt pahaa edellisessä elämässään ja siksi hän tulee raiskatuksi tässä elämässä. Ihan kuolleena syntynyt ajatus!

        Myöskään jälleensyntymistä ei ole. Jos olisi niin miksi esim Intiassa missä hinduismi kukoistaa ei olla opittu yhtään "edellisistä" elämistä vaan toistetaan kauheuksia sukupolvelta toiselle?

        Se mitä tapahtuu kyseiselle Rautavaaran onnettomuuden äidille on Jumalan käsissä. Raamattu kuitenkin opettaa että itsemurha on synti ja kukaan joka on elävässä uskossa Jeesukseen ei tapa itseään saatikka lapsiaan.

        Onnettomuuden lapset pääsevät Taivaan Isän hellään huomaan, se on varmaa. Miksi saatat kysyä?
        Koska he eivät ole pystyneet tekemään valintaa että uskovatko Jeesukseen kuten Raamattu opettaa vai eikö uskoa. Sinä ja minä pystymme tekemään sen valinnan.
        Sinä ja minä saamme anteeksi kaikki syntimme kunhan tunnustamme ne Jumalalle, uskomme että Jeesus kuoli meidän syntiemme vuoksi ja että Hän on Jumalan ainoa poika jonka Isä lähetti tänne maailmaan pelastamaan meidät.

        Minä olen valintani tehnyt ja haluan taivaaseen Jumalan luo kunhan päiväni päättyvät, uskon siis Jeesukseen ja olen tehnyt parannuksen.

        Mikä on sinun valintasi?


    • kjhccxx

      Oletteko vakavissanne sitä mieltä, että menehtyneiden omaiset kaipaavat tällaista julkista keskustelua? Hienotunteisuus on tästä keskustelusta kaukana. Suoraan sanoen tällainen keskustelu on törkeää ja täysin omaisia huomioimatonta. Antakaa omaisille rauha surra. He eivät varmasti kaipaa pohdintoja kummituksista tai Jeesuksista tai mihin kukakin vainajista päätyy. Haluaisitko itse olla some -kansan riepoteltavana julkisesti, jos sinulle sattuisi jotain tällaista? Osanottoni omaisille ja rauha kuolleille.

    • tekohurskautta

      Tuossa ei ollut mitään pahaa ap kirjoituksessa. Varmasti monet pohtivat samoja asioita ja siinähän ei riepoteltyuperheen asioista kuten monet kirjoitukset tekevät.

      • haudassa tavataan

        Hei, taidan olla tästä kyllä eri mieltä:
        Nähdäkseni tässä keskustelussa riepotellaan nimenomaan tämän perheen kohtaloa alkaen lauseesta "Valitsiko tämä äiti ja lapset aikanaan tälläisen kohtalon itselleen karman lakien mukaan?" .

        Ketjuun sisältyy spekulaatiota kyseisen äidin sielun kohtalosta alkaen lasten taivaaseen pääsyyn ja siltä väliltä. Joku on tietävinään varmasti, että lapset ainakin pääsevät taivaaseen. Valitettavasti varmasti voi vain tietää, että he ovat haudassa. Erittäin epäempaattista täysin omaisten tunteita huomioimatonta tilanteessa, jota ei toivoisi pahimmalle vihamiehelleenkään.

        Onko teiltä keneltäkään kuollut traagisesti joku tärkeä läheinen ja haluatte ehdottomasti, että keskustelisimme hänestä sosiaalisessa mediassa? Tai pohditaanko, mihin itse kuvittelette päätyvänne. Mielellään riepottelemme kaikki juuri sinun asioitasi ja pohdimme sielusi ja ruumiisi kohtaloa. Keksin kyllä muitakin vaihtoehtoja kuin tässä ketjussa on kehitelty.


    • Sielu valitsee itse

      Nainen itse valitsi kohtalonsa kehittyäkseen sieluna, ei Jumalat.
      Lapset valitsivat itse kohtalonsa eikä Jumalat. Me ei synnytä tänne saadakseen jotain vaan olemme läpikulkumatkoilla.

      Sielut voivat jäädä tänne omasta tahdostaan ymmärtävätkö he vai ei sitä, tai jopa palata tänne myöhemmin mutta silloin suojellakseen läheisiään.

    • mie hämmästyn

      Mutta voivatko nämä äkisti kuolleet jäädä "välitilaan" kun eivät tajua olevansa kuolleista ja jäävät pyörimään kotisijoilleen? Miksi ikiaikainen viisas sielu erehtyy?Miksi sielun pitää kehittyä?

      • Palju

        Kun sielulta riistetään hermosolut, se ei kykene enää loogiseen päättelyyn. Siksi se voi erehtyä.

        Välitila on yllättävän edullinen niille, jotka muuten päätyisivät Helvettiin. Miksi menisit kärsimään, jos voisit jäädä tähän maailmaan?

        Välitilaan uskominen on yleistynyt kummitustarinoiden myötä. Toiset uskovat kiirastuleen, toiset jälleensyntymiseen ja kolmannet siihen, että meidät herätetään vasta tuomiopäivänä.


    • nii tai näin

      Joskus ainakin kummitustarinoiden mukaan henget jäävät pyörimään jos heillä vaikka on "sanottavaa" esim kohtalostaan tai auttaakseen omaisiaan vaikka ruumiin löytämisessä tai murhaajansa löytämisessä..Ehkä aikakäsitys on sitten välitilassa oleville yhdentekevää koska kaikki henget eivät tajua, että ovat olleet kuolleina jo vuosisatoja..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    9. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe