Elämä menee kaikkine katastrofeineen ja vaikeuksineen

Mohikaani_27

* kaiken muun edelle. Uskovatkaan ei, vaikka evankelistojakin ja saarnaajia ja muita puheloisa ovat, ei jakseta puhua evankeliumista, vaan ihmisten suuri hätä monilla sektoreilla, kuin myös uskovasitenkin perheissä on sekasortoista, lapsia otetaan huostaan seurakuntalaisiltakin, niin kuka sitten enää voi tarjota ILOSANOMAA Jeesuksesta ?

* Viiasus saa sijaa, uskon ja Jumalaan sanaan luottamisen kustannuksella. On uudestaan taas annettu järjelle valta, ja on alettu mitiimään, lapsenomaisen uskon sijasta, onkohan se Jumala sittenkään luonut maailmakaikkeutta, ihmisetä puhumattakaan, viiasimmat yrittää sovittaa näitä kahta yhteen, luomiskertomusta ja evoluutiota, sopusoinnussa keskenään,. Sielunvihollinen on todella ovela, ajatukset pois RISTILLÄ kuolleesta maailman syntien VAPAHTAJASTA, toisarvoisiin jaarituksiin, joille annetaan tilaa herätyksen medioissa, on tyystin unohdettu, tai peräti romutettu , Jeesusken tulon läheisyys, miten äärettömän oikeaasa Jeesus olikaan, " Löytäneekö hän uskoa maanpäältä, kun hän tulee?"

* Saata-na on tullut valehtelemaan ja tappamaan ja tuhoaman, ja niin hän tekee valtaisella kkiireellä herätyksen seurakunnissa, joskin on tietenkin tervettäkin, muutoinhan koko herätys nuivettuisi olemattomiin, mutta liian paljon kiinnitetään muuhun, kuin siihen, mitä seurakunnan tehtävä on, mitä Jeesus käski tehdä, on tilalle kehitetty kaikkea muuta, arvotontakin, evanekliumin sanoman kustannuksella. Saata-na on varastanut parhaimman , mitä seurakunta omistaa ja mihin sille on taivaasta annettu valakirja, sanoman vieminen, todistaminen yhdestä ainoasta tarkeastä, Jeesuskesta Kristuksesta, ja uskoon tulleiden opettamisesta, pitämään kaikki se, mitä Jeesus opetti ja mitä Hän käski pitää tärkeimpänä seurakunnan ominaisuutena.

* Seurakunnan ei tulisi olla maailman parantaja, vaan Jeesuksen todistaja, ja sitä kautta auttaa ihmisiä, että löytäisivät sisäisen onnen HÄNESSÄ, Jeesuksessa Kristuksessa, sen voiman kautta ainoastaan voi parannusta olla, yksilö ihmisen tarpeeseen, rauha, joka käy yliymmarryksen, sen avulla voittaa maailman murheet, eli ajallisen pahanolon joka on tullut seurakuntiinkin jäädäkseen, ei ole sitä iloa, enkä tarkoita ulkoista kehon liikuntaa, vaan sisäistä, sitä rauhaa, jonka vain yksin Jeesus voi antaa, ei sitä iloa, jota maailma antaa, vaan iloa ja rauhaa Jeesuksen sisäisessä tuntemisessa. Seurakunta ei voi olla itse tarkoitus, vaan sen kautta tulla tuntemaan Jumala, ja Hänen Poikansa Jeesus Kristus, seurakunta on " paidan" vaihto välitila, päämäärä on sielunpellastus, joka on seurakunnan tehtävä ensisijaisesti. kaikki edelleytykset seurakunnan hyvinvoinnille kulminoituu, mitä se tekee Jeesuskelle ? Niin kuin yksilö uskovankin elämässä, Ilman Jeesusta ei voi olla seurakuntaakaan, joka on Hänen maailmalle näkyvä ruumis, jos se sairastaa ja voi huonosti, miten se voikaan auttaa maailassa huonosti voivia. Ensirakkauden tarve on ilmeinen herätyksessä, sen tilalle on tullut veljes riitaa kahtia jakautumista, minä, eikun sinä eipäs juupas , kun pitäisi rakastaa Jeesusta ylikaien, joka parantaa sairaatkin jäsenet Kristuksen ruumiin parhaaksi !

5

54

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • "Elämä menee kaikkine katastrofeineen ja vaikeuksineen kaiken muun edelle"

      Oikeassa olet tuossa asiassa ja on ilo havaita sinunkin huomanneen sen.

    • taas opettamassa

      Kuinka sinä aviorikkoja mohikaani taas olet opettamassa pitkine fraaseinesi! Sinulla ei ole lupa julkisesti opettaa mitään! Raamatun Sana kieltää sen! Sinun elämäsi ei ole Raamatun kanssa sopusoinnussa!

    • Eenokki 12

      Kirjoittelua voi joku käyttää omantunnon rauhoittamiseen Ja kun on lääkkeitä ja "troppia" baarikaapissa, kyllä helluntaioppien harhat huuhtoutuu mielestä ja kiukkuisestakin kielestä.

      • taas opettamassa

        Kylä se niinkin on, mutta sinullekin on sama ohje eenokki. Lopeta mollaaminen ja parjaus! Ota lääkkeesi ja pysy siellä lutherin siipien suojassa!


    • Sillä lailla!

      Hienoa päästä taas palstalle lukemaan, kuinka ihanasti hellurit keskustelevat keskenään! Mallia näyttää erityisesti "taas opettamassa": ensin haukutaan toinen mollaamisesta ja sitten itse loukataan ja hakutaan oikein olan takaa. Niin sitä pitää!
      Tälla lailla se sujuu:
      "Lopeta mollaaminen ja parjaus! Ota lääkkeesi ja pysy siellä lutherin siipien suojassa!"

      Sillä tavalla nimim. "taas opettamassa". Samanlaisia lausahduksiako päästät myös seurakunnassa käydessäsi tilaisuuden jälkeen vaikkapa kahvipöydässä?

      Ketjun tyyli on sitä luokkaa, etten lukenut edes avausviestiä. Voiko näin ala-arvoiseen keskustelutapaan kukaan uskova ja lähimmäistään ajatteleva osallistua?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      66
      1602
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1359
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1202
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      118
      1169
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      44
      1048
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      67
      828
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      815
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      90
      698
    9. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      184
      693
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      644
    Aihe