Rivoa meininkiä

Yököttävää

Erätulilla ohjelmassa kaveri ruokki kesän kyyhkysiä ja sitten ampua louskutti ne metsästyksen alettua muutaman kumppaninsa kanssa pois. Iso keko oli raatoja ja kehuttiin kuinka kaikki meni suunnitelmien mukaan. Raukkamaista touhua prrrk, en muuta sano.

22

808

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pukinfuori

      ja maksat yle veroa tästä..

    • ??????

      Jos lihaa syö niin silloin on oltava valmis tappamaan tai ainakin hyväksyttävä se. Olisiko ollut sitten parempi kasvattaa ne eläimet jossain häkissä niinkuin tehdään esim. kanoille,sekö ei ole sitten verrattuna tähän rivoa?

      • Yököttävää

        Juu ei siinä mitään, mutta ei sitten kannata nimittää itseään miksikään metsästäjäksi tai erämieheksi. Semmoinen on halventavaa vanhaa erämiesperinnettä kohtaan. Teurastaja on osuvampi nimitys.


    • Salaattisilppuri

      Kaveri kasvatti sikoja ja sitten ampui jouluksi ja myi kinkut..

      Toinen kasvattaa lampaita ja myy teuraaksi.

      Minä kasvatan salaattia ja riivin kylmästi poikki ja silppuan vielä lautaselle, sitten katkon kurkut ja halon tomaatin sekaan. Syön raakana. Aika rivoa kenties?

      • Rinnakkaispiippu

        Minä ymmärrän kyllä metsästyksen, mutta mitä metsästystä tuommoinen on? Puuttuu vaan, että istuu nojatuolissa ja ampuu siitä ne puolikesyt pullasorsat. Ja siihen se tietysti meneekin, kun pullamössöpojat ei jaksa enää metsässä kävellä.


      • takaisin kotiin
        Rinnakkaispiippu kirjoitti:

        Minä ymmärrän kyllä metsästyksen, mutta mitä metsästystä tuommoinen on? Puuttuu vaan, että istuu nojatuolissa ja ampuu siitä ne puolikesyt pullasorsat. Ja siihen se tietysti meneekin, kun pullamössöpojat ei jaksa enää metsässä kävellä.

        Parasta olis pyytämällä saada lihansa, tuo metsästys on enimmäkseen sellasta pätemistä ja urheilua. Pyytäjä ymmärtää olevansa samaa elämän kudosta saaliinsa kanssa eikä luule itsestään liikoja, ei kuvittele olevansa mikään luomakunnan herra ja isäntä kuten metsästäjillä on tapana.

        "Lisääntykää ja täyttäkää maa ja tehkää se itsellenne alamaiseksi"

        Pyytäjillä oli myös tapana pitää populaationsa tasapainossa. Nyt ihmisiä on liikaa. Luonnonherruuden perinne, jonka juuret ovat raamatussa ja jota länsimainen tiede ja tuotanto jatkavat, panee kaiken muun elämän aivan liian ahtaalle.

        Semminkin turhalta kiusanteolta tuntuu metsästys, kun kauppojen roskiksiin menee tonnikaupalla lihaa joka viikko.


    • Kaipolääni

      Minulla on kyseenalainen kunnia tuntea eräs kun pilkkionkii Jänistä.Makuukammarin ikkunasta..0,35 siimalla ja porkkananpalanen Räsäsen Seiskan koukussa syöttinä.Erämiehiä muutenkin.Mettästysseuran asettamaa nuolakiveä se on pikkuhiljaa väylännyt mettästä tonttiaan kohden ja kohta se on kohillaan...Karjakeittiön nurkalla Giljotiinikehitelmän alla.
      Pakastinta tuo kyseli kun viimeksi nähtiin..

      • Heko heko voivoi

        Turha kai sinulle on sanoa, että vitsisi ovat todella typeriä jopa tämän palstan tasokin huomioiden.


      • Kaipolääni
        Heko heko voivoi kirjoitti:

        Turha kai sinulle on sanoa, että vitsisi ovat todella typeriä jopa tämän palstan tasokin huomioiden.

        Ei se turhaa ole.Koitan ottaa opikseni.Kiitos rehellisestä palautteesta.Mitä palstan tasoon tulee siihen ei minulla ole varaa virkkaa mitään minkä kommenttisikin todistaa.Jään mielenkiinnolla seuraamaan Heko voin palstan tasoa korkeampia tekstejä.


    • Kaliiperi12

      Ei kannattaisi hyvää ohjelmaa pilata tämmöisillä "metsästys"rainoilla.

    • Jahtimies...

      Tyhmähän se sellainen metsästäjä on joka tietää missä kyyhkyt lentää mutta menee vaikka kilometrin päähän keskelle suota niitä odottamaan missä ei varmana ole ainoatakaan ylilentoa koko vuonna. Ongelmasi ei ole ruokinta vaan se että ylipäätään joku saa saalista reissullaan. Tiedoksi että ilman ruokintaa härkäpapu pellon laidalta ammuin parissa viikonlopussa 25 sepeliä ja hyvin on perheelle maistunu. Pakasteessa vielä jokusia jemmassa mutta vuoden lopussa niiltä osin tyhjä. Hirviä suraavaksi ja kyllä siellä metsästetään missä hirviä liikkuu. Valitan!

      • Pumputipum

        Kun te nykyajan "metsämiehet" tykkäätte ampua puolikesyjä tai oikein kesyjä lintuja, niin tehkää diili broilerin kasvattajien kanssa. Sinne vaan kanalaan sohva, josta posotatte piiput punaisina ja raatoa syntyy helposti ja kasakaupalla.


      • Jahtimies...
        Pumputipum kirjoitti:

        Kun te nykyajan "metsämiehet" tykkäätte ampua puolikesyjä tai oikein kesyjä lintuja, niin tehkää diili broilerin kasvattajien kanssa. Sinne vaan kanalaan sohva, josta posotatte piiput punaisina ja raatoa syntyy helposti ja kasakaupalla.

        Tervetuloa luonnosta erkaantuneelle hipille ensisyksynä toteamaan "puolikesyt" linnut. Vaikka sinulle se tuotantoliha hampurilainen menee kun kuumille kiville niin takaan että ensimmäistäkään kyyhkyä et saisi muutamaan vuoteen vaikka neuvoisin sinulle tuhannen taalan mestat ja antaisin haulikon ja selkärepullisen patruunoita. Se vaatii vähän muutakin kun sen mutu tuntuu tiedot ja metsästyksen vihan mutta sinun totuushan on läppäri ja muutama rivi tekstiä ei käytäntö.
        Joten en halua ampua tehotuotettuja kanoja kun saan ilmaista lihaa metsästäkin eikä euroakaan tarvitse kaupan lihatiskeille kuluttaa vuodessa.


    • Hanallinen husgvarna

      " takaan että ensimmäistäkään kyyhkyä et saisi muutamaan vuoteen vaikka neuvoisin sinulle tuhannen taalan mestat"

      Ei kai se ruokintapaikan pystyttäminen minullekaan mitenkään ylivoimaista voi olla. Loppuhan on sitten kiinni halusta lahdata ne "suojatit".

    • Kaipolääni

      Nyt kun maailmaan on povattu mellevää lihapulaa tulevaisuudessa johtuen ylikansoituksesta niin miksi ihmiset eivät alkaisi paimentamaan , hoivaamaan ja muutoinkin auttamaan villieläimiä lisääntymisessä..Johan nuita Villisikafarmeja näkyy mutta missä Hirvitilat?Perskules..Wanhat autiot Maatilat nyt hyötykäyttöön ja Suomi maailman ykköseksi Hirvenlihan tuotannossa.

      • Pykälänikkari

        Vaatii lainmuutosta. Ei se Hirvikartanokaan saa hirviään pataan laittaa.


      • On nopeatuottoisempiakin lajeja ku hirvi... Limousin-nautaa niin kyllä lihat kasvaa!


    • märät

      Hirvet ja muut metsästä ammutut menee yltäkylläisen suihin(parempien) se kateus miksi kukaan viitsisi yrittää edes kaupanteolla Suomessa kun hamstraavat kaiken omiin varastoihin.

    • Tappo huvina

      Huvimetsästys on vastuutonta luonnon tuhoamista, joka pannaan toimeen veren ja tappamisen sekä ahneuden merkeissä. Eläinten murhaaminen on sairas ja yleisvahingollinen juntti-harrastus.

      • 0001

        LÄÄKKEET!


    • Pape Rossi

      Metsästys on mainio tapa takuuvarman luomulihan hankkimiseen. Lisäksi saa kuntoa luonnossa samoillessa ja valtiolle menee verotuloja hirvilupien, aselupien, riistanhoitomaksujen ym. muodossa. Härskisti meneekin, mutta se on halpaa jos rahalla selviää.
      Ja kuolee se tomaatti ja salaattikin kun se maasta irti riivitään. Kasvisten oikeuksien puolustajat nostavat jo päitään...

      • Teuvo Tumppi

        Metsästys ja pullasorsien (kyyhkyjen) ampuminen on kaksi eri asiaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      280
      3104
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      79
      1565
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1470
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1291
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1210
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1207
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1129
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1107
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1013
    Aihe