Vartija kuljetti huumeita vangeille.

Sekin vielä!

"Kuopion vankilassa huumeiden saannin estäminen on päivittäistä työtä. Kuopion vankila on vilkas risteysasema, johon vangit ja vierailijat yrittävät tuoda päihteitä. Joskus joku siinä onnistuukin"

Miten lie nykyään, mutta vanhaan aikaan erilaisia aineita kulki vankilan sisälle vaikkapa niin että kumipohjat oli irroitettu puukengistä ja sen jälkeen niihin porattiin kymmenittäin reikiä jotka täytettiin milloin mömmöilä tai muilla aineilla.
Kun monilla oli lupa sellissään askarteluun niin luonnollisesti liimaakin tarvittiin ja niinpä pohjat voitiin liimata takaisin kenkiin uutta kuljetusta varten.
Tokihan myös ulkotöissä olevat vangit huolehtivat oman osansa kuljetuksista tuomalla sovitusta paikasta aidan alta tavaraa sisälle.



http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/vartija-vei-huumeita-vangille/1923596?pwbi=77ef0adb75821f157933703bf

3

141

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rikollisuudelleLoppu

      Vierailijat haistatettava huumekoiralla ja jos huumeita löytyy niin linnatuomio sillekin vierailijalle. Ja tietysti eri selliin eikä samaan sen tuttunsa kanssa, vankilassa ei pidä olla mukavaa, se ei ole mikään hotelli jossa ollaan "pakkolomalla".

      Rangaistuksia on kovennettava ainakin vakavissa väkivaltarikoksissa sekä vankilatuomioita pidennettävä ja tarvittaessa vankiloita pitää rakentaa lisää.

      Ei voi olla että tilanpuutteen vuoksi pyritään vankeusrangaistuksia muuttamaan yhteiskuntapalveluksi tai sakoiksi jolloin rangaistus vakavastakin teosta jää liian lieväksi tai liian lyhyeksi.
      Se joka on ottanut hengen toiselta, joutaa istumaan linnassa oikeasti koko loppuikänsä. Sellaisen teon tehnyttä ei pidä päästää enää vapaalle jalalle koskaan kun ei se uhrikaan herää enää koskaan henkiin.

      Poliisikin menee vaan siitä mistä aita on matalin, kyttää jotain mopopoikia ja kovistelee polleana 15-vuotiaille jos mopon äänenvaimennin vähän vuotaa mutta on sitten ihan paskahousulammas jonkun moottoripyöräjengiläisen edessä.
      Asia pitäisi olla tasan päinvastoin, väkivaltaisille rikollisjengeille kovaotteinen kohtelu ja jotain pientä ylinopeutta ajaneelle tms. voi olla vähän lepsumpi.

      Nyt tietysti joku alkaa väittämään että ylinopeus tappaa tms. mutta ei sillä autoilijalla ole tarkoitus tappaa ketään kuten sillä moottoripyöräjengiläisellä. Hyvällä autolla nopeus saattaa tilapäisesti karata pienen ylinopeuden puolelle huomaamattakin jos ei koko ajan vahtaa nopeusmittaria tai autossa ei ole vakkaria. Tällaisesta inhimillisestä virheestä sitten otetaan jyrkkä asenne kuin se olisi maailmanloppu! Täysin kohtuutonta eikä missään suhteessa tehtyyn rikkeeseen!
      Jengiläinen käy sitten varsin tarkoituksella tappamassa jonkun niin sitten vaan silitellään päätä että joo, uhri sai ansionsa mukaan, se ajoi varmaan ylinopeuttakin ainakin joskus...

      V1tuttaa tällainen lillukanvarsiin takertuminen ja pilkun seksuaalinen hyväksikäyttö tavallisen kansalaisen kohdalla kun oikeita rikollisia katsotaan läpi sormien!

      • Huom!

        Sinällään ihan oikeita asioita mutta kun nykyisin on tämä "ymmärtäminen" kohdistettu erityisesti rikoksentekijöihin, niin tuskin muutoksia on näillä näkymillä odotettavissa. Vaikka eri maita on haukuttu niiden käyttämien menetelmien takia rikollisuuden torjunnassa, alkaa normaalista kansalaisesta tuntua yhä enemmän älykkäämmältä vaikkapa Venäjän tai Amerikan lainsäädäntö ja siellä annetut rangaistukset siltä osin kuin niistä on kirjoitettu erilaisissa tiedotusvälineissä.
        Erilaiset kukkahattuherrat ja neidit niitä tietysti on kauhistelevinaan, mutta se on heidän teatteriaan ja toimenkuvaansa.


      • voi hyvä veli
        Huom! kirjoitti:

        Sinällään ihan oikeita asioita mutta kun nykyisin on tämä "ymmärtäminen" kohdistettu erityisesti rikoksentekijöihin, niin tuskin muutoksia on näillä näkymillä odotettavissa. Vaikka eri maita on haukuttu niiden käyttämien menetelmien takia rikollisuuden torjunnassa, alkaa normaalista kansalaisesta tuntua yhä enemmän älykkäämmältä vaikkapa Venäjän tai Amerikan lainsäädäntö ja siellä annetut rangaistukset siltä osin kuin niistä on kirjoitettu erilaisissa tiedotusvälineissä.
        Erilaiset kukkahattuherrat ja neidit niitä tietysti on kauhistelevinaan, mutta se on heidän teatteriaan ja toimenkuvaansa.

        Eikö ne vartijat pitäisi puhalluttaa läpivalaista jne. Mikä olis oikea instansi tekemään kun kaikki virkamiehet toimivat omien sanojensa mukaan lakien mukaan. Vuosi ja kolme kuukautta ehdonalaista. Virka tosin meni mutta jäi luodut asiakrekisterit huumeiden käyttäjistä/kauppiaista jotta ei perheestä leipä lopu.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      135
      5589
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3455
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1893
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1865
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1720
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      73
      1558
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1463
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1356
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1347
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      23
      1308
    Aihe