Lähes kaikissa Eu maissa gallup johdossa eu ja eurokriittiset

jytkyä tehdään

Eurovaaleissakin tuli kriittisille suuria voittoja sekä hyviä tuloksia kaikissa maissa. Koska varsinkin euro on osoittautunut erittäin huonoksi mm. koska sitä on pitänyt pönkätä ja silti ei missään pönkätyssäkään maassa ole tavallinen kansa päästellyt riemunkilkahduksia johdosta että pönkkäys olisi tuonut hyvinvointia -päinvastoin mm. Kreikassa halutaan eroon eurosta. Euron pönkkäystä suomalaisten tavisten kustannuksella sekä Suomen liittämistä täydellisesti liittovaltioon aikovat jatkaa vieläkin kaikki muut eduskuntapuolueet paitsi Perussuomalaiset. Keskusta on muuttunut eniten itsenäistä Suomea vihaavaksi. Olli Rehnkö nuo alkiolaiset sai sekaisin, Sipilä on Rehnin ihailua. SDP:n Paavo Lipposen yksinvaltiaasti Suomen euroon vienti koitui katastrofiksi maallemme. Olemme miinusmaa kuten mm. Kreikka. Itse uskon Perussuomalaisten nousevan pelastamaan isänmaatamme ja kansaamme, kertokoon gallupit mitä tahansa. 2010 syksyllä oli Ps gallupissa alempana kuin nyt mutta keväällä tuli jytky.

22

119

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Doprov

      Hallituksen kaataminen turhaa, sillä vaalit tulossa ajallaankin. On vain sidottava noiden idioottien kädet, etteivät ehdi kaatamaan Suomea typeryyttään ennen vaaleja.

      • Suomessa ei popuille

        Suomessa onneksi perseet ovat alamäessä ja kaikki jättävät uppoavan Soinilaivan, jopa kansanedustajat kuten tänään nähtiin.


      • Doprov
        Suomessa ei popuille kirjoitti:

        Suomessa onneksi perseet ovat alamäessä ja kaikki jättävät uppoavan Soinilaivan, jopa kansanedustajat kuten tänään nähtiin.

        Sekö sinusta sitten pelastaa Suomen ? Kovin on heikosti mennyt Suomella vaikka ovat olleet persut oppositiossakin. Ei siis voida ajatella asian olevan persujen syy.
        Surullista vain, että kepu meidät tähän jamaan oli saattamassa, mutta toivottavasti on uuden johtajan avulla enemmän tarjottavana kuin tähän menessä kepulta on voinut odottaa. Onhan nytkin tietysti aika koominen tilanne, mm. EU-vaaleissa kepulla oli molemmat ääripäät edustettuna ja menivät molemmat vielä läpikin, eli Pekkarointi tulee luultavasti taas jatkumaan seuraavilla kausilla eduskunnassa hallituspuolueena, ja se ei ole Suomelle hyväksi.


    • klonf

      Aloitus on pudonnut junasta. Hän ei ymmärrä persujen hajoamisliikkeestä mitään.
      Suomen kansallissosialistit (uusnatsit) jyräävät koko ajan Halla-ahon johdolla Soinia pois kalifin paikalta. Persupuolue ei kykenee minkäänlaisen politiikkaan ja jytkyt ovat menneitä juttuja.
      Persuissa on vaalityön sijasta järjestösota. Voittipa uusnatsit tai ei, persupuolue on pyrkyrien puolue ja hajoaminen laajenee joka hetki. Halla-aholaiset, mikäli voittavat puoluesodan, toimivat hetken ja pyrkyrien järjestösota jatkuu.
      Onko Soini tosiaan niin tyhmä ettei näe, mitä hänen kainalonsa alla puuhataan.

      • Doprov

        Tuntuu olevan kohtalaisen vaikeatajuinen juttu, kyse kun ei ole niinkään persuista, vaan suomesta. Eikä tunnu löytyvän oikein yhtään puoluetta, joka ajaisi Suomen ja suomalaisten asiaa. Demareista sellainen voi Rinteen aikana tulla, eli hiukan sellasta vanhanaikaista suomijäärää nyt tarvitaan, tai EU-koohot kävelevät meidän yli, ja Suomi lakkaa olemasta.


    • Suomen etu

      DEMARIT KANNATTAA LIITTOVALTIOTA JA KREIKKA LAINOJEN TAKAUSTA, SAMOIN MYÖS VASURIT! Ei Rinne ole mikään Suomen pelastaja, on samaa takinkääntö sakkia kuin Jutta. Työllä, pienyrityksiä perustamalla tämä maa nostetaan, siihen pitää antaa mahdollisuus. Hullua uskoa että myöskään keskusta olisi Sipilä johtoisena jotenkin parempi kuin edelliset. Kreikka ja muiden kriisimaiden pönkittämiseen menisi Sipilänkin johtaman hallituksen aika. Herätkää ihmiset. Ranskankin suurin puolue haluaa pois koko eu:sta ja euro ja eu vastaiset johtavat pian omia maitaan. Euro nykymuodossaan häviää ehkä jo ennen Suomen vaaleja ja eu vähän myöhemmin

      • kysyjä?

        euro häviää ennen vaaleja? eikö mieluummin että jeesus tulee huomenna?? siis etkö yhtään parempaa keksi? ja mitä tulee niihin uusiin yrityksiin ja niiden synnytämiseen, niin tarkoittaako tämä sitä että myös sinä olisit menossa töihin? huomaa että työteko ei tässä yhteydess tarkoita samaa kuin sossusta rahan hakeminen...


    • hölmöläisiä Suomessa

      Suomessa muut paitsi Perussuomalaiset toimivat kuin hölmöläiset pönkätessään Kreikkaa, rakentaessaan liittovaltioita joka horjuu jo pahasti liitoksistaan. Totuus lienee se että Suomen ulkopuoliisten maiden viisaat ihmiset lopettavat nykymuotoiset euron ja eun

      • Hrjanko

        Se vaan on sääli, ettei persuista ole itseasiassa tekemään yhtään mitään millekään, niin kauan kun remmissä on C-luokan porukkaa.
        Persussuomalaisille on kyllä selvä tarve vanhojen puolueiden koulijaksi, siis sille että kansan mielipide on päättäjien syytä huomioida. Sen ovat jo kokeneet Kepu, joka tuskin on asiasta oppinut, koska on haalimassa samoja vanhoja naamoja remmiin, jotka tämän tuhon tien olivat aloittamassakin. SDP kokee sen luultavasti seuraavissa vaaleissa, samoten Kokoomus. Toivotaan että parin kauden jälkeen, jos Suomi yleensä on vielä olemassa, alkaa kansan mielipiteet kiinnostamaan jotain puoluetta.


      • Uskossa vahva

        Niin, ja nämä järjen jättiläiset muuttavat asiat seuraamalla katseella. Vai mitä on saavutettu pelkällä puoluetukien lypsämisellä oppositiossa mölisten?


      • Saapi kertoa, tai
        Uskossa vahva kirjoitti:

        Niin, ja nämä järjen jättiläiset muuttavat asiat seuraamalla katseella. Vai mitä on saavutettu pelkällä puoluetukien lypsämisellä oppositiossa mölisten?

        lopettaa tuon uikutuksensa !

        Mitä positiivista on saavuttu yleensäkin neljän viime hallituksen aikana eduskunnassa ?


    • euro ja eu olivat ki

      euroopan oikeamieliset ratkaissenevat euro ja EU asiat niin kuim Perussuomalaisetkin haluavat

      • kysyjä?

        miten 12,5 pronsentin kannatuksella ja 24-26 kansanedustajalla voi mitään "ratkaista"? näin siis tulee käymään 2015 vaaleissa....


    • vastaajako

      Onko kysyjä sama "kysyjä", joka ei saa edes viiden sanan lausetta kirjoitettua oikein?

      Soini taitaa toivoa muutaman paikan tappiota. Tässä tilanteessa ei vastuupuolueeksi pyrkiminen ole taktisesti järkevää.

      • PePeP

        Tää on tätä tahatonta komiikkaa... Ei saakeli... Että vaalitappiota oikein toivotaan. No mikäs siinä. Jatkakaa!


      • PePeP
        PePeP kirjoitti:

        Tää on tätä tahatonta komiikkaa... Ei saakeli... Että vaalitappiota oikein toivotaan. No mikäs siinä. Jatkakaa!

        Tai sit missasin jonkun vitsin, kun tuntuu niin absurdilta tuo ajattelumalli.


    • eu hirmuvalta kui NL

      Niin on ja tänään Suomessa vierailulla oleva Grakhi" kehtaa sanoa ettei eurosta pääse koskaan pois

    • Voihan sdp Lipponen

      Jos euro olisi toiminut, olisi ollut ok. Mutta itse Neuvoliitto ajan hyvin muistavana, senkin kun nykyisen Vasemmistoliiton edeltäjät yrittivät saada kommunistisen maan Suomestakin, monet heistä olisivat halunneet että Suomi olisi liitetty Neuvostoliittoon joten en tykkää liitoista. Hullua että keskusta ja kokoomuskin haluaisivat väkisellä luovuttaa Suomen itsenäisyyden Brysselin haltuun ja maksattaisivat sen vielä kansalla, nyt jo maksatetaan leikkauksin joista köyhät kärsii eniten

    • Voitto Suomelle Ps

      Persuille ivailtiin viimeksikin

    • ei tukipaketeille

      Se on kuulkaa antipersut teillekin voitto kun se Kreikka lähtee viimein eurosta nyt alkuvuodesta. Kansa raihoaa Kreikan lisäksi mm. Brysselissä tai koko Belgiassa oli vasta yleislakko säästötoimia vastaan mutta näistä ei juuri uutisoida Suomessa. Siellä Kreikasssa on lähipäihinä presidentinvaali ja perään parlamentti haali. Jos eu ei puutu noihin vaaleihin niin kansan tahto voittaa ja ei enää Suomen tarvitse maksaa sinne tukipaketeita

    • HYVÄ PerusS

      Suomessa yle gallupisss viimeksi johdossa keskusta jolla on kova into rakentaa eurostoliittovaltio valmiiläksi suomalaisten köyhien ja keskiluokan kustannuksella. Edelleen Kreikkaa pönkäten

    • kriisi pahenee

      Sokeakin näkee kuinka hirvittävä olisi olla täydellisesti osa Eu liittovatiota johon Perussuomalaisia lukuunottamatta kaiki puolueet himoavat.Neuvostoliitto romahti joka tuntuu lähes uskomattomalta kun on elänyt pitkästi tuota nl pelottelun aikaa. Venäjä NL seuraajana on nyt romahtamaisillaan. Moni meistä persuista haluaisi eun jatkavan, tosin niin että sen määräysvaltaa vähennetään. Tuo nykyisenkaltainen eu ja euro tulevat täysin varmasti häviämään. Euroopassa on liian erilaisia kansoja, kulttuureja, uskontoja että on mahdottomuus että euro ja eu toimisi koskaan.

    Ketjusta on poistettu 32 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    4. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    5. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    7. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    9. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe