lapsuus,nuoruus,aikuisuus

Snoukkagirl87

tuli tässä koulussa kerran puhetta psykologian tunnilla ihmisten lapsuudesta.on ollut puhetta siitä,että nykyään lapsuus on lyhyt ja nuoruus pitkä(muka).sen pitäisi olla toisinpäin mutta minkäs teet jos 10vuotias lapsi ottaa jo mallia jostain britney spearsista tai vaikka ihan tavallisesta teinistä ja alkaa pukeutumaan sen tavoin.11 ikävuodesta alkaen lapsi saattaa ajatella että nyt olen kasvava nuori,vaikka ei se niin ole.jopa 12 vuotiaat puhuvat kielareista ja nuolemisesta, tämä on vaan minun mielipiteeni mutta minusta kaikkien pitäisi elää lapsuuttaan niin kauan kuin mahdollista. itselläni lapsuus alkoi jäämään 14 vuotiaana, mutta kukapa ei haluaisi vielä takaisin lapsuuteen. ja sänkyyn menemisestä,en ala syyllistämään, sitten mennään sänkyyn kun siltä tuntuu mutta älkää rakkaat ihmiset menkö liian nuorina sitä tekemään,varsinkaan kännissä. ei sen neitsyyden/poikuuden menettämisessä mikään kiire ole. eikä se minusta mikään muotivillityskään ole
kukin on varmaan eri mieltä siitäkin.ei voi tietää... mutta tässä taisi asiani olla,hyvä jos jaksoitte lukea.antakaa asiallista palautetta,omia mielipiteitä. kiitos

8

970

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huaeh

      olenko jotenkin sairas kun minua ei enää yhtään tee mieli olla lapsi? minusta on mukava kehittyä ajan myötä ja odottaa seuraavaa ikävuotta. mistä tämä kauhea vouhutus menneeseen? huvittaako sinua ooikeasti vielä pyöriä hiekkalaatikossa leikkiautojesi kera? tai leikkiä barbeilla? jos huvittaa nii leiki sitten! minua ei huvita. minä haluan kokea uutta ja mielenkiintoista, en rypeä itku silmässä muistelemassa lapsuutta. elämä on kehittymistä, totu siihen!

      • Snoukkagirl87

        se olikin vain oma mielipiteesi. en ole väittänyt että haluan leikkiä vielä autoilla/barbeilla. jos et ole sattunut lukemaan että muutkin ovat kirjoitelleet hakailevansa lapsuuttaan.kyllä minäkin olen utelias kokemaan uutta,mutta en odota seuraavaa ikävuotta.
        oma vika olla sika jos menee kokeilemaan liian nuorena kaikkea.se näkyy sitten aikuisena


      • one

        Etkö tiedä että lapsi ei todellakaan tarkoita samaa kuin vajaa, vaan lapsi tarkoittaa aitoa ja viatonta joka osaa elää? Minä ainakin haluaisin olla ja olen myös lapsi, vaikka pitäisi olla kyyninen aikuinen. Sori vaan, en haikaile mennyttä vaan elän tätä hetkeä kuin lapsi ikään! Samaa ei voi sanoa aikuisista.


      • Snoukkagirl87
        one kirjoitti:

        Etkö tiedä että lapsi ei todellakaan tarkoita samaa kuin vajaa, vaan lapsi tarkoittaa aitoa ja viatonta joka osaa elää? Minä ainakin haluaisin olla ja olen myös lapsi, vaikka pitäisi olla kyyninen aikuinen. Sori vaan, en haikaile mennyttä vaan elän tätä hetkeä kuin lapsi ikään! Samaa ei voi sanoa aikuisista.

        tiedän.


      • 3000000

        Olet vaan ihminen joka haluaa sen takia odottaa seuraavaa ikä vuotta jotta voi saada lisää negatiivisuutta ajattelua tai sitten haluat kuola. Kenelläkään ei varmaan ole ollut hyvä lapsuus ainakaan mulla oli kauhea, Haluan itse oma lapsuus takaisin. Elämä ei ole kenelläkään hyvän tahtoinen, minä itseä pidettiin hirveenä. Vaikka asia ei koske 100% nyt tähän mutta sillä on oma taipumus siihen, sekä luuletko että voit tulla paremmaksi aikuisena? Olet väärässä tule vaan vanhemmaksi, mitä kivaa siinä on? Mutta toivotan muuten vaa hyvää elämää sulle vaikka viesti on noin melkein vuoden vanha


    • Flamedancer

      Onhan se niin, että lapsia ollaan vaan silmänräpäys ja aikuisia sitten koko loppuelämä. Jos kiirehtii olemaan aikuinen ja tekemään "aikuisten juttuja" liian aikasin, voi olla, että ne parhaimmet hetket elämästä katoaa sen sileän tien. Ja niitä ei koskaan saa takasin.

      Lapsena on kuitenkin vapaa ja vastuuton. Kaikki tehdään sun puolesta. Leikkiminenkin on valmistautumista elämään. Jos lähtee leikkimättä pelaamaan täysi-ikäisten pelejä, se on vähän sama kuin menis valmistautumatta kokeeseen. Toisilla on moukan tuuria, toiset jää sitten kylmästi jalkoihin. Leikkimisellä tutkiskellaan itteään ja omaa suhdettaan muihin. Se kasvattaa persoonallisuutta, vahvistaa minuutta ja valmistaa ihmistä sosiaalisiin tilanteisiin. Siinä ei todellakaan ole mitään hävettävää, päinvastoin.

      Itse kun mietin aikoja taaksepäin, niin ehkä olisin halunnu olla lapsi kauemmin. Sillon tuli vastaan joka päivä uusia asioita, nykyään tulee vaan ne samat vanhat. Toisaalta, jos on kiire kasvaa aikuiseksi on myös kiire tulla vanhaksi ja vanhaksihan tulee nopeasti jos oikein elää. Mikä ihme kiire niin monella on kasvaa isoksi, kun sen jälkeen alkaa se kuihtuminen? Mä ainakin aion olla ikuisesti nuori :)

      • aikuisena

        ei voi olla vapaa ja vastuuton? jättää vain ne kakarat hankkimatta ja voit elää vain omaa elämääsi, kuten lapsena.


      • Eräs trotskilainen
        aikuisena kirjoitti:

        ei voi olla vapaa ja vastuuton? jättää vain ne kakarat hankkimatta ja voit elää vain omaa elämääsi, kuten lapsena.

        Aikuisena pitää kuitenkin tehdä töitä leipänsä eteen, vai mitä?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe