Kolme valkoista pattia emättimessä

aammmm

Moi, mulla on tällanen nolo ongelma. Eilen huomasin kipua pyyhkiessä ja tänään on ilmestynyt kolme n. pikkurillin pään kokoista pattia emättimen viereen?? Patit ovat päästä valkoiset ja ovat melkein vierekkäin. Mikä tämä voi olla, ei kai vain voi olla herpes?? Ei ainakaan tietääkseni pitäisi olla sellaista tarttunut mistään... En ole ikinä uskaltanut mennä tällaisten asioiden kanssa lääkärille, toivottavasti saan täältä apua!

10

85

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nainen 38 v.

      Ei täällä voida hoitaa sun ongelmaa.Sun pitää mennä lääkäriin.Jos patit eivät tahdonvoimalla häviä niin sun pitää mennä näyttää niitä lääkärille.Eiköhän ne lääkärit ole nähneet naisten alapäitä niin paljon ettet ole ensimmäinen joka menee lääkäriin vaivasi kanssa.Aina voi varata ajan naislääkärille,jos mieslääkärit pelottaa.Voin ite sanoa ettei siinä vastaanotolla oo tärkeintä sen lääkärin sukupuoli vaan se että vaiva saadaan hoidettua.

    • aammmmm

      Pointtini nyt ei ollut se, minulla on yksinkertaisesti niin kamala lääkärikammo, etten vain pysty, vaikka haluaisin. Lähinnä pointtini oli, että onko jollain ollut tällaisia ja mitä ne voisi olla? Tämähän on naisten tautien foorumi, joten...

      ap

    • nainen 38 v.

      Vaikka jollain olisi ollutkin samantyyppisiä patteja ja joutunut menemään lääkäriin hakee hoitoa,niin luuletko että sun patit häviää sillä tiedolla jos jollakin ollut samanlaisia patteja kuin sulla.Mitä ne lääkärit on tehneet sulle,kun et uskalla mennä vastaanotolle.Nähtävästi olet aika nuori kun tollanen asenne omaan terveyteen.

    • aammmm

      Totta, olen nuori. Entä jos joku vastaa että "minulla on ollut samallaisia, lähtivät itsekseen pois". Jos sinä ämmä 38v menisit vauva.fi:hin aukomaan naamaasi niin olisi kiva.

      • nainen 38 v.

        miksi menisin vauva.fi:hin kun mulla ei oo lapsia.Mutta toivotavasti pattisi häviävät itsekseen.Yritin vaan rohkaista sua.Mutta sait jo joltain muulta vastauksen pulmaasi.


    • 41vtäti

      minulla oli samalaisia joskus parikymppisenä aina välillä, tosi harvoin. meni aina itsekseen ohi eikä sukupuolitautitesteissä näkynyt mitään kummallista, luultavasti vain jotain rauhastulehduksia tms, meni aina parissa päivässä ohi =) itsekään en olisi nuorena uskaltanut lääkäriltä kysyä neuvoja niin sanotuisti 'noloissa tilanteissa' mutta kyllähän se kannattaa ettö saa mielenrauhan=) turha täälä on kenenkään alkaa toista moittia jos kysyy, tämähän on terveyspalsta jossa kysellään askarruttavia asioita

    • muikkelis

      kaikki patit pitää näyttää lääkärille,ei voi vain odottaa ihemttä ja vastauksia täällä että ...tuollakin oli smanlaisia....Mene oikeesti lääkäriin,sulla voi olla jotain rauhastukoksia,mätäpatteja,ym hoidettavaa.Patit tulee näyttää lääkärille,itsekin jouduin nuorana näyttämään alapäätäni kun hain ensimmäisen ehkäisyjutun,ei se oloe häpeää ,vaan hyvä huolehtia itsestään jo nuoresta saakka,tsemppiä.

    • ?entästulevat?

      Kyssäri aloittajalle. Miten jatkossa aioit/aiot hoitaa naisen elämän asioita? Kun esim. tarviit hormonaalista apua ehkäisyn tms. muodossa. Synnytysjutut/synnytinpuolen sairausjutut. papa kokeet, kaiken normaalin gynekologisen? Kun täällä ei oikeasti ole lääketieteellistä tietämystä, vaan kunkin yksilön omia kokemuksia asioista.

      En itsekään ole mikään lekurien paras kaveri luonteeltani, mutta perusterveyden hoitamiseen kuuluu, että kun on ongelmaa, sitä vilautetaan lekurille tarvittaessa, eli kun ei tiedetä itse vaivaa ja sitä millä se menee kotihoidolla ohi.
      Nuori voi kertoa jo aikaa varatessaan, ujoutensa, ja näin aika varataan lääkärille joka osaa suhtautua nuoreen ihmiseen- hienotunteisesti.

    • kyllä kehtaan

      Jospa tyttönen lukee ahkerasti palstan vastauksia ja olettaa vaivojensa hoituvan vastauksien varaan heikko asenne.

    • Oiskooo

      Talirauhasia?finnejä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe