Tehoa ufotutkimukseen

yleistutkija

Ufotutkimus on laaja-alaista toimintaa.
Olisiko asialle eduksi, jos tutkijat keskittyisivät tiettyihin osa-alueisiin, kuten "maallisissa" tieteissä on tapana (esim. lääketiede).
Tällaisia voisivat olla esim. ufojen tekniset ominaisuudet, alieenien biologia , avaruusrotujen levinneisyys, humanoidikontaktit, peltokuviotutkimus jne.
Tutkijaryhmät voitaisiin myös luokitella aihealueen mukaan: esim. Nuorempi tekninen tutkija, vanhempi rotututkija, kontaktitutkija jne.
Mitä mieltä asiasta ollaan ?
Ehdotuksia alue- ja tutkijanimityksiksi !

16

54

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kannatetaan

      Tässä on ideaa. Eihän kukaan voi hallita kaikkia osa-alueita. Voisi olla karjan silpomisen Professuuri ym. Tämä kannustaisi tutkijoita perehtymään alaansa.
      Lisäisi myös vakuuttavuutta, kun voitaisiin puhua Peltokuvio-Dosentista.
      Tässä olisi myös paljon työsarkaa erilaisille työryhmille ja komiteoille.

    • Kouluttautujaaa

      Nykyäänhän kuka tahansa voi nimittää iteään ufotutkijaksi. Olisihan se hyvä jos joku standardi pätisi tässäkin. Resurssitkin on kaikilla samat:tietokone ja google. Kyllä näkisin että esim. terveydenhuoltokoulutuksen saaneilla, on jo kohtalainen tietämys valmiina verrattuna vaikkapa kaupallisen alan koulutuksiin.
      Eli siis: tästä lähtien ufotutkijan titteliin oikeuttaisi vain vähintään terveydenhuoltoalan peruskoulutus.

    • ammattiautoilija

      Jos tutkimusala vaatii visuaalisia ufohavaintoja, täytyisi tutkijalla mielestäni olla henkisen suorituskapasiteettiarvion lisäksi myös jonkinlainen virallinen todistus kohtuullisen tarkasta näkökyvystä.
      Esim. vähintään voimassaoleva AB-luokan ajokortti.
      Tutkintonimike voisi olla esim. vanhempi visualistinen ufo-yleishavainnoija, (tai jotakin siihen suuntaan)

    • Objektiivari

      Ufotutkija nimike kattaa nuo kaikki. Kuten Närvä sanoi niin ufoilmiötä tulee käsitellä kokonaisuutena.

      Pseudojen tapana on valita yksittäinen mahdollisimman epäselvä tapaus mahdollisimman epäluotettavilla havainnoitsijoilla varustettuna ja käyttää sitä perustuksena ja malliesimerkkinä koko ufoilmiölle. Se ei ole kovin rehellistä älyllisesti. Sama kuin väittäisi silmät kirkkaina että kaikki maailman autot on vuoden 1972 mallin Ladoja koska naapurillanikin on sellainen.

      • Subjektiivari

        Lääkärinimike on myös hyvin kattava, mutta menisitkö hoitamaan suolistovaivojasi hammaslääkäriin ?
        Luonnonlaeista tietämyksemme on hyvin vajavaista. On täysin mahdollista, että universumissa löytyy kulttuureja, huimasti meitä edellä olevia.
        Jopa niin, että pystyvät ulottamaan avaruusmatkansa Tellukselle asti.
        Mutta osoita myös ymmärrystä pseudopoloille.
        George Adamskin aikoina pääasiallinen ufohuuhaaväline oli kirjallisuus.
        Nyt käytössä on tähän nähden valtava informaatiokoneisto, internetit , youtubet jne.
        Pseudopoloisen silmiin ei nykyään tule mikään yksittäinen epäselvä ufotapaus, vaan ufosonnan vyöry hautaa alleen hänet ja aidot havainnot, näin kuvaannollisesti asian ilmaistakseni.
        Objektiivarina varmaan ymmärrät , että tieteessä ei todennäköisyyksiä hyväksytä faktana.
        Kummituksistakin kerrotaan olevan valtavasti havaintoja, mutta se tieteen vaatima objeltiivinen näyttö puuttuu. "Savuavaa asetta" ei ole löytynyt, näin kuvaannolliseti asian ilmaistakseni.


    • missä aineisto?

      Mistä tutkitaan?

      • Rondovan

        Samaa mieltä tuosta terveysalan koulutuksen tarpeesta. Lisäksi joku Ursan asiantuntija pitämään luento.


      • valkoinen keppi

        Jos vakavissasi olet sitä mieltä että aineisto ei riitä sinulle tutkimukseen niin suosittelen opaskoiran ja kuulolaitteen hankintaa.


      • Ursalainen
        Rondovan kirjoitti:

        Samaa mieltä tuosta terveysalan koulutuksen tarpeesta. Lisäksi joku Ursan asiantuntija pitämään luento.

        Ursa on valitettavasti vain harrastelevien tähtibongareiden yhdistys josta saa kivan lehtisen kun muistaa maksaa jäsenmaksun. Tähtiä voi sitten hyvällä säällä koettaa tähyillä kuulaina syysiltoina. Thats it.


      • Rondovan
        Ursalainen kirjoitti:

        Ursa on valitettavasti vain harrastelevien tähtibongareiden yhdistys josta saa kivan lehtisen kun muistaa maksaa jäsenmaksun. Tähtiä voi sitten hyvällä säällä koettaa tähyillä kuulaina syysiltoina. Thats it.

        Mitäs kuvittelit ufotutkijan työn sitten olevan? :) Harrastehommaahan sekin on. Ei ole minulle kukaan maksanut km-korvauksia eikä maksanut lentoja konferensseihin.. Tai no kyllä olen pariin kokoukseen lentänyt jenkkien kustannuksella, mutta ne on paremminkin olleet ystävien sponsorointeja.


    • kuviotutkija

      Erikoisasiantuntemus on nykyajan ufotutkimuksessa avainasemassa.
      Tämä on itselleni tullut harvinaisen selväksi tutkiessani harrastelijapohjalta peltokuviourien syntytapaa.
      Voin rehellisesti myöntää, että varmuudella voin tunnistaa vain tallaamalla tehdyt
      urat, niidenkin tekijät ovat sitten osoittautuneet useimmiten maan asukkaiksi.
      Vaikeudet tulevat esiin, kun pitäisi tunnistaa erilaisilla kemiallisilla- tai säteilymenetelmillä tehdyt kuviot (meteoriittipöly, radioaktiivinen säteily, erilaiset kemialliset aineet jne.)
      Pitäisi omata syvällistä tietoa ydinfysiikasta, kemiasta, kasvibiologiasta, astronomiasta jne.
      Tämä on kuitenkin vain helpoin osa kokonaisuudesta, vaikein on vasta edessä:
      Peltokuviosymboleihin sisältyvän kosmisen viestin tulkitseminen !

    • Jo 20v ufoilua

      Juuri se asiaan perehtymättömien pelko ja ufoilun julistaminen huuhaaksi ja ufoilijoiden julistaminen huru-ukoiksi on estänyt useimpia kiinnostuneita kertomasta omasta mielipiteestään tai "ufoilustaan".
      Jos arvioin karkeasti että tunnen ehkä 200 ihmistä kohtalaisesti niin arvioin samalla että 190 heistä on sellaisia joiden kanssa en kuuna päivänä edes kokeilisi avata keskustelua ufoista ja loput kymmenen on sellaisia joista ehkä korkeintaan kahdella on siitä ja sen nykytilasta ja tutkimuksesta jonkinlainen käsitys. Minulla kesti parikymmentä vuotta ennenkuin sain muodostettua riittävän hyvän kuvan itselleni kokonaisuudesta ja se kuva on sellainen että kyllä. Täällä vieraillaan. Ei epäilystäkään.

      Viralliset tutkimukset, viranomaisten loputon kiinnostus ja panostaminen ufotutkimukseen, toisistaan riippumattomat yhtenevät lausunnot samoista ja eri tapauksista, osa peltokuvioista, lentäjien havainnot, tutkaraportit, sotilastukikohtien systemaattiset tapahtumat, historialliset ufotapaukset, osa luolamaalauksista, osa menneisyyden kertomuksista, osa taidemaalauksista, osa kertomuksista, osa valokuvista, osa videoista, osa lentokoneiden radiokeskustelujen ääninauhoituksista, merkittävimmät ufotapaukset, selkeästi todistettavissa oleva debunkkaus, selkeästi todistettavissa oleva salailu, selkeä media manipulointi, osa abduktioista, osa karjansilvonnasta, useiden maiden sotilasjohtajien ja poliittisten johtajien kertomukset ja kaapista ulos tulo, rohkeiden tiedemiesten tutkimukset...

      Voisin jatkaa loputtomiin sillä niin massiivisen kokonaisuuden muodostaa ufoilmiö ja se ei jätä edes sijaa kysymykselle onko niitä vai ei täällä kun vastaus on silmiemme edessä.

    • laajaa on juu

      Ufotutkimus on pikkulasten tasolle henkisesti jääneiden säälittävien idiottien tyhjänpäiväinen harrastus. Olemattoman "tutkimista" ja sillä retostelemista. Yhden sortin uskonto myöskin.

      • Höpsistä höpö!

        ...Ja joka kuitenkin on tieteellisesti sekä viranomaisten taholta julistettu todelliseksi ilmiöksi jo vuosikymmeniä sitten kymmeniä kertoja jolle asialle et voi yhtään mitään joten kysymykseksi jää mikä on oikeasti säälittävää.

        Säälittävää on olemassa olevien asioiden ja ilmiöiden kieltäminen. Tutkimus on se joka vie eteenpäin. Ei kieltäminen.

        Ufotutkimus on ihmiskunnan ylivoimaisesti tärkeintä tutkimusta ja se seisoo rohkeana niiden kaikkein suurimpien kysymyksien äärellä muiden tutkijoiden keskittyessä sillä välin johonkin kaupallisen projektin merkityksettömään osioon joka vie meitä poispäin niistä suurista kysymyksistä.


    • Hutkija

      ... hei, pitäis olla ekana, mitä tutkia ja tokaks... jos ois, keskittyisitte asiaan, eikä vaan mitä joku Tutkija sanoo... vai, Oisko paikka taas laittaa uus Yhdistys pystyyn... ja uudet nettisivutkiin? :D ..... Ostan koko porukalle hamekangasta täältä kuuhun ja takas.

    • Jo 20v ufoilua ja vähän enemmänkin.
      Asiaan perehtymättömien pelko jne.
      Siinä tärkeimmät. Kuten edellä todettiin moni ajaa omaan piikkiin paljon kilometejä, saamatta niistä korvauksia jne. Mitä toinen ei ymmärrä saa hänet leimaamaan nuo toiset sitten foliohatuiksi ja mitä näitä nyt ikinä onkin. Miten toisen päähän voisi kaataa tietoa tai ymmärrystä missä tahansa asiassa? Miksi "kanavakeijoa"joka ymmärtää kokonaisuutta, kiinnostaisi lähteä puuhastelemaan tyyppien kanssa jotka eivät osaa muuta kun vittuilla tämän tästä. Asenteissa on monella korjaamisen varaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2833
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2400
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2170
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      1982
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1826
    6. 166
      1820
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1777
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1726
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      132
      1513
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe