Päivi Räsänen tyrmää uuden avioliittolain

TyrmataanLaki

37

278

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
      • 12edfq23gtfry3g43

        f43gti9 ju4545ebjyiopgtje4ivs0kerigoij3wrvhqeh3wefuicdhaifcd


      • weihficheqfivheiwh
        12edfq23gtfry3g43 kirjoitti:

        f43gti9 ju4545ebjyiopgtje4ivs0kerigoij3wrvhqeh3wefuicdhaifcd

        vrebkprjbh bkebgköfdkbgkwerbk gpfkldövkgfvsdöbvksklmbv jblfjv jfv jsfvwejvjewjvf


    • näin tapahtuu

      Vielä tullaan näkemään sekin päivä jolloin perverssit ihmiset menee naimisiin vaikkapa eläimen kanssa.
      Ja homot menevät naimisiin alaikäisen kanssa, niillähän on jo adoptio oikeus joten hyvä on pienestä lapsesta kasvattaa homo.
      Voi olla että siihen menee joku vuosikymmen mutta aikanaan se tapahtuu, ihmisen ja eläimen avioliitto!
      Onhan se jo luonnonvastaista sekin että samaa sukupuolta olevat menevät naimisiin, ja ihme ja kumma, he haluavat adoptoida lapsen. Poikalapsen.

      • Puppelii

        Eikö yksinäiset ihmiset niin mies/nainen asu nykyisin avoliitossa esim. Koiran kanssa? Olen nähnyt kyseistä tapahtuvan lieksassa käydessäni. Pieni Nainen/ Iso uroskoira. Iso Mies/Pieni naaraskoira.


      • haqhswqhus2gd3eu
        Puppelii kirjoitti:

        Eikö yksinäiset ihmiset niin mies/nainen asu nykyisin avoliitossa esim. Koiran kanssa? Olen nähnyt kyseistä tapahtuvan lieksassa käydessäni. Pieni Nainen/ Iso uroskoira. Iso Mies/Pieni naaraskoira.

        hjgxduqgwdj2egfclweihwfh3i4fr3gu4fryg34ydt236


      • Hetero.

      • hw2dey23yuey23w
        haqhswqhus2gd3eu kirjoitti:

        hjgxduqgwdj2egfclweihwfh3i4fr3gu4fryg34ydt236

        edfhwjebfckl3fhlbhrlvfh4ilrhgfi4h5gftri5tfg45ftr4u5ryeihdw3iy2edj3kehdf3ehfi3fggdewgdf23degegudfuyeggfeyfgyufg3egf34yfr38yr4y4r78y4ry874yf384yfry34yr34yry34fry34u


      • hdfwihdeui2wh3e
        hw2dey23yuey23w kirjoitti:

        edfhwjebfckl3fhlbhrlvfh4ilrhgfi4h5gftri5tfg45ftr4u5ryeihdw3iy2edj3kehdf3ehfi3fggdewgdf23degegudfuyeggfeyfgyufg3egf34yfr38yr4y4r78y4ry874yf384yfry34yr34yry34fry34u

        dcoiwjebg4ehjpo5ejnhyopbkt6ophynjp56khjypokyunhpopvf dpbgrpwoegbow4gtrojbbrgovrjtjtgtj


      • edfjfioujvgr9seruftg
        hdfwihdeui2wh3e kirjoitti:

        dcoiwjebg4ehjpo5ejnhyopbkt6ophynjp56khjypokyunhpopvf dpbgrpwoegbow4gtrojbbrgovrjtjtgtj

        qwdwqjfeioagigjowr9the9tughjugi9tbvhjuihjefrehfhe892ch8whecg8e8dhcedxcd


      • mc kingi

        rasistiiiiiii


      • vittuuh

    • OdottaaVitaVain

      näin tapahtuu .Kirjoitit asiaa.

      • dwfuivwhjevgrw4quip

        wcdqlvrknwekljbvtrlrjebtoj ojfewuiofbwqkcbdgswgh


    • Jullikka4

      Mielestäni ei ole mitään väärää em. toiminnoissa.Suurin osa papeistakin kannattaa,ovat kuitenkin moraalin ja etiikan asiantuntijoita.

    • swgdwgfdgwdgs

      xswcwkhcfihfrhevgitrhgiu4higuhhvuiegrhrufc

    • Uskonto
    • Päivi oikeassa

      Nyt olen kyllä sitä mieltä että Räsänen on oikeassa. On luonnotonta kun samaa sukupuolta menevät naimisiin, puhumattakaan homojen yhdynnästä.

      • hyi hmmetti

        Kerrankin Räsänn oikeassa,kannatetaan!

        Homous/lesbous on vain muotitauti, yritetään olla vain erikoinen, kun on pätemisentarve.


    • Riksuko?

      Mitäs Sisäministeri Rouva Räsänen Riihimäen kellokas, sanoisi jos hänen lapset olis kaikki huppeleita. Hän varmaan kieltäs heiltä elämän kokonaan?
      Räsänen puhuu harvakseltaan ja harkitusti, niin niin, että monta tuhatta lähtee, tällä kertaa.
      On se Räsänen vaan niin kiva että....

    • RasanenPaivi
    • asehnryj
    • eikövain

      Jos lespot haluaisivat adoptoida vain tyttöjä ja homot poikia,niin olisikohan siinä sairaita ja vaarallisia piirteitä. Epäilen,että lapsi häiriytyy,koska ei tule tietämään mitä normaali avioelämä tarkoittaa. Halutaanko Suomalaiset hävittää,ja täyttää maa maahanmuuttajilla,tähän tämä "tasa-arvoinen" mielestäni vähemmän tasa-arvoinen laki olisi johtamassa. Lapsilla pitää olla äiti ja isä,jos se on suinkaan mahdollista.

    • epäselvä

      Kannattaisi ottaa monet asiat huomioon,ennenkuin lapsia sijoitetaan ns.kyseenalaisiin perheisiin. Lieneeköhän nämä sukupuolineutraali lain ajajat käyneet kaikki,myös epäkohdat läpi.

      • Lopettakaa jo tuo sonnan levittäminen ja käyttäkää järkeä, jos teillä sitä on. Päivi Räsänen ja muut fundamentalistit puhuvat koko ajan, että lapsella täytyy olla sekä isä että äiti, mutta heiltä näyttää vain unohtuvan, että kaikilla lapsilla on isä ja äiti, tosin on sitten aivan eri asia, ovatko molemmat läsnä perheen elämässä. Onhan se ajatus heteroperheestä kaunis, mutta eihän se vastaa todellisuutta kaikkine näine yksinhuoltajineen, joiden lasten isä on häipynyt saman tien, joten aivan turhaa yrittää tehdä homovanhemmista kyseenalaisia perheitä. Lapset tarvitsevat nimenomaan rakastavia ja huolehtivia aikuisia ympärilleen, olivatpa he sitten kaksi miestä tai kaksi naista, ei se heterous tee kenestäkään sen sopivampaa lasten kasvattajaa, sen saimme taas kerran tässä Kuopion tapauksessakin todeta.


      • jonne7000000
        anton49 kirjoitti:

        Lopettakaa jo tuo sonnan levittäminen ja käyttäkää järkeä, jos teillä sitä on. Päivi Räsänen ja muut fundamentalistit puhuvat koko ajan, että lapsella täytyy olla sekä isä että äiti, mutta heiltä näyttää vain unohtuvan, että kaikilla lapsilla on isä ja äiti, tosin on sitten aivan eri asia, ovatko molemmat läsnä perheen elämässä. Onhan se ajatus heteroperheestä kaunis, mutta eihän se vastaa todellisuutta kaikkine näine yksinhuoltajineen, joiden lasten isä on häipynyt saman tien, joten aivan turhaa yrittää tehdä homovanhemmista kyseenalaisia perheitä. Lapset tarvitsevat nimenomaan rakastavia ja huolehtivia aikuisia ympärilleen, olivatpa he sitten kaksi miestä tai kaksi naista, ei se heterous tee kenestäkään sen sopivampaa lasten kasvattajaa, sen saimme taas kerran tässä Kuopion tapauksessakin todeta.

        kannatan


    • vastuullisuus

      Sieltä vasta tuli täysin vastuutonta puhettä. Millainen selvyys tulee pienelle esm. lapselle siitä mikä on perhe ja kuinka se syntyy. Mitkä tehtävät on perheessä äidillä ja isällä,eli mitä varten ne ovat olemassa,halutaanko lapsi sekaisin jo aivan pienestä pitäen lespoilulla ja homoilulla. Perheiden hajottajat yrittävät saada sukupuolineutraali lakia läpi,toivottavasti ei onnistu,koska se olisi sairasta. Mitähän kaksi miestä olisi tehnyt paremmin tässä Kuopion tapauksessa,no tietysti ei olisi lapsia ollenkaan,mutta Suomi tarvitsee uusia kansalaisia pitämään maata pystyssä,ettei olla kohta pelkästään maahanmuuttajien varassa Joskus väsytään ja epäonnistutaankin.

      • Puheesi on täyttä soopaa eikä perustu mihinkään tutkittuun tietoon.


    • oikeaperhekin

      Mihinkäs tietoon sinun puheesi perustuu. Minun tietoni perustuu oman äiti isä perheen käytännön kokemukseen,omat lapset on tasapainoisia hyvin menestyviä sekä seurallisia Suomen kansalaisia. Tutkitut tiedot on yleensä jonkun maksetun porukan hyötymistarkoituksessa tehtyä hömppää. Ei aina.

    • naistenmies 1

      Tätä lakia ei tarvita. Esim.Suomeen ei lapsia paljon syntyisi.Kukahan työt tekee meidän jälkeen.Mutta naisparithan saisi kyllä lapsia.Ravattisonni kävisi heidät siementämässä niinkuin lehmät.Entäs Homot.

    • normaaliperheitä

      Päivi Räsäsen mielipide on oikea ja nykyinen avioliittolaki on tehty normaalien ihmisten normaalia lisääntymistä varten. Ei pitäisi lasten mielentilaa entisestään ruveta sotkemaan,eivät kohta tiedä,mikä on oikea perhe.

      • Mitenkäs ne Päivin tai Penan argumentit eivät purreetkaan isossa salissa? Vastaus on aika selvä, kun kaikki asiantuntijat tyrmäsivät heidän puheensa täysin, niin käteen jäi vain tyhjä luu, mutta jaksamista vaan teillekin, jotka yrititte jarruttaa yhteiskunnan kehitystä viimeiseen saakka siinä kuitenkaan onnistumatta.


    • Riksun Rouva

      Siellä on Päivillä menny, kahvikupit rikki tuon äänestyksen vuoksi, niin täpärelle meni. Kuulin, että Päivillä on vietetty, oikein ns. Kreikkalainen ilta, seurauksella, että koko kultareunainen kahvikalusto on menny uusiksi. Voi mahoton, sitä sotkua ja sirpaleiden määrää. Sellaista sattuu paremmissakin piireissä.
      Oi Päivi kulta, mistä sinut löytäisin!

    • odotellaan

      Miten homojunttaaja Stup lienee pelotellut kokoomuksen,kun sai kokoomusäänillä lain valmistelun läpi tilapäisesti. Seuraava eduskunta kumminkin tyssää jatkokäsittelyn varmasti. Mikähän nykyhallitusta vaivaa,kun mikään järkevä asia ei etene,kun onnistuu vain rahan jakaminen ulkomaille,ja perusperheen ajatuksen rikkominen. Keväällä tapahtuu muutos.

    • Ukki vain

      Oli miten oli KORPPI EI OLE VALKOINEN!! Eli tosi-asiat eivät muutu miksikään.Sairaalloinen luonnottomuus on vain epänormaalia ja siinä on sukupuutto väistämätöntä.
      Räsänen on tässä asiassa täysin oikeassa ja hänen kanssaan moni muu.

      • pohdiskelijako?

        Oletko koskaan ajatellut asiaa niin, että entä jos itse olisitkin syntynyt sanojesi mukaisena "sairaalloisen luonnottomana"ja "epänormaalina"? Mikä olisi silloin mielipiteesi?
        Kun näitä kommentteja lukee, niin tulee pakostakin mieleen se, että suppeat on ihmisten elämät. Oman navan ympärillä pyöriminen ja suvaitsemattomuus näyttää vallitsevan.


    • perskules

      Ennen nimiteltiin ravattisonneiksi taloissa kiertäviä lehmien keinosimmentäjiä. Laajeneeko tulevaisuudessa reviiri,kun lespoparitkin pitäisi hoidella siinä sivussa,muutenhan Suomalaiset loppuu ja mamut täyttää maan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      67
      1676
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      163
      1391
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1222
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1194
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1086
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      70
      849
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      825
    8. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      186
      743
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      92
      717
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      654
    Aihe