kyllä raivostuttaa

vammainen nainen 36v

Raivostuttaa sellaset vanhemmat joita lääkäri käskee tekemään abortin mutteivat tee!!!! Pistää niin raivoksi se itsekkyys. Äiti ajattelee että kun kohdussa on Minun lapsi niin minähän en Minun lapsesta luovu. Lääkäri on allekirjottanu valan jossa se lupaa tehdä kaikkensa välttääkseen ihmisten kärsimystä. Ja jotkut itsekkäät vanhemmat ei usko lääkäriä!!Itse olen vammainen ja se on niin törkeetä kertoa että joo, Janipetteri istuu tuossa rullatuolissa mutta on niin onnellinen. Älkää valehdelko ennenkun itse olette istuneet 80 vuotta rullatuolissa.Pliis rukoilen ja pyydän...älkää äidit olko niin itsekkäitä että synnytätte sairaita lapsia jos lääkäri kehottaa aborttiin.Tehkää se. Halutkaa hyvää maailmaan eikä pahaa ja kärsimystä!

21

144

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • epätoivos jyllää

      Huhhuh taas näitä suosijakiihkojen trolleja...
      No jos toi on niin hirveetä niin mitä sä vielä tässä elämässä teet, mikset oo jälkiabortoinu ittees???? Vai ootko sittenkin mieluummin "kärsimässä" täällä?! Halooo... ei oo taas rajaa tekopyhyydellä..

      • vammainen nainen 36v

        Ai kehotat mua tekemään itsemurhan että pääsen tästä kärsimyksestä? En oo mikään trolli vaan aito ihminen muistuttamassa siitä mitä siitä seuraa kun itsekkäät äidit haluavat pitää lapsensa -hinnalla millä hyvänsä.


      • hdgjhs

        Hän ei voi jälkiabortoida itseään, koska abortti on RASKAUDEN keskeytys, ei tappo. Tämä oleellinen tosiasia tuppaa aina unohtumaan teiltä kiihkoilun huumassa.

        On siinäkin tekopyhä "elämän suojelija", pokkana vaan toivottamassa toista tappamaan itseään pelkkien näkemyserojen ja mielipiteiden vuoksi.


      • dkdaj

        "Huhhuh taas näitä suosijakiihkojen trolleja..."

        Pelkkää nolatun alkiosakin epätoivosta hätämututoiveharhaa. Tuliko mieleen, että teoilla on aina seurauksensa ja joku ihan oikeasti joutuu sijaiskärsijöksi, kun äiskä ei kykene tekemään päätöksiä vaikessa tilanteessa tai kun joku viekoittelija harhauttaa tietoisesti ilman minkäänlaista omaa vastuunkantoa.


    • joo joo :D

      "itsekkäät äidit haluavat pitää lapsensa -hinnalla millä hyvänsä."

      niin, eli sunkin äitis oli ja ihan "varmasti" haluisit olla itekin kuollu :DDDDD

      "Hän ei voi jälkiabortoida itseään, koska abortti on RASKAUDEN keskeytys"

      Mussuti mussun muuuuu. Tietenkin JÄLKIabortti tehdään sillon kun se varsinainen ois jo liian myöhästä... etenkin jos kiihkoilee kuolemaa viattomille, puolustuskyvyttömille lapsille ;))

      "On siinäkin tekopyhä "elämän suojelija","

      Missähän mä oon kaikkien, esim. murhaajien elämää sanonu suojelevani??
      Kyllä se tekopyhyys kukoistaa taas ihan vaan pelkästään siellä muiden "kärsivien" kuolemaa kärttävien muka-kärsijöiden ja silti mieluummin vieläkin elävien leirissä...

      "Pelkkää nolatun alkiosakin epätoivosta hätämututoiveharhaa. "

      Pelkkää valhetrollailuista kiinni taas kerran jääneen murhasakin eptoivosta paniikkipuolustelu-seliseli-ininää.

      • vammainen nainen 36v

        Äitini ei varsinaisesti ollut itsekäs vaan ennemmin aivopesty harhainen koska hän oli helluntailainen ja he synnyttävät vaikka kuolleita kilpikonnia, kunhan kaikki tapahtuu vain "Jumalan johdatuksesta.

        Ja kyllä. Olisin mielummin kuollut kuin elossa. Minulla on tuolla purkki ainetta millä voi tappaa ihmisen. En kuitenkaan ole tarpeeksi masentunut ja mikä tärkeintä -itsensä tappaminen olisi hirveä
        teko lähimmäisiäni kohtaan.

        Mielummin lyhyt kärsimys (abortti) kuin pitkä kärsimys (vammaisen elämä).


    • hohhhohhhooo

      "Olisin mielummin kuollut kuin elossa. Minulla on tuolla purkki ainetta millä voi tappaa ihmisen. En kuitenkaan ole tarpeeksi masentunut"

      Uskotko ite tohon?
      Olet siis mieluummin hengissä ;)
      Muille et kuitenkaan tekopyhyydessäs halua antaa oikeutta päättää Omasta Elämästään, onko se liian kärsimyksellistä elettäväks.

      • vammainen nainen 36v

        Voivoi ku minäkin oisin saanu päättää omasta elämästäni 36 vuotta sitten niin sitä ei ois tullu!!!


      • Hohottaja

        Tietoisuuden saavuttaneella ihmisyksilöllä on biologisesti koodattuna kuolemanpelko, siksi itsemurhan ehdottaminen olemassaoloaan kiroavalle vammaiselle on epäeettistä. Alkiolla/sikiöllä sen sijaan ei ole sen enempää kuolemanpelko kuin elämänhaluakaan.


      • niin että kun

        "Alkiolla/sikiöllä sen sijaan ei ole sen enempää kuolemanpelko kuin elämänhaluakaan."

        joku ei osaa ilmaista elämänhaluaan ainakaan sulle kelpaavalla tavalla, sen saa tappaa (esim. vauvatkin)? Ei yhtään sen eettisempää. Tai vielä epäeettisempää, onhan uhri sillon heikompi ja täysin puolustuskyvytön.


    • voit päättää

      "Voivoi ku minäkin oisin saanu päättää omasta elämästäni 36 vuotta sitten"

      siitä täysin vapaasti nyt, eikä tarttis täällä ulista joutavia.. että miten on?

      • vammainen nainen 36v

        Olisiko se mielestädi oikein sukua, puolisoa ja ystäviäni kohtaan että tekisin itsemurhan? Pyrin elämään mahdollisimman hyvin muut elävät ihmiset huomioonottaen.


      • Vastenmielistä :(

        Taas oikein hyvä esimerkki alkiosakin empatiakyvyn puutteesta. Melko moukkamaista ja sivistymätöntä ilkkua vammaiselle ihmiselle ja houkutella häntä toteuttamaan itsemurhaa.


      • räyhä senku ulisee:D

        "nettivinkki jätetty itsemurhaan yllyttämisestä."

        Vaan minkäs voit, se kun ei oo edes laitonta ;))))) jos et ressukka tienny. Riittääpä poliiseillakin taas partaansa naureskelua :DDDD ja laitettaisko ilmotukset sit myös näistä suosijakiihkojen yllytyksistä ym. umpisairaista väkivallan ja kuoleman toiveista (huom. myös viha vammaisia kohtaan!)..??!

        "NoBabies
        19.7.2014 21:11
        Tällä palstalla on hyvinki paljon sellaisia ihmisiä joiden kohdalla toi jälkiabortti olis aika helkkarin hyvä. :D Just vaikka sun kohdalla. ;)"

        ",,l..ll
        20.7.2014 11:55
        Ei sinuun tehoa lääkkeet, olet päässyt niin sairaaksi. Myöhäinen abortointi voisi auttaa :DDDDDD"

        "tapa ittes vaan
        17.7.2014 12:45
        voi vittu oot tyhmä jätkä (tai ämmä)."

        "tapa ittes vaan
        17.7.2014 12:46
        ja tota abortinvastustajaa tarkotin. tappais ittesä vaan."

        "olet kyrpääri
        9.7.2014 16:09
        Kyrpääri, runkkukaari, paskalaari. Kuse kintuilles ja kuole pois. Jälkiabortti tuollaiselle."

        "runopetteri
        8.7.2014 18:58
        Hymiöhuora sönkkää, mielisairaana nurkassa runkkaa. Olet täysin paska, vammaisempi kuin cp-Jaska. Abortoi itsesi ja kuole pois."

        "nainen=päättävä elin
        31.5.2014 15:58
        Minun puolestani ihmiset saisivat kuollakin sukupuuttoon, jos kaikki olisivat kuten sinä, mutta onneksi kaikki eivät olekkaan kuten sinä."

        "Abortti ei rikos
        26.3.2014 15:09
        Tiedätkö mitä, äitisi on tehnyt elämäsi mittaisen virheen, ettei aikoinaan abortoinut sinua siellä jossakin.:DDDDDDDDD"

        "olet HULLU
        18.3.2014 14:57
        Älyäisit nyt jo vetää ittes kiikkuun täältä nillittämästä laillisesta abortista, jotka eivät sulle kuulu, eivätkä näy, vitun hullu, mielisairas!!!!!"

        "vitun ääliölle
        18.3.2014 14:53
        Tappaisitko ittesi täältä nillittämästä aborteista, jotka eivät ole sun juttujasi."

        "Helvettiin joudut
        18.3.2014 15:00
        Mene kiikkuun, sinähän kuvittelet sairaassa mielessäsi pääseväsi taivaaseen Jumalan sihteeriksi noilla sairailla luulotautisilla jutuillasi."

        "läträä ittes hirteen
        18.3.2014 15:29
        Sinä et ole normaalia nähnytkään, kun peilikuvaasi kattelet, meeppä kattoon, niin näet epänormaalin ällötyksen, jonka joutais abortoida pois täältä inisemästä hulluuksiaan manian voimin."

        "Abortoidaan hänet:)
        18.3.2014 13:16
        Olen kanssasi aivan samaa mieltä tuosta yhdestä...."

        "Kristityn Rukous
        7.3.2014 13:15
        Voihan se meteroriittikin tipahtaa sun päähäs, kun istust siellä terassilla kiskomassa kaljaa. Näin toivottavasti käy."

        "kdsfhfdf7
        12.8.2013 22:50
        Sun kaltaisillesi uskonnollisille/hulluille alkionpalvojille olisi ihan oikein että teidän äitinne olisi aikoinaan keskeyttänyt teidät ollessanne vielä alkioita. Ai että tekisi mieli että sinun kaltaisesi sairaat paskanjauhajat katoaisivat iäksi maanrakoon ja katoaisivat maapallolta. Saatanan mielenvikanen roisto."

        "Toivon että sinut raiskataan, ihan vilpittömästi toivon, jottaa saisit kokea itse tuon ihanan onnnen, mistä maalailet kuvia täällä.

        Ihan oman henkisen kehitykses kannalta toivon sinulle mitä raainta raiskausta."

        "paskakasa oot vaan
        30.11.2014 04:26
        Lapsia runkkaava huorasuosija se siinä on taas äänessä. Vittuvirsien veisaaja, paskaveistos, runkkulan rupinaama, anaaliperseen orgasminsaama ulisija. Turpaasi saat ja koko terve ihmiskunta siitä nauttii."

        "KempPASKAKASA
        30.11.2014 04:33
        Jos joku tulee hakemaan allekirjoitusta, niin hakkaan sen ja revin koko nimilistan. KEMPPASKAKASAA KIRVEELLÄ PÄÄHÄN RULES OK!!!!!"

        "kubttyvuttyoöö
        30.11.2014 04:38
        KempPASKAKASA hätärunkkaa taas aidsisia huoriaan. Mutupaskaa ja mutiaispaskaa suoltaa hymiöhuorauksen säestämänä. Puukolla suolet ulos ja hakataan naula silmien väliin."

        "kemppaskahuorasonta
        30.11.2014 04:45
        Raatohuoran Regulation on hyvä juttu. Antiabortti-räähkältä kirveellä koko epänormaalin epäsikiön raajat poikki ja grande finaleksi kaiken taiteen yllämittaisuudessa laukaistu ripulijytinki naamalle."

        "Turpaan saat
        4.11.2014 15:39
        Hakkaamisesti tulee olemaan minulle nautinto. Maihin vaan ja saapasta täysiä päin naamaa. Sormet poljetaan poikki, että loppuu tuo sönkköpaskan kirjoittelu."

        Näkökulma oikeassa
        13.6.2014 01:21
        "Kehtaapas sanoa tuo kadulla minulle tai jollekin toiselle, haastan sinut. Näet että pitää sinun (aikuisenkin) osata jotain käytöstapoja ja saada esimerkkiä siitä missä raja menee. Tulee turpaan herkästi tuollaisesta, jos minun lapselleni joku sanoisi noin."
        "Ansaitsisit omasta haukkumisestasi saada vyöllä perseeseen niin oppisit olemaan tahdikkaampi."

        "KemppainenImeMunaa
        10.11.2014 17:20
        Mene sinä paskarunkkulan vittuoksennus tappamaan itsesi."

        "vapise jo
        16.2.2014 11:46
        Ei ihme,jos sinut tapetaan joku päivä näiden sairaiden tuotostesi perusteella, mut iteppähän oot tilannut kohtalosi."

        "Abortoi itsesi
        25.8.2013 03:27
        Sinun kiihkomoskat sietää laittaa poistoon koska vain, kuten sinutkin. :)"

        "Abortti o kiva juttu
        27.7.2013 00:46
        Minun puolesta te kaikki vastustajat voisitte tappaa itsenne. :)"


    • Joillakin vanhemmilla saattaa olla niin suuri rakkaus tulevaa lasta kohtaan, etteivät pysty tekemään lääkärin ohjeiden mukaisesti. Monet myös haluavat lasta, eivätkä välttämättä hedelmöity kovin helposti. Lääkärit varmasti kertovat mahdollisia riskejä jolloin vanhemmat mahdollisesti itkua pidätellen aprikoivat hankalaa asiaa. Se, että pitää lapsen, mistä mahdollisesti tulee vammainen ei valitettavasti ole itsekästä. Vanhemmat varmasti ajattelevat mahdollisia riskejä ja seuraamuksia, toivoen parasta ja peläten pahinta.

      Vammaisuudessa on monia asteita, lievästi ja vaikeasti vammaiset henkilöt. Lievästi kehitysvammaista ei välttämättä edes huomaa, jotkut pystyvät aivan täysipainoiseen elämään ja mahdollisesti joissakin muille yksinkertaisissa asioissa voi tarvita apua tms. Hyvin yksilöllistä. Lievästi kehitysvammaiset kykenevät pelaamaan salibandyä siinä missä 1-divarikin, varmasti löytyy yhtä lahjakkaita kuin salibandyn sm-tasolla. Löytyy hyvin lahjakkaita piirtäjiä tms. Asteissa ja henkilöissä on varmasti paljon eroavaisuuksia, mutta välillä voi ihmetellä onko lievästi kehitysvammainen, lievästi kehitysvammainen ja normaali täysin normaali.
      Jotkut lievästi kehitysvammaiset ovat monipuolisesti paljon lahjakkaampia ja toimeliaampia kuin jotkut normaalit. Siihenkin vaikuttaa varmasti mistä kehitysvammasta lähdetään liikenteeseen, niissäkin on eroja.

      • vammainen itse

        Juujuu...itse olen juuri tuollainen josta vammaisuus ei ny päällepäin ja joka on poikkeuksellisen luova ja älykäs. Mutta ei se poista sitä faktaa että mielummin oisin jäänyt syntymättä kuin syntyä monivammaisena. Ja jos useat lääkärot ehdottavat aborttia niin sillon vanhempien päässä pitäisi jo raksuttaa.
        Sanoit ettei lapsen pitäminen ole itsekästä. Sitähän se nimenomaan on : ei suostuta luopumaan alkiosta vaikka tiedetään että vauvan lapsuus ja aikuisuus tulee aiheuttamaan paljon kärsimystä lapselle.
        Ihan kun sanoisi koiralle...voi minä olen niin epäitsekäs että tykkään katsella kun siinä kärsit. Lopetuspiikkiä en kyllä anna. Sellainen ihminen on hirviö.


      • vammainen itse kirjoitti:

        Juujuu...itse olen juuri tuollainen josta vammaisuus ei ny päällepäin ja joka on poikkeuksellisen luova ja älykäs. Mutta ei se poista sitä faktaa että mielummin oisin jäänyt syntymättä kuin syntyä monivammaisena. Ja jos useat lääkärot ehdottavat aborttia niin sillon vanhempien päässä pitäisi jo raksuttaa.
        Sanoit ettei lapsen pitäminen ole itsekästä. Sitähän se nimenomaan on : ei suostuta luopumaan alkiosta vaikka tiedetään että vauvan lapsuus ja aikuisuus tulee aiheuttamaan paljon kärsimystä lapselle.
        Ihan kun sanoisi koiralle...voi minä olen niin epäitsekäs että tykkään katsella kun siinä kärsit. Lopetuspiikkiä en kyllä anna. Sellainen ihminen on hirviö.

        Mitä tämä monivammaisuus pitää sisällään?

        36-vuotta sitten, ei tietämys, laitteet ja teknologia ollut ihan sitä mitä se nykypäivänä on. 36-vuotta ja siihen 10kk lisää, aikaan jolloin ei ollut matkapuhelimia, tietokone oli hyvinkin harvinainen ja vasta yleistymässä, joten välttämättä lääkäritkään eivät voineet varmuudella sanoa mitään.

        Oliko lapsen pitäminen itsekästä vai vammaisen lapsen? Mitä se vanhempi mahtoi oikeasti ajatella 70-luvulla saadessaan lapsen? Hyvä jos oli edes väritelevisiota, sekin taisi tulla myöhemmin. 36-vuotiaan äiti on kumminkin käynyt kansakoulun, joka jää hyvin jälkeen nykyisestä peruskoulusta, joten siltäkään osin tietämys asioista ei voinut olla älyttömän suuri, varsinkaan kun tietoa ei saanut netistä. Vahvasti olen sitä mieltä, että puhtaasta rakkaudesta lasta kohtaan äiti säästi pienokaisensa, välttämättä täyttä ymmärrystä ei henkilöllä ollut, mutta ei kyllä ollut lääkärilläkään asioiden suhteen.


      • alkiosta?
        vammainen itse kirjoitti:

        Juujuu...itse olen juuri tuollainen josta vammaisuus ei ny päällepäin ja joka on poikkeuksellisen luova ja älykäs. Mutta ei se poista sitä faktaa että mielummin oisin jäänyt syntymättä kuin syntyä monivammaisena. Ja jos useat lääkärot ehdottavat aborttia niin sillon vanhempien päässä pitäisi jo raksuttaa.
        Sanoit ettei lapsen pitäminen ole itsekästä. Sitähän se nimenomaan on : ei suostuta luopumaan alkiosta vaikka tiedetään että vauvan lapsuus ja aikuisuus tulee aiheuttamaan paljon kärsimystä lapselle.
        Ihan kun sanoisi koiralle...voi minä olen niin epäitsekäs että tykkään katsella kun siinä kärsit. Lopetuspiikkiä en kyllä anna. Sellainen ihminen on hirviö.

        " ei suostuta luopumaan alkiosta vaikka tiedetään että vauvan lapsuus ja aikuisuus tulee aiheuttamaan paljon kärsimystä lapselle."

        Eikös nää vammaisabortit juuri oo niitä mitä tehdään vasta myöhäsillä viikoilla, monet vasta rv20 jälkeen? Harvoja sairauksia ja kromosomivikoja kai pystytään varmistaan ennen sikiöaikaa (rv10).. eka ultraääni ja yhdistetty veriseula on yleensä vasta siinä rv12 jälkeen.
        Ja mistäpä sitä varmuudella voi tietää tulevista kärsimyksistä, saati miten lapsi itse kokis ne.


      • Hohottaja
        alkiosta? kirjoitti:

        " ei suostuta luopumaan alkiosta vaikka tiedetään että vauvan lapsuus ja aikuisuus tulee aiheuttamaan paljon kärsimystä lapselle."

        Eikös nää vammaisabortit juuri oo niitä mitä tehdään vasta myöhäsillä viikoilla, monet vasta rv20 jälkeen? Harvoja sairauksia ja kromosomivikoja kai pystytään varmistaan ennen sikiöaikaa (rv10).. eka ultraääni ja yhdistetty veriseula on yleensä vasta siinä rv12 jälkeen.
        Ja mistäpä sitä varmuudella voi tietää tulevista kärsimyksistä, saati miten lapsi itse kokis ne.

        "Eikös nää vammaisabortit juuri oo niitä mitä tehdään vasta myöhäsillä viikoilla, monet vasta rv20 jälkeen?"

        Mitä sitten? Toki abortti hoituu sitä siistimmin, mitä varhaisemmassa vaiheessa se tehdään ja siksi on pyrittävä siihen, että vajakkisikiöt voidaan tunnistaa ja eliminoida mahdollisimman nopeasti.

        "Ja mistäpä sitä varmuudella voi tietää tulevista kärsimyksistä, saati miten lapsi itse kokis ne. "

        Riippuu vamman laadusta, mutta jos on odotettavissa, ettei elämä ole muuta kuin sängyssä tai pyörätuolissa örisemistä, pitäisi jo ihan maalaisjärjen sanella oikea ratkaisu.


    • kuvottavaa :(

      Taas oikein hyvä esimerkki murhasakin empatiakyvyn puutteesta. Melko moukkamaista ja sivistymätöntä ilkkua trollina kuolemaa vammaisille ihmisille ja houkutella rakastavia vanhempia toteuttamaan lapsenmurhaa.

    • Hohottaja

      Ei vammaisten sikiöiden abortointiin pidä ketään velvoittaa, mutta tietoisesti vammaisen synnyttäneelle ei myöskään pidä maksaa mitään hoivatukia. Eihän koiran tai marsun omistajillekaan makseta mitään erityistukia.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1518
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1042
    3. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      40
      782
    4. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      771
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      700
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      679
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      37
      676
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      71
      634
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      304
      609
    Aihe