Rakastunut varattuun poikaan:/

Epätoivoinentyttönen

En tiedä mitä on tapahtumassa mitä tehdä? Kerron teille tämän tarinan alusta.
Kakki lähti yhestä tunnista, sillä hän käy joillakin samoilla tunneilla. Sillä tunnilla katselin vain häntä ja kuuntelin hänen yksinkertaisia vastauksia opettajalle.
Eräänä välkkänä hän istui minua ja kaveriani vastapäätä. Nauroi joissakin jutuissa mukana mitä minä ja mun kaveri puhuttiin. Sitten se katto mua. Se katse oli samaan aikaan sika söpö mut samaan aikaan tosi totinen. Siitä katseesta tuli joku tapa. Muistan vielä ku seuraavana päivänä sen samasen katseen jälkee oli joku luokkaretki minne tuli muitaki luokkii. Sen luokka oli siellä jo aikasemmin ku meijän. Ku menin sen ohi se laitto sen saman pitkän, totisen ja söpön katseen. Nähtiin toisemme montaki kertaa tuolla retkellä. Katsottiin aina suoraan silmiin. Tuon retken jälkeen ku luokat palas kouluun se käveli miun ja miun kaverin edessä koululle takasin. Se yhty joihinki puheenaiheisiin mukaan. Muistan kuin eilisen sen miten se katto mua koulun pihalla ku se se oli jo lähdössä. Muistan miten se pysähty oikee sillä pyörällään ja katto mua suoraan silmiin ja pitkään. Mulla alko olla perhosii vatsassa ainaku näin hänet ja tuon samasen katseen. Aloin sitte kyselee tältä läksyjä ja muita juttuja iha whatsapiss ku sain sen numeron kai jostain ryhmästä. Siinä läksyjen lomassa se alko heittää kaikkee läppiä ja muita. Meillä oli pientä säätöö ..
Sitten se loppu kuin seinään ei mitään läppiä ei säätöjä. Koska sillä oli joku toinen daami pyöritykses. Se ei kuitenkaan estäny mun tunteita.
Nyt jokunen 3 viikkoa sitten se aloitti seurustelun kyseisen naikkosen kanssa. Olin aivan että mitä helevettiä kun sain tietää kuka tää muija on. Hän on eräs tuttavani joka on täysin erilainen tämän pojan kanssa. He ovat vastakohdat toisilleen. Hetken jo luulin että hän olisi kiinnostunut minusta .. Sydämeni särkyi ja pahasti .. Noh noin viikko sitten hän alkoi taas katselemaan minua samalla tavalla kuin ennen ja juttelemaan whatsapissa. Sitten seuraavana päivänä ingnorasi minut kokokaan. Mitä peliä kyseinen herra oikeen pelaa.
Ja tänään oli paritanssia koulussa. Ikävä kyllä, olin hänen parinsa. Juttelimme oikeastaan koko ajan nauroimme ja kaikkea. Hän väläytti taas tätä katsettaan. Tajusin, että olemme niin samanlaisia. Tämän pojan kanssa on niin helppo olla ja hengittää. Pelkään että olen rakastunut. Mitä tälläisessä tilanteessa voi tehdä :/?

8

117

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ksjdld

      tuntuu, että hän on pleijeri....

    • Epätoivoinentyttönen

      Saattaa olla :D mut miten miun pitäs toimii? Sitä vastausta mä hain. Pitäskö mun vaan puhuu suoraan vai olla hiljaa :/

      • joloswäg

        Sano suoraa!! Aina kannattaa tehä selväks jo alussa et mitä oikeesti tahtoo.. voit vaikka vihjasta jotenki tms.. siis se varmaa onsen naikkosen kaa vähä epävarma ku ei ees tiiä sun tunteista


    • Mulla oli kans kutakuinkin tollanen samanlainen tilanne vähän aikaa sitten yhen tytön kanssa: tavattiin kun alotin uuden harrastuksen. Se tyttö oli just kaikkee sitä mitä olin aina tyttöystävältä halunnu. Juteltiin usein, ja meil oli hauskaa kun nähtiin. Joskus viime joulun alla sit sain kuulla et tää tyttö seurustelee yhen toisen jätkän kaa. Just sen ainoon jätkän kaa, kenen kaa en tuu toimeen. Sit myöhemmin se tyttö alko taas juttelemaan mulle - se oli onnelisinta aikaa ikinä mun elämässä se 0,5 vuotta kun juteltiin ja tapailtiin paljon. Sit tiet lähti opiskelujen takii eri suuntiin, ja nyt hän taas seurustelee yhen toisen kaa... :(

      Sun kannattaa koittaa pitää suhteet kunnossa tohon poikaan! :) ehkä se juttelu ei onnistu samalla tavalla kuin jos tää poika olis sinkku, mut ei siitä silti kannata luopua. Se poika kunn seurustelee jonkun toisen tytön kaa, niin ei se silloin tietenkään välttämättä aina juttele sulle... :( koita vaan kestää se... Tottakai te voitte olla kavereita, ei se tietty sama juttu oo - mut älä silti koita varastaa toisen poikaystävää, sillein menetät luultavasti kummatkin tyypit.

      Pidä siis siitä kiinni mitä teil nyt on ja jos siitä pojasta tulee joskus sinkku, niin sit toimit ;) Toki voithan sä nyt kysyä siltä pojalta ihan suoraan mitä se ajattelee susta (ja siitä toisesta tytöstä..)

    • Epätoivoinentyttönen

      Hei kiitos teille tosi paljon näistä vastauksista. Tuli jotenkin kevyempi olo kun ees jotkut vaivautu lukemaan tuon tekstin ja vastaamaa siihe. Ja varmaan meenkin suoraan puhumaan tälle tunteistani. Tai tietysti odotan sopivaa hetkee. Ollaan me kavereita onneks. :)

    • rönttöhaukka

      No siis, tuohan oli perus huttuu meiltä pojilta. Se olis vaan halunnnut päästä pukille, mut sit se alko saada röntöstä joltaki toiselta daamilt ja unohti sut, siinä se :)

    • "ne on vastakohtii"

      Vastakohat täydentää toisii..

    • sienimestarin oppipoika

      Voi olla että tuo suhde mikä pojalla on toisen tytön kanssa sillä tunteet voivat olla aika heiveröisiä tuossa iässä

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      66
      1652
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1379
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1212
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1194
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1086
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      68
      842
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      825
    8. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      184
      723
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      92
      717
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      654
    Aihe